20.Ευθύμης Κουλούρης
Re: 20.Ευθύμης Κουλούρης

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος goran 64 την Τετ 20 Σεπ 2017, 16:33, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Πολύ σωστός. Για τους ( έστω παλιούς) managerikous , έχει πολύ νόημα αυτό που γράφεις και είσαι ολόσωστος.
Έλα που τα ρημάδια τα στατιστικά όμως δεν ανεβαίνουν έτσι. Γιατί στα νιάτα του , το κορμί του Σάλπι βοηθούσε. ΕΝώ του Κλάους και του Κουλόύρη ποτέ δε βοηθούσε. Αντίθετα του Σταφ βοηθούσε. Του Μαλεζά δε βοηθούσε.
Σε γενικές γραμμές συμφωνώ απόλυτα ότι τα φυσικά χαρακτηριστικά είναι αυτά που σε κάνουν μάγκα και επιτρέπουν να φανούν και οι τεχνικές αρετές του παίκτη.
Έλα που τα ρημάδια τα στατιστικά όμως δεν ανεβαίνουν έτσι. Γιατί στα νιάτα του , το κορμί του Σάλπι βοηθούσε. ΕΝώ του Κλάους και του Κουλόύρη ποτέ δε βοηθούσε. Αντίθετα του Σταφ βοηθούσε. Του Μαλεζά δε βοηθούσε.
Σε γενικές γραμμές συμφωνώ απόλυτα ότι τα φυσικά χαρακτηριστικά είναι αυτά που σε κάνουν μάγκα και επιτρέπουν να φανούν και οι τεχνικές αρετές του παίκτη.
Το ποστ μου δες το συμπληρωμένο γκόραν. Δεν το είχα τελειώσει. Τα χαρακτριστικά είναι υπαρκτά και δεν είναι του παιχνιδιού. Δηλαδή ταχύτητα, επιτάχυνση, δύναμη, ευκινησία κ.λπ. Η αξιολόγηση γίνεται με νούμερα σε όλα τα επαγγέλματα. Εμένα καθόλου δε με ενδιαφέρει η πλατφόρμα του μάνατζερ. Ο μόνος λόγος που βαθμολόγισα με τον τρόπο του μάνατζερ είναι γιατί είναι δημοφιλές και δίνει να καταλάβει κάποιος συγκριτικά και πολύ γρήγορα τι σημαίνει το 10, τι σημαίνει το 8 και τι το 16. Αν είναι να φτιάξω δική μου κλίμακα, θα πρέπει να εντάξω αρκετούς διάσημους ποδοσφαιριστές ώστε να καταλάβει κανείς τι λογική της αξιολόγησης.
giapas αν κάνεις πρόγραμμα κλασικό δεν παίζει να τα βελτιώσεις. Αν πας στοίβο 2 χρόνια, άλλος άνθρωπος έχεις γίνει. Μιλάμε για δραστικά αποτελέσματα. Φυσικά δε γίνεσαι από Κουλούρης ---> Τιερί Ανρί, αλλά γίνεσαι υποφερτός. Θέλω να πω όχι να τον πάμε στοίβο τον Κουλούρη και να ξεχάσει τη μπάλα, αλλά να δουλέψει παραπάνω και να εστιάσει όσο περισσότερο γίνεται εκεί. Γενικά οι 'αθλητές' του Ελληνικού πρωταθλήματος δεν έχουν πιάσει ταβάνι στις ικανότητές τους.
giapas αν κάνεις πρόγραμμα κλασικό δεν παίζει να τα βελτιώσεις. Αν πας στοίβο 2 χρόνια, άλλος άνθρωπος έχεις γίνει. Μιλάμε για δραστικά αποτελέσματα. Φυσικά δε γίνεσαι από Κουλούρης ---> Τιερί Ανρί, αλλά γίνεσαι υποφερτός. Θέλω να πω όχι να τον πάμε στοίβο τον Κουλούρη και να ξεχάσει τη μπάλα, αλλά να δουλέψει παραπάνω και να εστιάσει όσο περισσότερο γίνεται εκεί. Γενικά οι 'αθλητές' του Ελληνικού πρωταθλήματος δεν έχουν πιάσει ταβάνι στις ικανότητές τους.
