PAOKmania Web Radio

Καταθέστε εδώ απόψεις/ερωτήσεις για την ιστοσελίδα...
Άβαταρ μέλους
pgetsos

Re: PAOKmania Web Radio & chat

Δημοσίευση από pgetsos »

https://i.imgur.com/zxKpeoW.jpg

Αχ βρε καλε μου Παρακολουθητη, που το ειδα το ονομα του προπονητη του ΠΑΟΚ οντως :roll: Αχ καλε τι κομπλεξικος που τα πουλακια μου κανουν ματακια, ε;

Αν εχεις τα @@ λοιπον να παραδεχεσαι τις ΜΑΛΑΚΙΕΣ σου και δη τις ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΕΣ που σου σβηστηκαν ενα καρο μηνυματα, σου εχουν γινει παρατηρησεις για αυτο, εχεις φαει μπαν για αυτο αλλα εσυ ακαθεκτος, τα προσωπα πανω απ'ολα και ο ΠΑΟΚ στα... παπουτσια σου (αυτα φανταζομαι τα εχεις οποτε μπορεις να τα χρησιμοποιησεις)

Μπαναριστηκαν ΟΛΟΙ οσοι εβριζαν οσο εγω ημουν μεσα, το ποιοι ηταν αυτοι δε σε αφορα

Οσο για τους χαρακτηρισμους και ειδικα με την ηλικια, δειχνει το ποσο μικρος νοητικα εισαι :pano:
Άβαταρ μέλους
pgetsos

Δημοσίευση από pgetsos »

Και εαν γνωριζεις αναγνωση, κατι ενδιαφερον: http://forum.paokmania.gr/viewtopic.php?f=1&t=2
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

Πετρο φιλικα νομιζω υπερβολική η τιμωρια ειδικα οταν στο τσατ μερικές φορες ειμαστε πιο χαλαρά
Άβαταρ μέλους
The_Stalker

Δημοσίευση από The_Stalker »

1) Εξακολουθώ να μην βλέπω κανένα όνομα, προφανώς αγνοείς το ψάρι λούτσος. Ψάξτο στη βικιπαίδεια.

Ειρωνεια αλλου.οχι εδω!!!
Mod team

2) Ένα κάρο = δύο (2) μηνύματα που αφορούσαν τον ππΞ. Και μάλιστα μετά από τον ντροπιαστικότερο ίσως αποκλεισμό στην ιστορία μας. Καλά το πας. Και ΠΑΟΚ ΔΕΝ θα με διδάξεις εσύ πιτσιρίκο.

Ουτε θα μας διδαξεις εσυ.εισαι πιο ΠΑΟΚ απο μας;;;αυτο ειναι το επιπεδο σου;;;εισαι αλλος εσυ;;;
Mod team

3) Ποιούς μπανάρισες και γιατί με αφορά, γιατί πολύ απλά σε θεωρώ ΨΕΥΤΗ.

Δε σε αφορα.δε θα σου δωσουμε κανενα λογο και αναφορα ποιον θα μπαναρουμε.αν ξαναπεις ψευτη καποιον απο ολους δε θα ξαναγραψεις εδω μεσα.
Mod team

4) Είσαι περισσότερο ακατάλληλος για τη θέση που κατέχεις ακόμα κι απ' το γιο του Μιρτσέα.

Δε σε εχρισε κανεις υπευθυνο για το πως θα λειτουργουμε.
Mod team

5) Μη λες πολλά "καλέ", μπορεί να παρεξηγηθείς...

Ειλικικρινα ουτε που μας απασχολει.
Mod team

Στο επομενο να ξερεις θα υπαρχει μπαν απευθειας.
Mod team
Άβαταρ μέλους
che4

Δημοσίευση από che4 »

νομιζω οτι υπερβολικό το μπαν γιατι θα έπρεπε να φάμε ολοι σχεδόν πλην του σλινταρ

απ την άλλη θεωρώ και υπερβολικητην αντίδραση σου σταλκερ

καλυτερα να ηρεμησουμε και να το δείτε και οι δυο αυριο με μια πιο ψύχραιμη δεύτερη ματια
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

Συμφωνω με ΤΣΕ
Άβαταρ μέλους
pgetsos

Δημοσίευση από pgetsos »

Εγω τσε οποιον ειδα να βριζει παιχτες-προπονητη εριξα μπαν. Το να κανεις κριτικη και σκληρη ειναι ενα πραγμα, τα γαμω το ρουμανο και τα για τον πουτσο ειναι αλλο

Εγω ειμαι παιδακι οπως λεει ο παππους σταλκερ οποτε δε θα κανω πισω, ειμαι ξεροκεφαλος αφου
Kostas_Peraia4 έγραψε: Κι αλλοι εφαγαν
Χαιρομαι που θεωρεις ολη τη mod team ψευτες ομως

Τα πιτσιρικο, συνεχιζουν να δειχνουν το νοητικο σου επιπεδο που για τα χρονια σου θα επρεπε να ειναι ελαφρως πιο... υψηλο

Να σε διδαξω κατι δε το ειχα σκοπο οποτε μη κρινεις απο τον εαυτουλη σου. ΠΑΟΚτσηδιλικι δεν πουλησα και ουτε εχω σκοπο να πουλησω ποτε. Αλλα και τα προσωπα πανω απο τον ΠΑΟΚ δε θα τα βαλω επισης ποτε

