Răzvan Lucescu
- kataramenos5
Re: Răzvan Lucescu
Χαχαχαχα! Ε'ιστε ωραίοι.
Βασικά εμένα μου τη δίνει το ρολόι του. Πολύ ποζιάρικο. Τι χρυσαφιά και σαχλαμάρες; Ο σωστός φοράει ατσάλι (άντε τιτάνιο) διακριτικό.
Μπάι δε γουέι, διάβασα κάπου πως χθες έβαζε τους παιχταράδες μας μα παίρνουν κάμψεις αν δεν έβγαινε η άσκηση.
Στο στρατό εκεί που ήμουν πάντως έπεφτε και έπαιρνε κι ο αξιωματικός.
Βασικά εμένα μου τη δίνει το ρολόι του. Πολύ ποζιάρικο. Τι χρυσαφιά και σαχλαμάρες; Ο σωστός φοράει ατσάλι (άντε τιτάνιο) διακριτικό.
Μπάι δε γουέι, διάβασα κάπου πως χθες έβαζε τους παιχταράδες μας μα παίρνουν κάμψεις αν δεν έβγαινε η άσκηση.
Στο στρατό εκεί που ήμουν πάντως έπεφτε και έπαιρνε κι ο αξιωματικός.
Βρε συ, ας έκανε τα βασικά-σωστά πράγματα σαν προπονητής κι ας τον λέγαν και Άρη Σπηλιωτόπουλο να ούμε...kataramenos5 έγραψε:Δε θελετε προπονητη κυβερνητικο εκπροσωπο θελετε

Αντιθέτως. Προπονητή θέλουμε. Κανονικό.kataramenos5 έγραψε:Δε θελετε προπονητη κυβερνητικο εκπροσωπο θελετε
- Dinos_Liverpool
Πέσαμε σε ζωηρό και ανυπόμονο, νεανία!goran 64 έγραψε:Τρία χρόνια μας είχε αντιπάλους ρε Ντίνο και μάλιστα πάντα έβρισκε τρόπους να μας δυσκολεύει στα μεταξύ μας...
Μας ξέρει πολύ καλά σαν ομάδα, άρα γι αυτόν τον συγκεκριμένο δεν υπάρχει υπομονή και το δηλώνω ευθαρσώς...
Έχω την απαίτηση για άμεσα αποτελέσματα, χθες!!!!
Η στήριξη στήριξη, αλλά πρώτα απ όλους για τον Π.Α.Ο.Κ., μετά-αναλογικά για τους θεσμούς του, έναν προς έναν
Εσύ, ο τραγόπαπας και ο Αποστόλης (άντε και ο Κατ), που έχουνε δει πολλά τα μάτια σας και ασπρίσανε και τα μαλλιά σας, πρέπει να κάνετε υπομονή δυό φορές περισσότερο από εμάς τους υπόλοιπους!
Ποια ομάδα ξέρει εδώ και τρία χρόνια και ποια ομάδα έχουμε τώρα; Άλλο αντίπαλος και άλλο να είσαι εσύ ο μάγειρας. Καμία ομάδα δεν ξέρει, απλώς οφείλει να την μάθει τάχιστα.
Απορώ γιατί με συγχέεις μ αυτούς που ανέφερες...Εμένα το αίμα μου βράζει...Έχω και κοτσίδα...Αμ πώς?

- kataramenos5
Αμα εβγαλες αξιοπιστο συμπερασμα για την αξια ενος προπονητη μεσα σ ενα μηνα και με προετοιμασια αλλουνου εισαι φαινομενο.Mīngus έγραψε:Αντιθέτως. Προπονητή θέλουμε. Κανονικό.kataramenos5 έγραψε:Δε θελετε προπονητη κυβερνητικο εκπροσωπο θελετε
Τον ξέρουμε σαν προπονητή εδώ και τρία χρόνια απ την ξανθη Κατ, με όσα καλά και κακά του έχουμε δει...
Τρία ολόκληρα χρόνια όμως τον κράτησε ο Π@νόπουλος, ο Π@-ΝΟ-ΠΟΥ-ΛΟΣ, που όλοι μας τον βρίζουμε!!!!
Αν δεν μας λέει κάτι ΚΑΙ αυτό, αλλουνού παπά ευαγγέλιο...

Τρία ολόκληρα χρόνια όμως τον κράτησε ο Π@νόπουλος, ο Π@-ΝΟ-ΠΟΥ-ΛΟΣ, που όλοι μας τον βρίζουμε!!!!

Αν δεν μας λέει κάτι ΚΑΙ αυτό, αλλουνού παπά ευαγγέλιο...

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος goran 64 την Πέμ 14 Σεπ 2017, 12:01, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- kataramenos5
Τι ακριβως ειδαμε ρε Γρηγορη?Και στο φιναλε αφου τα ειδαμε και τα ξεραμε σαν ΠΑΟΚ γιατι τον ηθελε ο Λουμπος?
Αυτος δεν ηξερε?
Αυτος δεν ηξερε?
Ξέρω εγώ ρε συ kat αν ήξερε ή αν ρώταγε κι αυτός?
Ας τον κάνουν καμιά ερώτηση οι ΑΡΔ μας να μάθουμε επιτέλους...
Και τον Πρόεδρο και τον γιο του όμως ας ρωτήσουν μετά, αν πει ο Mr. Lubos ότι "ξέρετε, εγώ δεν......."

