Răzvan Lucescu

Συζήτηση για το έμψυχο υλικό της ομάδας
Άβαταρ μέλους
goran 64

Re: Răzvan Lucescu

Δημοσίευση από goran 64 »

Είμαι περίεργος να δω το αριστερό μας μπακ το Σάββατο, ελπίζοντας να μην δω πάλι κανέναν.........Κρέσπο... :ugeek:
Άβαταρ μέλους
Mīngus

Δημοσίευση από Mīngus »

aquila έγραψε:Εγώ πάντως προτιμώ να μη λέμε ότι πάμε για πρωτάθλημα στα λόγια αλλά να το κάνουμε με έργα παρά να το λέμε στα λόγια και να πηγαίνουμε κατά διαόλου όπως κάνουμε τώρα.
Δλδ αν έλεγε ο Λουτσεσκου ότι θα πάρουμε το πρωτάθλημα θα ήταν όλα εντάξει;
Καλά δεν είπαμε να πει ότι θα το πάρει σπίτι του. Αλλά αυτός την είδε Μάρτιν Λούθερ Κινγκ Ι have a dream.
Ο Σαββίδης δηλαδή που βγαίνει και το θέτει ως βασικό στόχο σε κάθε ευκαιρία, πιστεύεις δεν έχει κανένα νόημα;
mbison

Δημοσίευση από mbison »

Και γω προτιμω να μης μας βλεπουν πως ερχομαστε (για τον τιτλο).

Επομενοι στοχοι του Ιβαν, ο Μαντζιος κ ο του Λεβαδειακου. Πουλεν ο Ρασταβατς.
Άβαταρ μέλους
aquila

Δημοσίευση από aquila »

Πιστεύω πως πρώτα κανείς και μετά μιλας ειδικά όταν πρόκειται για κάτι που δεν το έχεις και ψωμοτυρι όπως το πρωτάθλημα. Αν κάνεις το ανάποδο κινδυνεύεις να γίνεις γραφικός στο τέλος.
BIacky

Δημοσίευση από BIacky »

Τελευταία ευκαιρία κοουτς στρωσου στη δουλειά ασε τα όνειρα και ξεκινα ενα καλο σερί μεχρι το τιγανι να παρει ψυχολογία και η ομαδα και εμείς μπας και σωσουμε τη χρονια....ειμαστε δυσκολα αλλα δεν χαθηκε ακομη τπτ και οι άλλοι θα χασουν και αλλους βαθμούς εχουμε τοσο ευνοικο πρόγραμμα που αλήθεια δεν επιτρεποντε αλες απώλειες βαθμών....που το πιστεύω οτι δεν θα χασουμε σλλους βαθμούς μέχρι το τιγανι αλλά εαν χασουμε από μενα είσαι τέλος....
Άβαταρ μέλους
Sick Bastard

Δημοσίευση από Sick Bastard »

Γραφικός είσαι όταν λες τη μία θα πολεμήσουμε με όλες μας τις δυνάμεις
(γιατί θα πολεμήσουμε, για να βγούμε δεύτεροι; Φυσικά κι όχι)
και την άλλη λες, εγώ δεν είπα τίποτα αλλά είναι ένα όνειρο.

Κανείς δεν είπε να βγει να πει, θα το πάρουμε το πρωτάθλημα περπατώντας
κι όλους θα σας μαμήσουμε, να εμπνεύσει κυρίως τους παίχτες του, είναι το ζητούμενο.
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

Αν σε οποιαδηποτε σοβαρη χωρα ο προπονητης μιας ομαδας που αλλαξε 2 προπονητες σε 6μηνες ,κορμο και συστημα ,με χαλια προετοιμασια και δυσκολια να κερδισει ακομα και τους τελευταιους της βαθμολογια, εβγαινε κι ελεγε οτι παμε για πρωταθλημα, θα τον παιρναν με τα γιαουρτια.Εδω ξινιζομαστε γιατι δε το λεει.
Μιλαμε για τη Σουπαλιγκα που το σηκωνει 15 χρονια ο χοντρος με κατω τα χερια μη το ξεχναμε.
ΜΟΝΟ σαν ονειρο.
giapas

Δημοσίευση από giapas »

Κατ δε νομίζω πως έχεις δίκιο.

Μια ατάκα του στυλ "Έχω εμπιστοσύνη στους παίκτες μου και είμαι σίγουρος ότι μέχρι τέλους θα διεκδικήσουμε το πρωτάθλημα" θα ήταν ότι καλύτερο και θα έδειχνε ότι πιστεύει και εμπιστεύεται την ομάδα του.