Εισαι στο ελεος των υπολοιπων mod για να μη φανω και... τρελος-κολλημενος

Συνεχισε να ανεβαζεις το επιπεδο του φορουμ παιζοντας με τις λεξεις, γιατι προφανως την ωρα του ΠΑΟΚ-Παναιτωλικος εσυ μιλας για ψαρια. Λουτσε (απο το ψαρι, γιατι ξεγλιστρας απο το μακρυ χερι του νομου)
Άβαταρ μέλους
pgetsos

Δημοσίευση από pgetsos »

Οσο για το κατα ποσο εχω κομπλεξ μαζι σου, το γεγονος οτι ειμαι μ@λ@κ@ς και σου εριξα μονο στο τσατ και οχι στο φορουμ για να εχεις καπου να γραφεις το αποδεικνυει περιτρανα

Ξαναπες με ανικανο για τη θεση, δικιο εχεις αφου δεν εφαρμοζω τους κανονες που εγω συνταξα και δε σε μπαναρω και εδω
Άβαταρ μέλους
The_Stalker

Δημοσίευση από The_Stalker »

Εγώ che κ Μανι το κοβω εδώ. Δεν έχω τπτ να δω αύριο, με αρκεί να μην ξανασχοληθεί μαζί μου ο pgetsos αλλά οι υπόλοιποι mod όπως λέει. Τίποτε άλλο.
Άβαταρ μέλους
pgetsos

Δημοσίευση από pgetsos »

Θα καθομαι να διαβαζω για πουστηδες προπονητες του ΠΑΟΚ και θα κανω τα στραβα ματια, αυτο σιγουρα θα με κανει καταλληλο για τη θεσει του Αρχιδιαχειριστη στο φορουμ 8-)
Άβαταρ μέλους
HOOL4IGAN

Δημοσίευση από HOOL4IGAN »

Πέτρο - Stalker ηρεμήστε ρε...

Άντε ΑΔΕΡΦΙΑ μου... :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
pgetsos

Δημοσίευση από pgetsos »

https://i.imgur.com/pXf4PU3.png

Να οριστε, δε μπαναριστηκε κανεις αλλος, ψευτης λεμε ψευτης. Με κεφαλαια κιολας λαιμαι
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

The_Stalker έγραψε:Με όσα γράφτηκαν στο τσατ, αλλά και όσα έγραψα εγώ (που δεν αναφέρω ΠΟΥΘΕΝΑ ΕΥΘΕΩΣ το όνομα του προπονητή), θεωρώ το μπαν ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ και επίδειξη κομπλεξισμού και εξουσίας.

Αν έχεις @@ :
1) Άσε αυτό το μήνυμα εδώ αυτούσιο να διαβαστεί, είτε με μπανάρεις κι απ' το φόρουμ, είτε όχι.
2) Γράψε ποιούς άλλους μπάναρες από το τσατ.

Παιδάκι που απέκτησες εξουσία κι από γατάκι την είδες τίγρη...
Μεγαλε χαλαρωσε λιγο γιατι μαγκια εχουμε μπολικη ολοι.
Αμα μιλησεις ξανα ετσι σε μοντ,για παιδια που αφιερωνουν ωρες καθημερινως,θα φυγεις μονιμα.οχι οτι δεν ισχυει αν το κανεις σε απλο μελος

Οταν γραφεις αυτα που γραφεις δε θα μας κοροιδευεις.και προχθες ανεβασες κειμενο ειρωνειας για τον λουτσεσκου και τωρα κανεις το ιδιο.δε θα παιζουμε με τις λεξεις.και ουτε θα σου δωσει κανεις αναφορα για το ποιον θα μπαναρουμε και ποιον οχι.

Συμμορφωσου με τους κανονες γιατι σου χαριστηκε προχθες το ειρωνικο ποστ και συνεχιζεις σημερα και ζητας και τα ρεστα.
Άβαταρ μέλους
simba

Δημοσίευση από simba »

Stalker, εδω εισαι λαθος ρε μαν..

Γενικα, περα απ'το οτι υπαρχουν καποιοι κανονες (ισως για το τσατ πρεπει ναναι πιο ελαστικοι), ας χαλαρωσουμε λιγο ρε γμτ, δε χρειαζονται αυτα, πραγματικα..

Και στην τελικη, δεν προσφερει τπτ ολο αυτο που γινεται με σκουφεσκου..
Λες και πολλοι ειστε out for blood με την αντιπαθεια και μηδαμινη πιστη να θολωνουν την κριση σας..
Δε χρειαζεται τετοια τσιτα και στραβωμα, τετοιο καργιολικι-ειρωνεια με το παραμικρο (με υπαρκτες αφορμες αλλα και αρκετες φορες, ανυπαρκτες)
Γινεται σε υπερβολικο βαθμο γι'αυτα που του αναλογουν ή μπορει να κανει, παντα βασει συνθηκων και χρονου στην ομαδα..

Κουλ :pano:
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος simba την Κυρ 17 Σεπ 2017, 01:06, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Napoli4

Δημοσίευση από Napoli4 »

Θεωρω μεγαλη χαζομαρα να πεφτουν μπαν στα τσατ, ειδικα εν ωρα αγωνα. Οι περισσοτεροι βλεπουμε το ματς με πιεση στο 200. Λιγη ενσυναισθηση δε βλαπτει.

Αποψη μου, οι χαρακτηρισμοι σε παικτες, προπονητη και διοικηση δεν θα πρεπει να τιμωρουνται. Αυτο που διαταρασει την ηρεμια του φορουμ (ή και του τσατ) ειναι οι χαρακτηρισμοι και οι ειρωνιες μεταξυ μελων, που μαλιστα εχουν μεινει ατιμωρητοι στο παρελθον.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Προτάσεις και Σχόλια για το Paokmania.Gr”