Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες VII
Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες VII
Στην γριά ήταν καλός, τώρα σε μας....
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Δεν είμαι σίγουρος αν είναι πιο επιλήψιμο το να πάρεις μια άποψη , να προσπαθήσεις να τη προσαρμόσεις ανεπιτυχώς στη δική σου κοσμοθεωρία και τελικά να τη μειώσεις και να τη χλευάσεις επειδή δε καταλαβαίνεις τι λέει ο άλλος ή απλά να πεις στον άλλον στα ίσα ότι έχει σοβαρό πρόβλημα κατανόησης .
Όπως και να έχει , αναγνωρίζω ότι η έκφραση μου ήταν ανάρμοστη για τα δεδομένα ενός φορουμ.
Όπως και να έχει , αναγνωρίζω ότι η έκφραση μου ήταν ανάρμοστη για τα δεδομένα ενός φορουμ.
- Dinos_Liverpool
Πάντα έτσι αντιδράει, όταν δεν συμφωνεί με κάτι. Έχει κάτι με σένα; Όχι, βέβαια! Ενώ εσύ το πήγες πολύ προσωπικά, ο φίλος εξέφρασε δυσφορία γι' αυτό που είπες και μόνο.
Τέλος πάντων, αφού το λήξατε, όλα καλά.
Τέλος πάντων, αφού το λήξατε, όλα καλά.
Αντι να ενισχυσουν την ομαδα τους στα κρισιμα ματς με Δοξα Δραμας και Εορδαικο,κανουν sold out σε φιλικο ματς για να χουνε να λενε στα παιδια τους οτι παιξανε καποτε με την Μποκα,πριν πεσουν στην Γ φυσικαaspromaura ioannina έγραψε:Αναρπαστα τα εισιτηρια στο Σκουλικιδης εν αναμονη του φιλικου με την Μποκα.
Προφανως θα αγνοουν οτι η Μποκα εστειλε τη δευτερη ομαδα. Βρε τους μαλακες!
- sakis_the_fraud
Καλυτερα δωσε παιχνιδια στον Κουλουρη...efthimis_paok έγραψε:Αυτός ο λουκινας της γριας που έμεινε ελεύθερος και μπορεί να υπογράψει όπου θέλει θα ήταν μια καλή προσθήκη με συμβόλαιο ενός έτους και ποσό της πλάκα στα φορ ίσως. Τι λέτε;
Αριστερο μπακ ποιον ειχανε;

Sent from my E6653 using Tapatalk
Είπα να μην το αφήσω να περάσει βράδυ και ασχολίαστο, γι αυτό μόλις το διάβασα το αφήνω κάπου εδώ...
.......................................................................................................................................................
Συνεχάρη την ΑΕΚ ο ΠΑΟΚ!
Παρασκευή, 15 Σεπτεμβρίου 2017 22:38...
Από paok24.com:
Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ μέσω της επίσημης σελίδας της στο Twitter συνεχάρη την ΑΕΚ τόσο για την εκτός έδρας νίκη της κόντρα στην Ριέκα στην πρεμιέρα των ομίλων του Europa League, όσο και για τους πολύτιμους βαθμούς που έφερε στο ελληνικό ποδόσφαιρο.
Η ανάρτηση στο Twitter της ΠΑΕ ΠΑΟΚ για την ευρωπαϊκή νίκη της ΑΕΚ.
Ακολουθήστε
PAOK FC / ΠAOK ✔ @PAOK_FC
Συγχαρητήρια στην @AEK_FC_OFFICIAL για την εκτός έδρας νίκη της στο @EuropaLeague και τους βαθμούς που έφερε στο ελληνικό ποδόσφαιρο #PAOK
10:20 μ.μ. - 15 Σεπ 2017
6 6 απαντήσεις 27 27 Retweet 89 89 "μου αρέσει"
Πληροφορίες και απόρρητο για τις Διαφημίσεις του Twitter
Από paok24.com
........................................................................................................................................................
Αυτά είναι...
Επίπεδο...................................
.......................................................................................................................................................
Συνεχάρη την ΑΕΚ ο ΠΑΟΚ!
Παρασκευή, 15 Σεπτεμβρίου 2017 22:38...
Από paok24.com:
Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ μέσω της επίσημης σελίδας της στο Twitter συνεχάρη την ΑΕΚ τόσο για την εκτός έδρας νίκη της κόντρα στην Ριέκα στην πρεμιέρα των ομίλων του Europa League, όσο και για τους πολύτιμους βαθμούς που έφερε στο ελληνικό ποδόσφαιρο.
