ok μπορείsourmenetes έγραψε:Αν εβλεπες θα ελεγες αλλαP.A.O.K.jim έγραψε:Εγώ πάντως τα βλέπω και τα δύο λάθη (γαύρου - κούλα) ανθρώπινα λάθη χωρίς δόλο.
Δεν είδα βέβαια όλο το παιχνίδι για να έχω άποψη γενικότερη αλλά για τις δύο φάσεις μου φαίνεται λάθος εκτίμηση χωρίς σκοπιμότητα
Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες VII
- P.A.O.K.jim
Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες VII
- navigator11
Μητσιος!sourmenetes έγραψε:Αλλος ηταν.episimos73 έγραψε:Ο Βάτσιος δεν είναι που μας είχε παίξει μέσα στην Καλλονή επί Άγγελου; Κι έλεγα τι μου θυμίζει;
Βλέποντας τη φάση νομίζω πάντως ότι και αυτή μπορεί να ξεγελάσει το διαιτητή. Όπως και η χθεσινή του γαύρου. Όπως και η περσινή με το οφσάιντ δτον τελικό, για να μην ξεχνιόμαστε και να μην μας περνάνε για μαλ.. κες δηλαδή.
Τον αγώνα δεν τον είδα για να έχω άποψη για τη διαιτησία γενικά.
Ενας σκατομουρης.δε θυμαμαι το ονομα του
Στάχτη στα μάτια του ... χαλίφη είναι ρε. Μην τρώτε πρόλογο. Ο Ιβάν τα "κανόνισε"!

Είχα λ-ερα πριν λίγο και ήταν ένας που έκανε κριτική για τη διαιτησία αυτής της αγωνιστικής. Τον βατσιο τον χαρακτήρισε ... Παπου(Σ)τσελη. Ούτε καν φάουλ, λέει, δεν υπήρξε στη φάση.
Πρέπει να το τεντώσει η παε το εν λόγω σφύριγμα! Μέχρις εκεί που δεν πάει.
- ramolimendo
Διαιτητής: Μήτσιος (Ηπείρου)navigator11 έγραψε:Μητσιος!sourmenetes έγραψε:Αλλος ηταν.episimos73 έγραψε:Ο Βάτσιος δεν είναι που μας είχε παίξει μέσα στην Καλλονή επί Άγγελου; Κι έλεγα τι μου θυμίζει;
Βλέποντας τη φάση νομίζω πάντως ότι και αυτή μπορεί να ξεγελάσει το διαιτητή. Όπως και η χθεσινή του γαύρου. Όπως και η περσινή με το οφσάιντ δτον τελικό, για να μην ξεχνιόμαστε και να μην μας περνάνε για μαλ.. κες δηλαδή.
Τον αγώνα δεν τον είδα για να έχω άποψη για τη διαιτησία γενικά.
Ενας σκατομουρης.δε θυμαμαι το ονομα του
Στάχτη στα μάτια του ... χαλίφη είναι ρε. Μην τρώτε πρόλογο. Ο Ιβάν τα "κανόνισε"!
![]()
Είχα λ-ερα πριν λίγο και ήταν ένας που έκανε κριτική για τη διαιτησία αυτής της αγωνιστικής. Τον βατσιο τον χαρακτήρισε ... Παπου(Σ)τσελη. Ούτε καν φάουλ, λέει, δεν υπήρξε στη φάση.
Πρέπει να το τεντώσει η παε το εν λόγω σφύριγμα! Μέχρις εκεί που δεν πάει.
Βοηθοί: Αλεξέας (Μεσσηνίας), Φαντόπουλος (Πειραιά)
- aspromaura ioannina
Δηλαδη το γεγονος οτι καποιος Γερασιμος Κρανιοτης υποστηριζει, -που; στο facebook που ο καθενας γραφει οτι πιπ@ του κατεβει στο μυαλο- οτι ''ολοκληρος'' μελισσανιδης γυρισε και του εκμυστηρευτηκε ή του ειπε τελοσπαντων οτι θα παρουν το πρωταθλημα, ειναι ειδηση και ΄΄νεο΄΄;; Κι αν ο aspromaura ioannina, που δεν τον ξερει ουτε η μανα του, γραψει οτι μιλησε με τον Σαββιδη και του ειπε πως θα παρουμε το πρωταθλημα, θα πρεπει να τον πιστεψουμε ή να αποτελεσει ειδηση σε αντιστοιχο site των χανουμιων;ramolimendo έγραψε:Ο προεδρος της κουλας λεει σε καποιον ( ειτε για χαβαλε , ειτε γιατι το ξερει) οτι το πρωταθλημα ειναι δικο τους.aspromaura ioannina έγραψε:το καταλαβα Σουρμε. Η απορια μου προς τον ramolimendo αφορα το τι δουλεια εχει αυτο το πραγμα εδω μεσα.(;;;;;;)
Με το ξυλο που φαγαν κορακια περυσι εμενα μου φαινεται σοβαρο.
Και το βαζω στο θεμα "νεα για άλλες ελληνικες ομαδες.
Τι εννοεις τι δουλεια εχει εδω μεσα?
Σορρυ αλλα προσωπικα μου φαινεται παντελως ακυρη η δημοσιευση σου. Και για να μην παρεξηγηθω, αναφερομαι αποκλειστικα στη δημοσιευση σου οχι στο προσωπο σου.

