ΠΑΟΚ-ΠΑΣ Γιάννινα 1-0 MVP Σχόλια & Παραλειπόμενα

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του νέου πρωταθλήματος Superleague και όλων των παραλειπομένων...

MVP

Ρευ
3
3%
Ματος
5
4%
Βαρελα
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Ζαμπρανο
15
13%
Λεοβατς
3
3%
Μαουριτσιο
5
4%
Τσιμιροτ
5
4%
Βιερινια
2
2%
Πελκας
42
35%
Πριγιοβιτς
37
31%
Μακ
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Λημνιος
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Ελ Καντουρι
2
2%
Σακχοβ
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι

Σύνολο ψήφων: 119

Άβαταρ μέλους
hasio_john

Re: ΠΑΟΚ-ΠΑΣ Γιάννινα 1-0 MVP Σχόλια & Παραλειπόμενα

Δημοσίευση από hasio_john »

Αύριο το πρωί, έναν αγιασμό, έναν εξορκισμό και ένα βουντού για τα δοκάρια...
Δεν πρέπει να συνεχιστεί αυτό! :twisted:
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

desperando έγραψε:Σημαντικό τρίποντο απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα η οποία στις τελευταίες τις επισκέψεις της στην Τούμπα είναι και πολύ τυχερή.

Η ομάδα δείχνει ότι θέλει ακόμα πολύ δουλειά και σε επίπεδο γνωριμίας μεταξύ των παικτών και σε επίπεδο φυσικής κατάστασης.

Η ομάδα και οι παίκτες δείχνουν ότι ακόμα δεν είναι καλα και αυτό το βγάζουν και σε άποψη νοοτροπίας.

Μετά το γκολ η ομάδα στήθηκε 20 μέτρα πιο πίσω από εκεί που έπαιζε ( άσχετα αν οι εγκάθετοι ή άσχετοι τα ρίχνουν σε έναν παίκτη) με αποτέλεσμα να πιεστουμε από άποψη κατοχής μπάλας,χωρίς ωστόσο να κινδυνεύουμε.

Το 1 γκολ σε 5 αγωνιστικες είναι σίγουρα παράσημο,όπως και οι ελάχιστες φάσεις που δέχεται η ομάδα.

Ο ζαμπρανο δεν άφησε να περάσει τίποτα
Το οτι διαφωνεις με καποιον δε σημαινει οτι αυτος ειναι ασχετος ή εγκαθετος.

Και ουτε ειναι σωστος τροπος διατυπωσης.κριμα να χαλαμε την κουβεντα λογω διαφωνιας.
Άβαταρ μέλους
Ivic Vladan

Δημοσίευση από Ivic Vladan »

MVP Ζαμπράνο γιατί δεν επέτρεπε να γίνει καν η φάση χωρίς αχρείαστα φάουλ, και αφού πάρει κατοχή ψάχνει συμπαίκτη. Από κοντά Πρίγιοβιτς, Πέλκας, Μαουρίτσιο, Μάτος.

11 βαθμοί συνεχίζουμε αήττητοι 3-2-0, ότι αποτέλεσμα και να έχει το άλλο μάτς, αφήνουμε σίγουρα έναν πίσω. Έχουμε το απόρθητο στην κρύα Τούμπα. Κάθε ματς τελικός.. Κομβικό το επόμενο παιχνίδι στο τυρί ενοψει ενός εύκολου παιχνιδιού με λαμία. Αν τα πάρουμε αυτά τα δύο παιχνίδια πάμε στο ντέρμπι σε κανά μήνα με ψυχολογία, ποιότητα και καλύτερη συνοχή, και ίσως με 50-50% κοράκι.

Δεν θέλω ευρώπη φέτος, το μόνο που με πειράζει είναι οι βαθμοί της 5ετίας αλλά νταξ όλα είναι σχετικά. Θέλω ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ και θα το πάρω. Ας τρελάνουμε του χρόνου την ευρώπη
tzoker

Δημοσίευση από tzoker »

Πολυ σημαντικη νικη.Πελκα συνεχισε ετσι αλλα μερικες φορες χρειαζεται να κανεις λιγοτερα απο οτι νομιζεις.Παντως εισαι αυτη τη στιγμη ο καλυτερος.Συνεχιζουμε ετσι και το Μαιο θα ειμαστε καλα.
Εγω καθε βδομαδα βλεπω βελτιωση.Παρολ' αυτα μας αγχωσε λιγο ο Λουτσετσκου που εβγαλε 2 παικτες που κρατανε μπαλα, για αυτο και σε συνδιασμο με τη κουραση χασαμε πολλα μετρα.
Το κατοσταρι του Τσιμιροτ στο 90 στα δεξια επιβεβαιωνει οτι βρικεται σε τρομερη κατασταση.Μακ ανεβα αγορι μου αντε.Περιμενουμε παρα πολλα.
Άβαταρ μέλους
Mīngus

