Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες VII
Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες VII
γιατι δεν μιλανε στην ανακοινωση για το VAR που ο Ιβαν προτεινε πρωτος; Λιγο μυαλο θελει ρε γμτ
Καφενειακες κουβέντες δλδ...τι θες να τους πει.
- P.A.O.K.jim
Εγώ πάντως τα βλέπω και τα δύο λάθη (γαύρου - κούλα) ανθρώπινα λάθη χωρίς δόλο.
Δεν είδα βέβαια όλο το παιχνίδι για να έχω άποψη γενικότερη αλλά για τις δύο φάσεις μου φαίνεται λάθος εκτίμηση χωρίς σκοπιμότητα
Δεν είδα βέβαια όλο το παιχνίδι για να έχω άποψη γενικότερη αλλά για τις δύο φάσεις μου φαίνεται λάθος εκτίμηση χωρίς σκοπιμότητα

- aspromaura ioannina
το καταλαβα Σουρμε. Η απορια μου προς τον ramolimendo αφορα το τι δουλεια εχει αυτο το πραγμα εδω μεσα.(;;;;;;)
- ramolimendo
αυτο !sourmenetes έγραψε: Απλα τα πραγματα.μιλανε αεκακια μεταξυ τους.ο ενας ηταν γηπεδο,του φυγαν τα αντερα για να κερδισει τη λαμια και μιλησε και με τιγρη,ο οποιος του πε φετος δικο μας
τι αλλο περιμενεις να σου πω?
Μα εμείς είχαμε τύψεις.... Ούτε καν το πέναλτι στον κρεσπο δεν απαλυνε τις τύψεις μαςAlastor έγραψε:Αυτα για οσους κλαιγανε για το περσινο Κυπελλο. Ο πουθενας που "παει" για πρωταθλημα με Βατσιους και Θανους.
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Διαγραφή απλά των δύο για να στρώσουν οι υπόλοιποιGoMaRoS έγραψε:Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ μετα τα φαινόμενα που παρατηρήθηκαν την 4η αγωνιστική με αλλοιώσεις αποτελεσμάτων σε τρία παιχνίδια, ζήτησε να τιμωρηθούν αυστηρά όσοι υπέπεσαν σε σημαντικά λάθη.
Στον ΠΑΟΚ για τα πέναλτι που κέρδισαν Ολυμπιακός-ΑΕΚ και το γκολ του Ατρομήτου που δεν μέτρησε κατά της ΑΕΛ λένε χαρακτηριστικά:
«Mε αφορμή τα σημαντικά λάθη σε τρία παιχνίδια της 4ης αγωνιστικής και για να καταπολεμηθεί εν τη γεννέσει της οποιαδήποτε καχυποψία, ευελπιστούμε πως η νέα διοίκηση της ΕΠΟ θα απαιτήσει από την ΚΕΔ δίκαιες και αυστηρές τιμωρίες.
Επειδή τα λάθη αφορούν στην πλειοψηφία τους φάσεις μέσα στην περιοχή ίσως η λύση των επιπρόσθετων διαιτητών να είναι επιτακτική».
- aspromaura ioannina
ρε φιλε χαιρω πολυ! για ''καθυστερημενο'' με περνας ;; Ποια η σημασια του μπορεις να μας πεις; Γιατι θα πρεπει να βρισκεται στο φορουμ ενος ΠΑΟΚτσηδικου οπαδικου φορουμ η καφενειακη συζητηση δυο χανουμιων στο facebook;;ramolimendo έγραψε:αυτο !sourmenetes έγραψε: Απλα τα πραγματα.μιλανε αεκακια μεταξυ τους.ο ενας ηταν γηπεδο,του φυγαν τα αντερα για να κερδισει τη λαμια και μιλησε και με τιγρη,ο οποιος του πε φετος δικο μας
Ρε ξεκολλατε 4η αγωνιστική και βγάλαμε πρωταθλητή...; Αυτά μόνο στην Ελλαδα.
Άντε πάμε όλοι στο τοπικ του Μακ να κραξουμε για τα κιλά...
Άντε πάμε όλοι στο τοπικ του Μακ να κραξουμε για τα κιλά...
- sourmenetes
- Moderator
Αν εβλεπες θα ελεγες αλλαP.A.O.K.jim έγραψε:Εγώ πάντως τα βλέπω και τα δύο λάθη (γαύρου - κούλα) ανθρώπινα λάθη χωρίς δόλο.
Mīngus έγραψε:Ξεκολλάτε ρε που της κάνατε και απονομή. Ο γαύρος που τον σπρώχνανε απροκάλυπτα είχε και ομάδα κουτσά στραβά. Αυτοί σήμερα ξεκινήσανε με Κλωναρίδη-Μπακασέτα στα άκρα. Όσο και να τους σπρώξουνε θα κλατάρουν.
Εγώ τρελαίνομαι γιατί αν δεν αυτοκτονούσαμε με τις επιλογές προπονητών το καλοκαίρι θα ήμασταν τώρα το απόλυτο φαβορί.
ΠΑΟΚ είσαι στην τσίτα ΠΑΝΤΑ..

- sourmenetes
- Moderator
Οτι ρε παιδι μου πηραν και διαπιστευσεις απο τιγρη.αυτο καταλαβαινω γωaspromaura ioannina έγραψε:ρε φιλε χαιρω πολυ! για ''καθυστερημενο'' με περνας ;; Ποια η σημασια του μπορεις να μας πεις; Γιατι θα πρεπει να βρισκεται στο φορουμ ενος ΠΑΟΚτσηδικου οπαδικου φορουμ η καφενειακη συζητηση δυο χανουμιων στο facebook;;ramolimendo έγραψε:αυτο !sourmenetes έγραψε: Απλα τα πραγματα.μιλανε αεκακια μεταξυ τους.ο ενας ηταν γηπεδο,του φυγαν τα αντερα για να κερδισει τη λαμια και μιλησε και με τιγρη,ο οποιος του πε φετος δικο μας
- ramolimendo
Ο προεδρος της κουλας λεει σε καποιον ( ειτε για χαβαλε , ειτε γιατι το ξερει) οτι το πρωταθλημα ειναι δικο τους.aspromaura ioannina έγραψε:το καταλαβα Σουρμε. Η απορια μου προς τον ramolimendo αφορα το τι δουλεια εχει αυτο το πραγμα εδω μεσα.(;;;;;;)
Με το ξυλο που φαγαν κορακια περυσι εμενα μου φαινεται σοβαρο.
Και το βαζω στο θεμα "νεα για άλλες ελληνικες ομαδες.
Τι εννοεις τι δουλεια εχει εδω μεσα?