Επιτέλους...Έστω και σχεδόν παρακλητικά, τουλάχιστον γίνεται μια "αίτηση" προς την ΕΠΟ για την ΚΕΔ...Hermann έγραψε:ΠΑΕ ΠΑΟΚ:
«Mε αφορμή τα σημαντικά λάθη σε τρία παιχνίδια της 4ης αγωνιστικής και για να καταπολεμηθεί εν τη γεννέσει της οποιαδήποτε καχυποψία, ευελπιστούμε πως η νέα διοίκηση της ΕΠΟ θα απαιτήσει από την ΚΕΔ δίκαιες και αυστηρές τιμωρίες.
Επειδή τα λάθη αφορούν στην πλειοψηφία τους φάσεις μέσα στην περιοχή ίσως η λύση των επιπρόσθετων διαιτητών να είναι επιτακτική».
Η έκθεση του παρατηρητή διαιτησίας θα παίξει βέβαια σημαντικό ρόλο, μόνο όμως στο να μην παίξει για κάνα δυο το πολύ μηνάκια το συγκεκριμένο κοράκι και να επιστρέψει στην χειρότερη περίπτωση όταν ξαναχρειαστεί...
Γιατί, ας μην ξεχνάμε ότι, το Πρωτάθλημα λήγει σε 7,5 μήνες από τώρα...

ΑΝ βέβαια η έκθεση είναι αρκούντως επικριτική και δεν γράψει ο παρατηρητής για κανένα "ανθρώπινο λάθος"...