Που υποχρεούνται μετά από 5 χρόνια να χουν μάθει πλήρως την ελληνική πραγματικότητα στο ποδόσφαιρο...
Τα ωραία λεφτουδάκια τους βάζουν-επενδύουν σ αυτό...Εκτός κι αν δεν τους νοιάζει να τα σπαταλάνε άσκοπα... :ugeek:
Το χω δηλώσει άλλωστε ότι μ αυτά που βλέπω φέτος στον
"έχω χάσει την μπάλα"!!!!

Ας τον κάνουν καμιά ερώτηση οι ΑΡΔ μας να μάθουμε επιτέλους...

Και τον Πρόεδρο και τον γιο του όμως ας ρωτήσουν μετά, αν πει ο Mr. Lubos ότι "ξέρετε, εγώ δεν......."

Που υποχρεούνται μετά από 5 χρόνια να χουν μάθει πλήρως την ελληνική πραγματικότητα στο ποδόσφαιρο...

Τα ωραία λεφτουδάκια τους βάζουν-επενδύουν σ αυτό...Εκτός κι αν δεν τους νοιάζει να τα σπαταλάνε άσκοπα... :ugeek:
Το χω δηλώσει άλλωστε ότι μ αυτά που βλέπω φέτος στον

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος goran 64 την Πέμ 14 Σεπ 2017, 12:00, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- ΑποστόληςΑ
Μετά τις τρεις συνεχόμενες νίκες (τριάρες και 4άρες) στην Τούμπα να δω τι θα λέτε. Αν και ξέρω: Είσαι αλεπού Ράζβαν, ξέρεις να παίρνεις αποτελέσματα Ράζβαν, με σένα θα το σηκώσουμε Ράζβαν, Άντε αγαπήσου Ράζβαν κλπ.
Σίγουρα αργότερα θα ακούγεται απ όλους μας το: "κύριε Ράζβαν ΘΑ ΣΑΣ ΣΤΗΡΙΞΟΥΜΕ"...
Άλλο το αν θα γράφεται κατ αυτόν τον τρόπο, ή κατά τον άλλον, που προφέρεται όμως ακριβώς το ίδιο...

Άλλο το αν θα γράφεται κατ αυτόν τον τρόπο, ή κατά τον άλλον, που προφέρεται όμως ακριβώς το ίδιο...

- buffalobill4
Στην ελλαδα δεν εχουμε μαθει να κρινουμε απο την προσπαθεια αλλα μονο απο το αποτελεσμα. Ετσι μας αρεσαν οι αλλαγες με την εστερσουντ εντος που γυρισαν το ματς αλλα δεν μας αρεσε η ενδεκάδα με απολλωνα σμυρνης. Το κανω και εγω οπως ειναι λογικο ως ενα βαθμό αλλα προσπαθώ απο πριν τον αγωνα να σκεφτω τους λογους που κατεβασε αυτούς τους 11 ο προπονητης.
Σε αυτο το ματς λοιπον η ενδεκαδα που κατέβασε μου αρεσε (πριν το ματς) και το μονο μελανο σημειο ηταν ο αποκλεισμός απο την αποστολή τσιμιροτ-σαχωφ.
Σε αυτο το ματς λοιπον η ενδεκαδα που κατέβασε μου αρεσε (πριν το ματς) και το μονο μελανο σημειο ηταν ο αποκλεισμός απο την αποστολή τσιμιροτ-σαχωφ.
- kataramenos5
Ακολουθουμε το ιδιο μοτιβο παντα.Το καλοκαιρι "παμε για πρωταθλημα.." με ομαδαρα και προπονηταρα που απαιτει στηριξη και χρονο για να δειξει τη δουλεια του,το Σεπτεμβρη αμπαλος προπονητης και παικτες που δε κανουν.Αν βοηθησουν τ αποτελεσματα το Γεναρη "πωπω λαος κι τι ομαδα..." αλλιως "το μπουλο ολοι(προπονητης παικτες διοικηση)".Λιγο να πρωτοτυπησουμε ρε παιδια.
E ας το πω για χιλιοστή φορά. Δεν τον έκρινα σε ένα μήνα. Τον κρίνω συνολικά από τα πεπραγμένα του στην προπονητική του καριέρα, συμπεριλαμβανομένου και του ενός μήνα που είναι εδώ και κάνει ό,τι να ναι.kataramenos5 έγραψε:Αμα εβγαλες αξιοπιστο συμπερασμα για την αξια ενος προπονητη μεσα σ ενα μηνα και με προετοιμασια αλλουνου εισαι φαινομενο.Mīngus έγραψε:Αντιθέτως. Προπονητή θέλουμε. Κανονικό.kataramenos5 έγραψε:Δε θελετε προπονητη κυβερνητικο εκπροσωπο θελετε
Αν μας φέρουν τον Μπάμπη Τενέ, που προσωπικά πιστεύω ακράδαντα ότι δεν έχει μεγάλη διαφορά από τον Λουτσέσκου, κάντε υπομονή να τον δείτε κι αυτόν τι θα κάνει με τον ΠΑΟΚ.