Ασε να βλεπουν +5tolis01 έγραψε:και πριν καληνυχτίσω
+5 γράφουν παντού.
Το νιμού που σας πέταξε κι εσάς!
Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες VII
- sourmenetes
- Moderator
Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες VII
- P.A.O.K.jim
Αδερφέ εκτίμηση ή πληροφόρηση;DimitrisS έγραψε:Πιστευω οτι ο Βλανταν Ιβιτς θα ειναι νεος προπονητης του γαυρου.
Λες να γινει;; Τότε θα βρωμάει άσχημα η δουλειά!DimitrisS έγραψε:Πιστευω οτι ο Βλανταν Ιβιτς θα ειναι νεος προπονητης του γαυρου.
Κάργα στημένο όλο το σκηνικό και φυσικά τεράστιο τρύπημα...
Όχι ρε πο@στη, μόλις συνειδητοποιώ ότι Τετάρτη έχω βγάλει τίκετ για τις νύχτες πρεμιέρας! Φτουυυ
Παιδιά, καλή η κουβέντα, αλλά έχει τόοοσο δρόμο ακόμα και θα αλλάξουν οι εντυπώσεις τόοοοσες φορές που θα διαβάζουμε αυτά εδώ και θα γελάμε , αλλά κουβέντα να γίνεται..
Παιδιά, καλή η κουβέντα, αλλά έχει τόοοσο δρόμο ακόμα και θα αλλάξουν οι εντυπώσεις τόοοοσες φορές που θα διαβάζουμε αυτά εδώ και θα γελάμε , αλλά κουβέντα να γίνεται..
-
- hasio_john
Θα πάρουν αυτόν που σούταρε η αεκ?
Ούτε στην Τόλμη και Γοητεία τέτοιες ίντριγκες...

- Sick Bastard
Το είδα όλο το ματς.
Η κούλα, αυτή τη στιγμή είναι μακράν η πιο δεμένη ομάδα απ τους 3. (ΠΑΟΚ, γαύρος, κούλα).
Ξαναλέω κι ας παρεξηγηθώ απ τους ΠΑΟΚάρχες, η 4αδα Μάνταλος-Οικοδομος-Λιβάγια-Αραούχο
είναι μια πολύ καλή 4αδα, όχι τόσο γιατί είναι καλοί παίχτες (που είναι, ειδικά ο Λιβάγια, μου έδειξε
εξαιρετικά στοιχεία) αλλά επειδή φαίνεται να συμπληρώνουν καλά ο ένας τον άλλο.
Κακά τα ψέμματα, αυτόν τον οικοδόμο, αυτός ο Λέοβατς δεν μπορεί να τον παίξει.
Καλό θα είναι να παρακολουθούμε τον Λιβάγια μιας κι αν δεν κάνω λάθος είναι δανεικός.
Η 4αδα πίσω έχει θέματα, όπως και το κέντρο της, αλλά όλο καμουφλάρονται από την ομαδική τους
δουλειά.
Ο γαύρος είναι ξεκάθαρα δομημένος για να περιμένει, βγάζει καλές αντεπιθέσεις
αλλά έχει άμυνα χωνί. Τώρα βέβαια που έφυγε ο Χάσι μικρή σημασία έχουν για εμάς.
Όσον αφορά τον ΠΑΟΚ. Στο κέντρο, νομίζω θα έχουμε πρόβλημα (όπως και πέρυσι)
με όποια ομάδα αποφασίσει να βάλει δυνατά κορμιά. Τα οποία έχουν και οι δύο.
Όταν κι αν, πάει στη δύναμη η μάχη των κεντρικών χαφ παίζει να έχουμε θέμα.
Η κούλα, αυτή τη στιγμή είναι μακράν η πιο δεμένη ομάδα απ τους 3. (ΠΑΟΚ, γαύρος, κούλα).
Ξαναλέω κι ας παρεξηγηθώ απ τους ΠΑΟΚάρχες, η 4αδα Μάνταλος-Οικοδομος-Λιβάγια-Αραούχο
είναι μια πολύ καλή 4αδα, όχι τόσο γιατί είναι καλοί παίχτες (που είναι, ειδικά ο Λιβάγια, μου έδειξε
εξαιρετικά στοιχεία) αλλά επειδή φαίνεται να συμπληρώνουν καλά ο ένας τον άλλο.
