20.Ευθύμης Κουλούρης

Συζήτηση για το έμψυχο υλικό της ομάδας
Άβαταρ μέλους
Alastor

Re: 20.Ευθύμης Κουλούρης

Δημοσίευση από Alastor »

obanebane έγραψε:Δε χρειάζεται να είσαι ευστροφος για να παίξεις ποδόσφαιρο,μπορεί να σου δίνει ένα αβαντάζ σε σχέση με τους υπόλοιπους αλλά δεν είναι απαραίτητο για να κάνεις καριέρα,μη τρελαθούμε κιόλας.
Οντως δεν χρειαζεται να εισαι ευστροφος απαραιτητα για να παιξεις ποδοσφαιρο.Ομως

-Εκρηκτικοτητα δεν εχει
-Αθλητικος δεν ειναι
-Τελειωματα δεν εχει

αν δεν εχει και ευστροφια,γαμησε τα και αφησε τα.

Και ο Πριγιοβιτς πολλες φορες κλεινεται απο τους αντιπαλους αμυντικους,αλλα αν δεν σου εκανε στις 2 φασεις ενα γκολ,κουδουνια θα του ειχαμε κρεμασει και δικαιως.Διοτι,ουτε ο Πριγιοβιτς εχει δειξει καποια ιδιαιτερα αθλητικα προσοντα.Εξυπνες κινησεις-τοποθετησεις στην περιοχη και σωστα τελειωματα.

Ο Κουλουρης η πρεπει να βελτιωθει στην προσωπικη ενεργεια,δηλαδη να δημιουργει φασεις απο μονος του με την μπαλα στα ποδια,η οταν τροφοδοτειται να σκοτωνει. Αν δεν εχει ενα απτα δυο στοιχεια αυτα,τοτε δεν εχει σοβαρη θεση στον ΠΑΟΚ κατα την αποψη μου. Για αυτο εφυγε και ο Κλαους.Καποτε σκοτωνε στην περιοχη με την πρωτη ευκαιρια,πλεον δεν εκανε ουτε αυτο,συν του οτι ειχε εργομετρικα βετερανου.

Ο επιθετικος ειναι για να σκοραρει

ΥΓ: Να διευκρινισω πως μιλαω για τον Κουλουρη του σημερα. Αν φυγει δανεικος και γυρισει σε 1-2 χρονια βελτιωμενος σε καποιον απτους παραπανω τομεις,τοτε να το ξανασυζητησουμε
Άβαταρ μέλους
aquila

Δημοσίευση από aquila »

Καλά τεστ iq από το βλέμμα μόνο εμείς.
Δεν ξέρω αν είναι ευστροφος, δε νομίζω επισης ότι δεν είναι αθλητικός, το αντίθετο θα έλεγα μάλιστα. Μπάλα ομως δεν φαινεται να ξέρει και δεν εχει ούτε το ένστικτο του κιλερ που είχε για παράδειγμα ο εξίσου αμπαλος Κλάους. Δε νομίζω ότι θα γίνει ποτέ άνω του μετρίου παίκτης. Για μένα κακώς ανανέωσε γιατί αν υπάρχουν πιθανότητες να βελτιωθεί σίγουρα αυτό δε θα γίνει στον ΠΑΟΚ.
ΑΜΠΑΛΑ

Δημοσίευση από ΑΜΠΑΛΑ »

ο λημνιος οταν ήρθε ήταν το μεγαλύτερο ταλέντο τηε χώρας .
ο κουλούρης είναι 21,5 - εγώ θα περιμένω γιατί η θέση του είναι δύσκολη, και γιατί προσπαθεί και είναι μέσα στις φάσεις . Εγω βλεπω βελτιωση . Ειναι δυνατο παιδι .Χρειαζεται και αλλα ματς στο εξωτερικο(οχι κυπρο) . Ο Αθανασιαδης 22 χρονων επαιζε πανσεραικο .
ο πέλκας σε ένα μήνα κλείνει τα 24!! Ότι κάνει φέτος . Ξέρει πολύ μπάλα , αλλά στο "ποδόσφαιρο" , πρέπει να είσαι σοβαρος , να μην είσαι ατομιστής και να προσπαθείς (τίποτε από αυτά και είναι 24) .Μακάρι να παίξει λίγο και να πουληθεί .
Γενικά πιστεύω ότι τα ταλέντα μας και το εχω ξαναγραψει, πριν γινουν 20 πρεπει να πηγαινουν για δυο τουλαχιστον χρονια σε προηγμενα πρωταθληματα στο εξωτερικο(βελγιο,ολλανδια ,πορτογαλια κ.α.) ,σε μικρομεσαιες ομαδες προκειμενου να παιξουν να μαθαινουν ποδοσφαιρο , να αποκτουν σοβαροτητα και επαγγελματισμο , να αποκοπτονται απο μπαρ , μπουζουκια, τσιγαρα γκομενες , και φβ , μηπως γινουν πρωτα ποδοσφαιριστες και μετα φιρμες .
johnys999

Δημοσίευση από johnys999 »

