Πας καλα ρε συ; Το συνεχιζεις κι ολας. Ψαξε και βρες αν εχω κανει πανω απο 2-3 αναφορες στο ζητημα. Τωρα αν εσυ το εκανες στο μυαλο σου οτι σε ΚΑΘΕ ευκαιρια σε ΟΛΑ τα τοπικ γραφω για τον Μακ, δεν φταιω εγω και σε παρακαλω μαζεψε την κακεντρεχεια σου.obanebane έγραψε:Κοροιδευομαστε και μεταξυ μας τωρα;
Σε καθε ευκαιρια σε ολα τα τοπικ μας γραφεις για τον Μακ.
Ειπαμε,οχι και μεταξυ μας.
29.Róbert Mak
Re: 29.Róbert Mak
- ΑποστόληςΑ
Απόψεις είναι αυτές. Άλλοι γουστάρουν Πέλκα, άλλοι όχι. Άλλοι γουστάρουν Biseswar, άλλοι όχι. Άλλοι γουστάρουν Mak, άλλοι όχι.
Μην προσπαθεί όμως ο ένας να επιβάλει την άποψή του στον άλλο.
Μην προσπαθεί όμως ο ένας να επιβάλει την άποψή του στον άλλο.
sourmenetes έγραψε:Παικταρας ειναι και ο μεσι ειναι και ο ματος.sic-4 έγραψε:Σουρμε, λεω πως δεν ειναι παλτο, αλλα δεν ειναι και ο παικταρας που πιστευουν οι περισσοτεροι.
Υπαρχει μια αποσταση ομως.
Μια χαρα παικτης ειναι.ειναι απολυτα φυσιολογικο να εχει μια περιοδο ντεφοραμαρισματος ειδικα με οσα εγιναν στην προετοιμασια.
Ο ματος οποιος θυμαται στα πρωτα ματς δε βλεποταν.τωρα ανεβαινει.
Μη βγαζουμε προωρα συμπερασματα.
Ο προπονητης κανει σωστη διαχειριση βλεποντας οτι ο Μακ δεν τραβαει.αυτο διαφερει απο το να λεμε οτι δεν ειναι και τιποτα και η χρονια με τα 20 γκολ ηταν η εξαιρεση κτλ κτλ.
Το "δεν ειναι και τιποτα" δεν το ειπα. Το οτι η χρονια με τα 20 γκολ ηταν η εξαιρεση, δεν το βγαζω απο το μυαλο μου, ειναι η πραγματικοτητα.
Στο "μια χαρα παικτης" ειναι συμφωνω. Ομως η αντιληψη που κυριαρχει στην πλειοψηφια δεν ειναι οτι ειναι "μια χαρα παικτης" αλλα οτι ειναι "σουπερ-ντουπερ παιχτουρα". Ε τετοιος, κατα τη γνωμη μου (αλλα και απο οσα δειχνει η πραγματικοτητα) δεν ειναι. Και δεν μιλω για το ντεφορμαρισμα του, το οποιο θεωρω δικαιολογημενο. Οσα λεω αναφερονται στον καλο Μακ, οχι στον ντεφορμαρισμενο.
edit: δηλαδη στηλιτευεις αυτο που ειπα οτι η χρονια με το 20 γκολ ηταν η εξαιρεση (που ειναι πραγματικοτητα) αλλα αυτο σου φαινεται νορμαλ: "Όλοι θέλουν σαν τρελοί έναν Μακ, γαύροι βαζελια και χανουμια."; Δεν νομιζω οτι εγω τον απαξιωνω, αλλα νομιζω οτι η επικρατουσα ταση τον εξυψωνει αβασιμα.
Τα γραπτά όλων μας είναι στη διάθεση του καθενός,σιγά μη κάτσω να ψάξω εγώ τα γραπτά σου για να τα παραθέσω.
Αφού λες ότι δεν ασχολείσαι με τον Μακ και ότι έχεις ποστάρει 2-3 φορές όλες και όλες για το ποσό μέτριος παίχτης είναι,δεν θα σου αλλάξω εγώ γνώμη.
