Răzvan Lucescu

Συζήτηση για το έμψυχο υλικό της ομάδας
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Re: Răzvan Lucescu

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Ιάσονας έγραψε:Ο Καντουρί δεν ήταν εξtrem δεκαρι επαιζε απλά αλλαξαν καποια στιγμή θέση με τον Καμπος για να μπερδέψουν τον αντίπαλο
Μάλλον ο Κάμπος μπερδεύτηκε.
Άβαταρ μέλους
Μαυρο Χιονι
Moderator

Răzvan Lucescu

Δημοσίευση από Μαυρο Χιονι »

Ιάσονας έγραψε:
Μαυρο Χιονι έγραψε:Τρικυμια εν κρανιω! Θα ήθελα να μπορούσα να μπω στο μυαλό του, να διαβάσω τις σκέψεις του τι βλέπει στις προπονήσεις και τους βάζει σε αλλανταλων θέσεις!
Δε συνεχίζω μιας και δεν είμαι αντικειμενικος με τον συγκεκριμένο. Να μη ξεχάσει μόνο να συνεχίσει να διδάσκει τακτική στις προπονήσεις
Δεν είσαι αντικειμενικός σίγουρα, ποιον είχε σε λάθος θέση?
Πολύ κλάψα έχει πέσει γενικά μιλούν όλοι οι οπαδοί σαν να είναι δημοσιογράφοι
Που γύρισε τον Πέλκα; Ο τζαλμα που τριγυρνουσε στο πρώτο ημίχρονο; Είπαμε να τους μάθει τα στοιχειώδη

Δε κλαίω θυμωμενος ειμαι
Άβαταρ μέλους
HOOL4IGAN

Δημοσίευση από HOOL4IGAN »

goran 64 έγραψε:Δοξάζω τον Θεό που είναι, τόσο αργός όσο και τυχερός, δεν πρόλαβε την αλλαγή και κερδίσαμε απόψε το ματς...
Προσεύχομαι να συνεχίσει να είναι εξ ίσου τυχερός στο εξής, ώστε να τον δω να με κάνει ρόμπα στα δύσκολα!!!!

Στις δηλώσεις του μόλις τέλειωσε το παιχνίδι, εκεί που είπε ότι "αν γινόταν κάτι παρόμοιο και στην Ριζούπολη και σκοράραμε κάπως έτσι κι εκεί και κερδίζαμε, θα χαμε άλλους 2 βαθμούς σ αυτήν την πολύ σκληρή περίοδο για την ομάδα και θα ήταν όλα μια χαρά", έδειξε πόσο εγωκεντρικός και πόσο λίγος είναι στην τελική για τον Π.Α.Ο.Κ.!!!!

Προχωράμε :pano:, ελπίζω και εύχομαι, βλέποντας το όνειρο του κι όχι τελικά τον εφιάλτη μας... :nairepaok:

Γρηγόρη είναι ξεκάθαρο ότι έχει πάρει την νοοτροπία της Ξάνθης... Και τρίτοι να βγούμε αυτός ικανοποιημένος θα είναι γιατί με την Ξάνθη απλά δεν τερμάτισε ποτέ τρίτος... Γι'αυτόν προσωπική επιτυχία θα είναι...

ΠΑΝΤΑ υποστηρίζω τους προπονητές για τους χ, ψ λόγους... Έχω υποστηρίξει προπονητές και προπονητές αλλά αυτός θα με κάνει να αλλάξω το τροπάριο μου...

Υ.Γ Με το έως τώρα πρόγραμμα του ΠΑΟΚ και με τις αντίστοιχα γκέλες των αντιπάλων έπρεπε να ψάχνουμε τον δεύτερο και όχι να κυνηγάμε τους πρώτους...

