Καφενείο ΠΑΟΚΜΑΝΙΑ

Ό,τι άλλο κρίνετε απαραίτητο προς συζήτηση και δεν έγκειται στις παραπάνω Θεματικές Ενότητες...
Άβαταρ μέλους
goran 64

Re: Καφενείο ΠΑΟΚΜΑΝΙΑ

Δημοσίευση από goran 64 »

Καλησπέρα σε όλα τα Π.Α.Ο.Κ.τσάκια...

:pano:
Άβαταρ μέλους
panta

Δημοσίευση από panta »

καλησπέρα και απο μένα.
Το τελευταίο τρίμηνο, λόγω υποχρεώσεων, δεν έχω την δυνατότητα να παρακολουθώ το φόρουμ και το τσατ όσο θα ήθελα και χάνω συνεχώς τα τεκταινόμενα. Μήπως κανείς μια γρήγορη γενική ανασκόπηση του τελευταίου 48ωρου, έγινε κάτι που είναι καλό να ξέρω;
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

Ξεκινησα να διαβαζω paokmania το 2009 ψαχνωντας για καποιο εναλλακτικο του φορουμ της ΠΑΕ(νομιζω) που εκλεισε.Επεσα πανω σε κατι κειμενα του oli αν θυμαμαι καλα(να ναι καλα εκει που ειναι) κι αυτο ηταν.Κολλησα.Στην αρχη κεντρικη μονο(τοτε γραφαμε κι εκει) κι επειτα στο φορουμ το 2010.Η αναγκη να υπερασπιτουμε καποια πραγματα κοντρα στην απαξιωση και τη μιρλα που εφερε η φυγη Σαντος..
Αγνη ψυχη θα ελεγα ,μονο ΠΑΟΚ (ρε) και τιποτ αλλο.Στηριξτε ,αγαπηστε ,νιωστε κλπ.Το πρωτο χτυπημα αν θυμαμαι ηταν η πστια στο Μπολονι.Πως?Γιατι?Τι παιζει?Α ρε Ζηση....Το πουλεν εγινε κοκκινο πανι. :( Μετα ηρθε ο ΓΔ κι ο Βανιας.Καπου εκει (ή λιγο πριν)αρχισαμε να ..δικτυωνομαστε,να μαθαινουμε πραγματα απο μεσα,απο ανθρωπους που ξεραν(ή ετσι λεγαν).Κι εκει αρχισε το προβλημα.Ενας αλλος ΠΑΟΚ αρχισε να σχηματιζεται στο μυαλο μου.Με διαφορετικο χρωμα.Σκοτεινος, καταμαυρος ,χωρις ασπρο.Μιζα,ρεμουλα και δολοπλοκιες .Παν τα ιδανικα περιπατο.
Χρονο με το χρονο, αυτος ο αλλος ΠΑΟΚ κυριαρχησε στο μυαλο μου, ποτισε τη σκεψη μου και σκεπασε τα παντα.Ευτυχως, μονο στο μυαλο.Η καρδια χτυπουσε και χτυπαει ακομα σ αλλο ρυθμο. Καπως ετσι φτασαμε στο σημερα ,σημερα που καποιος μου ειπε παλι...κατι.Κατι πολυ βαρυ .Κατι που δε το χωραει ο νους μου, κατι που μ εκανε να αναρωτηθω.Ειναι αληθεια ΤΟΣΟ βαθια η σηψη στην αγαπημενη μου ομαδα ή εμεις εχουμε μπει σ ενα ΠΟΛΥ αρρωστο τριπακι οπου βλεπουμε παντου συνομωσιες κι οπου τιποτε δεν εξηγειται με φυσιολογικο τροπο, αλλα μονο με καποια παραξενη,μεταφυσικη σχεδον συνομωσια?Απαντηση δεν εχω αλλα οπως και να χει και οι δυο καταστασεις ειναι εξισου προβληματικες,εξισου αρρωστημενες.Γι αυτο ειπα ν αλλαξω ροτα ,να μη τα σκεφτομαι.Γιατι με την καρδια τελικα, βλεπεις καλυτερα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος kataramenos5 την Σάβ 16 Σεπ 2017, 02:13, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
nikolasf
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από nikolasf »