Πολλά συν στον vs.
Μόνο με Λάζλο και ίσως Ίβιτς, Χουμπ έχουμε δει τα αποτελέσματα τέτοιας προπόνησης στους παίκτες μας.
Σχετικά με τον Ίβιτς μάλιστα, δεν είναι τυχαίο που και η Κ20 του ήταν μιάμιση ταχύτητα πάνω από όλες τις υπόλοιπες της κατηγορίας της.
Μόνο με Λάζλο και ίσως Ίβιτς, Χουμπ έχουμε δει τα αποτελέσματα τέτοιας προπόνησης στους παίκτες μας.
Σχετικά με τον Ίβιτς μάλιστα, δεν είναι τυχαίο που και η Κ20 του ήταν μιάμιση ταχύτητα πάνω από όλες τις υπόλοιπες της κατηγορίας της.
- Notorious4
- john4serres
Περσι δεν ειχαμε φορ. Φετος δεν εχουμε αναπληρωματικο φορ. Ελπιζω του χρονου να καλυψουμε και τον παγκο στην θεση αυτη
Ουτε μαντης να εισουν. Τραγικη κεφαλια σημερα στην αρχη του ματς. Τελεια σεντρα και ΤΕΛΕΙΩΣ ελευθερος...και δεν την στελνεις ουτε στην εστια? Δεν γινεται ρε Κουλουρη αν θελεις να λεγεσε σεντερ φορ.vs40 έγραψε:Ο Κουλούρης ξεκίνησε οκ σχετικά την καριέρα του. Ποτέ μου δεν τον πίστεψα και διαφωνούσα με όσους περιμένανε περισσότερα από αυτά που είδαμε από Κλάους. Πιστεύω όμως ότι η πολύ και σωστή δουλειά όλα μπορεί να τα πετύχει. Ακόμη και ο Κουλούρης ειχε τα φόντα. Υστερούσε σε ταχύτητα, έκρηξη και agility. όχι απλά υστερούσε, αλλά είχε σοβαρό πρόβλημα. Δυστυχώς αυτά τα 3 χρόνια, αντί να δουλέψει αυτό το μειονέκτημα, έγινε πιο αλύγιστος από καδρόνι.
Έχει την αίσθηση του γκολ, γιατί είναι φορ που χρόνια έχει ψηθεί στη θέση. Δεν αρκεί αυτό όμως. Ευθήνη μεγάλη έχουν και αυτοί που τον δουλέψανε και τον πήγανε προς την κατέυθυνση του παλαιστή. Αν ήταν 1,93 να πω έχει και μια λογική, σε συνάρτηση με άριστο παιχνίδι ψηλά. Έλα όμως που ο Κουλούρης είναι κακός και ψηλά με πολύ χάλια κεφαλιά. Αν τον σήμερα τον βαθμολογούσα σε στατιστικά μάνατζερ θα του έβαζα:
Pace: 8 -------------------- Dribbling: 6 -------- Passing: 9
Acceleration: 6 ---------- Finishing: 14 -------- Crossing: 8
Agility: 4 ------------------ Heading: 8 ---------- Long Shoots: 10
Str: 14 --------------------- First Touch: 8 ------ Mental (Μ.Ο): 10
Εγώ αυτόν τον παίκτη θα ήθελα να τον δουλέψουν σχεδόν σαν αθλητή στοίβου, ώστε να γίνει κανονικός αθλητής. Ήθελε γενική μεταμόρφωση. Το Pace να πάει στο 13, Acceleration 12, Agility: 11. Βλτιώνοντας της ευκινησία, αυτόματα ανεβαζεις το dribbling στο 9, το first touch στο 10, την κεφαλιά στο 9, πάσα & σέντρα στο 10. Μετά παίρνεις αυτοπεποίθεση και ανεβάζεις λιγάκι και τα mental. Έτσι χτίζεται ο ποδοσφαιριστής - αθλητής. Κάποια βασικά χαρακτηριστικά αυτόματα ανεβάζουν κάποια άλλα. Κάπως έτσι