Η ανάρτηση στο Twitter της ΠΑΕ ΠΑΟΚ για την ευρωπαϊκή νίκη της ΑΕΚ.
Ακολουθήστε
PAOK FC / ΠAOK ✔ @PAOK_FC
Συγχαρητήρια στην @AEK_FC_OFFICIAL για την εκτός έδρας νίκη της στο @EuropaLeague και τους βαθμούς που έφερε στο ελληνικό ποδόσφαιρο #PAOK
10:20 μ.μ. - 15 Σεπ 2017
6 6 απαντήσεις 27 27 Retweet 89 89 "μου αρέσει"
Πληροφορίες και απόρρητο για τις Διαφημίσεις του Twitter
Από paok24.com
........................................................................................................................................................
Αυτά είναι...

Επίπεδο...................................

Mαλιστα...βρε δεν γαμιομαστε λεω εγω
να κανουμε καριερα...σε λιγο θα δινουμε
συγχαρικια και στον πρεζοστεφανομενο....
να κανουμε καριερα...σε λιγο θα δινουμε
συγχαρικια και στον πρεζοστεφανομενο....
- aspromaura ioannina
- Sick Bastard
έχω την αίσθηση οτι θα περάσει με το διπλό.CCCP έγραψε:Δεν υπαρχει ουτε μια στο δισεκατομμυριο να κερδισει η ΑΕΚ μεσα στη Λαμια.
Ίσως ζοριστεί λίγο, αλλά θα περάσει
- ΑποστόληςΑ
Είμαστε μια σύγχρονη Βαβέλ. Κανείς δεν μπορεί να εκφράσει μια γνώμη χωρίς τον κίνδυνο αυτή να παρερμηνευτεί σημαντικά.
Guitarman έγραψε:Αποστόλη, η αεκ καλά κάνει και πανηγυρίζει. Και τους χαίρομαι κιόλας.ΑποστόληςΑ έγραψε:Η νίκη της ΑΕΚ πανηγυρίζεται όχι γιατί είναι σπουδαία, που δεν είναι, αλλά γιατί μια ευρωπαϊκή νίκη δεν είναι κάτι το συνηθισμένο για την ομάδα αυτή. Και ο γαύρος κέρδισε εκεί μέσα, αλλά ΟΚ ήταν κάτι το αναμενόμενο. Για την ΑΕΚ δεν ήταν.Guitarman έγραψε:Κοίτα που με μία νίκη εναντίον μίας κροάτικης ομάδας έγινε ο Μελισσανίδης καλύτερος του Ιβάν.
Άλλο ήταν το ποιντ μου: Κάποιοι ΠΑΟΚτσήδες πώς είναι δυνατόν να βγάζουν τον Μελισσανίδη καλύτερο του Ιβάν επειδή κέρδισε η αεκ?
Επειδή όλη η μανούρα μεταξύ του γιαπα και του εορπτολ ξεκίνησε κάπου εδώ, να πω και εγώ δυο λόγια...giapas έγραψε:Δηλαδή αν δώσεις τα ίδια λεφτά για ξόδεμα στον Ιβαν και τα ίδια στο Μελισσανίδη στην Ελλάδα , θα σου φτιάξουν ισάξιες ομάδες που θα φέρνουν τα ίδια αποτελέσματα
Πλάκα κάνουμε;
Δεν είναι δυνατόν να μιλάς μεμονωμένα για μία μεταβλητή χωρίς να λαμβάνεις υπόψη όλα τα υπόλοιπα κομμάτια του παζλ. Αυτό λέω και εγώ (και νομίζω και ο εορπτολ). Το να μετράς την αμπαλοσύνη δύο προέδρων και να καταλήγεις στο "καλύτερος ο Μελισανίδης" χωρίς να λαμβάνεις υπόψη σου το τι θα είχε γίνει σε αυτό το φόρουμ και σε αυτή την πόλη αν είχε απλώς τολμήσει ο Σαββίδης να προτείνει ως λύση την γ εθνική (ας με πείσει κάποιος πως δεν θα είχε γίνει ΠΟΛΕΜΟΣ) δεν βγάζει πουθενά.