kataramenos5 έγραψε:Ξεκινησα να διαβαζω paokmania το 2009 ψαχνωντας για καποιο εναλλακτικο του φορουμ της ΠΑΕ(νομιζω) που εκλεισε.Επεσα πανω σε κατι κειμενα του oli αν θυμαμαι καλα(να ναι καλα εκει που ειναι) κι αυτο ηταν.Κολλησα.Στην αρχη κεντρικη μονο(τοτε γραφαμε κι εκει) κι επειτα στο φορουμ το 2010.Η αναγκη να υπερασπιτουμε καποια πραγματα κοντρα στην απαξιωση και τη μιρλα που εφερε η φυγη Σαντος..
Αγνη ψυχη θα ελεγα ,μονο ΠΑΟΚ (ρε) και τιποτ αλλο.Στηριξτε ,αγαπηστε ,νιωστε κλπ.Το πρωτο χτυπημα αν θυμαμαι ηταν η πστια στο Μπολονι.Πως?Γιατι?Τι παιζει?Α ρε Ζηση....Το πουλεν εγινε κοκκινο πανι. :( Μετα ηρθε ο ΓΔ κι ο Βανιας.Καπου εκει (ή λιγο πριν)αρχισαμε να ..δικτυονομαστε,να μαθαινουμε πραγματα απο μεσα,απο ανθρωπους που ξεραν(ή ετσι λεγαν).Κι εκει αρχισε το προβλημα.Ενας αλλος ΠΑΟΚ αρχισε να σχηματιζετε στο μυαλο μου.Με διαφορετικο χρωμα.Καταμαυρος ,χωρις ασπρο.Μιζα,ρεμουλα και δολοπλοκιες .Παν τα ιδανικα περιπατο.
Χρονο με το χρονο, αυτος ο αλλος ΠΑΟΚ κυριαρχησε στο μυαλο μου, ποτισε τη σκεψη μου και σκεπασε τα παντα.Ευτυχως, μονο στο μυαλο.Η καρδια χτυπουσε και χτυπαει ακομα σ αλλο ρυθμο. Καπως ετσι φτασαμε στο σημερα ,σημερα που καποιος μου ειπε παλι...κατι.Κατι πολυ βαρυ .Κατι που δε το χωραει ο νους μου, κατι που μ εκανε να αναρωτηθω.Ειναι αληθεια ΤΟΣΟ βαθια η σηψη στην αγαπημενη μου ομαδα ή εμεις εχουμε μπει σ ενα ΠΟΛΥ αρρωστο τριπακι οπου βλεπουμε παντου συνομωσιες κι οπου τιποτε δεν εξηγειται με φυσιολογικο τροπο αλλα μονο με καποια παραξενη,μεταφυσικη σχεδον συνομωσια?Απαντηση δεν εχω αλλα οπως και να χει και οι δυο καταστασεις ειναι εξισου προβληματικες,εξισου αρρωστημενες.Γι αυτο ειπα ν αλλαξω ροτα ,να μη τα σκεφτομαι.Γιατι με την καρδια τελικα, βλεπεις καλυτερα.
:cry :cry: :cry: :cry: :? :? :? :? Ρε Κατ πόσο μας εκφράζεις!!!!
Άβαταρ μέλους
goran 64

kat..."Follow your heart"... :pano:
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

