https://www.transfermarkt.com/omar-elab ... ler/121404
Το καλύτερο μπακ του ελληνικού πρωταθλήματος κατά το τράνσφερ και πολύ καλύτερο του Μάτος. 6εκ ήταν πέρυσι και έπεσε στα 4,5εκ φέτος
Η ομάδα του γάυρου είναι ιδανική για να αμύνεται και θα έχει προβλήματα με τα χωριά που αμύνονται γιατί έχει παίκτες παλαιστές, θηρία, με πολύ χαμηλό όμως agility. Ο Εμενίκε δε στρίβει με τίποτα. Αργή ομάδα στημένη για τις ανάγκες μόνο του Τσουλου και όχι του ελληνικού πρωταθλήματος. Φέτος αν δεν έχουν τα κοράκια θα δουν πολλά Χ από τα λιμά. Η Αεκ το αντίθετο τελείως. Καθαρά ποδοσφαιρική ομάδα με τεχνική και πολύ agility. Η μία ομάδα ήταν American Football και η άλλη ποδοσφαίρου

.
Πάντως αν φορμαριστεί ο γαύρος είναι επικίνδυνος στα ντέρμπι. Χάρηκα πολυ με τον άσσο. Ήταν το καλύτερο αποτέλεσμα. Δεν διαχειρίζεται η ομάδα αυτή καλά το να είναι πίσω στο βαθμολογικό πίνακα. Αντίθετα η Αεκ που το πανηγύρισε σαν τελικό Ουέφα, νομίζω ότι θα γκελάρει στο μέλλον. Η Αεκ είναι ήδη στο 100%. Φοβρή δουλειά ο Χιμένεθ. Χτίσανε μια ομαδα με πού χαμηλό μπάτζετ, το 1/3 από εμας και του γαύρου και είναι ανταγωνιστικότατη.
Αυτή τη στιγμή φαβορί είμαστε εμείς βάσει υλικού. Ακόμη και αν χάσουμε το πρωτάθλημα προτιμω να το πάρει η Αεκ, γιατί ο γαύρος θα δημιουργήσει χρέη, αλλά και ο Μαριδάκης δεν βάζει λεφτά χωρί το Τσουλου. Ουσιαστικά βλέποντας το δάσος (τα επόμενα χρόνια) και όχι το δέντρο, μας συνέφερε η νίκη της Αεκ. Εμένα με ενδιαφέρει ο βαθμολογικός πίνακας το Μάιο, το έχω ξαναπεί, και όχι σήμερα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος
vs40 την Κυρ 24 Σεπ 2017, 22:07, έχει επεξεργασθεί 3 φορές συνολικά.