Πάμε παρακάτω κακώς ασχολήθηκα.
Αφού λες ότι δεν ασχολείσαι με τον Μακ και ότι έχεις ποστάρει 2-3 φορές όλες και όλες για το ποσό μέτριος παίχτης είναι,δεν θα σου αλλάξω εγώ γνώμη.
Πάμε παρακάτω κακώς ασχολήθηκα.
Οκ το καθημερινο ηταν υπερβολη,δε θελω να γραφω πραγματα που δεν ισχυουν και το παιρνω πισω.
Θα το γραψω αλλιως,ειναι ο μοναδικος παιχτης που εχεις ασχοληθει τοσο,οποτε βρισκεις ευκαιρια μας θυμιζεις το ποσο μετριος θεωρεις οτι ειναι.
Περισσοτερο με πειραξε το τελευταιο ποστ σου,απο το οποιο πηρα αφορμη.
Γιατι ενω ξερεις οτι ο παιχτης ειναι στα χειροτερα του,συνεχιζεις να τον "χτυπας".
Μεγαλος ανθρωπος εισαι,δεν θα σου υποδειξω εγω τι ειναι σωστο και τι οχι.
Με συγχωρεις αν σε εθιξα,δεν ειχα τετοιο σκοπο.
Θα το γραψω αλλιως,ειναι ο μοναδικος παιχτης που εχεις ασχοληθει τοσο,οποτε βρισκεις ευκαιρια μας θυμιζεις το ποσο μετριος θεωρεις οτι ειναι.
Περισσοτερο με πειραξε το τελευταιο ποστ σου,απο το οποιο πηρα αφορμη.
Γιατι ενω ξερεις οτι ο παιχτης ειναι στα χειροτερα του,συνεχιζεις να τον "χτυπας".
Μεγαλος ανθρωπος εισαι,δεν θα σου υποδειξω εγω τι ειναι σωστο και τι οχι.
Με συγχωρεις αν σε εθιξα,δεν ειχα τετοιο σκοπο.
- Kostas_Peraia4
Τελείωσε.Μην το συνεχίσετε
Sic διεγραψα το τελευταιο σου ποστ και ευνόητους λόγους
2-3 φορες (πριν το σημερινο) ολες κι ολες να αναφερθηκα στον Μακ. (το 3 το βαζω και χουβαρνταδικα, 2 πρεπει να ειναι).
Αυτο εσυ το εκανες καθημερινο, σε καθε ευκαιρια, σε ολα τα τοπικ. Και ακομα και τωρα συνεχιζεις και λες "ο μοναδικος που εχεις ασχοληθει τοσο". ΠΟΣΟ???? 2-3 μαμημενα ποστ??? Ειναι αυτο λογος να μου την λες ετσι; Για σε παρακαλω. Εχεις κανενα προσωπικο στραβωμα μαζι μου; Δεν εχει αλλη εξηγηση αυτο που κανεις.
Ο Χασιο παρεθεσε το πρωτο σχολιο που ειχα κανει γι αυτον. Ουτε τον χτυπουσα, ουτε τιποτα. Απλα διεκρινα (και διακρινω) μια ταση υπερεκτιμησης του και αυτην ηθελα να ισορροπησω. Το εκανα μετρημενες στα δαχτυλα φορες, κι εσυ ακομα συνεχιζεις να λες "οποτε βρισκεις ευκαιρια μας το θυμιζεις...".Καμια προθεση δεν εχω να "χτυπησω" τον παικτη, αλλα στον αντιποδα, ειναι υπερβολικη η υπερεκτιμηση του. Οταν λοιπον ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ο παικτης παρουσιαζεται σαν να ειναι ο Βιερινια και καλυτερος, ε δεν βλαπτει που θυμιζω κι εγω μια στις τοσες το πραγματικο του μεγεθος.
