PAOKmania Web Radio

Καταθέστε εδώ απόψεις/ερωτήσεις για την ιστοσελίδα...
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Re: PAOKmania Web Radio & chat

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

Αν δεν τιμωρούνται οι χαρακτηρισμοί σε παίχτες, προπονητή και διοίκηση του Π.Α.Ο.Κ., τότε οι διαχειρισταί πρέπει να δουλεύουμε 10 χρόνια για δικαστικά έξοδα.
Άβαταρ μέλους
nikolasf
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από nikolasf »

1.Παρότι αποτελώ το Νο 1 "πολέμιο" και επικριτή του Λουτσέσκου από την 1η ημέρα... έχω αρχίσει να πιστεύω ότι χρειάζεται πίστωση χρόνου... άλλωστε εδώ που φτάσαμε δεν υπάρχει άλλη επιλογή, δεδομένων ορισμένων συνθηκών που δεν είναι του παρόντος να αναλύσω. ;)

2.Από την άλλη η επίδειξη ισχύος από political corect διαχειριστές καλό είναι να γίνεται με φειδώ και να διακρίνει την κακεντρέχεια από το χαβαλέ. 8-)

3.Αλλά και τα μέλη θα πρέπει να αποδεχτούν ότι η συμμετοχή στο φόρουμ και στο τσατ δεν μπορεί να είναι άνευ λογοκρισίας και αυτή ασκείται από τους mont και τους admin, που καλώς ή κακώς πρέπει να θεωρείται ότι κατέχουν το αλάθητο, αλλιώς δεν λειτουργεί τίποτα... :mrgreen:

4. Κλείνοντας καλά κάνω και γράφω όσο μπορώ και λιγότερο, καθότι αθυρόστομος παρορμητικός και φύση απείθαρχος και αντεξουσιαστής που είμαι..... :? :? :?

και

5. όλοι ΠΑΟΚ είμαστε στο κάτω κάτω της γραφής :nairepaok:
Άβαταρ μέλους
The_Stalker

Δημοσίευση από The_Stalker »

@ σουρμενέτες

Λοιπόν, ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ που με τη χάρισες (ή με τη χαρίσατε) ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΕ (ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟΙ) μοδεράτορα/ες.

Ώστε μόνο εγώ έκανα ειρωνικό ποστ.
Ώστε μιλάς σήμερα για ένα ποστ για το οποίο δεν κάνατε ούτε παρατήρηση.
Ώστε οι "πολλοί" που μπαναρίστηκαν ήταν εκτός εμού ο εξής ένας, ο back to the future, τη στιγμή που στο τσατ έχουν γραφτεί τα χίλια μύρια τα οποία αμφιβάλλω αν μπήκες στον κόπο να διαβάσεις.
Ώστε ενώ πριν είπα εγώ το κόβω, βγαίνεις γαι να πουλήσεις μαγκιά εσύ.

Λοιπόν Σάλτα Και Γαμίσου κι εσύ και η μαγκιά σου και οι απειλές σου. Σε φόρουμ που δύο τουλάχιστον mods παρουσιάζουν συμπεριφορές κωλοπαιδισμού, δεν ενδιαφέρομαι να παραμείνω.

Γεια χαρά σε όσους αξίζουν ως άτομα, ευχαριστώ όλα τα παιδιά με τα οποία μοιραστήκαμε κάποια πράγματα. ΜΟΝΟ ΠΑΟΚ!

ΥΓ Simba αν έβλεπες το τσατ και τι γραφόταν θα καταλάβαινες ότι έχεις λάθος. Όταν με είπε ο Μανι ότι έχω μπαν νόμιζα μ' έκανε πλάκα. Ειλικρινά. Όταν κατάλαβα ότι μιλούσε σοβαρά. ήμουν σίγουρος και ποιος έριξε το μπαν. Γεια χαρά, συνέχισε με τα γαμάτα βιντεάκια σου. Εγώ σήμερα έφτασα στα όριά μου και τα ξεπέρασα χάρη στην "παρέμβαση" του σουρμεν.

ΥΓ2 Ζαντέ δεν είπα κουβέντα για το άλλο μπαν γιατί είχες δίκιο. Εδώ δεν έχει κανένας σας δίκιο.
Άβαταρ μέλους
pgetsos

Δημοσίευση από pgetsos »

Μονο ο Back ηταν τωρα μεσα. Και συ temp banned εισαι, βλεπεις το ονομα σου στη λιστα; :lol:

Τεσπα, μπαν στον Stalker και ευχαριστω για την ευχη
Άβαταρ μέλους
nikolasf
Επικοινωνία:

Μέγα λάθος φίλε Στάλκερ το τελευταίο ποστ διότι στερείται ψυχραιμίας και καθαρής σκέψης και επειδή σε ξέρω... μέσω φόρουμ - χρόνια.... αναθεώρησε! :? :? :?
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

εμεις ειμαστε τα κωλοπαιδα και εσυ ο αγνος ΠΑΟΚτσης.

Αυτη ειναι η απαντηση σου.

