ΠΑΟΚ-ΠΑΣ Γιάννενα,24/09,16:00, ΝS2, PAOKTV
- Chuck Norris
Re: ΠΑΟΚ-ΠΑΣ Γιάννενα,24/09,16:00, ΝS2, PAOKTV
Εγώ στην θέση του Ραζβαν θα επιβράβευα τους νέους για την πολύ καλή εμφάνιση τους στο κύπελλο και θα πήγαινα σε 11αδα
Ρευ
Ματος Κρεσπο Βαρελα Δεληγιάννιδης
Τσιμιροτ Μαουριτσο
Λημνιός Καντουρι Πελκας
Πριγιο
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ρευ
Τσιμιροτ Μαουριτσο
Λημνιός Καντουρι Πελκας
Πριγιο
-
theo-drama
- Mr Ξερόλας 2019
Ο οποιος παρεπιπτοντως,δεν επαιζε περσι,στις κοντα 30 τελικες που ειχαμε και οχι μονο δεν βγαλαμε γκολ,αλλα και χασαμε 0-1.Με αυτον μεσα τον κοτσιδατο,τα γκολ τα εχουμε σιγουρα.john4serres έγραψε:Ας τρέξουν τα παλικάρια όπως χθες, να κάνουμε τελικές.
Μόνο που μπροστά θα παίζει ο Prijo.
Φετος ομως προβλεπω,παροτι δυσκολο το παιχνιδι,εντουτις θα κερδισουμε με 3-1 ή 4-1,καθως μας το χρωσταει η τυχη.
Αιντε ΠΑΟΚΑΡΑ
Οχι Αντελινο στη θεση του Πελκα?Chuck Norris έγραψε:Εγώ στην θέση του Ραζβαν θα επιβράβευα τους νέους για την πολύ καλή εμφάνιση τους στο κύπελλο και θα πήγαινα σε 11αδα
Ρευ
Τσιμιροτ Μαουριτσο
Λημνιός Καντουρι Πελκας
Πριγιο
Και ο Πελκας αλλαγη?
- sourmenetes
- Moderator
Σωστη αποψη απο τη μια πλευρα.απο την αλλη αντεχουν δυο ματς μεσα σε 4-5 μερες;;;Chuck Norris έγραψε:Εγώ στην θέση του Ραζβαν θα επιβράβευα τους νέους για την πολύ καλή εμφάνιση τους στο κύπελλο και θα πήγαινα σε 11αδα
Ρευ
Τσιμιροτ Μαουριτσο
Λημνιός Καντουρι Πελκας
Πριγιο
Δύο ματς σε 5 μέρες, δεν νομίζω..... Τα παιδιά θα πάρουν και άλλες ευκαιρίες, έχουν να δώσουν
Έχουμε πολύ ποιοτικούς παικτες και δενομαστε και σαν ομάδα να γουστάρουμε μπάλα και καθαρό σκορ για να είμαστε στην κορυφή την Κυριακήhasio_john έγραψε:Δύσκολο ματσάκι... Ελπίζω να πάνε όλα καλά, να δούμε όμορφο ποδόσφαιρο με καθαρή νίκη και υποσχόμενη απόδοση για την συνέχεια!
- ΑποστόληςΑ
- Petros1988
- paoki_sweden
Qesqese Leovac???ΑποστόληςΑ έγραψε:Ό,τι και να λέτε ο Leovac θα παίξει αριστερά.
- paoki_sweden
Επαγγελματίες αθλητές και να μην αντέχουν δύο ματς ενώ μεσολαβούν 72 ώρες δεν γίνεται.
Το μεγάλο ερωτηματικό είναι στα χαφ. Ο Ελ Καντουρί πιστεύω είναι ο πλέον βέβαιος για την εντεκάδα. Οι άλλοι δύο πιστεύω θα είναι και πάλι οι Τσίμιροτ-Μαουρίσιο, δένουν τα χαρακτηριστικά τους και έτσι θα έχουμε 2 χαφ που έχουν και δημιουργικές ικανότηες.
Μπίσεσβαρ, Σάκχοφ και Κάνιας θεωρώ θα είναι στον πάγκο, όπως και ο Τζάλμα που έχει ένα μικροπρόβλημα τραυματισμού. Επίσης ο Κρέσπο και να μπορεί να παίξει, δεν θα είναι στο 100% λόγω του διαστρέματος.
Επομένως για μένα το ένα ερωτηματικό είναι αν θα ξεκινήσει ο Αντελίνο (που για μένα πρέπει να μην μπει ακομη από την αρχή) και το δεύτερο αν θα ξεκινήσει ο Δεληγιαννίδης.
Επομένως η 11αδα μπορεί να είναι: Ρέι, Μάτος, Βαρέλα, Ζαμπράνο, Δεληγιαννίδης, Τσίμιροτ, Μαουρίσιο, Ελ Καντουρί, Πέλκας, Λημνιός και Πρίγιοβιτς.
Το μεγάλο ερωτηματικό είναι στα χαφ. Ο Ελ Καντουρί πιστεύω είναι ο πλέον βέβαιος για την εντεκάδα. Οι άλλοι δύο πιστεύω θα είναι και πάλι οι Τσίμιροτ-Μαουρίσιο, δένουν τα χαρακτηριστικά τους και έτσι θα έχουμε 2 χαφ που έχουν και δημιουργικές ικανότηες.
Μπίσεσβαρ, Σάκχοφ και Κάνιας θεωρώ θα είναι στον πάγκο, όπως και ο Τζάλμα που έχει ένα μικροπρόβλημα τραυματισμού. Επίσης ο Κρέσπο και να μπορεί να παίξει, δεν θα είναι στο 100% λόγω του διαστρέματος.
Επομένως για μένα το ένα ερωτηματικό είναι αν θα ξεκινήσει ο Αντελίνο (που για μένα πρέπει να μην μπει ακομη από την αρχή) και το δεύτερο αν θα ξεκινήσει ο Δεληγιαννίδης.
Επομένως η 11αδα μπορεί να είναι: Ρέι, Μάτος, Βαρέλα, Ζαμπράνο, Δεληγιαννίδης, Τσίμιροτ, Μαουρίσιο, Ελ Καντουρί, Πέλκας, Λημνιός και Πρίγιοβιτς.
- john4serres
Βρε θα τους πατήσουμε σε λέω.
Μόνο μην δούμε τον περσινό Πασχαλάκη στο σώμα του Βελλίδη την Κυριακή.
Μόνο μην δούμε τον περσινό Πασχαλάκη στο σώμα του Βελλίδη την Κυριακή.
- paoki_sweden
- paoki_sweden
- sourmenetes
- Moderator
Μακαρι να μπορουν.εννοειται.
Στο κεντρο δε θα εβαζα μαουριτσιο.δεν τον βλεπω ετοιμο και δεν ξερω αν πιεστει τι θα κανει.προχθες ο αντιπαλος δεν πιεσε,ειδικα στο πρωτο ημ.
Το γιαννενο εχει καλη ομαδα και θα μας πιεσει.θα προτιμουσα σακχοφ.
Επισης θα εβαζα ξανα πελκα.
Στο κεντρο δε θα εβαζα μαουριτσιο.δεν τον βλεπω ετοιμο και δεν ξερω αν πιεστει τι θα κανει.προχθες ο αντιπαλος δεν πιεσε,ειδικα στο πρωτο ημ.
Το γιαννενο εχει καλη ομαδα και θα μας πιεσει.θα προτιμουσα σακχοφ.
Επισης θα εβαζα ξανα πελκα.