Υ.Γ. 1 Όταν το ανοίγεις να θυμάσαι ότι βρίσκεσαι στον ΠΑΟΚ και όχι στην Ξάνθη... :redcard:
tzoker

Δημοσίευση από tzoker »

Τα βασικοτερα προβληματα ειανι δυο.Πρωτον δεν μπορω να εξηγησω αυτη τη στατικοτητα.Δινουν πασα και περπατανε.Ειναι πιο αδιαφοροι,κουρασμενοι και απο αγωνα φιλανθρωπικου σκοπου στη μεση της προετοιμασιας.Δευτερον για να δεις ατομικη προσπαθεια σε αυτον το ΠΑΟΚ πρεπει να περιμενεις το καλυτερο παικτη της ομαδας Ματος να παρει μπαλα.Ειναι δυνατον ο Ματος, να ανεβαζει μπαλα, να οργανωνει, να κανει τελικες και οι 3 μπροστα τπτ.Τεσπα, ελπιζω ολα να αλλαξουν συντομα.Δεν γινεται,θα φτασουμε τα στανταρ μας καποια στιγμη που δεν ειναι τπτ λιγοτερο απο το πρωταθλημα, ελπιζω μην ειναι πολυ αργα.
Άβαταρ μέλους
cellophan

Δημοσίευση από cellophan »

Πάντως διαβάζοντας εδώ μέσα με προσοχή τις κριτικές, έχω καταλήξει πως μετά το αμίμητο 'δεν κάνει τακτική', έχουμε περάσει στο μελλοντικά αξιομνημόνευτο 'δεν κάνει αυτοματισμούς'.

Έχω αρχίσει να πιστεύω δε, πως οι αυτοματισμοί ως θεωρία και γνώση είναι κτήμα μιας μυστικής σέχτας προπονητών που κατέχουν αυτή τη γνώση από τα αρχαία χρόνια και τη βαστάν κρυφή καθιστώντας έτσι αδύνατη την εφαρμογή τους από τους υπόλοιπους προπονητές. Η πολυπλοκότητα δε της θεματικής (οι αυτοματισμοί στο σύγχρονο ποδόσφαιρο) είναι τέτοια που μικρή πιθανότητα έχει κάποιος προπονητής εκτός σέχτας (όπως ο αχώνευτος ο ρουμάνος) να μπορέσει να αποκτήσει την απαραίτητη πληροφορία αλλά και την τεχνογνωσία που απαιτείται για να παρουσιάσει αυτοματισμούς στην προπόνηση.

Το αποτέλεσμα το βλέπουμε όλοι. Μια ομάδα χωρίς αυτοματισμούς, καθαρά ευθύνη του προπονητή καθώς θα πρέπει να γνωρίζουμε όλοι πως η αποχώρηση ενός προπονητή της σέχτας (γνωστοί και ως αυτοματιστές για τους μυημένους) πάντα ακολουθείται από διαγραφή της μνήμης των παικτών περί αυτοματισμών, με συσκευή όμοιας τεχνολογίας με τη γνωστή φλασέτα του Tommy Lee Jones στο Men in Black.

Το γεγονός πως οι αυτοματισμοί απαιτούν σωστές τοποθετήσεις, κίνηση χωρίς την μπάλα και σωστές μεταβιβάσεις δεν πρέπει να μας απασχολεί καθόλου, το ίδιο βέβαια και το γεγονός πως όλοι μα όλοι οι παίκτες μας (πλην Μάτος) έχουν τσακωθεί με το 1-1, εξαφανίζοντας έτσι οποιαδήποτε περίπτωση αριθμητικής -υπέρ μας- ανισορροπίας.

Μοναδικός ίσως κατάλληλος για την σωτηρία, προσβάσιμος, με γνώση της ομάδας είναι ο Αναστασιάδης, με δεδομένο πως η ύπαρξη πνευματικού ίσως εξασφαλίζει κάποιο franchise license από τη Σέχτα για μεταφορά της τεχνογνωσίας των αυτοματισμών και δικαιώματα εφαρμογής της μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος.