Αυτο εσυ το εκανες καθημερινο, σε καθε ευκαιρια, σε ολα τα τοπικ. Και ακομα και τωρα συνεχιζεις και λες "ο μοναδικος που εχεις ασχοληθει τοσο". ΠΟΣΟ???? 2-3 μαμημενα ποστ??? Ειναι αυτο λογος να μου την λες ετσι; Για σε παρακαλω. Εχεις κανενα προσωπικο στραβωμα μαζι μου; Δεν εχει αλλη εξηγηση αυτο που κανεις.
Ο Χασιο παρεθεσε το πρωτο σχολιο που ειχα κανει γι αυτον. Ουτε τον χτυπουσα, ουτε τιποτα. Απλα διεκρινα (και διακρινω) μια ταση υπερεκτιμησης του και αυτην ηθελα να ισορροπησω. Το εκανα μετρημενες στα δαχτυλα φορες, κι εσυ ακομα συνεχιζεις να λες "οποτε βρισκεις ευκαιρια μας το θυμιζεις...".Καμια προθεση δεν εχω να "χτυπησω" τον παικτη, αλλα στον αντιποδα, ειναι υπερβολικη η υπερεκτιμηση του. Οταν λοιπον ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ο παικτης παρουσιαζεται σαν να ειναι ο Βιερινια και καλυτερος, ε δεν βλαπτει που θυμιζω κι εγω μια στις τοσες το πραγματικο του μεγεθος.
Kostas_Peraia4 έγραψε:Τελείωσε.Μην το συνεχίσετε
Να διαγραψεις και τον λογαριασμο μου Κωστα.
Δεν καταλαβα ποιοι ειναι οι ευνοητοι λογοι;
Μπηκα στο τοπικ του Μακ, οπου γινεται συζητηση για την αγωνιστικη κατασταση του παικτη. Ειπα την αποψη μου, μια αποψη που παρομοια εχω εκφρασει ΛΙΓΕΣ φορες ακομα. Ξαφνικα δεχομαι προσωπικη επιθεση οτι το κανω καθημερινα κλπ. Απαντω οτι δεν ειναι ετσι, απαντα κι αλλος οτι δεν ειναι ετσι, και ο Μπανε συνεχιζει να λεει τα ιδια ψευδη. Δεν του γινεται καμια παρατηρηση για την απροκλητη προσωπικη επιθεση με ψευδη που μου κανει, αλλα σβηνεται το ποστ που τον λεω ψευτη για ΕΥΝΟΗΤΟΥΣ λογους. Ποιοι ειναι αυτοι οι ευνοητοι λογοι;
- hasio_john
Δεν εχω κατι προσωπικο μαζι σου,ουτε θελω να ειμαι η αιτια να φυγεις απο το φορουμ,ζητησα συγνωμη δε σου ειναι αρκετη,τι αλλο να σου πω;
Σου ξαναλεω να μπω σε διαδικασια ψαξιματος δε το κανω,αφου επιμενεις τοσο φωναζοντας,θα δεχθω οτι εχεις γραψει 2 ποστ για τον μετριο Μακ και παμε παρακατω.
Ειμαι ψευτης και κακεντρεχης.
Σου ξαναλεω να μπω σε διαδικασια ψαξιματος δε το κανω,αφου επιμενεις τοσο φωναζοντας,θα δεχθω οτι εχεις γραψει 2 ποστ για τον μετριο Μακ και παμε παρακατω.
- Kostas_Peraia4
Οι λασπες και οι προσωπικες αντέγκλησεις.
Δεν υπαρχει λογος να συνεχιστει ρε παιδιά.
Δεν υπαρχει λογος να συνεχιστει ρε παιδιά.
- hasio_john
Μάγκες, θα συνέλθει ο Μάκαρος τώρα που ΌΛΗ η ομάδα αρχίζει να δένει και θα ξεκινήσει και αυτός το κάρφωμα του πλεχτού!
Πέρα από αυτό, είχαμε και ψυχολογία στα τάρταρα τόσο καιρό, βάλε τα νέα πρόσωπα που ήρθαν, βάλε τα πιθανά λάθη του προηγούμενου προπονητή στην προετοιμασία.... εεεε δεν θέλει και πολύ να είναι όλοι οι παίχτες μας σε κοιλιά!