εξηγείται και η απότομη πτώση του Κλάους. Κανείς δεν ξεχνάει τη μπάλα, αλλά αν πέσεις υπερβολικά στα physical, τίποτα δε σου βγαίνει στο γήπεδο. Αν σε υποβιβάσουν στην Κ20, όπου το επίπεδο των physical είναι πολύ χαμηλό πάλι παππάδες θα κανει ο Κλάους. Αυτό αποδεικνύει ότι η μπάλα δεν ξεχνιέται. Κάπως ετσι και παλιά ο Κωστταντίνου έγινε παλτό από παικταράς. Έφτασε να μην μπορεί να κάνει ούτε ένα κοντρόλ. Μα όταν πριν το κοντρόλ δε σου έχει μείνει ανάσα (λαχάνιαζε θυμάμαι), όταν η ευκινησία σου (agility) έχει πέσει από το 12 στο 5, που να παίξεις μπάλα. Για τα ΚΑΠΗ είσαι Κωσταντίνου. Ομοίως και ο Σάλπι: Στα καλά του είχε μια χαρά agility, αλλά το έριξε υπερβολικά. Μετά ούτε ντρίπλα ξαναέκανε ποτέ του. Ένα καδρόνι με ύψος 1,70...
Για να μπορείς να παίξεις ποδόσφαιρο υψηλής κλάσης χρειάζεσαι agility από 11 και πάνω. Ακόμη και θηρία σαν τον Ιμπραϊμοβιτς, που στηρίζονται σε άλλα χαρακτηριστικά, πέσανε απότομα μόλις χάσανε την ευκινησία. Τέλος αυτό το χαρακτηριστικό που αποκτάται με ΠΟΛΥ ιδρώτα και με πολύ διατηρείται, βοηθάει και στην επιτάχυνση. Φυσικά στο μάνατζερ και με agility 2 μπορείς να παστελώνεις. Δανείστικα μόνο τα χαρακτηριστικά του μάνατζερ. Δε συμφωνώ στο πως εφαρμόζονται τα χαρακτηριστικά του στο πραγματικό ποδοσφαιρο ούτε στο πως επιρρεάζουν έναν αγώνα, ούτε στο πως βελτιώνονται ή πέφτουν. Στην πραγματική ζωή έχω δει δραστικές αλλαγές σε χαρακτηριστικά - και ειδικά στα physical. Άπειρους παίκτες που να έχουν γίνει παλτά μέσα σε 1-2 σεζόν.
Το παιδι αμπαλο δεν ειναι, ουτε εχει κακα χαρακτηριστικα. Αλλα μετα και απο σημερα, εγω δεν μπορω να τον πω σεντερ φορ περιοχης. Δεν ειναι με τιποτα για να παιζει 9αρι σε 4-3-3.
Ουτε φυσικα εξτρεμ η δεκαρι μπορεις να τον δεις. Ισως οταν πιο μικρος να επρεπε να τον ειχαν βαλει σε αλλη θεση. Μπορει να γινοταν ενα καλο 8αρι ισως. Δε ξερω.
Αμάν Ρε λεβέντη μου δειξε κάτι αδιάφορος δεν είσαι αλλά δεν δεν δεν.....
:(
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Αν γραφει τετοιο ποστ ο eorptol τι να συμπληρωσω εγω? Συνηθως το προβλημα με τα παιδια των ακαδημιων ηταν πως ειχαν ταλεντο αλλα δεν ειχαν σωμα.Αυτος που εχει σωμα μαλλον δεν εχει ταλεντο...
Αισθανωμαι ασχημα και να τον κριτικαρω. Το παιδι δεν το εχει για 9αρι, σε αυτο το επιπεδο τουλαχιστον.
Οι ακαδημιες πρεπει επιτελους να κοιτανε χαρακτηριστικα και οχι ποιος μοιαζει παικταρας απεναντι σε αλλα παιδακια.
Οι ακαδημιες πρεπει επιτελους να κοιτανε χαρακτηριστικα και οχι ποιος μοιαζει παικταρας απεναντι σε αλλα παιδακια.