Δημοσίευση από Mīngus »

Η ομάδα ήταν συμπαθητική μέχρι το 1-0. Σίγουρα βελτιωμένη σε σχέση με τα προηγούμενα παιχνίδια.
Μετά οπισθοχώρησε αρκετά και έδωσε πολλά μέτρα στον ΠΑΣ που άρχισε να βγαίνει από την ανυπαρξία του. Εγώ είμαι υπέρ της κυνικότητας, αλλά όχι να συνδυάζεται με φόβο. Νομίζω ότι το παρακάνουμε λίγο.
Αν νομίζετε ότι το κέντρο χάθηκε επειδή μπήκε ο Σάκχοφ, οκ. Σηκώνω τα χέρια ψηλά.
Μπράβο στον Πέλκα που έχει ωριμάσει αρκετά το παιχνίδι του και σήμερα εγώ δεν θα τον έβγαζα.
Μάτος, Ζαμπράνο και Πρίγιο επίσης στους διακριθέντες.
xrisitsapa

Δημοσίευση από xrisitsapa »

MVP Πέλκας. Από κοντά Τσίμι -Ζαμπράνο. Μάτος -Ρέι πολύ καλοί.

Καντούρι - Βιέρι έπρεπε να βγουν.

Κάντε κάτι με τον Μάκ.
Άβαταρ μέλους
anekfrastos

Δημοσίευση από anekfrastos »

1. Επιτέλους βλέπουμε αλλαγές παιχνιδιού για να ανοίξει η άμυνα!
2. Επιτέλους υπάρχει παίκτης που σε κάθε φάουλ, πλάγιο, κλπ ΤΡΕΧΕΙ να το εκτελέσει γρήγορα (Βιεϊρίνια).
3. Παρά την αμπαλιαση του, ο λεοβατς σήμερα έτρεξε πολλά χιλιόμετρα και έκανε και αρκετά σπριντ, ακόμα και στα τελευταία λεπτά.
4. Μπράβο στον Πέλκα

Γενικώς βλέπω μια βελτίωση που με κάνει να ελπίζω...
Άβαταρ μέλους
Ettien

Δημοσίευση από Ettien »

Ζαμπρανο, Πέλκας, Πέλκας, Μαουρίτσιο και Τσίμι οι καλύτεροι. Υπάρχει βελτιωση αλλά οι παιδικές ασθένειες (έλλειψη κίνησης, τρεξίματα, αυτοματισμοί) παραμένουν, έστω και αν φαίνεται οτι κάποια πράγματα αρχιζουν να δείχνουν καλύτερα. Δεν παιρνουμε φάσεις απο τα εξτρέμ και αυτό είναι ένα προβλημα που πρέπει να λυθεί. Ο ΠΑΣ δεν επαιξε αμυντικά, συντηρητικά ναι αμυντικά όχι. Εδω μας πρέσαρε λίγο έξω απο την περιοχή μας. Κλασικά είναι ομάδα του προπονητη. Λογικό όταν για χρόνια έχεις το ίδιο προπονητη μπορεί να περάσει στους παίκτες πιο εύκολα την τακτική.
Άβαταρ μέλους
eorptol1

Δημοσίευση από eorptol1 »

Το πρωτάθλημα φέτος είναι της σουρωτης δεν το χάνει με τίποτε :) :)

Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
falconakis

Δημοσίευση από falconakis »

Απέναντι στο λέωφορείο του Πετράκη που παραδοσιακά δυσκολεύει του πάντες, είχαμε 4-5 κλασδσικές ευκαιρίες 1 δοκάρι και 1 γκολ.
Οταν ανέβουμε σε φυσική κατάσταση και βρουν αγωνιστικό ρυθμό και τα βαριά χαρτιά τότε μιλάμε θα βγάζουμε γούστα...
Υπομονή θέλει και στήριξη ειδικά εαν γίνει καμία στραβή πριν είμαστε απόλυτα έτοιμοι...
:opaokara: :opaokara: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
aquila

Δημοσίευση από aquila »

Αν και είμασταν σαφώς ανώτεροι δεν είδα τον πας να παίζει μ εμάς όπως έπαιξε με ΑΕΚ όπου την είχε σβήσει κυριολεκτικά. Βέβαια εκεί επαιζε κ στο γήπεδο του.
Άβαταρ μέλους
ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΣ

Δημοσίευση από ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΣ »

Πολύ σημαντική νίκη με αντίπαλο μια ΟΜΑΔΑ.

