Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες VII

Θέματα που αφορούν την αθλητική επικαιρότητα, άλλες ομάδες και όχι μόνο!
Άβαταρ μέλους
eorptol1

Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες VII

Δημοσίευση από eorptol1 »

paoki19 έγραψε:Πώς μετά από ένα διπλό της κουλας στην Ευρώπη, της δώσαμε και το πρωτάθλημα δεν μπορώ να το καταλάβω ειλικρινα...
Και αν ειναι σιγουρό διπλό αυριο μήπως να βάλω το σπίτι μου...;(που δεν έχω :lol: )
Τελείωσε το πήρε ο τικηρης που λένε τα αδέρφια από την Ζάμπια.... Ας μην ασχολούμαστε τσάμπα φέτος

Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
goran 64

Δημοσίευση από goran 64 »

Azrael έγραψε:η κουλα παιδια το εχω ξαναπει σε λιγο καιρό θα σερνεται.δεν εχει βαθος
Ο γκάγκστερ κορόιδο δεν είναι...Εύκολα παρατάει το ευρωπαϊκό με μια μόνο νίκη με την Ριέκα στο 5ο παιχνίδι...
Ακολουθώντας την περσινή συνταγή, με την οποία πήγε προκριματικά C.L., "διορθωμένη" πλέον, με δικιά της ΕΠΟ και λίστες των κορακιών στην "ευρωπαϊκή" ΚΕΔ, ενισχυμένη, μάλιστα κατά τι στο ρόστερ της, το παίρνει άνετα!!!!

Κι εμείς θα ψάχνουμε ακόμα να βρούμε "τι μας χτύπησε", όπως ακριβώς πέρσι...Κουτάκι μπύρας ή απειλές ζωών?
tzoker

Δημοσίευση από tzoker »

Αν καταφερει να παρει η αεκ πρωταθλημα με Μανταλο, οικοδομο και τις αλλες μετριοτητες παιζοντας 50 αγωνες ας το παρει.Αυριο δεν περναει απο Λαμια.Η αεκ ειναι σε τοπ φορμα και δεν περναει απο Γιαννενα.Το φεβρουαριο που θα σκασει να τους δω.Παλι 10 βαθμους πισω θα μεινει και απο εμας και απο το γαυρο.Εμεις σερνομαστε, ποσο χειροτερα δηλαδη.Υπομονη.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος tzoker την Σάβ 16 Σεπ 2017, 22:51, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
aquila

Δημοσίευση από aquila »

Κι εμένα μου φαίνεται θα κερδίσει η ΑΕΚ όπως μου φαινόταν θα κερδίσει κι ο γαύρος σήμερα
Άβαταρ μέλους
PAOK_Antarctica

Δημοσίευση από PAOK_Antarctica »

Πολύ φοβάμαι ότι θα χτυπάμε το κεφάλι μας στον τοίχο φέτος.
Άβαταρ μέλους
P.A.O.K.jim

Δημοσίευση από P.A.O.K.jim »

aquila έγραψε:Κι εμένα μου φαίνεται θα κερδίσει η ΑΕΚ όπως μου φαινόταν θα κερδίσει κι ο γαύρος σήμερα
Σου εύχομαι ολόψυχα να έχεις την ίδια τύχη με το σημερινό :opaokara:
Άβαταρ μέλους
Alastor

Δημοσίευση από Alastor »

tzoker έγραψε:Αν καταφερει να παρει η αεκ πρωταθλημα με Μανταλο, οικοδομο και τις αλλες μετριοτητες παιζοντας 50 αγωνες ας το παρει.Αυριο δεν περναει απο Λαμια.Η αεκ ειναι σε τοπ φορμα και δεν περναει απο Γιαννενα.Το φεβρουαριο που θα σκασει να τους δω.Παλι 10 βαθμους πισω θα μεινει και απο εμας και απο το γαυρο.Εμεις σερνομαστε, ποσο χειροτερα δηλαδη.Υπομονη.
Αν καταφερει η κουλα να παρει πρωταθλημα με αυτους που αναφερεις ενω εσυ εχεις Μαουριτσιο,Ζαμπρανο,Βιερινια,Μακ,Πριγιοβιτς και αλλους ποσους,καλυτερα να ξεχασουμε την λεξη πρωταθλημα μια και καλη εδω πανω.Να αφοσιοθουμε στο να βγαινουμε παση θυσια europa καθε χρονο και μετα να παιζουμε για την ευρωπαικη μας δοξα
trouman

Δημοσίευση από trouman »

Μη λέτε μόνο για το πέναλτι, υπάρχει οφσάιτ που ήταν σούπερ ευκαιρία, έχουμε θέμα λέμε , δεν πρέπει να περάσει έτσι καλά κάνει και το αναδεικνύει το σδνα
Άβαταρ μέλους
fotis

