Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες VII
Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες VII
ΑΝ και φετος δεν παρουμε το πρωτάθλημα δεν βλεπω να το παίρνουμε ποτε...............
Το υπονοούμενο του Αλέξης Σπυρόπουλος για αεκ
.......
Αλλ’ ο υψηλός στόχος θέλει και το σωστό μέτρημα. Η αεκ δεν ευρίσκεται σε κανένα +5. Μονάχα σ’ ένα ελάχιστο +2…
- thanos-xanthi
παναγιωτης τακης λεμονης...
επιλογη απο το πανω ραφι
επιλογη απο το πανω ραφι

Λεμονης? Καλο για τις υπολοιπες ομαδες αυτο,φαινεται να μη το πιστευει ο χοντρος φετος.
- PAOK_Antarctica
Σαν κανονικό ή σαν υπηρεσιακό μέχρι να βρεθεί ο κανονικός;
Ο κανονικος μαλλον το καλοκαιρι ο οποιος βρεθηκε
- NIKOS_PAOK04
Η αεκ έχει μια «δεμένη» ομάδα αλλά μέχρι εκεί η διαφορά της αυτήν την στιγμή καθορίζετε από τον παράγοντα τύχη.
Σε καλό φεγγάρι είναι και εάν παραμείνουν θα είναι πράγματι γερά στην διεκδήκηση του τίτλου(πράγμα που εγώ δεν πίστευα και ακόμα δεν έχω πιστέψει)
Πάντος πιστευουν πολύ στην ομάδα τους (πράγμα που πρέπει να κάνουμε και εμείς για την δικιά μας) και μέσα από αυτήν την πίστη αντλούν δύναμη και γυρίζουν τα ματς.
Ο γαυρός είναι σκορποχώρι αλλά και αυτός έχει μερικούς ποιοτικούς παικτες που μπορούν να του αλλάξουν την μοίρα πάντως αν δεν ακολουθήσει και μείνει πισω 8-10 βαθμούς δεν νομίζω να μπορέσει να επανέρθει
Ο παο δεν νομίζω να είναι για πέσιμο κάπου θα την βρουν την λύση(κρατικό σωματείο ήταν μια ζωή)
Σε γενικές γραμμές πιστευω πως ΕΜΕΙΣ και η αεκ θα παλέψουμε για το πρωτάθλημα και με τον γαυρο λόγο ιστορικού να μην τον θεωρούμε τελειωμένο.
Σε καλό φεγγάρι είναι και εάν παραμείνουν θα είναι πράγματι γερά στην διεκδήκηση του τίτλου(πράγμα που εγώ δεν πίστευα και ακόμα δεν έχω πιστέψει)
Πάντος πιστευουν πολύ στην ομάδα τους (πράγμα που πρέπει να κάνουμε και εμείς για την δικιά μας) και μέσα από αυτήν την πίστη αντλούν δύναμη και γυρίζουν τα ματς.
Ο γαυρός είναι σκορποχώρι αλλά και αυτός έχει μερικούς ποιοτικούς παικτες που μπορούν να του αλλάξουν την μοίρα πάντως αν δεν ακολουθήσει και μείνει πισω 8-10 βαθμούς δεν νομίζω να μπορέσει να επανέρθει
Ο παο δεν νομίζω να είναι για πέσιμο κάπου θα την βρουν την λύση(κρατικό σωματείο ήταν μια ζωή)
Σε γενικές γραμμές πιστευω πως ΕΜΕΙΣ και η αεκ θα παλέψουμε για το πρωτάθλημα και με τον γαυρο λόγο ιστορικού να μην τον θεωρούμε τελειωμένο.
Μισή σειρά ανακοίνωση. Ούτε διάρκεια συμβολαίου, ούτε αν είναι υπηρεσιακός. Τίποτα.
Ντάξει κι εγώ αν είχα για οπαδούς τα πρόβατα τους γαύρους τα ίδια παίζει να κανα.
Ντάξει κι εγώ αν είχα για οπαδούς τα πρόβατα τους γαύρους τα ίδια παίζει να κανα.
Δύο θλάσεις μέσα σε 10' λεπτά για τον Αστέρα.
- ΑποστόληςΑ
- ΑποστόληςΑ
Αν ο Έγκελς φάει τελικά 3 αγωνιστικές δεν θα παίξει με ΠΑΟΚ, στις 22 Οκτωβρίου.
-
Μα τον Μανιτου μεγάλη αλήθεια έγραψες σύντροφεgergeo4 έγραψε:ΑΝ και φετος δεν παρουμε το πρωτάθλημα δεν βλεπω να το παίρνουμε ποτε...............
- ΑποστόληςΑ
Γιατί ξέρουμε τα δεδομένα της επομένης σεζόν; Μην είστε σίγουροι στις προβλέψεις σας, μπορεί να πέσετε πολύ έξω