kataramenos5 έγραψε:Ξεκινησα να διαβαζω paokmania το 2009 ψαχνωντας για καποιο εναλλακτικο του φορουμ της ΠΑΕ(νομιζω) που εκλεισε.Επεσα πανω σε κατι κειμενα του oli αν θυμαμαι καλα(να ναι καλα εκει που ειναι) κι αυτο ηταν.Κολλησα.Στην αρχη κεντρικη μονο(τοτε γραφαμε κι εκει) κι επειτα στο φορουμ το 2010.Η αναγκη να υπερασπιτουμε καποια πραγματα κοντρα στην απαξιωση και τη μιρλα που εφερε η φυγη Σαντος..
Αγνη ψυχη θα ελεγα ,μονο ΠΑΟΚ (ρε) και τιποτ αλλο.Στηριξτε ,αγαπηστε ,νιωστε κλπ.Το πρωτο χτυπημα αν θυμαμαι ηταν η πστια στο Μπολονι.Πως?Γιατι?Τι παιζει?Α ρε Ζηση....Το πουλεν εγινε κοκκινο πανι. :( Μετα ηρθε ο ΓΔ κι ο Βανιας.Καπου εκει (ή λιγο πριν)αρχισαμε να ..δικτυονομαστε,να μαθαινουμε πραγματα απο μεσα,απο ανθρωπους που ξεραν(ή ετσι λεγαν).Κι εκει αρχισε το προβλημα.Ενας αλλος ΠΑΟΚ αρχισε να σχηματιζετε στο μυαλο μου.Με διαφορετικο χρωμα.Καταμαυρος ,χωρις ασπρο.Μιζα,ρεμουλα και δολοπλοκιες .Παν τα ιδανικα περιπατο.
Χρονο με το χρονο, αυτος ο αλλος ΠΑΟΚ κυριαρχησε στο μυαλο μου, ποτισε τη σκεψη μου και σκεπασε τα παντα.Ευτυχως, μονο στο μυαλο.Η καρδια χτυπουσε και χτυπαει ακομα σ αλλο ρυθμο. Καπως ετσι φτασαμε στο σημερα ,σημερα που καποιος μου ειπε παλι...κατι.Κατι πολυ βαρυ .Κατι που δε το χωραει ο νους μου, κατι που μ εκανε να αναρωτηθω.Ειναι αληθεια ΤΟΣΟ βαθια η σηψη στην αγαπημενη μου ομαδα ή εμεις εχουμε μπει σ ενα ΠΟΛΥ αρρωστο τριπακι οπου βλεπουμε παντου συνομωσιες κι οπου τιποτε δεν εξηγειται με φυσιολογικο τροπο αλλα μονο με καποια παραξενη,μεταφυσικη σχεδον συνομωσια?Απαντηση δεν εχω αλλα οπως και να χει και οι δυο καταστασεις ειναι εξισου προβληματικες,εξισου αρρωστημενες.Γι αυτο ειπα ν αλλαξω ροτα ,να μη τα σκεφτομαι.Γιατι με την καρδια τελικα, βλεπεις καλυτερα.
Συγκινητικός Κατ, Ευγε
Άβαταρ μέλους
hasio_john

Δημοσίευση από hasio_john »

Αδερφέ κατ , αυτό το ... κάτι που σου είπαν, μπορούμε να μάθουμε τι είναι?
Όσοι νιώθουμε πάντως από ΠΑΟΚ, έχουμε τα ίδια συναισθήματα που περιγράφεις και εννοείτε μας λείπουν αφάνταστα όλα τ' ΑΔΕΡΦΙΑ μας που χάθηκαν έτσι άδικα και μας άφησαν εδώ να συνεχίσουμε χωρίς αυτούς. Μπορεί να λείπουν όμως από το site, αλλά θα είναι για ΠΑΝΤΑ στο μυαλό και στην καρδιά μας.
Άβαταρ μέλους
goran 64

Καλημέρα Π.Α.Ο.Κ.τσάκια...Καλό Σαββατοκύριακο να χουμε όλοι μας...