Ήρεμα και χαμηλά τη μπάλα με τον πελκα. Κάτι mvp που ακούω από τους ΑΡΔ θα ήθελα να μην τα διαβάζω κι εδώ. Mvp που 3 φορές που βρέθηκε στη γωνία της περιοχής έστειλε τη μπάλα στις πινακίδες και σε 2 εκτελέσεις κόρνερ έκανε προπόνηση τον Βελλίδη δεν υπάρχει. Δείχνει καλά στοιχεία αλλά πρέπει να δουλέψει, να κατέβει από το καλάμι, να κοιτάει την ομάδα κι όχι την πάρτη του και να μην ακούει τους επικίνδυνους διθυράμβους ώστε να γίνει αυτό που πρέπει.
Άβαταρ μέλους
goran 64

Δημοσίευση από goran 64 »

Mīngus έγραψε:Η ομάδα ήταν [πολύ] συμπαθητική μέχρι το 1-0. Σίγουρα βελτιωμένη σε σχέση με τα προηγούμενα παιχνίδια.
Μετά οπισθοχώρησε αρκετά και έδωσε πολλά μέτρα στον ΠΑΣ που άρχισε να βγαίνει από την ανυπαρξία του. Εγώ είμαι υπέρ της κυνικότητας, αλλά όχι να συνδυάζεται με φόβο. Νομίζω ότι το παρακάνουμε λίγο.
Αν νομίζετε ότι το κέντρο χάθηκε επειδή μπήκε ο Σάκχοφ, οκ. Σηκώνω τα χέρια ψηλά.
Μπράβο στον Πέλκα που έχει ωριμάσει αρκετά το παιχνίδι του και σήμερα εγώ δεν θα τον έβγαζα.
Μάτος, Ζαμπράνο και Πρίγιο επίσης στους διακριθέντες.
+ 1...

Μπράβο στην Π.Α.Ο.Κ.άρα για την νίκη σήμερα, έστω και με 1-0, παρά τις κλασικές ευκαιρίες και το δοκάρι... :shock:
Σ αυτό το χρονικό σημείο χρειαζόμαστε μόνο βαθμοθηρία όπως φαίνεται και είναι ενθαρρυντικό το ότι γίνεται...

Πολύ έξυπνη η αρχική 11άδα-διαχείριση του αγώνα, με 2 ουσιαστικά extra χαφ (Βιέρι-Πέλκας) στα εξτρέμ, αλλά το πέρασμα του Μακ στην θέση του Πέλκα ήταν θαρρώ αυτό που άλλαξε τις ισορροπίες του κέντρου σε βάρος μας...

Σωστή η αλλαγή του Λημνιού και η τοποθέτηση του μπροστά απ τον Μάτος για να τον βοηθήσει και πίσω, όταν έδειξε ότι κουράστηκε κι αυτός και ο Βιέρι και φυσικά πολύ σωστή κι αυτή του σκασμένου Μαουρίσιο με τον Σάκχοφ...

Μπορούσαμε κι άλλα γκολ και φάνηκε (πάλι) ότι χρειαζόμαστε μεγαλύτερη σοβαρότητα στις τελικές επιλογές!!!!

Αν και ο αγώνας ξεκλείδωσε με μια τριπλή συνεργασία Τσίμι, (γα)Μάτος και tresskiller ψήφισα M.V.P. τον Πέλκα!!!!

:nairepaok:

Υ.Γ. Ο ΠΑΣ του Πετράκη ήταν, όπως τον περιμέναμε, μια σφιχτή, αθλητική και δυσκατάβλητη ομάδα του προπονητή!!
Άβαταρ μέλους
aquila

Δημοσίευση από aquila »

Εγώ πιστεύω το αντίθετο πρέπει να γίνει με Πέλκα. Οι επιθετικοί παίκτες πρέπει να αποθεώνονται ακόμη κι αν δε τα βάζουν όταν παίζουν καλά. Οι αμυντικοί πρέπει να είναι πιο μετρημένοι κ σοβαροί. Άλλη νοοτροπία ο επιθετικός που χρειάζεται δέκα προσπάθειες για να βάλει τη μια, άλλη ο αμυντικός που στις δέκα δεν πρέπει να κάνει λάθος σε καμία.
zepos4

Δημοσίευση από zepos4 »

Η ομάδα παιχνίδι με παιχνίδι δείχνει ότι ανεβαίνει. Ζαμπρανο μεγάλος παίκτης. Ηρεμία στην άμυνα. Κοντά του ανέβηκε και ο βαρέλα. Μου άρεσε που στο πρώτο ημίχρονο η ομάδα προσπάθησε να παίξει κάθετο ποδόσφαιρο. Ματος με Βιεϊρίνια δεν έχουν χημεία. Η ομάδα ήταν καλή αλλά δεν έχει ακόμα ψυχολογία. Μετά το γκολ τους έφαγε το άγχος. Πιστεύω ότι με ένα καλό σερί θα αλλάξει αυτό. Συνεχίζουμε δυνατά.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Πρωτάθλημα Superleague”