Κακά τα ψέμματα, αυτόν τον οικοδόμο, αυτός ο Λέοβατς δεν μπορεί να τον παίξει.
Καλό θα είναι να παρακολουθούμε τον Λιβάγια μιας κι αν δεν κάνω λάθος είναι δανεικός.
Η 4αδα πίσω έχει θέματα, όπως και το κέντρο της, αλλά όλο καμουφλάρονται από την ομαδική τους
δουλειά.
Ο γαύρος είναι ξεκάθαρα δομημένος για να περιμένει, βγάζει καλές αντεπιθέσεις
αλλά έχει άμυνα χωνί. Τώρα βέβαια που έφυγε ο Χάσι μικρή σημασία έχουν για εμάς.
Όσον αφορά τον ΠΑΟΚ. Στο κέντρο, νομίζω θα έχουμε πρόβλημα (όπως και πέρυσι)
με όποια ομάδα αποφασίσει να βάλει δυνατά κορμιά. Τα οποία έχουν και οι δύο.
Όταν κι αν, πάει στη δύναμη η μάχη των κεντρικών χαφ παίζει να έχουμε θέμα.
το χανούμι μου φάνηκε πολύ γυμνασμένο και δεμένο
τρέξιμο φουλ
τρέξιμο φουλ
- anekfrastos
Κι εγώ σου λέω ότι δε χρειάζεται να είναι"διαστημικός" ο αντίπαλος για να φοβηθεί ο ΠΑΟΚ. Τα χρειαστήκαμε με πολύ μικρότερες ομάδες. Δεν είμαστε σε φάση να υποτιμάμε κανέναν. Φυσικά και μπορούμε και πρέπει να τους κερδίσουμε όλους. Κανείς δεν έχει υπερομαδα. Αλλά μέχρι να γίνει αυτό και να είμαστε εμείς πρώτοι στο τέλος, προσωπικά προτιμώ τη μπάλα χαμηλά και σεβασμό και στον πιο μικρό αντίπαλο.navigator11 έγραψε:Φίλε, με κάθε σεβασμό, να αντιλαμβάνεσαι πρώτα τι εννοώ και μετά φοβήσου ... άφοβα!anekfrastos έγραψε:Να αυτά μας φάγανε...navigator11 έγραψε: Συμφωνώ ότι ο ΠΑΟΚ ως είναι αυτή τη δεδομένη χρονική στιγμή δεν έχει να φοβηθεί τίποτα από τους δυο. ...
![]()
Ο ΠΑΟΚ έχει να φοβηθεί οποιαδήποτε ομάδα, όπως η εστερσουντ, ο Λεβαδειακός, ο Απόλλωνας κλπ.
Με τις μεταγραφές μόνο δεν πήρε κανείς πρωτάθλημα. Πρώτα κερδίζεις και μετά βγάζεις γλώσσα. Μέχρι τότε τα "ποια κούλα, ποιος γκει κλπ" εμένα με τρομάζουν.
Κάποιοι απόψε έχουν την αίσθηση ότι κάνουν πρόβα κατάκτησης του πρωταθλήματος την άλλη βδομάδα. Δεν την έχω εγώ ως ΠΑΟΚτσης, πάντως. Σόρρυ κιόλας, από αυτά που είδα εγώ για 70 λεπτά δεν πείστηκα ότι στη δεδομένη χρονική στιγμή παίζουν κάτι ... συντεταγμένο οι δυο βρυκόλακες.Αν η αεκ υπήρξε διαστημική το διάστημα που δεν παρακολουθήσω, οκ, δεν το ξέρω αλλά δεν το πιστεύω κιόλας. Ο γαύρος μεσοεπιθετικά μου έδειξε ότι από ποιότητα δεν είναι άσχημος. Πίσω, σε σχέση με εμάς, τη δεδομένη χρονική στιγμή, λέμε, φαντάζει ανέκδοτο.
