9.Aleksandar Prijovic
-
black death
Re: 9.Aleksandar Prijovic
Μάλλον ξεχάσαμε και τον περσινό Κλάους ήδη. Δεν πειράζει, μαζί με τα ξερά καίγονται και τα χλωρά όπως λένε. Εγώ τον συγκεκριμένο (όπως και τον Κρέσπο, το Μάτος, το Μπίσε, το Μακ) δεν τον φοβάμαι. Σε παίχτες που έχουν δείξει πολλά πράγματα, καλό είναι να δίνουμε χρόνο και κυρίως πραγματικό λόγο κριτικής όταν παίζεται ποδόσφαιρο γύρω τους και όχι κάτι άλλο.
Ο πριγιο ρε παιδια μετα τον τραυματτισμο θα χρειαζοταν καιρο το ξεραμε αλλα εγω βλεπω βελτιωση με πριν ενα μηνα που δεν εμπενε σε μονομαχιες λογο φοβου προφανως....πριν ενα μηνα δεν πηδουσε εφημεριδα τωρα και ψιλοτρεχει και σε ολες τις μονομαχιες μπενει δυνατα....συγνωμη αλλα εγω βλεπω οτι βελτιωνετε βδομαδα τη βδομαδα....αλλα ειναι φορ συγκεκριμενων χαρακτηριστικων....
- kataramenos5
Σας τα λεγα δε κανει για τον ΠΑΟΚ των ονειρων μας.ΑποστόληςΑ έγραψε:Και χθες θύμισε τον περυσινό Κλαους: Δεν μπόρεσε να σπάσει μπαλιές όπως έπρεπε, μπουρδουκλώθηκε σε μια φάση και χάσαμε τη μπάλα, ελάχιστα ξεμαρκαρίστηκε, κεφαλιές δεν πήρε και την ευκαιρία την έχασε.
Κλαους γυρνα η εστω τηλεφωνα.
- hasio_john
- hasio_john
Είναι αστείο να κάνουμε την ΠΑΡΑΜΙΚΡΗ σύγκριση του παιχταρά Πρίγιο με τον Κλάους!
Φαντάζομαι ο φίλος Νάπολι το είπε μεταξύ σοβαρού και αστείου.
Φαντάζομαι ο φίλος Νάπολι το είπε μεταξύ σοβαρού και αστείου.
- Παλαιολόγος
Οχι μεταξυ σοβαρου και αστειου. Ανυπαρκτος σε ολο το ματς με ορισμενες απαραδεκτες ενεργειες. Το γκολακι το καρφωσε και αυτο μετραει. Αλλα οι φετινες εμφανισεις ειναι προβληματικες (οπως βεβαια και των περισσοτερων).
Και δεν εκανα συγκριση μεταξυ των 2, αλλα μεταξυ της κριτικης στους ελληνες και τους ξενους παικτες.
Νάπολι τον δικαιολογώ
Δε ταιστικε σωστά για ένα ακόμα παιχνίδι
Νομίζω πως όλη η τακτική της ομάδας μας θα πρέπει να είναι στο να του δημιουργείς καλές προϋποθέσεις για γκολ
Δε ταιστικε σωστά για ένα ακόμα παιχνίδι
Νομίζω πως όλη η τακτική της ομάδας μας θα πρέπει να είναι στο να του δημιουργείς καλές προϋποθέσεις για γκολ
- Petros1988
Killer ο Πριγιο! Ποιος Κλάους ρε παιδιά είστε τρελοί? Αμπαλαεα.Ο Κλάους είναι Οπαδός όχι ποδοσφαιριστης εδώ και χρόνια! Ο Πριγιοβιτς είναι παικταράς!
- back in black
Δείχνει βαρύς (δεν είναι ο μόνος), ωστόσο ακόμη και έτσι τη δουλειά του την κάνει. Όταν η ομάδα δουλέψει συστήματα που θα εκμεταλλευονται τα χαρκτηριστικά του θα είναι σουπερ.
Απορω γιατι πηγε να τον αλλαξει. Ο Πριγιοβιτς δεν πρεπει να βγαινει απτο ματς,ακομα και αν παιζει χαλια γιατι μετα απο αυτον το χαος.
Πολυ μετριος σημερα,αλλα το γκολακι το εβαλε οταν του δοθηκε η ευκαιρια
Πολυ μετριος σημερα,αλλα το γκολακι το εβαλε οταν του δοθηκε η ευκαιρια