Το σημερινο πεναλντυ της αεκ ειναι τουλαχιστον υποπτο....εκτος του οτι το πεναλντυ ειναι εξω απτην περιοχη,δεν υπαρχει καν επαφη για φαουλ στην συγκεκριμενη φαση(υπαρχει πιο πισω,αλλα αφηνει πλεονεκτημα).Σε συνδυασμο με τις εξευτελιστικες αποδοσεις στο διπλο της κουλας απο τις στοιχηματικες και την γενικοτερη εικονα που ο διαιτητης εσπρωχνε πονηρα την αεκ,το σημερινο ματς μαλλον ηταν προκαθορισμενο.
Αν καποιο πεναλντυ ηταν απο ανθρωπινο λαθος,οσο ακραιο και αν σας φαινεται,ηταν το χθεσινο του γαυρου,γιατι απτο λιγο που ειδα,δεν παρατηρησα καποιο σπρωξιμο στο τελος,ενω προηγουμενος ειχε δωσει και πεναλντυ στον αστερα.
Οπως και να χει,παραδειγματικη τιμωρια και στους δυο.Προτιμω τις αμφισβητουμενες φασεις να τις δινουν υπερ της Λαμιας η του Απολλωνα,παρα υπερ των μεγαλων και να υπαρχουν αλλοιωσεις στην κορυφη του βαθμολογικου πινακα
Αν καποιο πεναλντυ ηταν απο ανθρωπινο λαθος,οσο ακραιο και αν σας φαινεται,ηταν το χθεσινο του γαυρου,γιατι απτο λιγο που ειδα,δεν παρατηρησα καποιο σπρωξιμο στο τελος,ενω προηγουμενος ειχε δωσει και πεναλντυ στον αστερα.
Οπως και να χει,παραδειγματικη τιμωρια και στους δυο.Προτιμω τις αμφισβητουμενες φασεις να τις δινουν υπερ της Λαμιας η του Απολλωνα,παρα υπερ των μεγαλων και να υπαρχουν αλλοιωσεις στην κορυφη του βαθμολογικου πινακα
- ramolimendo
ok..sorryaspromaura ioannina έγραψε:Δηλαδη το γεγονος οτι καποιος Γερασιμος Κρανιοτης υποστηριζει, -που; στο facebook που ο καθενας γραφει οτι πιπ@ του κατεβει στο μυαλο- οτι ''ολοκληρος'' μελισσανιδης γυρισε και του εκμυστηρευτηκε ή του ειπε τελοσπαντων οτι θα παρουν το πρωταθλημα, ειναι ειδηση και ΄΄νεο΄΄;; Κι αν ο aspromaura ioannina, που δεν τον ξερει ουτε η μανα του, γραψει οτι μιλησε με τον Σαββιδη και του ειπε πως θα παρουμε το πρωταθλημα, θα πρεπει να τον πιστεψουμε ή να αποτελεσει ειδηση σε αντιστοιχο site των χανουμιων;ramolimendo έγραψε:Ο προεδρος της κουλας λεει σε καποιον ( ειτε για χαβαλε , ειτε γιατι το ξερει) οτι το πρωταθλημα ειναι δικο τους.aspromaura ioannina έγραψε:το καταλαβα Σουρμε. Η απορια μου προς τον ramolimendo αφορα το τι δουλεια εχει αυτο το πραγμα εδω μεσα.(;;;;;;)
Με το ξυλο που φαγαν κορακια περυσι εμενα μου φαινεται σοβαρο.
Και το βαζω στο θεμα "νεα για άλλες ελληνικες ομαδες.
Τι εννοεις τι δουλεια εχει εδω μεσα?
Σορρυ αλλα προσωπικα μου φαινεται παντελως ακυρη η δημοσιευση σου. Και για να μην παρεξηγηθω, αναφερομαι αποκλειστικα στη δημοσιευση σου οχι στο προσωπο σου.
- navigator11
Πιστεύω ότι ήδη από την επόμενη αγωνιστική θα μπορέσουμε να έχουμε μια καλή εικόνα για τη διαιτησία φέτος. Κουλα vs αδερφάτο του μπειραιώς. Αν έχουμε καμία ακόμα νίκη νταβατζιλίκι της χανουμισσας ...
Μιας και το θυμήθηκα, ο ... μη σηκώνων μύγα στο σπαθί της αξιοπρέπειάς του ... Χυμουνεθ, πανηγύρισε χτες; Πο@ταν@κι ...
Μιας και το θυμήθηκα, ο ... μη σηκώνων μύγα στο σπαθί της αξιοπρέπειάς του ... Χυμουνεθ, πανηγύρισε χτες; Πο@ταν@κι ...
Δεν μπορώ ούτε να διαφωνήσω, ούτε να συμφωνήσω.P.A.O.K.jim έγραψε:Εγώ πάντως τα βλέπω και τα δύο λάθη (γαύρου - κούλα) ανθρώπινα λάθη χωρίς δόλο.
Δεν είδα βέβαια όλο το παιχνίδι για να έχω άποψη γενικότερη αλλά για τις δύο φάσεις μου φαίνεται λάθος εκτίμηση χωρίς σκοπιμότητα
Το αν ήταν απλά λάθη ή εσκεμμένα θα φανεί στην πορεία του χρόνου, κυρίως από την "κατανομή" των λαθών σ' όλη τη χρονιά.
Το θέμα όμως είναι το τι θα γινόταν αν παίρναμε εμείς αυτά τα σφυρίγματα. Τι θα έλεγε τότε η ΠΑΕ Κούλα?
Θα δηλώνανε ποτέ ότι δεν βλέπουν σκοπιμότητα και ότι δεν υπάρχει (τουλάχιστον προς το παρόν) θέμα?
Ή μήπως θα σηκώνανε θεούς και δαίμονες, φωνάζοντας για "χαλίφηδες" και απαιτώντας την τιμωρία διαιτητών και βοηθών γιατί ο νονός του θείου τους έχει μαγαζί στη Σταυρούπολη?
Τι έχουμε κερδίσει τόσα χρόνια που δεν πολώνουμε το κλίμα, που δεν δημιουργούμε εντάσεις, που θέλουμε να είμαστε δίκαιοι και αντικειμενικοί?
- P.A.O.K.jim
Δυστυχώς δεν κερδίσαμε τίποτα αδερφέ σωστά τα λέςskalon έγραψε: Τι έχουμε κερδίσει τόσα χρόνια που δεν πολώνουμε το κλίμα, που δεν δημιουργούμε εντάσεις, που θέλουμε να είμαστε δίκαιοι και αντικειμενικοί?
- sourmenetes
- Moderator
Το πεναλτυ ηταν το κερασακι στην τουρτα του σημερινου ματς
και το οφσαιτ του απολλωνα στη λεωφλωρο, οπου εβγαινε μονος με το τερμα.

