Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες VII
Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες VII
Δεν υπαρχει ουτε μια στο δισεκατομμυριο να κερδισει η ΑΕΚ μεσα στη Λαμια.
στο περιστερι παιζουνε....και ο μελισσανιδης εχει δωσει αρκετους δανεικους στη λαμια ενημερωτικα
μας συμφερει να παει καλα η αεκ στην ευρωπη γιατι δεν εχουν βαθος και λογικα θα γκελαρουν αρκετες φορες στο πρωταθλημα
- Sick Bastard
Δεν είναι μόνο τι παίρνεις αλλά και ποιούς παίρνεις
επειδή εγώ αυτά με την κούραση λόγω Ευρώπης δε τα πίστευα ποτέ προτιμώ να χάνουν κ στην Ευρώπη κ στο πρωτάθλημα αλλά δυστυχώς ως τώρα μου πάει ανάποδα.
Προπονητές; μάλλον δεν θυμάσε καλάxpan έγραψε:Μια ομάδα με "κανονικό" προπονητή και έναν ιδιοκτήτη που "νιώθει" από ποδόσφαιρο και δεν αλλάζει κάθε χρόνο τα πάντα στην ομάδα του
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Δεν καταλάβατε τι είπα.Είπα δεν αλλάζει τα πάνταeorptol1 έγραψε:Προπονητές; μάλλον δεν θυμάσε καλάxpan έγραψε:Μια ομάδα με "κανονικό" προπονητή και έναν ιδιοκτήτη που "νιώθει" από ποδόσφαιρο και δεν αλλάζει κάθε χρόνο τα πάντα στην ομάδα του
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
η κουραση της ευρωπης ειναι μια ιστορια που εχει αναπαραχθει πολυ εδω στην πολη για να δικαιολογει τους βαθμους που χαναμε καθε χρονο την περιοδο σεπτεμβρη-δεκεμβρη και βγαιναμε εκτος διεκδικησης πρωταθληματος.Θα φανει βεβαια στην πορεια ποσο θα επιρρεασει τους αλλους η κουραση,αλλα ειδαμε και αυτοι που δεν εχουν να αντιμετωπισουν την κουραση της Ευρωπης τι κανουν στο πρωταθλημαaquila έγραψε:επειδή εγώ αυτά με την κούραση λόγω Ευρώπης δε τα πίστευα ποτέ προτιμώ να χάνουν κ στην Ευρώπη κ στο πρωτάθλημα αλλά δυστυχώς ως τώρα μου πάει ανάποδα.

Αναρωτιεμαι αν στην Αγγλια γραφουν για την κουραση του τσουλου στα ενδιαμεσα ματς πρωταθληματος. Εκτος αν εκει περνουν αναβολικα και δεν κουραζονται.
3 προπονητες αλλαξε και μολις πηρε καποιον που να κανει το αυτονοητο,βγηκε τσουλου και πηγε τελικο Κυπελλου. Εμεις εδω περα αν γινοταν αυτο θα δικαιολογουσαμε και την 6η θεση,μιας και ο προπονητης δεν θα ειχε κανει προετοιμασια,δεν θα ηξερε τους παικτες,δεν θα ηξερε το πρωταθλημα,δεν θα ηξερε τους διαιτητες,δεν θα ειχε προσαρμοστει στο κλιμα και αλλες δεκαδες λαλακιες που αναπαραγουν οι ΑΡΔ και τρωμε αμασητα....αυτη εινα η τραγικη αληθειαsimba έγραψε:3 προπονητες αλλαξε περσι και απο περσι αλλαξε 2 τδ...
Γενικά απ ότι έχω διαβάσει πάντως ένας επαγγελματίας αθλητής επανέρχεται πλήρως μετά από τρεις μερες. Οπότε λογικά αυτά τα περί κούρασης είναι περισσότερο δικαιολογίες παρά οτιδήποτε άλλο. Αυτό που μπορεί να επηρεάσει είναι οι τραυματισμοί που στατιστικά θα είναι περισσότεροι αφού θα είναι πιο πολλά τα παιχνίδια.