Εγώ αν ήμουν στην θέση του Ραζβαν, θα τον έβαζα από την αρχή στα τυριά που είναι ευκαιρία να πυροβολήσει κατά ριπάς και να ξεμπουκώσει.
Πέρα από αυτό, είχαμε και ψυχολογία στα τάρταρα τόσο καιρό, βάλε τα νέα πρόσωπα που ήρθαν, βάλε τα πιθανά λάθη του προηγούμενου προπονητή στην προετοιμασία.... εεεε δεν θέλει και πολύ να είναι όλοι οι παίχτες μας σε κοιλιά!
Εγώ αν ήμουν στην θέση του Ραζβαν, θα τον έβαζα από την αρχή στα τυριά που είναι ευκαιρία να πυροβολήσει κατά ριπάς και να ξεμπουκώσει.
obanebane έγραψε:Δεν εχω κατι προσωπικο μαζι σου,ουτε θελω να ειμαι η αιτια να φυγεις απο το φορουμ,ζητησα συγνωμη δε σου ειναι αρκετη,τι αλλο να σου πω;
Δεκτη η συγγνωμη σου (αν και παρα τη συγγνωμη συνεχιζεις το ΛΑΝΘΑΣΜΕΝΟ βιολι οτι το κανω σε καθε ευκαιρια)
Αν δεν εισαι διατεθειμενος να μπαινεις σε διαδικασια ψαξιματος, να μην σπιλωνεις τους αλλους με τοση ευκολια.
Αν εχεις χρονο καποια στιγμη, ψαξε τα ποστ μου για να διαπιστωσεις ποσο λαθος κανεις.
Εγώ το ξεκίνησα πριν 2-3 ώρες με μια απλή προσωπική διαπίστωση και ειλικρινά δεν περίμενα την αντίδραση.
Και τι είπαμε με τον sic? Πως δεν αξίζει τη θεοποίηση αναφορικά με το τι μπορεί (συνολικό πακέτο)
Αλλά εδώ μετράνε τα νούμερα, αλλού ¨δε δημιουργεί φάσεις μόνος¨, ¨δεν είναι συμμετοχικός¨ κλπ.
Φέτος αν ήμουν κόουτς πως θα τον έβαζα; Παρτενέρ του σέντερφορ σε 4-4-2 όταν είναι ανάγκη το συγκεκριμένο σχήμα και κάποια παιχνίδια σαν winger ξέροντας πως δε θα πάρω σε αμυντική βοήθεια.
Αα και πίσω στη Ζενίτ.
Κι εδώ κολλάει το παιδιά και αποπαίδια του περήφανου λαού.tolis01 έγραψε:Ποτέ μου δεν κατάλαβα τη λατρεία για τον Μακ.
Συμπαθής, ναι, μέχρι εκεί, αλλά
ΑΦΑΝΤΟΣ σε φάση άμυνας (δεν πηδάει καν ποτέ του για κεφαλιά) και σε φάση επίθεσης εμφανίζεται μόνο στο 3ο μέρος της επιθετικής προσπάθειας -όπου κι εκεί είναι και παροιμιωδώς ατομιστής και χασογκόλης-.
Εντάξει τον πήραμε όταν πιστεύαμε πως θα είχαμε πάνω κάτω 14 παιχνίδια περισσότερα (8 ευρώπη, 6 πλέιοφ) και μας έκατσε. Προφανώς ο Ενρίκε στη φάση μας θα ήταν πιο χρήσιμος.
Δεν βλέπω καν το λόγο να ξεκινήσει σε πάνω από 5-10 παιχνίδια ακόμα βασικός κοιτάζοντας το όλο πακέτο.
tolis01 έγραψε:Όταν τα τόπικ των Γλύκου, Κουλούρη, Μαλεζά, Κάτσε, Πέλκα, ενίοτε Μύστα, πιο παλιά του Κλάους (κάποιο κοινό pattern μήπως;) γίνονταν καθημερινά λοσκω ανεξαρτήτως αν έπαιξαν ή δεν έπαιξαν ή πως έπαιξαν, εκεί επικαλούμαστε όλοι το 1st Amendment και την ελευθερία του λόγου.