Έχει ο Θεός.
Άβαταρ μέλους
simba

Δημοσίευση από simba »

Eισαι ενας θεουλης, μια οαση στο ματαιο τουτο κοσμο :opaokara:

Το γεγονός πως οι αυτοματισμοί απαιτούν σωστές τοποθετήσεις, κίνηση χωρίς την μπάλα, μαμημενη ΕΝΕΡΓΕΙΑ, καλη ψυχολογια και σωστές μεταβιβάσεις δεν πρέπει να μας απασχολεί καθόλου, το ίδιο βέβαια και το γεγονός πως όλοι μα όλοι οι παίκτες μας (πλην Μάτος) έχουν τσακωθεί με το 1-1, εξαφανίζοντας έτσι οποιαδήποτε περίπτωση αριθμητικής -υπέρ μας- ανισορροπίας.
Άβαταρ μέλους
Gospi

Δημοσίευση από Gospi »

cellophan έγραψε:Πάντως διαβάζοντας εδώ μέσα με προσοχή τις κριτικές, έχω καταλήξει πως μετά το αμίμητο 'δεν κάνει τακτική', έχουμε περάσει στο μελλοντικά αξιομνημόνευτο 'δεν κάνει αυτοματισμούς'.

Έχω αρχίσει να πιστεύω δε, πως οι αυτοματισμοί ως θεωρία και γνώση είναι κτήμα μιας μυστικής σέχτας προπονητών που κατέχουν αυτή τη γνώση από τα αρχαία χρόνια και τη βαστάν κρυφή καθιστώντας έτσι αδύνατη την εφαρμογή τους από τους υπόλοιπους προπονητές. Η πολυπλοκότητα δε της θεματικής (οι αυτοματισμοί στο σύγχρονο ποδόσφαιρο) είναι τέτοια που μικρή πιθανότητα έχει κάποιος προπονητής εκτός σέχτας (όπως ο αχώνευτος ο ρουμάνος) να μπορέσει να αποκτήσει την απαραίτητη πληροφορία αλλά και την τεχνογνωσία που απαιτείται για να παρουσιάσει αυτοματισμούς στην προπόνηση.

Το αποτέλεσμα το βλέπουμε όλοι. Μια ομάδα χωρίς αυτοματισμούς, καθαρά ευθύνη του προπονητή καθώς θα πρέπει να γνωρίζουμε όλοι πως η αποχώρηση ενός προπονητή της σέχτας (γνωστοί και ως αυτοματιστές για τους μυημένους) πάντα ακολουθείται από διαγραφή της μνήμης των παικτών περί αυτοματισμών, με συσκευή όμοιας τεχνολογίας με τη γνωστή φλασέτα του Tommy Lee Jones στο Men in Black.

Το γεγονός πως οι αυτοματισμοί απαιτούν σωστές τοποθετήσεις, κίνηση χωρίς την μπάλα και σωστές μεταβιβάσεις δεν πρέπει να μας απασχολεί καθόλου, το ίδιο βέβαια και το γεγονός πως όλοι μα όλοι οι παίκτες μας (πλην Μάτος) έχουν τσακωθεί με το 1-1, εξαφανίζοντας έτσι οποιαδήποτε περίπτωση αριθμητικής -υπέρ μας- ανισορροπίας.

Μοναδικός ίσως κατάλληλος για την σωτηρία, προσβάσιμος, με γνώση της ομάδας είναι ο Αναστασιάδης, με δεδομένο πως η ύπαρξη πνευματικού ίσως εξασφαλίζει κάποιο franchise license από τη Σέχτα για μεταφορά της τεχνογνωσίας των αυτοματισμών και δικαιώματα εφαρμογής της μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος.

