8. Amr Warda
Re: 7.Amr Warda
Ο Ατρόμητος όντως ατρόμητος... Όλος ο κόσμος τον διώχνει οι Περιστεριώτες του δώσανε και το 10 για να καβαλήσει ακόμη παραπάνω...
Ελπίζω να υπάρχει ρήτρα μη συμμετοχής στα μεταξύ μας, γιατί το έχω δει σε όνειρο πως θα μας κολλήσει ένα δύο τεμάχια στους δύο αγώνες.
Και εγω το ιδιο σκεφτομουν τις προαλλες που πρωτοακουστηκε για δανεικος εντος σουπερλιγκ. Η πιο απλη ρητρα..εξαλλου μπαλα ξερει κανταρια, ας μη το ρισκαρουμε.cellophan έγραψε:Ελπίζω να υπάρχει ρήτρα μη συμμετοχής στα μεταξύ μας, γιατί το έχω δει σε όνειρο πως θα μας κολλήσει ένα δύο τεμάχια στους δύο αγώνες.
- back in black
Πολύ καλή εμφάνιση απο τον αιγύπτιο σήμερα κοντρα στα τυριά. Μήπως ο Σπανός βρήκε το φάρμακο για να του ρυθμίσει την τεστοστερόνη του;
- ΑποστόληςΑ
- sourmenetes
- Moderator
Και στον ΠΑΟΚ μπορει,απλα ή πρεπει να τον εχεις σε κλουβι ή πρεπει να του αλλαξεις μυαλο.
Παιχτικα σιγουρα μπορει.
Απο κει και περα ας βρουμε επιτελους τροπο να καβαλαμε εμεις τους παικτες και οχι αυτοι εμας.
Ακουσαμε περιστατικα απειρου καλους.ενας δεν μπορει να τους κοψει μερικα προστιμα;;;
Παιχτικα σιγουρα μπορει.
Απο κει και περα ας βρουμε επιτελους τροπο να καβαλαμε εμεις τους παικτες και οχι αυτοι εμας.
Ακουσαμε περιστατικα απειρου καλους.ενας δεν μπορει να τους κοψει μερικα προστιμα;;;
Μακάρι να βγει αληθινός ο πανηγυρισμός σου και να τυφλωθουν να σε αγοράσουν.
Είδα όλο το παιχνίδι του. Ούτε αποστολή δεν χωράει στον ΠΑΟΚ.
Είδα όλο το παιχνίδι του. Ούτε αποστολή δεν χωράει στον ΠΑΟΚ.
στο κυπελλο
https://youtu.be/k9NgbXTzql0?t=108
και σημερα
[youtube]MTP8dKKcedA[/youtube]
+2 πολυ καλες σεντρες στην αρχη
[dailymotion]x61rp3v[/dailymotion]
https://youtu.be/k9NgbXTzql0?t=108
και σημερα
[youtube]MTP8dKKcedA[/youtube]
+2 πολυ καλες σεντρες στην αρχη
[dailymotion]x61rp3v[/dailymotion]