Και τι είπαμε με τον sic? Πως δεν αξίζει τη θεοποίηση αναφορικά με το τι μπορεί (συνολικό πακέτο)
Αλλά εδώ μετράνε τα νούμερα, αλλού ¨δε δημιουργεί φάσεις μόνος¨, ¨δεν είναι συμμετοχικός¨ κλπ.
Φέτος αν ήμουν κόουτς πως θα τον έβαζα; Παρτενέρ του σέντερφορ σε 4-4-2 όταν είναι ανάγκη το συγκεκριμένο σχήμα και κάποια παιχνίδια σαν winger ξέροντας πως δε θα πάρω σε αμυντική βοήθεια.
Αα και πίσω στη Ζενίτ.
Ρε παιδια ο ανθρωπος δε μπορει να παρει τα ποδια του,δε ξερω τι φταιει, ελπιζω να μη τα εχει γραψει στα @@ του μετα το βαρβατο συμβολαιο που εκανε με τους ρωσους.
Ας του δωσουμε λιγο χρονο τωρα που ειναι στα χειροτερα του.
Αν ηταν ο παλιος Μακ,δεν θα ειχα καμια αντιρρηση με τα γραφομενα σας.
Το να κρινουμε αυτον τον Μακ που βλεπουμε αυτη τη στγμη δε νομιζω οτι βοηθαει.
Οκ τον θεωρειται μετριο παιχτη και τωρα και παντα,κανενα προβλημα,αλλα να επανελθει εστω σε αυτες τις μετριες μερες που ειχε με τη φανελα μας αλλα και με τη φανελα των ρωσων στο πρωτο 6μηνο της εκει παρουσιας του για να μπορεσουμε να σηζητησουμε τι κερδιζει η ομαδα απο τον παιχτη.
Αν παραμεινει σε αυτη την κατασταση ολη τη σεζον τοτε σημαινει οτι τα εγραψε ολα.
Επειδη ομως αν για κατι ξεχωριζει αυτο ειναι η δουλεια και η καλη φυσικη κατασταση ας το περιμενουμε λιγο ακομα.
Δε μου αρεσει αθλητες που εχουν προσφερει και διαφημιζουν το ονομα του ΠΑΟΚ οπου σταθουν και οπου βρεθουν με την πρωτη ευκαιρια να τους κρινουμε αυστηρα.
Τελος απο εμενα και συγνωμη και παλι,δεν ειχα καμια προθεση.
Ας του δωσουμε λιγο χρονο τωρα που ειναι στα χειροτερα του.
Αν ηταν ο παλιος Μακ,δεν θα ειχα καμια αντιρρηση με τα γραφομενα σας.
Το να κρινουμε αυτον τον Μακ που βλεπουμε αυτη τη στγμη δε νομιζω οτι βοηθαει.
Οκ τον θεωρειται μετριο παιχτη και τωρα και παντα,κανενα προβλημα,αλλα να επανελθει εστω σε αυτες τις μετριες μερες που ειχε με τη φανελα μας αλλα και με τη φανελα των ρωσων στο πρωτο 6μηνο της εκει παρουσιας του για να μπορεσουμε να σηζητησουμε τι κερδιζει η ομαδα απο τον παιχτη.
Αν παραμεινει σε αυτη την κατασταση ολη τη σεζον τοτε σημαινει οτι τα εγραψε ολα.
Επειδη ομως αν για κατι ξεχωριζει αυτο ειναι η δουλεια και η καλη φυσικη κατασταση ας το περιμενουμε λιγο ακομα.
Δε μου αρεσει αθλητες που εχουν προσφερει και διαφημιζουν το ονομα του ΠΑΟΚ οπου σταθουν και οπου βρεθουν με την πρωτη ευκαιρια να τους κρινουμε αυστηρα.
Τελος απο εμενα και συγνωμη και παλι,δεν ειχα καμια προθεση.