Γραφουν αλλα εκεί βασικά δεν έχει Μαρκιζ.Και το ροτεισον γινεται για ευνοητους λόγους κι οχι για να χαμε να λεγαμε.Alastor έγραψε:aquila έγραψε:Αναρωτιεμαι αν στην Αγγλια γραφουν για την κουραση του τσουλου στα ενδιαμεσα ματς πρωταθληματος. Εκτος αν εκει περνουν αναβολικα και δεν κουραζονται.
Οσο για την ΑΕΚ αυτο που βλεπω εγω ειναι πως εχουν μυησει τους παιχτες να δινουν τον εαυτο τους για την ομαδα.Δεν ξερω αν ειναι εργο Χιμενεθ κι αν ειναι μπραβο του αλλα σιγα τον Μουρινιο.
Σιγουρα υπαρχει μια μικρη κουραση σε βαθος χρονου,αλλα καμια σχεση με αυτο που πλασαρεται εδω στην Ελλαδα.Δικαιολογιες για να μην κραζει ο κοσμος οταν δεν γινεται το αυτονοητο.aquila έγραψε:Γενικά απ ότι έχω διαβάσει πάντως ένας επαγγελματίας αθλητής επανέρχεται πλήρως μετά από τρεις μερες. Οπότε λογικά αυτά τα περί κούρασης είναι περισσότερο δικαιολογίες παρά οτιδήποτε άλλο. Αυτό που μπορεί να επηρεάσει είναι οι τραυματισμοί που στατιστικά θα είναι περισσότεροι αφού θα είναι πιο πολλά τα παιχνίδια.
Αυτο με τους τραυματισμους εχεις δικιο,ειναι ο μονος πραγματικος παραγοντας που μπορει να επιρρεασει τα υπολοιπα ματς.
astrachan έγραψε:Γραφουν αλλα εκεί βασικά δεν έχει Μαρκιζ.Και το ροτεισον γινεται για ευνοητους λόγους κι οχι για να χαμε να λεγαμε.Alastor έγραψε:aquila έγραψε:Αναρωτιεμαι αν στην Αγγλια γραφουν για την κουραση του τσουλου στα ενδιαμεσα ματς πρωταθληματος. Εκτος αν εκει περνουν αναβολικα και δεν κουραζονται.
Οσο για την ΑΕΚ αυτο που βλεπω εγω ειναι πως εχουν μυησει τους παιχτες να δινουν τον εαυτο τους για την ομαδα.Δεν ξερω αν ειναι εργο Χιμενεθ κι αν ειναι μπραβο του αλλα σιγα τον Μουρινιο.
E δεν ειναι εργο Χιμενεθ? Παιζει μεγαλο ρολο το να πεισεις στους ποδοσφαιριστες που παιζουν οτι μπορουν να χτυπησουν καθε ματς,ασχετως αν δεν μπορουν. Ειτε παιζεις με Τζανδαρη ειτε παιζεις με Αραβιδη. Ο Χιμενεθ δεν ειναι κανας master tactician,απλα παιρνει ενα μεγαλο ποσοστο απο αυτο που του προσφερουν οι παικτες του και κανει τα βασικα,οπως το να μην μπερδευει τις θεσεις των παικτων(βλ Τουντορ η Λουτσεσκου τωρα)
Η "κουραση της Ευρωπης" δεν ειναι μονο ελληνικο φαινομενο. Πολλοι βασιζουν την περσινη κατακτηση πρωταθληματος απο την Τσελσι στο οτι δεν ειχε ευρωπαικες υποχρεωσεις. Ή την κακη πορεια της Λεστερ στο οτι επαιζε τσου λου. Και βεβαια υπαρχει κουραση στις ελληνικες ομαδες, ειδικα οταν αρχιζεις προετοιμασια ιουνη και τελειωνεις τα play off μαιο. Γι αυτο αλλωστε και η φυσικη κατασταση παιζει τοσο σημαντικο ρολο στο συγχρονο ποδοσφαιρο. Η επιτυχια της Ρεαλ απο την αλλη, αποδιδεται στο εξαιρετικο rotation του Ζινταν και στην παρουσια 22 παικτων τοπ επιπεδων που επαιρναν αποτελεσματα ακομα και χωρις Ροναλντο-Μπενζεμα βασικους.