Δημοσίευση από fotis »

Εδώ έχασα το διπλό γ@μο της ευκαιρίες σου Αστέρα

Sent from my iPhone using Tapatalk
Άβαταρ μέλους
aspromaura ioannina

Δημοσίευση από aspromaura ioannina »

Alastor έγραψε:
tzoker έγραψε:Αν καταφερει να παρει η αεκ πρωταθλημα με Μανταλο, οικοδομο και τις αλλες μετριοτητες παιζοντας 50 αγωνες ας το παρει.Αυριο δεν περναει απο Λαμια.Η αεκ ειναι σε τοπ φορμα και δεν περναει απο Γιαννενα.Το φεβρουαριο που θα σκασει να τους δω.Παλι 10 βαθμους πισω θα μεινει και απο εμας και απο το γαυρο.Εμεις σερνομαστε, ποσο χειροτερα δηλαδη.Υπομονη.
Αν καταφερει η κουλα να παρει πρωταθλημα με αυτους που αναφερεις ενω εσυ εχεις Μαουριτσιο,Ζαμπρανο,Βιερινια,Μακ,Πριγιοβιτς και αλλους ποσους,καλυτερα να ξεχασουμε την λεξη πρωταθλημα μια και καλη εδω πανω.Να αφοσιοθουμε στο να βγαινουμε παση θυσια europa καθε χρονο και μετα να παιζουμε για την ευρωπαικη μας δοξα
Σε μια κανονικη χωρα το πρωταθλημα το παιρνει συνηθως η ομαδα με το καλυτερο εμψυχο δυναμικο. Στην Ελλαδα οχι. Οχι παντα. Αρκει να εχεις τη διαιτησια με το μερος σου και ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ στα παιχνιδια με τα χωρια που δεν ειναι δα και κατορθωμα να νικας μεσα εξω ξανθες, πανιωνιους και ατρομητους!

Επειδη λοιπον η κουλα εχει προεδρο τον πρεζεμπορα, με οτι αυτο συνεπαγεται και επειδη για την ωρα βγαζει μια σοβαροτητα που δεν ειχε τις προηγουμενες χρονιες προσωπικα θα συνιστουσα περιμενουμε λιγακι πριν προβουμε σε συμπερασματα.

Και εδω που τα λεμε δεν εχουμε και τιποτα να κερδισουμε υποτιμωντας τους. Να χασουμε ομως μπορει.
Άβαταρ μέλους
Magpies4

Δημοσίευση από Magpies4 »

Η κούλα θα χάσει παίδες. Είναι απλά τα πράγματα. Τρομερό κίνητρο η Λαμία χωρίς άγχος, όλη η πίεση είναι στην κούλα που αν δεν κερδίσει θα είναι αποτυχία.

Η αλήθεια είναι ότι παίζει αυτό το λάου λάου ποδόσφαιρο, ορθολογικό, συντηρητικό, με προσοχή στα στημένα, και άν της βγεί. Στο πρωτάθλημα είχαν μία δύσκολη έξοδο όπου θεωρώ ότι ο ΠΑΣ ήταν καλύτερος (το είδα όλο το μάτς), αλλά και αυτό το μάτς μπορούσε η κούλα να το πάρει (Ο ΠΑΣ έχασε το άχαστο σε μιά φάση όπου η μπάλα πήγαινε στα δίχτυα, και χτύπησε στη γραμμή σε παίκτη του ΠΑΣ). Φυσικά και δεν είναι να τους υποτιμάς, αλλά θα τους δούμε κι αυτούς στα χωριά και στα ντέρμπι.
Άβαταρ μέλους
eorptol1

Δημοσίευση από eorptol1 »

Τελικα ο γαβρος έβαλε το σουρωτη στην φανέλα; έτσι να είναι νόμιμοι οι πέτσινοι
Άβαταρ μέλους
ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΣ

Δημοσίευση από ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΣ »

Ο γάβρος παίρνει ιβιτς.
Άβαταρ μέλους
karlat85

Δημοσίευση από karlat85 »

Πολύ καλό εάν συμβεί αυτό .Ένας σοβαρός προπονητής . Γνώστης της Ελλάδας
Άβαταρ μέλους
thanos-xanthi

Δημοσίευση από thanos-xanthi »

στην κουλα ειναι τωρα σε φυσικη κατασταση με πολλα τρεξιματα, φρεσκιοι
ομως με διπλα παιχνιδια και χωρις βαθος παγκου θα σκασουν σιγουρα, θα κανουν κοιλια
"ανοιξαν" νωρις πνευμονια, και λυθηκαν τα ποδια
οταν εμεις θα ανεβαινουμε, γιατι δεδομενα θα βγουνε παραπανω τρεξιματα, τοτε να τους δω αυτους τους μουλωχτους
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Αθλητικά-Αγωνιστικά”