Ο Κουλούρης με τα χαρακτηριστικά που έχει σήμερα, μπορεί να κάνει καριέρα μόνο σε μικρομεσαίες ομάδες. Αν έστριβε και ήταν ταχυδυναμικός θα μπορούσε να είναι ένα επαρκές μπακ απ, παρόλο που δεν έχει δείξει κάποιο σημαντικό ταλέντο στην εκτέλεση.
Φέτος που τα ματς είναι λίγα κι ο Πρίγιο δεν χρειάζεται ροτέισον και υπάρχει κι ο Μακ στην ανάγκη κι έρχεται κι ο Μυστακίδης σε λίγο καιρό, πιστεύω ότι είναι η χρονιά κλειδί για τον Ευθύμη. Γιατί υπάρχει η άνεση να δουλευτεί αθλητικά ώστε του χρόνου να δούμε άλλον παίχτη. Οι προπονήσεις του πρέπει να είναι πιο πολύ προπονήσεις στίβου παρά ποδοσφαίρου κι αν δείξει βελτίωση μπορούμε να ελπίζουμε.
Καθαρά ποδοσφαιρικά δεν την αξίζει αυτή τη στιγμή την ανανέωση συμβολαίου αλλά αφού την πήρε ας την εκμεταλλευτεί κι ας δουλέψει, γιατί τα τελευταία χρόνια είναι κάθε χρονιά και πιο βαρύς και δυσκίνητος και γενικά χειρότερος κι αυτό πρέπει να το αντιστρέψει.
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

Εμένα. Πιο ελαφρύς μου φανηκε απο ποτε προχτές αλλα κατι το βλέμμα του κατι αθυα που χανει κατι ακατανόητα δεν με πειθει
Άβαταρ μέλους
tolis01

Δημοσίευση από tolis01 »

Ευχαριστώ τον despe & simba που επιμένουν να βλέπουν τα παιχνίδια, χωρίς να επηρεάζονται από προσωπικές αντιπάθειες και βρίσκουν το κουράγιο να γράφουν στα τόπικ των αποπαιδιών τα αυτονόητα ξανά και ξανά.

ΥΓ: Κ ιεμένα μου τη δίνει η ταλαίπωρη φάτσα που κουβαλάει συχνά. Σα να μη χαίρεται το παιχνίδι.
Άβαταρ μέλους
tolis01

Δημοσίευση από tolis01 »

Τίμησε το νέο σου συμβόλαιο να είναι αρχή για ακόμα μεγαλύτερη πρόοδο για σένα και τον ΠΑΟΚ.

και άντε χαμογέλα λίγο! ;)
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Ελπίζω να μην κάτσει στο συμβολαιο
Άβαταρ μέλους
goran 64

Δημοσίευση από goran 64 »

Θύμιο, τα μάτια σου ορθάνοιχτα... :shock: :shock:
Τέτοιες ευκαιρίες δεν παρουσιάζονται δεύτερη φορά στην ζωή κάποιου... :o
Άρπαξε την κάθε μία κυριολεκτικά απ τα μαλλιά, πήξε το μυαλό σου, κρύωσε το αίμα σου και...παστέλωνε τα!!!! ;)
Άβαταρ μέλους
eorptol1

Δημοσίευση από eorptol1 »

desperando έγραψε:Πως τον κλείνει αποτελεσματικά όταν έχει 5 τελικές μέσα από την περιοχή.
Το ότι ήταν άστοχος...ναι
Αλλά αυτό και διορθώνεται και πολλές φορές είναι και θέμα μέρας.

Για μένα ο Ευθύμης σε δύο πράγματα πρέπει να δουλέψει πολύ
Στην ψυχολογία του και στην ευστροφία του μέσα στο παιχνίδι
Ετσι.... Αδιάφορος δεν είναι με τίποτε, εύχομαι να δουλέψει πολυ και να βγει αυτό στο γήπεδο

Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
theo-drama
Mr Ξερόλας 2019

Δημοσίευση από theo-drama »

Απο αυριο κιολας,αλλαγη στο 75',μπαινεις μεσα το παστελωνεις στο μανδριγαλ και παιρνεις ψυχολογια για τη συνεχεια.
Ετσι θα αρχισει να κανει και αποσβεση.
Άβαταρ μέλους
back in black

Δημοσίευση από back in black »

Ότι θα πετυχει θα το πετύχει μόνο με δουλειά και προσπάθεια. Εύχομαι να το έχει συνειδητοποιήσει και να εκμεταλλευτεί την τεράστια ευκαιρεία που του δίνει ο ΠΑΟΚ.
Άβαταρ μέλους
Ale

Δημοσίευση από Ale »

Συγχαρητήρια ψηλέ.
Μόνο δουλειά πλέον.
Έχεις χτυπητές αδυναμίες, αλλά και τρομερό ταλέντο.
Άβαταρ μέλους
Χωρικός

Δημοσίευση από Χωρικός »

MANIAKOS έγραψε:Ελπίζω να μην κάτσει στο συμβολαιο
αν κατσει... θα τον πουλήσουμε!!!
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

:mrgreen: συ ειπας
Κλειδωμένο