ΠΑΟΚ-ΠΑΣ Γιάννινα 1-0 MVP Σχόλια & Παραλειπόμενα
Re: ΠΑΟΚ-ΠΑΣ Γιάννινα 1-0 MVP Σχόλια & Παραλειπόμενα
Οπως εχω ξαναπεί, ελπιζω μόνο να μη μας λειψουν στο τελος οι 2 τζάμπα χαμένοι πόντοι της ριζουπολης....Η ομάδα ακολουθεί την ποδοσφαιρικη λογικη. Περιμενω διπλό στο τυρι με 0-2 και να αντέξουμε για 75 λεπτά γιατι σήμερα μετα το 65 τα φτυσαμε. Ας ελπίσουμε να ξεπερασουμε ανωδυνα τα παρελκομενα της "προετοιμασιας" Στανογιεβιτς (υπολογιζω θα μας παρει αλλο ενα μηνα) και όλα θα μπουν σε σειρά. Ο Λουτσεσκου μπορεί να ειναι λιγο αγχωμένος (λογικό) αλλα άσχετος δεν ειναι σίγουρα. Δε θα μας κάνει μπάρτσα αλλα νομιζω οτι αυτο που θα μας κάνει θα είναι αρκετό με το υπάρχον υλικο. Πλησιάζει η ώρα......
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος okkas73 την Κυρ 24 Σεπ 2017, 19:04, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
εγω θα ξεφυγω λιγο και παρακολουθωντας το παιχνιδι χωρις ηχο και ασχολουμενος μονο με το τακτικο κομματι ενα θα πω......αυτος ο μαουριτσιο ειναι παικτης επιπεδου ch,l αν κατσει καποιος και παρατηρησει το παιχνιδι του με η χωρις μπαλα θα παθει πλακα ο μονος που μπορει και παιζει σιγουρα καθετα πλαγια με μακρινες μπαλιες με την μια και το κεφαλι πανω ,οκταρι σκυλος και στα αμυντικα του καθηκοντα για εμενα η καλυτερη μεταγραφη μεχρι τωρα για το παιχνιδι το πρωτο ημιχρονο μπαλαρα στο δευτερο τα ποδια εκατο κιλα το καθενα εκανε μπαμ αυτο αλλα παιδιααλο πραγμα η ποιοτητα .πελκα το ταβανι σου το εχω πει ειναι πολυ ψηλα με τα μυαλα στο κεφαλι θα πω οτι θα αφησεις εποχη για δουλεια δεν τοσυζηταω φαινεται το πας καλα
-
Η ομάδα είναι στο 30% . Και παιχνίδι με παιχνίδι θα ανεβαίνει εκθετικά , ο Μαουριτσιο θα ειναι κομβικός παίκτης και μόλις γίνει 100% θα τρ'ιβεται τα μάτια σας με την ομάδα. Τι ειναι αυτός ο Ζαμπρανο , ο τύπος ειναι κόμπρα . Στα αμυντικά του καθήκοντα φοβερός και στο κατεβασμα της μπάλας εξισου καλός , μόλις ερθουν ολοι στο 100% της φυσικής κατάστασης ομάδες σαν τα Γιαννενα δεν θα ακουμπάνε την μπάλα. Ουτε μια φορά η ομάδα δεν προβληματίστηκε απο το πρεσινγκ ψηλα ,αντιθετα η καλη κυκλοφορία της μπάλας εβγαλε off τον Λίλλα και όλη την ομάδα των Ιωαννινων μετα το 70 ψόφια. Ενα σουτ απελπισιας στο πρωτο ημιχρονο στο 35 δεκτηκες και ενα σουτ ξεμψυχησμένο στο δευτερο . Απο εκει και πέρα είχες τρεις κλασικές ευκαιρίες στο πρώτο , και στο δευτερο εκανες αλλές δυο πέρα του γκολ.
Ο Λουτσεσκου μια χαρά δουλεύει την ομάδα ,δίκαιος ειναι ,σε τρεις αγωνιστηκες απο τώρα η ομάδα θα παίζει αυτό που πρέπει ,πολυ γρηγορα ,παιχνιδι κατοχής ,με πολλες φάσεις και αποτελεσματικότητα. Μόλις ειναι 100% όλοι θα πρεσσαρει και ψηλα και θα βλέπεται κατουρημένες ποδιές μέσα στην Τουμπα.
