Δεν πρέπει να συνεχιστεί αυτό!

Το οτι διαφωνεις με καποιον δε σημαινει οτι αυτος ειναι ασχετος ή εγκαθετος.desperando έγραψε:Σημαντικό τρίποντο απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα η οποία στις τελευταίες τις επισκέψεις της στην Τούμπα είναι και πολύ τυχερή.
Η ομάδα δείχνει ότι θέλει ακόμα πολύ δουλειά και σε επίπεδο γνωριμίας μεταξύ των παικτών και σε επίπεδο φυσικής κατάστασης.
Η ομάδα και οι παίκτες δείχνουν ότι ακόμα δεν είναι καλα και αυτό το βγάζουν και σε άποψη νοοτροπίας.
Μετά το γκολ η ομάδα στήθηκε 20 μέτρα πιο πίσω από εκεί που έπαιζε ( άσχετα αν οι εγκάθετοι ή άσχετοι τα ρίχνουν σε έναν παίκτη) με αποτέλεσμα να πιεστουμε από άποψη κατοχής μπάλας,χωρίς ωστόσο να κινδυνεύουμε.
Το 1 γκολ σε 5 αγωνιστικες είναι σίγουρα παράσημο,όπως και οι ελάχιστες φάσεις που δέχεται η ομάδα.
Ο ζαμπρανο δεν άφησε να περάσει τίποτα
+ 1...Mīngus έγραψε:Η ομάδα ήταν [πολύ] συμπαθητική μέχρι το 1-0. Σίγουρα βελτιωμένη σε σχέση με τα προηγούμενα παιχνίδια.
Μετά οπισθοχώρησε αρκετά και έδωσε πολλά μέτρα στον ΠΑΣ που άρχισε να βγαίνει από την ανυπαρξία του. Εγώ είμαι υπέρ της κυνικότητας, αλλά όχι να συνδυάζεται με φόβο. Νομίζω ότι το παρακάνουμε λίγο.
Αν νομίζετε ότι το κέντρο χάθηκε επειδή μπήκε ο Σάκχοφ, οκ. Σηκώνω τα χέρια ψηλά.
Μπράβο στον Πέλκα που έχει ωριμάσει αρκετά το παιχνίδι του και σήμερα εγώ δεν θα τον έβγαζα.
Μάτος, Ζαμπράνο και Πρίγιο επίσης στους διακριθέντες.