ΠΑΟΚ-Παναιτωλικός, 16/09, 18:15, Νovasports2, PAOKTV
Re: ΠΑΟΚ-Παναιτωλικός, 16/09, 18:15, Νovasports2, PAOKTV
δυο κοφτες σαν να παιζουμε με ρεαλ .......σε εναν μπισε ελπιζω και σε εναν βιερινια εξω τσιμι καμπος
Ελπιζω να μπουμε αποφασισμενοι στο 2ο και να πατησουμε την μπαλα.
Οι παιχτες πρεπει να βγαλουν εγωισμο δεν υπαρχει αλλος δρόμος.
Οι παιχτες πρεπει να βγαλουν εγωισμο δεν υπαρχει αλλος δρόμος.
- Παλαιολόγος
το παν στον αθλητισμο ειναι η σκληρη δουλεια,μεσα απο αυτην καλλιεργειες δεξιοτητες και αθλητικοτητα και επομενως και αυτοπεποιθηση...hasio_john έγραψε:Όχι ρε συ Παλαιολόγε, καμιά αερολογία.
Η ψυχολογία είναι το παν στ' αθλήματα...
Χωρίς αυτήν δεν πας ΠΟΥΘΕΝΑ!
(γνώμη μου φυσικά)
εδω το προβλημα δεν ειναι ζητημα ψυχολογιας!οι ανθρωποι ειναι αργοι!δεν κινουνται στην επιθεση,ο ενας ειναι μακρυα απο τον αλλο.επισης αν εξαιρεσω ισως ματος και ελ καντουρι,ποιος αλλος σε αυτο το ροστερ στα χαφ και στα εξτρεμ εχει τεχνικη υψηλου επιπεδου να σου κανει το αναπαντεχο;
και ο μακ ακομα στην εκρηξη βασιζεται.
το μονο που μπορει να διορθωθει ειναι η φυσικη τους κατασταση,θα επρεπε τοσες εβδομαδες να δειχνει κατι καλυτερο
και φυσικα να βγουν καποιοι αυτοματισμοι,να μαθουν ο ενας τον αλλο...αυτο θα παρει πολυ χρονο
εγω αυτο που βλεπω ειναι προβλημα φυσικης καταστασης,αθλητικοτητας,το ειχαμε απο τα play offs περσι(στα χαφ ηδη ολη την σεζον)και συνεχιζει,ο στανογεβιτς το δηλωσε και προσαρμοσε και την προετοιμασια
τωρα ο ρουμανος δεν ξερω αν το εχει πει,αν εχει τα νουμερα για το θεμα αυτο
και δεν ξερω αν υπαρχει προγραμμα γρηγορης αποκαταστασης,να μην δειχνουμε σαν παλαιμαχοι,οπως πραγματι δειχνουμε μεχρι τωρα
διοτι αν δεν υπαρχει προβλημα φυσικης καταστασης τα πραγματα ειναι ακομα πιο δυσκολα
- northernlights
Ελ Καντούρι θετικός, καλά στοιχεία δείχνει
Καλύτερη εμφάνιση στο ματς μέχρι τώρα είναι η φανέλες του Παναιτολικου λολ
Καλύτερη εμφάνιση στο ματς μέχρι τώρα είναι η φανέλες του Παναιτολικου λολ
Ευτυχώς ο Παναιτωλικός εχει κλειστεί πισω γιατι αν παρει χαμπάρι οτι αν μας πιέσει ψηλα θα αρχιςουν να τα χανουν οι παικτες μας θα περάσουμε δύσκολες ωρες.
Πραγματικα...,mbison έγραψε:Ενας καφες δεν φτανει για να δεις το ματς
Καλύτερος του γηπέδου το ball boy μπροστά απο την 3 που έβγαλε τον Παναιτωλικό σε 2 γρήγορες επιθέσεις έπειτα απο αρ αουτ
με το μαχαιρι στα δοντια θα παιξει κανεις ? ειναι δυνατον με αυτο το ροστερ να βλεπουμε τετοιο θεαμα?
Ρε τον Καφε να ειχαμε στο 8,ολα καλυτερα θα ηταν σε σχεση με τον Κατσε...
Το 4-2-3-1 ειναι αμυντικογενες συστημα και δεν ταιριαζει στην ομαδα μας οταν παιζει με ομαδες αυτου του επιπεδου καθως δεν παραγει φασεις.
Πριν μπει ο Οκτώβριος μην περιμένετε πολλά.
Αυτός είναι ο ΠΑΟΚ αυτή την στιγμή. Είτε με τον Λουτσέσκου, είτε με εσένα, είτε με εμένα, είτε με τον Μουρίνιο.
Αυτός είναι ο ΠΑΟΚ αυτή την στιγμή. Είτε με τον Λουτσέσκου, είτε με εσένα, είτε με εμένα, είτε με τον Μουρίνιο.
υπαρχει καποιος λογος που δεν παιζει ο μπισε;πως να δεσει η ομαδα οταν καθε φορα παιζει αλλη 11αδα.
Εγω να το πω ή θα με πειτε γραφικο;
Ο Βλανταν ελευθερος ειναι;
Ο Βλανταν ελευθερος ειναι;
Πανάθλιο παιχνίδι.
Δεν μπορούμε να κάνουμε δυο πάσες κατα σειρά.
Πάμε πάλι για κανά 1-0 με το ζόρι, εκτός κι αν αλλάξει κάτα θεαματικά στο δεύτερο.
Που να είχαμε και δυο ντέρμπυ στα πρώτα τέσσερα παιχνίδια...
Να κλαις η να γελάς, δεν ξέρω.

Δεν μπορούμε να κάνουμε δυο πάσες κατα σειρά.
Πάμε πάλι για κανά 1-0 με το ζόρι, εκτός κι αν αλλάξει κάτα θεαματικά στο δεύτερο.
Που να είχαμε και δυο ντέρμπυ στα πρώτα τέσσερα παιχνίδια...

Να κλαις η να γελάς, δεν ξέρω.

Ποια πολλά?Εδω μιλαμε για το απολυτο 0.ΜΗΔΕΝ.apple64 έγραψε:Πριν μπει ο Οκτώβριος μην περιμένετε πολλά.
Ναι τοσο μεγαλη προπονηταρα και ο Ιβιτς που ακομα ελευθερος ειναι...Εναν κανονικο προπονητη ρεεεεεε