Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες VII
Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες VII
Μεγάλο σαπακι ο Σιλά
Είχε ακουστεί κ για εμάς παναθεμα τον
Είχε ακουστεί κ για εμάς παναθεμα τον
Γκολάρα ο πανετωλικος
Ο άλλος που θα ερχόταν σε εμάς ο χιλιεμαρκ δε κόβει ούτε με βαλε
Ο άλλος που θα ερχόταν σε εμάς ο χιλιεμαρκ δε κόβει ούτε με βαλε
Φαντάζομαι ότι όλοι οι παίκτες της ζέλας σκέφτονται πως θα την κάνουν και όχι τις αγωνιστικές υποχρεώσεις.
Όχι ότι με χαλάει.
Όχι ότι με χαλάει.
Καλό αγωνιστικό αφανισμό στις λέρες.
Διάβαζα στον πολιτικό τύπο και σε μπλογκς (δεν έχει σημασία που) για τα τεκταινόμενα στο λαγό, και αφού γράφανε για τα περί λάθους σχεδιασμού κλπ, καταλήγανε όλοι πως το σημείο κλειδί ήταν η σφαγή από Κύζα.
Καλά...
Κανένα έλεος, δε θέλω κανένα στρακιπου παίχτη τους, καμία απολύτως εμπλοκή μας.
Μόνο τήρηση των νόμων.
Καλό αφανισμό!
Διάβαζα στον πολιτικό τύπο και σε μπλογκς (δεν έχει σημασία που) για τα τεκταινόμενα στο λαγό, και αφού γράφανε για τα περί λάθους σχεδιασμού κλπ, καταλήγανε όλοι πως το σημείο κλειδί ήταν η σφαγή από Κύζα.
Καλά...
Μόνο τήρηση των νόμων.
Καλό αφανισμό!
- potamda
- Bet Guru 2023
Αν υπήρχε τήρηση των νόμων θα έπρεπε να είναι ήδη αφανισμένος!
Θα μας εξηγήσει κανείς πώς πήρε πιστοποιητικό συμμετοχής μια ομάδα που ομολογεί η ίδια ότι χρωστάει υπέρογκα ποσά και οι προσφυγές έπεφταν η μια μετά την άλλη;
Θα μου πείτε εδώ ο εντεταλμένος της ΟΥΕΦΑ-ΜΑΦΙΑ στην Ελλάδα πριν αγώνα τσάμπιονς λιγκ είχε μυστική συνάντηση με τον Λαθρεμποράκη, που έχει απόφαση απαγόρευσης με το ποδόσφαιρο... Θα τα είπαν για το Survival Secret...
Τι συζητάμε; Ονειρευόμαστε αφανισμούς και νόμους...
Θα μας εξηγήσει κανείς πώς πήρε πιστοποιητικό συμμετοχής μια ομάδα που ομολογεί η ίδια ότι χρωστάει υπέρογκα ποσά και οι προσφυγές έπεφταν η μια μετά την άλλη;
Θα μου πείτε εδώ ο εντεταλμένος της ΟΥΕΦΑ-ΜΑΦΙΑ στην Ελλάδα πριν αγώνα τσάμπιονς λιγκ είχε μυστική συνάντηση με τον Λαθρεμποράκη, που έχει απόφαση απαγόρευσης με το ποδόσφαιρο... Θα τα είπαν για το Survival Secret...
Τι συζητάμε; Ονειρευόμαστε αφανισμούς και νόμους...
Ρε παιδια τα ειπαμε, αν εχεις τα χρεη μεχρι το τελος πχ του 2016 διακανονισμενα με υπογραφες απο παικτες κτλ, και να πεσουν 3000 προσφυγες πχ τον ιουνιο του 2017, δεν επιρεαζει την αδειοδότηση για το 2017-18.
Πως νομιζετε οτι φτανει μια ομαδα να εχει τοσα χρεη? Μη πληρώνοντας πραγματικα ποτε και μετατεθωντας το χρεος στο μελλον σε μια ολο και μεγαλυτερη φουσκα που στο τελος σκαει.
Δεν εκανε κανεις "χαρη" στον βαζελο οπως βλεπετε, το τιμιμα για να παραμηνεις (και καλα) ανταγωνιστικος με τα ψεματα και οχι μεχρι εκει που φτανει το παπλωμα, ειναι η διάλυση.
Πως νομιζετε οτι φτανει μια ομαδα να εχει τοσα χρεη? Μη πληρώνοντας πραγματικα ποτε και μετατεθωντας το χρεος στο μελλον σε μια ολο και μεγαλυτερη φουσκα που στο τελος σκαει.
Δεν εκανε κανεις "χαρη" στον βαζελο οπως βλεπετε, το τιμιμα για να παραμηνεις (και καλα) ανταγωνιστικος με τα ψεματα και οχι μεχρι εκει που φτανει το παπλωμα, ειναι η διάλυση.
- potamda
- Bet Guru 2023
Αντιληπτό αυτό που λες, αλλά μου φαίνεται πολύ δύσκολο να έχει μετακυλήσει τέτοια χρέη (μιλάμε για ποσό ανάμεσα σε 30-60 εκατομμύρια) συσσωρευμένα εδώ και χρόνια ουσιαστικά σε επόμενη χρήση...
Θα ήθελα πολύ ν' ανοιχτεί ο φάκελος του...
Θα ήθελα πολύ ν' ανοιχτεί ο φάκελος του...
Με τον Παναιτωλικό παίζει η με τη Μπόκα Τζούνιορς ο βαζελος;
- potamda
- Bet Guru 2023
Τον έχει κάνει γιο-γιο... Έχει χάσει 2-3 μεγάλες ευκαιρίες!
2-0!!!!!!!!!
2-0!!!!!!!!!
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος potamda την Σάβ 23 Σεπ 2017, 20:57, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- back in black
Συμφωνώ με όλα πλην της εμπλοκής. Θέλω ο ΠΑΟΚ να τους κυνηγήσει όσο και με όποιο τρόπο μπορεί. Να τους μείνει για πάντα ότι ο πόνος στην κ@λοτρυπίδα τους οφείλεται στο ΠΑΟΚΤΣΗΔΙΚΟ γκ@υλί.tolis01 έγραψε:Καλό αγωνιστικό αφανισμό στις λέρες.
Καλά...
Μόνο τήρηση των νόμων.
Καλό αφανισμό!
ΥΓ Αν είχα μια μοναδική επιλογή, ποιόν να ¨τελειώσω" απο γαυρους, βάζελους, σκώληκες και χανούμια, χωρίς δευτερη σκέψη θα τελειώνα τους βάζελους.
- thanos-xanthi