:pano:

Υ.Γ. Τα αετόπουλα της Κ-20 προηγούνται ήδη στο ημίχρονο με 2-0...
Μπείτε όσοι θέλετε-μπορείτε στο Radio του chat για ζωντανή αναμετάδοση του αγώνα απ τον Kostas_Peraia4...
Άβαταρ μέλους
Guitarman

Δημοσίευση από Guitarman »

Αγνη ψυχη θα ελεγα ,μονο ΠΑΟΚ (ρε) και τιποτ αλλο.Στηριξτε ,αγαπηστε ,νιωστε κλπ.Το πρωτο χτυπημα αν θυμαμαι ηταν η πστια στο Μπολονι.Πως?Γιατι?Τι παιζει?Α ρε Ζηση....Το πουλεν εγινε κοκκινο πανι. :( Μετα ηρθε ο ΓΔ κι ο Βανιας.Καπου εκει (ή λιγο πριν)αρχισαμε να ..δικτυωνομαστε,να μαθαινουμε πραγματα απο μεσα,απο ανθρωπους που ξεραν(ή ετσι λεγαν).Κι εκει αρχισε το προβλημα.Ενας αλλος ΠΑΟΚ αρχισε να σχηματιζεται στο μυαλο μου.Με διαφορετικο χρωμα.Σκοτεινος, καταμαυρος ,χωρις ασπρο.Μιζα,ρεμουλα και δολοπλοκιες .Παν τα ιδανικα περιπατο.
Χρονο με το χρονο, αυτος ο αλλος ΠΑΟΚ κυριαρχησε στο μυαλο μου, ποτισε τη σκεψη μου και σκεπασε τα παντα.Ευτυχως, μονο στο μυαλο.Η καρδια χτυπουσε και χτυπαει ακομα σ αλλο ρυθμο. Καπως ετσι φτασαμε στο σημερα ,σημερα που καποιος μου ειπε παλι...κατι.Κατι πολυ βαρυ .Κατι που δε το χωραει ο νους μου, κατι που μ εκανε να αναρωτηθω.Ειναι αληθεια ΤΟΣΟ βαθια η σηψη στην αγαπημενη μου ομαδα ή εμεις εχουμε μπει σ ενα ΠΟΛΥ αρρωστο τριπακι οπου βλεπουμε παντου συνομωσιες κι οπου τιποτε δεν εξηγειται με φυσιολογικο τροπο, αλλα μονο με καποια παραξενη,μεταφυσικη σχεδον συνομωσια?Απαντηση δεν εχω αλλα οπως και να χει και οι δυο καταστασεις ειναι εξισου προβληματικες,εξισου αρρωστημενες.Γι αυτο ειπα ν αλλαξω ροτα ,να μη τα σκεφτομαι.Γιατι με την καρδια τελικα, βλεπεις καλυτερα.

Κατ for president.
Spiros_S

Δημοσίευση από Spiros_S »

Καλημέρα σε όλους.
Χρόνια πολλά στις εορτάζουσες (Σοφίας, Πίστεως, Ελπίδος και Αγάπης σήμερα).
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

+1
Άβαταρ μέλους
goran 64

Καλησπέρα σε όλα τα Π.Α.Ο.Κ.τσάκια...

:nairepaok:
Άβαταρ μέλους
Napoli4

Δημοσίευση από Napoli4 »

Καλησπερα Γρηγορη!
Άβαταρ μέλους
Guitarman

Δημοσίευση από Guitarman »

Ντίνο, Κατ και λοιποί chatικοί, από χθες κάθομαι σε μία γωνία και γελάω

:lol: :mrgreen: :lol: :mrgreen: :lol: :mrgreen:

ΥΓ Sic έλα αν θες να κάτσουμε παρέα να... καμαρώνουμε πόσο πιο χαλαρά και χωρίς εντάσεις είναι τα πράγματα στο chat
Άβαταρ μέλους
Dinos_Liverpool

Δημοσίευση από Dinos_Liverpool »

Γρηγόρη, να του δώσω μία με τη μυγοσκοτώστρα;

:lol: :lol: :lol:

Τσατικός, Κιθαρωδέ, ως προς τη διαφορετικότητα που έχει και ως προς το δικαίωμα που έχει όποιος θέλει να γραφτεί και να μπαίνει. Ως προς τη χρήση, ζήτημα να έχω μπει 2-3 φορές...
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Γενική Συζήτηση”