Εσυ μας ειπες ψευτη το μοτν,μας κοροιδευεις στα μουτρα μας αλλα εμεις ειμαστε τα κωλοπαιδια.
Εσυ εισαι ο αγνος...
Άβαταρ μέλους
Napoli4

Δημοσίευση από Napoli4 »

Ζαντός έγραψε:Αν δεν τιμωρούνται οι χαρακτηρισμοί σε παίχτες, προπονητή και διοίκηση του Π.Α.Ο.Κ., τότε οι διαχειρισταί πρέπει να δουλεύουμε 10 χρόνια για δικαστικά έξοδα.
Δηλαδη αν αποκαλεσω τον Ιβαν μαλακα, θα σας τρεχει στα δικαστηρια; την τελευταια φορα που τσεκαρα ειχαμε ελευθερια λογου. Πραγματικα δεν το καταλαβαινω.
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

Ελευθερία λόγου έχουμε, αλλά το φόρουμ το κοιτάνε και άνθρωποι που δεν φαντάζεστε.
Άβαταρ μέλους
nikolasf
Επικοινωνία:

Ζαντός έγραψε:Αν δεν τιμωρούνται οι χαρακτηρισμοί σε παίχτες, προπονητή και διοίκηση του Π.Α.Ο.Κ., τότε οι διαχειρισταί πρέπει να δουλεύουμε 10 χρόνια για δικαστικά έξοδα.
Ζαντέ εδώ νομίζω ότι υπερβάλλεις ειδικά για τα σχόλια στο Τσατ που εξαφανίζονται σε δευτερόλεπτα λόγω ζωντανής ροής ;)
Άβαταρ μέλους
Napoli4

Δημοσίευση από Napoli4 »

Ρε ζαντε το καταλαβαινω. Και σιγουρα θελει προσοχη στους χαρακτηρισμους. Αλλα μου λες για δικαστικα εξοδα!;
Άβαταρ μέλους
pgetsos

Δημοσίευση από pgetsos »

Napoli4 έγραψε:Δηλαδη αν αποκαλεσω τον Ιβαν μαλακα, θα σας τρεχει στα δικαστηρια; την τελευταια φορα που τσεκαρα ειχαμε ελευθερια λογου. Πραγματικα δεν το καταλαβαινω.
Η ελευθερια λογου ειναι παρεξηγημενος ορος και σημαινει οτι το ΚΡΑΤΟΣ δε μπορει να σε συλλαβει για κατι που λες πχ προβαλλεις αντιθετη πολιτικη αποψη

Ο Μαρινακης (και οχι μονο) μια χαρα μηνυση εχει ριξει στο σαιτ... Και μπορει να ξαναριξει αν το θελει πχ γιατι καποιος τον λεει πρεζεμπορα (ενω δικαστικα δεν εχει αποδειχτει)

Και για αυτο σβηνουμε συνεχεια υβριστικους ορους για επωνυμους και ας ειναι και ο Κουλης
Άβαταρ μέλους
nikolasf
Επικοινωνία:

Σε αυτό Πέτρο τί να πώ... ο κόσμος τόχει τούμπανο και αυτός κρυφό καμάρι... Χοντρό μπορούμε να τον λέμε;;;; γιατί αποδεδειγμένα είναι :mrgreen: :mrgreen:

Υ.Γ. Αυτό με την ¨ελευθερία λόγου¨" ψάξτο λίγο ... ο ορισμός που δίνεις είναι τουλάχιστον αφελής... όχι ότι έχει και σημασία!
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος nikolasf την Κυρ 17 Σεπ 2017, 01:24, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
pgetsos

Δημοσίευση από pgetsos »

Το χοντρος δυσκολα να αποδειξει οτι ειναι προσβλητικος και οχι προσδιοριστικος ορος οποτε ελευθερα :lol:
Άβαταρ μέλους
Napoli4

Δημοσίευση από Napoli4 »

Αλλα κατηγορω καποιον για διακινηση πρεζας και αλλο τον λεω χοντρο. Παιδια κοροιδευομαστε; Οταν λεω χαρακτηρισμους δεν εννοω να πεις τον αλλο παιδοφιλο, αλλα να πεις πως ειναι για τον πουτσο.

Τεσπα, θεωρω αστειο να τρωει καποιος μπαν για ενα σχολιο εν ωρα αγωνα. Αλλα απο την αλλη, your house, your rules οπως φαινεται. Οι υπολοιποι φιλοξενουμενοι ειμαστε.

Καληνυχτα και καλο ξημερωμα.
Άβαταρ μέλους
pgetsos

Δημοσίευση από pgetsos »

nikolasf έγραψε: Υ.Γ. Αυτό με την ¨ελευθερία λόγου¨" ψάξτο λίγο ... ο ορισμός που δίνεις είναι τουλάχιστον αφελής... όχι ότι έχει και σημασία!
Αν και καθε κρατος το οριζει διαφορετικα, θες να το διευρυνουμε απο το κρατος; Ας το διευρυνουμε. Μπορεις να πεις οτι θες οσο δε με προσβαλει. Το να με πεις μαλακα ομως με προσβαλει και μπορω να σε μηνύσω
Απάντηση

Επιστροφή στο “Προτάσεις και Σχόλια για το Paokmania.Gr”