Δεν θα τοποθετηθώ έτσι όπως θα το ήθελα εγώ, γιατί πολύ απλά ξέρω ότι δεν το θέλει ο Πέτρος. Το παλικάρι, τον ΑΔΕΡΦΟ τον έμαθα από εδώ μέσα και απλά μιλούσαμε και εκτός
PAOKmania λόγω των γνώσεων που έχει πάνω στους υπολογιστές και τυγχάνει να έχω και εγώ. Δεν έτυχε να τον γνωρίσω από κοντά.
Υποθέτω για να είναι τόσα χρόνια mod και δεν ξέρω και εγώ τι άλλο έκανε σωστά την δουλειά του, αφιέρωνε χρόνο από την ζωή του για να είναι μέσα σε ένα σάιτ της ομάδας που
ΑΓΑΠΑ. Γι' αυτό το πράγμα δεν αμφιβάλλει κανείς. Αν εγώ που είμαι 31 και έχω οικογένεια αυτή την στιγμή δεν μπορώ να κάνω αυτά που κάνουν οι mod (και ας είναι πολλά τα χρήματα

) πολύ απλά γιατί δεν υπάρχει χρόνος, ούτε στα 20 μου θα το έκανα γιατί θα προτιμούσα να είμαι έξω με τα κοριτσάκια και να "μαλακίζομαι". Μιλάμε για ένα παιδί 20 χρονών πιστεύετε δεν είχε ή δεν έχει με τι άλλο να ασχοληθεί; Εγώ αυτό το εκτιμώ.
Το θέμα που προέκυψε με τον Πέτρο και τον Stalker το έμαθα μέσα από το φόρουμ. Αυτό που γνωρίζω είναι ότι τόσα χρόνια άκουσε πολλά κατά καιρούς που για εμένα όταν ανέλαβε αυτό που δέχτηκε θα έπρεπε να το περιμένει. Τα ίδια έχουν ακούσει πιστεύω ΟΛΟΙ οι mod και σια του
PAOKmania. Ο καθένας όμως έχει την δική του προσωπικότητα, ο καθένας έχει διαφορετικό στομάχι, ο καθένας αντιδράει διαφορετικά, ο καθένας είναι ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΣ. Δεν άντεξε και αποχώρησε για να ηρεμήσει και το δικό του κεφάλι.
Τα στυλ τύπου "παιδάκι είσαι δεν γνωρίζεις" κλπ απλά δεν ισχύουν. Πείτε μου πόσες φορές έχετε ακούσει μια σωστή άποψη από ένα "παιδάκι" και αντίστοιχα μία "μπούρδα" από έναν μεγαλύτερο μεν ηλικιακά αλλά κατά πολύ μικρότερο στο μυαλό από ένα 20χρονο.
Για να μαθαίνουν οι νεότεροι πρέπει να τους βοηθάνε οι παλιότεροι. Το ότι ο μικρότερος δεν πρέπει να έχει άποψη απλά δεν ισχύει. Πολλές φορές οι απόψεις των "μικρών" αναβαθμίζουν και τις απόψεις των "μεγάλων".
Υ.Γ. Ο Πέτρος το μοναδικό πράγμα που είπε να αναφέρω μέσα εδώ είναι ότι ζήτησε να απενεργοποιηθεί μόνιμα ο λογαριασμός του άρα αν ξυπνήσει αύριο και αλλάξει γνώμη απλά δεν θα μπορεί. Φυσικά κάποια στιγμή αν και δεν το είπε, είναι σίγουρο ότι θα επιστρέψει σαν μέλος του
PAOKmania.
Υ.Γ. 1 Θα το πω και θα το ξαναπώ άλλο τσατ, άλλο φόρουμ. Σε μια ζωντανή ροή όπως είναι το τσατ είναι λογικό ότι θα ακουστούν περισσότερα "πικάντικα" πράγματα άρα θα πρέπει να υπάρχει και η χ κατανόηση. Εν θερμώ εγώ μέσα στο τσατ και σε ένα live αγώνα μπορεί να κρατηθώ και να μη πω - γράψω την μαλακία μου, ο άλλος θα το κάνει. Δεν είναι σωστό οκ αλλά πείτε μου εσείς ότι δεν το καταλαβαίνεται αυτό. Αυτά που έχω γράψει εγώ στο τσατ και πολλοί ακόμα, αν τα γράφαμε στο φόρουμ θα μας κυνηγούσαν και θα είχαν και δίκαιο. Και διαφορά υπάρχει και κατανοητό είναι...
Υ.Γ. 2 Και τον Πέτρο θα περιμένω πίσω και τον Stalker και όλους όσους κατά καιρούς εν θερμώ μας αποχαιρέτησαν για τους χ,ψ λόγους... Καλύτερα και χειρότερα αν θέλετε δεν θα βρείτε πουθενά και εδώ μέσα θα καταλήξετε και πάλι.... Ο γραπτός λόγος ΠΑΝΤΑ είναι παρεξηγήσιμος. Εις το επανιδείν ΑΔΕΡΦΙΑ μου.