Επίσης το επιχείρημα "με τα ίδια λεφτά στην Ελλάδα ο Χ κάνει καλύτερη ομάδα από τον Ψ" δεν μπορεί να σταθεί από μόνο του γιατί δεν λαμβάνει υπόψη ούτε την ιστορία των δυο, ούτε το "οπλοστάσια" τους, ούτε το τις διασυνδέσεις τους. Να σου πω και εγώ αν είναι αντεπιχείρημα "με τα ίδια λεφτά στη ΡΩΣΙΑ ο Χ κάνει καλύτερη ομάδα από τον Ψ". Να δούμε που θα βγάλει.
Οπότε καταλήγω στα εξής λόγια του σοφού γέροντα:
ΑποστόληςΑ έγραψε:Είμαστε μια σύγχρονη Βαβέλ. Κανείς δεν μπορεί να εκφράσει μια γνώμη χωρίς τον κίνδυνο αυτή να παρερμηνευτεί σημαντικά.
Άλλο να κριτικάρει κάποιος μια άποψη θέση και άλλο το πρόσωπο που την εκφέρει. Το ίδιο πρόσωπο μπορεί να εκφέρει σωστές ή λάθος απόψεις , συμπαθητικές ή όχι σε εμάς. Το πρόσωπο δεν αξιολογείται από μία τοποθέτησή του. Απλά πράματα. Κάποιος μπορεί να εναντιώνεται σε μία θέση αλλά δε σημαίνει ότι είναι ενάντιος στο πρόσωπο που την εκφέρει, κάπου αλλού θα συμφωνεί. Αυτά ΠΑΟΚια..
+ 1 στον trouman...

Υ.Γ. Πλην του ΠΑΟΚια που μου κάθεται στον λαιμό και γουστάρω το Π.Α.Ο.Κ.τσάκια...

Υ.Γ. Πλην του ΠΑΟΚια που μου κάθεται στον λαιμό και γουστάρω το Π.Α.Ο.Κ.τσάκια...

Παρά γίναμε υπεράνω μου φαινεται και δινουμε κ επιςημως συγχαρητήρια στην αεκ. Στο γ κι ακομη παρακατω της εύχομαι εγω.
Για το αλλο τωρα δε νομιζω οτι ειναι θεμα Σαββιδη Μελισσανίδη αλλα μηχανισμού ΠΑΟΚ και αεκ συνολικά. Φαινεται οτι εχουν τον τροπο να τα καταφέρνουν καλυτερα με λιγοτερα λεφτα και νομιζω οτι οφείλεται στο οτι εχουν στελεχη που σκαμπαζουν απο ποδοσφαιρο παραπανω απ τα δικα μας.
Εμεις συνηθως παιζουμε με Ανατολική ευρωπη ακομη κι όταν αγοράζουμε Βραζιλιάνους. Αυτοι παιζουν περιςςοτερο με Λατινική Αμερική και Ισπανία.
Επισης θα πω κατι που ισως φανεί αστείο αλλα νομιζω περα απο το οτι δεν εχουμε κανει τα τελευταια χρονια ποτε καλη επιλογη προπονητη, δείχνουμε και μια δυσκολία στο να τους αντικαταστήσουμε στα πλαίσια μιας ακατανόητης για μενα υπομονής και στήριξης ακομη κι αν φαινεται οτι η ομαδα δεν προχωράει.
Αεκ και γαυρος ειναι πιο αποφασιστικοί νομιζω σ αυτο ενω εμεις και ο βαζελος εχουμε την τάση να επιμένουμε χωρις νοημα.
Οκ με στανογιεβιτς αντέδρασαν γρηγορα ομως και η επιλογη του εξαρχής ηταν ανορθολογική αλλα και ο αντικαταστάτης του για μενα θα επρεπε να εχει αλλα χαρακτηριστικα αν και θεωρω οτι ο λούτσεσκου τουλαχιστον γνωρίζει το ελληνικο πρωταθλημα.
Για το αλλο τωρα δε νομιζω οτι ειναι θεμα Σαββιδη Μελισσανίδη αλλα μηχανισμού ΠΑΟΚ και αεκ συνολικά. Φαινεται οτι εχουν τον τροπο να τα καταφέρνουν καλυτερα με λιγοτερα λεφτα και νομιζω οτι οφείλεται στο οτι εχουν στελεχη που σκαμπαζουν απο ποδοσφαιρο παραπανω απ τα δικα μας.
