28.Evgen Shakhov
- Mattias_g4
- Επικοινωνία:
Re: 28.Evgen Shakhov
Μπορείς να κάνεις την έκπληξη και να πάρεις αρκετό χρόνο συμμετοχής φέτος. Εμένα προσωπικά μου αρέσεις.
- Ασπρόμαυρος Εβρίτης
- ΑποστόληςΑ
-
john4serres
Μακάρι να βρεθεί φόρμουλα για ποιοτικά 30-40 λεπτά ως αλλαγή ή να ξεκινάει βασικός όταν είναι σε καλή κατάσταση.
- ΑποστόληςΑ
Είναι το πιο επιθετικό 8ρι που έχουμε και θα είναι απώλεια για τον ΠΑΟΚ να μην βρει τη φόρμα του.
Ούτε θυμάμαι από πότε έχουμε να δούμε τόσα γκολ από χαφ. Τον υποτιμάμε και μάλιστα πολύ.
- ΑποστόληςΑ
Αρκει να ειναι προιον σωστου ποδοσφαιρου ετσι ωστε να μην ειναι συγκυριακο αποτελεσμα.Το χαρισμα του στο γκολ ειναι προφανες και πολυ σημαντικο προσον,λιγοι ομως προφανως προσεξαν οτι χασαμε την κυριαρχια στο κεντρο μετα την εισοδο του...Το εγραψα και χτες,δειτε τι κανει ο Μαουρισιο στο 8 οταν παιρνει την μπαλα και τι ο Σαχοφ.
- Μαυρο Χιονι
- Moderator
Μέτριος παίκτης , σαφώς και μπορεί να έχει αναπληρωματικό ρόλο στην ομάδα.
Μπράβο για το γκολ
Μπράβο για το γκολ
Πολλά μπορεί να κάνει ένα γκολ αλλά πάντως, "αγρίμι" δεν σε κάνει...joshua έγραψε:Τι κανει ενα γκολ τελικα...
- ΑποστόληςΑ
Ναι ρε Δημήτρη, αλλά τι να το κάνω που ο ΠΑΟΚ μαγεύει όπως κατεβάζει τη μπάλα όταν επί 70 λεπτά ήμουν αγχωμένος γιατί η ομάδα ήταν ισόπαλη; Ο Shakhov μου έλυσε τα πόδια με το γκολ που έβαλε και γι' αυτό τον ευγνωμονώ.joshua έγραψε:Αρκει να ειναι προιον σωστου ποδοσφαιρου ετσι ωστε να μην ειναι συγκυριακο αποτελεσμα.Το χαρισμα του στο γκολ ειναι προφανες και πολυ σημαντικο προσον,λιγοι ομως προφανως προσεξαν οτι χασαμε την κυριαρχια στο κεντρο μετα την εισοδο του...Το εγραψα και χτες,δειτε τι κανει ο Μαουρισιο στο 8 οταν παιρνει την μπαλα και τι ο Σαχοφ.
Αν η ομάδα δεν βρει τον τρόπο να βάζει εύκολα γκολ, δεν θα παίζει ποτέ καλή μπάλα. Δεν φτάνει μόνο να είμαστε γρήγοροι και να παίζουμε κάθετα, όταν η τελική προσπάθεια είναι άστοχη.