Για την αεκ, είπαμε, λαμπάδα στην μπετονιέρα! Xxxxl ...
Αυτό που έκανε σήμερα η "κούλα" δεν ήταν ασήμαντο. Κυριάρχησε σε όλο το ματς. Έφαγε 2 απίθανα γκολ, από αυτά που συνήθως μόνο εμείς τρώμε. Και τους πάτησε από το 64 και μετά. Δεν είναι τυχαία πρώτη ούτε φέρνει δίπλα με μπριζ και ριεκα επειδή είναι η "κούλα". Έχουν χημεία και είναι φορμαρισμένοι. Τι θα κάνουν στο μέλλον δεν ξέρω, ούτε αν θα "ξεφούσκωσουν" όπως γράφουν πολλοί εδώ μέσα.
Αν το δούμε όμως λίγο αντικειμενικά, σήμερα η ομάδα που είδε κι έπαθε να κερδίσει το γιαννενο σνομπάρει την ομάδα που πάτησε το γαύρο.
Τεσπα, δεν είναι προσωπικό, μια γενικότερη στάση σχολιάζω, μπορεί και να κάνω λάθος.
-
Όντως. Απλά δεν ξέρω πώς θα συνεχίσει όλη την χρονιά να έχει τέτοια τρεξίματα, με 2 ματς την εβδομάδα
Οταν τρεχεις οργανωμενα και οχι απλα τρεχεις για να τρεχεις,φαινεσαι και γυμνασμενος και πως εχεις αντοχες.danirifle έγραψε:το χανούμι μου φάνηκε πολύ γυμνασμένο και δεμένο
τρέξιμο φουλ
Τους εδωσε πριμ λεει ο Μελισσανιδης για την νικη

Άλλαξ ο κωλιές και έγινε βραχιόλι Χάσιο...hasio_john έγραψε:Θα πάρουν αυτόν που σούταρε η αεκ?![]()

Οι δικές μου πληροφορίες μιλάνε για Καμπιάσο παρεμπιπτόντως...

Πέρσι δεν ήτανε ρε παιδιά? Γιατί όταν έλεγα πως και για εμάς θα ήταν μια πολύ καλή μεταγραφή είχε πέσει γιούχα.......προφανώς δε μιλώ για τους συμμετέχοντες στο quote, γενικά το λέω. Αυτή η απαξίωση όσων φέυγουν από το μαντρί μας έχει στοιχίσει πολλάκις.....desperando έγραψε:Πάντα ήταν καλός παίκτηςobanebane έγραψε:Ειναι σε πολυ καλη κατασταση ο φουστης.
Απλά τώρα ωρίμασε και έχει και το ρόλο του ηγέτη.
Από παίκτες τύπου καρσελα που είναι σα να βλέπω τον Φετφατζίδη σε πιο σκούρο ο οικοδόμος είναι πολύ καλύτερος
- P.A.O.K.jim
Το πρώτο γκόλ του οικοδόμου το κάνει δώρο ο καταπίνος
Στο δεύτερο η τατιάνα η μπάλα παίρνει τέτοια δαιμονισμένα φάλτσα που ούτε ο ίδιος δεν πίστευε οτι θα πάρει.
Δέκα φορές να το ξανά χτυπήσει το φάουλ χωρίς τερματοφύλακα χωρίς τοίχος η μπάλα εκεί δεν ξανα πάει
Καλός παίχτης δεν νομίζω οτι είναι κωλόφαρδος ναι είναι. Η διάρκεια της κωλοφαρδίας του δεν ξέρω πότε θα σταματήσει
Στο δεύτερο η τατιάνα η μπάλα παίρνει τέτοια δαιμονισμένα φάλτσα που ούτε ο ίδιος δεν πίστευε οτι θα πάρει.
Δέκα φορές να το ξανά χτυπήσει το φάουλ χωρίς τερματοφύλακα χωρίς τοίχος η μπάλα εκεί δεν ξανα πάει
Καλός παίχτης δεν νομίζω οτι είναι κωλόφαρδος ναι είναι. Η διάρκεια της κωλοφαρδίας του δεν ξέρω πότε θα σταματήσει