Εμεις συνηθως παιζουμε με Ανατολική ευρωπη ακομη κι όταν αγοράζουμε Βραζιλιάνους. Αυτοι παιζουν περιςςοτερο με Λατινική Αμερική και Ισπανία.
Επισης θα πω κατι που ισως φανεί αστείο αλλα νομιζω περα απο το οτι δεν εχουμε κανει τα τελευταια χρονια ποτε καλη επιλογη προπονητη, δείχνουμε και μια δυσκολία στο να τους αντικαταστήσουμε στα πλαίσια μιας ακατανόητης για μενα υπομονής και στήριξης ακομη κι αν φαινεται οτι η ομαδα δεν προχωράει.
Αεκ και γαυρος ειναι πιο αποφασιστικοί νομιζω σ αυτο ενω εμεις και ο βαζελος εχουμε την τάση να επιμένουμε χωρις νοημα.
Οκ με στανογιεβιτς αντέδρασαν γρηγορα ομως και η επιλογη του εξαρχής ηταν ανορθολογική αλλα και ο αντικαταστάτης του για μενα θα επρεπε να εχει αλλα χαρακτηριστικα αν και θεωρω οτι ο λούτσεσκου τουλαχιστον γνωρίζει το ελληνικο πρωταθλημα.
ΣυμφωνώGuitarman έγραψε:Guitarman έγραψε:Αποστόλη, η αεκ καλά κάνει και πανηγυρίζει. Και τους χαίρομαι κιόλας.ΑποστόληςΑ έγραψε: Η νίκη της ΑΕΚ πανηγυρίζεται όχι γιατί είναι σπουδαία, που δεν είναι, αλλά γιατί μια ευρωπαϊκή νίκη δεν είναι κάτι το συνηθισμένο για την ομάδα αυτή. Και ο γαύρος κέρδισε εκεί μέσα, αλλά ΟΚ ήταν κάτι το αναμενόμενο. Για την ΑΕΚ δεν ήταν.
Άλλο ήταν το ποιντ μου: Κάποιοι ΠΑΟΚτσήδες πώς είναι δυνατόν να βγάζουν τον Μελισσανίδη καλύτερο του Ιβάν επειδή κέρδισε η αεκ?Επειδή όλη η μανούρα μεταξύ του γιαπα και του εορπτολ ξεκίνησε κάπου εδώ, να πω και εγώ δυο λόγια...giapas έγραψε:Δηλαδή αν δώσεις τα ίδια λεφτά για ξόδεμα στον Ιβαν και τα ίδια στο Μελισσανίδη στην Ελλάδα , θα σου φτιάξουν ισάξιες ομάδες που θα φέρνουν τα ίδια αποτελέσματα
Πλάκα κάνουμε;
Δεν είναι δυνατόν να μιλάς μεμονωμένα για μία μεταβλητή χωρίς να λαμβάνεις υπόψη όλα τα υπόλοιπα κομμάτια του παζλ. Αυτό λέω και εγώ (και νομίζω και ο εορπτολ). Το να μετράς την αμπαλοσύνη δύο προέδρων και να καταλήγεις στο "καλύτερος ο Μελισανίδης" χωρίς να λαμβάνεις υπόψη σου το τι θα είχε γίνει σε αυτό το φόρουμ και σε αυτή την πόλη αν είχε απλώς τολμήσει ο Σαββίδης να προτείνει ως λύση την γ εθνική (ας με πείσει κάποιος πως δεν θα είχε γίνει ΠΟΛΕΜΟΣ) δεν βγάζει πουθενά.
Επίσης το επιχείρημα "με τα ίδια λεφτά στην Ελλάδα ο Χ κάνει καλύτερη ομάδα από τον Ψ" δεν μπορεί να σταθεί από μόνο του γιατί δεν λαμβάνει υπόψη ούτε την ιστορία των δυο, ούτε το "οπλοστάσια" τους, ούτε το τις διασυνδέσεις τους. Να σου πω και εγώ αν είναι αντεπιχείρημα "με τα ίδια λεφτά στη ΡΩΣΙΑ ο Χ κάνει καλύτερη ομάδα από τον Ψ". Να δούμε που θα βγάλει.
Οπότε καταλήγω στα εξής λόγια του σοφού γέροντα:
ΑποστόληςΑ έγραψε:Είμαστε μια σύγχρονη Βαβέλ. Κανείς δεν μπορεί να εκφράσει μια γνώμη χωρίς τον κίνδυνο αυτή να παρερμηνευτεί σημαντικά.