τι εννοουσες δλδ αν δε μιλουσες για προπονητες-τδ-παικτες?xpan έγραψε:Δεν καταλάβατε τι είπα.Είπα δεν αλλάζει τα πάντα

οπως εχω πει απειρες φορες, το θεμα ειναι να γινει επιτελους η σωστη-σοβαρη επιλογη...kataramenos5 έγραψε:Ε ας αλλαξουμε κι εμεις 4 τοτε μηπως και βγουμε στο europa του χρονου
Και αυτη δν ειναι να φερνεις στανοραζβανοϊγκορους και να λεμε καντους 3ετη και στηριξε κανουν-δεν κανουν..
Υ.Γ.
Οσον αφορα στην επιβαρυνση απο μεσοβδομαδα ματς, αλλα και συνολικα..
Καλα ρε παιδια, ακομα προσεγγιζετε μια πραγματικοτητα στον αθλητισμο ως δικαιολογια και παραμυθα?
Ποιες αγγλιες, γερμανιες και ισπανιες?
Προφανως και η δεδομενη επιβαρυνση μετριαζεται απ'την αθλητικοτητα-ζωη-υποδομη παικτων, την προετοιμασια-εκγυμναση-προπονηση-αποκατασταση (και τα συμπληρωματα) των ομαδων..Ειναι συγκρισιμα μεγεθη?
Για την ελλαδα μιλαμε..
Και πολυ περισσοτερο, οταν ορισμενοι παικτες επαιζαν 40-50 ματς (μαλιστα πολλοι νεοι ερχονται με ελαχιστα ματς, εχοντας ως μεγιστο τα μισα) με απειροελαχιστες ανασες (κ προκριματικα απο τελη ιουλη).
Ακομα δν εχετε συνειδητοποιησει ποσο επιβαρυντικο ειναι?
Οσο για τους αλλους που λετε, δεν αρκει αυτο που εγινε περσι δλδ?
Ή μηπως το οτι η κουλα (κ η βαζελα), ακομα και στα 4-5 μεσοβδομαδα που επαιξε λογω κυπελλου, εκανε γκελες, εχανε παικτες απο τραυματισμους και εμφανιζοταν κουρασμενη?
Εγώ αυτό που βλέπω είναι ότι η ΑΕΚ στον ευρωπαϊκό χάρτη έχει αποδεχθεί πλήρως την ανυπαρξίας της. Κερδίσανε την Ριέκα και κάνουν λες και πήραν το γιουρόπα.
Για τον ΠΑΟΚ κάτι άλλο εκτός από νίκη απέναντι σε μια τέτοια ομάδα και σε τέτοιο όμιλο θα ήταν αποτυχία και θα το δικαιολογούσαν μόνο οι γνωστοί χειροκροτητές.
Δυστυχώς, όμως εμείς αντί να εδραιωνόμαστε ακόμη περισσότερο στην Ευρώπη, καταφέραμε και κάναμε βήματα πίσω φέτος με τους τυχάρπαστους που φέραμε για προπονητές.
Για τον ΠΑΟΚ κάτι άλλο εκτός από νίκη απέναντι σε μια τέτοια ομάδα και σε τέτοιο όμιλο θα ήταν αποτυχία και θα το δικαιολογούσαν μόνο οι γνωστοί χειροκροτητές.
Δυστυχώς, όμως εμείς αντί να εδραιωνόμαστε ακόμη περισσότερο στην Ευρώπη, καταφέραμε και κάναμε βήματα πίσω φέτος με τους τυχάρπαστους που φέραμε για προπονητές.