Έχει ο Θεός.
Ευτυχως που υπαρχουν μερικοι σαν εσενα αγαπητε και βρισκω με καποιον να συμφωνησω! Ειλικρινα με αυτα που διαβαζω τελευταια στο φορουμ, δεν ξερω αν θελω και αν εχω το κουραγιο να τοποθετηθω!
Γ αυτο θα πω μονο αυτο...
Ημαρτον ρε! Ημαρτον!
Καντε λιγη υπομονη!

Στάλθηκε από το GT-I9301I μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
Alastor

Δημοσίευση από Alastor »

Mīngus έγραψε:Εγώ το βασικό πρόβλημα που εντοπίζω είναι ότι δεν υπάρχει ένας στοιχειώδεις τακτικός προσανατολισμός στο επιθετικό κομμάτι. Σήμερα είδαμε πάρα πολλές φορές να παίρνει ένας παίκτης την μπάλα και να προσπαθεί να τα κάνει όλα μόνος. Σαν να γίνονται πράγματα στην τύχη.
Επειδή θεωρώ ότι δεν το χει σ' αυτόν τον τομέα, μπορεί να σώσει το τομάρι του αν ξεσκιστεί να δουλεύει τα στημένα.
Αυτο ακριβως. Δεν εχω προβλημα να εχω καλη αμυνα πισω και να κερδιζω με 1 γκολ διαφορα οπως επι Σαντος. Αλλα επιθετικα δεν υπαρχει απολυτως κανενα πλανο. Δεν εχει δειξει κατι δουλεμενο στην επιθεση η ομαδα εδω και 1 μηνα. Ειναι ολα στην τυχη. Π.χ με Ιβιτς ειχαμε πολυ αναπτυξη απο τα ακρα. Εδω δεν υπαρχει καν αναπτυξη. Το προβλημα θεωρω πως ειναι πολυ σοβαρο και δεν περιοριζετε μονο στο οτι ο προπονητης ειναι καινουριος και δεν εγινε σωστη προετοιμασια.

Απλα κριμα ,γιατι στο πιο ενδιαφερον ξεκινημα πρωταληματος των τελευταιων ετων απο αποψη ανταγωνιστικοτητας,εμεις παρουσιαζομαστε σκορποχωρι.
Άβαταρ μέλους
Dinos_Liverpool

Δημοσίευση από Dinos_Liverpool »

cellophan έγραψε:Πάντως διαβάζοντας εδώ μέσα με προσοχή τις κριτικές, έχω καταλήξει πως μετά το αμίμητο 'δεν κάνει τακτική', έχουμε περάσει στο μελλοντικά αξιομνημόνευτο 'δεν κάνει αυτοματισμούς'.

Έχει ο Θεός.
Ε, respect, λέμε...

Με μικρές-μικρές διαφοποιήσεις. Οι αυτοματισμοί φυσικά απαιτούν και κίνηση χωρίς μπάλα, αλλά εξαρτώνται από την αφομοίωση (θέμα προπονητή ως προς το πόσο επιμένει), ποιοι είναι την τρέχουσα στιγμή οι πρωταγωνιστές (π.χ. ο Καντουρί ειναι νέος και δεν ξερει ακόμα τις κινήσεις και τις αντιδράσεις εντος παιδιάς των συμπαικτών του, ο Μακ δείχνει κουρασμένος κλπ). Οι αυτοματισμοί είναι πάρα πολλοί και ο κάθε προπονητής βαζει και τη δική του πινελιά.

Ναι μεν δεν ξεχνιούνται, αλλά έχουν και διαφορές από προπονητή σε προπονητή. Η ευθύνη του προπονητή είναι μεγάλη, μεγαλύτερη από των παικτών, εάν δεν μπορεί να βρει τι φταίει και να το διορθώσει. Άρα η φυγή ενός προπονητή και ο ερχομός ενός άλλου δεν σημαίνει διαγραφή απο τη μνήμη βασικών κανόνων αυτοματισμου, αλλά πολλές φορές σημαίνει σύγχιση σε λεπτομερειες της εκτέλεσης.
Άβαταρ μέλους
Sick Bastard