και φυσικα εχουν τον απιστευτο πατο να τους συνοδευει

και φυσικα εχουν τον απιστευτο πατο να τους συνοδευει

'Οσο πιο γρήγορα καταλάβουμε ότι φέτος ο εχθρός μας είναι η αεκ και όχι ο γαύρος, θα έχουμε πιθανότητες για κάτι καλο..
ο χιμενεθ ειναι μεγαλη π@υστρα. Ελεγε οτι δεν θα πανηγυριζε ποτε ενα Κυπελλο με γκολ οφσαιντ οταν εχασε περσι,ενω ηταν αυτος που ειχε κερδισε τον Ατρομητο με γκολ οφσαιντ,σε πολυ πιο ευκολη φαση μαλιστα και τοτε το πανηγυρισε δεοντως. Γκρινια και μιζερια οταν αδικειται,αλλα οταν ευνοειται δεν ειδα,δεν ακουσα,ανθρωπινο λαθος κλπnavigator11 έγραψε:Πιστεύω ότι ήδη από την επόμενη αγωνιστική θα μπορέσουμε να έχουμε μια καλή εικόνα για τη διαιτησία φέτος. Κουλα vs αδερφάτο του μπειραιώς. Αν έχουμε καμία ακόμα νίκη νταβατζιλίκι της χανουμισσας ...
απ'τις μεγαλυτερες τατιανες ο χυμενεθ..
Πιστεύω δεν υπήρχε προδιάθεση από τον διαιτητή να κάνει λάθος. Όπως πέντε λεπτά πριν, υπήρχε ένα ξεκάθαροπέναλτι και δεν το έδωσε (σ.σ. εννοεί τη φάση που ζήτησε πέναλτι ο Αϊντάρεβιτς για χέρι του Κουκόλη, αλλά το ριπλέι έδειξε ότι δεν υπήρχε παράβαση). Το σίγουρο είναι πως κάποιοι θα ψάξουν δικαιολογίες