Ο Λουτσεσκου μια χαρά δουλεύει την ομάδα ,δίκαιος ειναι ,σε τρεις αγωνιστηκες απο τώρα η ομάδα θα παίζει αυτό που πρέπει ,πολυ γρηγορα ,παιχνιδι κατοχής ,με πολλες φάσεις και αποτελεσματικότητα. Μόλις ειναι 100% όλοι θα πρεσσαρει και ψηλα και θα βλέπεται κατουρημένες ποδιές μέσα στην Τουμπα.
-
Μεγάλος παίκτης να είναι καλα να έρθει στο 100% της φυσικής του κατάστασης και θα κάνει πλάκα ,σημερα τρείς φορές ήρθε σε θέση για γκολ ,λογω της ελειψης παιχνιδιών δεν το έκανε. Πραγματικα θα είναι κομβικός παίκτης.donpablo έγραψε:εγω θα ξεφυγω λιγο και παρακολουθωντας το παιχνιδι χωρις ηχο και ασχολουμενος μονο με το τακτικο κομματι ενα θα πω......αυτος ο μαουριτσιο ειναι παικτης επιπεδου ch,l αν κατσει καποιος και παρατηρησει το παιχνιδι του με η χωρις μπαλα θα παθει πλακα ο μονος που μπορει και παιζει σιγουρα καθετα πλαγια με μακρινες μπαλιες με την μια και το κεφαλι πανω ,οκταρι σκυλος και στα αμυντικα του καθηκοντα για εμενα η καλυτερη μεταγραφη μεχρι τωρα για το παιχνιδι το πρωτο ημιχρονο μπαλαρα στο δευτερο τα ποδια εκατο κιλα το καθενα εκανε μπαμ αυτο αλλα παιδιααλο πραγμα η ποιοτητα .πελκα το ταβανι σου το εχω πει ειναι πολυ ψηλα με τα μυαλα στο κεφαλι θα πω οτι θα αφησεις εποχη για δουλεια δεν τοσυζηταω φαινεται το πας καλα
Ο Μαουριτσιο ειναι τρομερος play maker. Αθορυβα και χωρις να καταλαβεις καν οτι παιζει τσουλαει η μπαλα στο κεντρο. Το καταλαβενεις οταν βγαινει.
Μπράβο στην ομάδα. Κάτι φαίνεται να κινείται , αν και έχουμε μακρύ δρόμο ακόμα.
Έχω πάθει πλάκα με τα 2-3 πρώτα βήματα του Λημνιού. Έχω καιρό να δω τέτοιο ξεπέταγμα.
Έχω πάθει πλάκα με τα 2-3 πρώτα βήματα του Λημνιού. Έχω καιρό να δω τέτοιο ξεπέταγμα.
Ο Λημνιος πραγματικα δειχνει στοιχεια κανονικου εξτρεμ. Πια ειναι η τελευταια φορα που εβγαλε η Ελλαδα τετοιο παικτη?
- ΑποστόληςΑ
Μπράβο!
Δεν είδα τον αγώνα λόγω βάφτισης, παραδόξως όμως δεν με έζωσαν τα φίδια όταν το καρντάς (που ήταν νονός) με πληροφόρησε ότι στο ημίχρονο είμαστε 0-0. Λίγο μετά με πληροφόρησε ότι είμαστε 1-0.
Στην κατάσταση που είμαστε είναι θετικό να κερδίζουμε ομάδες καλές που στήνουν λεωφορεία.
Με ανησυχεί μόνον που οι Mak, Vieirinha δεν προσφέρουν ακόμη στην ομάδα.
Το Σάββατο παίζουμε στη Λάρισα. Ομάδα κατώτερη των άλλων, που πρέπει να κερδίσουμε οπωσδήποτε.
Δεν είδα τον αγώνα λόγω βάφτισης, παραδόξως όμως δεν με έζωσαν τα φίδια όταν το καρντάς (που ήταν νονός) με πληροφόρησε ότι στο ημίχρονο είμαστε 0-0. Λίγο μετά με πληροφόρησε ότι είμαστε 1-0.
Στην κατάσταση που είμαστε είναι θετικό να κερδίζουμε ομάδες καλές που στήνουν λεωφορεία.
Με ανησυχεί μόνον που οι Mak, Vieirinha δεν προσφέρουν ακόμη στην ομάδα.
Το Σάββατο παίζουμε στη Λάρισα. Ομάδα κατώτερη των άλλων, που πρέπει να κερδίσουμε οπωσδήποτε.
- ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΣ
Δε μιλάμε για το αν έβαλε ή όχι γκολ, για τις σεντρες, τις πάσες και τα κόρνερ του λέμε.aquila έγραψε:Εγώ πιστεύω το αντίθετο πρέπει να γίνει με Πέλκα. Οι επιθετικοί παίκτες πρέπει να αποθεώνονται ακόμη κι αν δε τα βάζουν όταν παίζουν καλά. Οι αμυντικοί πρέπει να είναι πιο μετρημένοι κ σοβαροί. Άλλη νοοτροπία ο επιθετικός που χρειάζεται δέκα προσπάθειες για να βάλει τη μια, άλλη ο αμυντικός που στις δέκα δεν πρέπει να κάνει λάθος σε καμία.
Σόρυ φίλε μου αλλά στις μεγάλες ομάδες δεν υπάρχουν εκπτώσεις στη νοοτροπία.
Δε μιλάω για εκπτώσεις. Λέω ότι άλλα χαρακτηριστικά πρεπει να έχει ο επιθετικός αλλά ο αμυντικός στη νοοτροπία κ στο χαρακτήρα και λόγω αυτού διαφορετική η αντιμετώπιση που πρέπει να έχουν και στην κριτική που τους γινεται. Ο επιθετικός είναι δημιουργικός πρέπει να δοκιμάζει και να βρίσκει τρόπους και στις δέκα προσπάθειες η μία θα βγει. Ο αμυντικός είναι εργάτης δεν έχει περιθώρια λάθους. Δε μπορείς να πεις οκ έκανε ένα λάθος αλλά έκανε δέκα σωστά γιατί από αυτό το ένα λάθος τρως γκολ.
- thanos-xanthi
το ματς επρεπε να ειναι 2-0 σβηστα απο το 60
παλι κοντεψε ο πας με τα ψεματα να μας κοψει βαθμους
η ομαδα εχει και βαθος, εχει και ποιοτητα τρομερη
παλι κοντεψε ο πας με τα ψεματα να μας κοψει βαθμους
η ομαδα εχει και βαθος, εχει και ποιοτητα τρομερη
Αν δεν κανω λαθος περυσι 11 βαθμους ειχαμε περυσι την 11η αγωνιστική καπου στις 11 του 11ου μηνα.
κρίμα να μην μπορούμε να απολαύσουμε το ποδόσφαιρο που παίζουμε ζωντανά και αρκούμαστε να χαζεύουμε την ομάδα μέσα από το παραθυράκι της τηλεόρασης.
σόρρυ για το οφ.
Πραγματικά όσοι έχουν τη δυνατότητα, αλλά δεν έρχονται στο γήπεδο, δεν καταλαβαίνουν τη γοητεία του ζωντανού;
Ωραίος και βολικός ο Παπαδόπουλος-στην-υγειά-μας αλλά όταν ακούς ζωντανά τον καλλιτέχνη έχει άλλη χάρη, είναι κάτι μαγικό. Ειδικά εσύ που χτυπάς στην πλάτη τον μπροστινό σου στην καφετέρια όταν σου κρύβει μια γωνίτσα από την οθόνη, δεν καταλαβαίνεις ότι στο γήπεδο μόνο μπορείς να δεις τι συμβαίνει;
σόρρυ για το οφ.
Πραγματικά όσοι έχουν τη δυνατότητα, αλλά δεν έρχονται στο γήπεδο, δεν καταλαβαίνουν τη γοητεία του ζωντανού;
Ωραίος και βολικός ο Παπαδόπουλος-στην-υγειά-μας αλλά όταν ακούς ζωντανά τον καλλιτέχνη έχει άλλη χάρη, είναι κάτι μαγικό. Ειδικά εσύ που χτυπάς στην πλάτη τον μπροστινό σου στην καφετέρια όταν σου κρύβει μια γωνίτσα από την οθόνη, δεν καταλαβαίνεις ότι στο γήπεδο μόνο μπορείς να δεις τι συμβαίνει;
Η κουλα είναι ομάδα ψυχολογίας καθώς παίκτες ηγέτες δεν έχει και μέχρι τώρα αυτή ήταν στα ύψη.Μετα το 0-1 δύσκολα θα αντιδράσει.
- ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΣ
Ελπίζω να ισοφάρισει. Με τίποτα δε θέλω διπλό του γάβρου εκεί.