Δημοσίευση από Sick Bastard »

Τόση ''ανάλυση'' για το οφθαλμοφανές δεν χρειάζεται.
Ότι κάνει η ομάδα μπροστά, το κάνει βασιζόμενη στις ατομικές ενέργειες των παιχτών της.
Αν θα το κάνει, μέσα από την τακτική της σε 1,5 μήνα (-1 εβδομάδα) δεν το ξέρω, κανείς δεν το ξέρει
αλλά για την ώρα, δεν έχει τίποτα άλλο να επιδείξει.
Εδώ (ακόμα), δεν μπορεί να πιέσει 5 συνεχόμενα λεπτά.
Άβαταρ μέλους
eorptol1

Δημοσίευση από eorptol1 »

Gospi έγραψε:

Έχει ο Θεός.
Ευτυχως που υπαρχουν μερικοι σαν εσενα αγαπητε και βρισκω με καποιον να συμφωνησω! Ειλικρινα με αυτα που διαβαζω τελευταια στο φορουμ, δεν ξερω αν θελω και αν εχω το κουραγιο να τοποθετηθω!
Γ αυτο θα πω μονο αυτο...
Ημαρτον ρε! Ημαρτον!
Καντε λιγη υπομονη!

Στάλθηκε από το GT-I9301I μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Υπομονή; δύσκολα βάζεις..... Αν και λες το αυτονόητο

Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
Amon Tobin

Δημοσίευση από Amon Tobin »

desperando έγραψε:Διώξτε τον όσο είναι ακόμα νωρίς
Tenten

Δημοσίευση από Tenten »

Ενταξει στην Σεχτα δεν ειναι Χωριαταβος και ο Λιγοτσεσκου αλλα να μην ειναι ουτε ο Μουρινιο ουτε ο Γκουαρντιολα?Τελικα αυτο ειναι το προβλημα ο ΠΑΟΚ χρειαζεται προπονητη της Σεχτας και αυτη ειναι αδεια!Ξεκοληστε τα μυαλα σας.Εχει δεξει τι πιεση μπορει να ασκησει και τι αυτοματισμους μπορει να εχει μια ομαδα του. Αυτο ειναι η Ξανθη.Βαλε τωρα ποιοτητα στους 11 παιχτες του .Αυτο ΘΑ ειναι ο ΠΑΟΚ οταν οι παιχτες συγχρονιστουν μεταξυ τους και με τον προπονητη τους.Και αυτο ειναι δεδομενο,το ξερουμε,το εχουμε δει και ειναι η βαση της προσδοκιας.Σκεφτειτε την περυσινη Ξανθη να εκανε 24 μεταγραφες Πριγιο,βιερινια,μακ,τζαλμα,μαουριτσιο,ζαμπρανο,ματος,κτλ.Αυτη ειναι η βαση μας.Και το ξερουμε δεν χρειαζονται αποδειξεις για αυτο.Αν και αυτο απο μονο του θα ειναι αρκετο για πολυ ωραιο ΠΑΟΚ θα το δουμε σε 2 μηνες και θα ειναι η αρχη.Γιατι το καλυτερο ροστερ βελτιωνει ολους και τις ικανοτητες τους και τους αυτοματισμους που εχεις πκεον την δυνατοτητα να εφαρμοσεις.
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

Ποντιακο Ανεκδοτο θα μαστε αν φυγει κ αυτος σύντομα

Τουλ ας αλλάξει χρονια
Άβαταρ μέλους
karlat85

Δημοσίευση από karlat85 »

Είπε κάτι προχθές ο ραπτοπουλος . Ότι περιμένουν ένα δικαστήριο από την ΠΑΕ γι'αυτό δεν τον αλλάζουν
Ξέρω παπαριές λέει

Αλλά μήπως γνωρίζει κανείς ποιο δικαστήριο εννοεί ;
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”