Μη μπλέκεις το γαύρο στη κουβέντα , δεν είναι εκεί το θέμα
Άβαταρ μέλους
goran 64

kataramenos5 έγραψε:Αν σε οποιαδηποτε σοβαρη χωρα ο προπονητης μιας ομαδας που αλλαξε 2 προπονητες σε 6μηνες ,κορμο και συστημα ,με χαλια προετοιμασια και δυσκολια να κερδισει ακομα και τους τελευταιους της βαθμολογια, εβγαινε κι ελεγε οτι παμε για πρωταθλημα, θα τον παιρναν με τα γιαουρτια.Εδω ξινιζομαστε γιατι δε το λεει.
Μιλαμε για τη Σουπαλιγκα που το σηκωνει 15 χρονια ο χοντρος με κατω τα χερια μη το ξεχναμε.
ΜΟΝΟ σαν ονειρο.
Μαζί σου ρε Κατ και μάλιστα αν το λεγε π.χ. ένας προπονητής της Χαρτς, ο οποίος ήταν πριν, επί τρία συναπτά έτη, στην Αμπερντίν, βλέποντας την Ρέιντζερς να το σηκώνει κάθε χρόνο, θα έκλαιγαν απ τα γέλια μέχρι και οι παμπ...

Έλα όμως που εκεί ο Πρόεδρος της Χαρτς δεν τολμάει να αρθρώσει την λέξη Πρωτάθλημα, ούτε κι ο Τεχνικός της Διευθυντής υπήρχε περίπτωση να τον είχε προσλάβει, διώχνοντας τον προηγούμενο του σε 50 μέρες και λέγοντας ότι έφερε αυτόν τώρα επειδή μ αυτόν τον συγκεκριμένο θα καταφέρει επιτέλους να πάρει φέτος το Πρωτάθλημα...

Διπλό λοιπόν το άδειασμα, σε Πρόεδρο και Τ.Δ.!! Εκτός αν πριν τις δηλώσεις του, τους είχε κλείσει το μάτι, λέγοντας τους συνωμοτικά στο αφτί: "Πχιτ, ακούχτε δερβιχιάκια, μην μαχιάτε, θα τα πω για να μπερδέπχιω τουχ Ινδιάνουχ"!

Με τις δηλώσεις λοιπόν αυτές του προπονητή, ο οργανισμός ΠΑΟΚ δείχνει πως "ό,τι του φανεί του λολοστεφανή"!!!

:pano:
Άβαταρ μέλους
Dinos_Liverpool

Δημοσίευση από Dinos_Liverpool »

Η Ρέιντζερς έχει να το πάρει 7-8 χρόνια, βέβαια...
Άβαταρ μέλους
Dinos_Liverpool

Να μην στεκόμαστε τόσο στις δηλώσεις, όσο στα έργα. Με τις δηλώσεις, καμιά φορά, άλλο θέλεις να πεις και άλλο λες ή άλλο μεταφράζουν.

Τέλος πάντων, αυτό που προέχει είναι να μοντάρει την ομάδα και να βλέπουμε μπάλα, γιατί μόνο εάν βλέπουμε καλή μπάλα δεν θα γκρινιάζουμε. Η κακή μπάλα φέρνει κακά αποτελέσματα και τα κακά αποτελέσματα μουρμούρες. Ας παίζουμε εμείς μπάλα και να δούμε μετά ποιος θα λογαριάζει τις δηλώσεις.

Νέος είναι, ορεξάτος δείχνει, ρόστερ μαμάτο έχει, ε, ας βρει λύσεις και μεις εδώ είμαστε να τον παραδεχτούμε.
Άβαταρ μέλους
goran 64

Dinos_Liverpool έγραψε:Η Ρέιντζερς έχει να το πάρει 7-8 χρόνια, βέβαια...
Για τα παλιά καλά της χρόνια την έφερα σαν παράδειγμα Ντίνο, πριν την κατάρρευση, δίκαιο έχεις εσύ βέβαια... ;)

Λύσεις βέβαια, στα 3 απ τα 5 επίσημα που έχει κοουτσάρει, δεν έχει βρει, βάση αποτελεσμάτων φυσικά... :evil:
Μάλιστα οι αλλαγές του, ακόμα και μετά από λάθος αρχικό στήσιμο της 11άδας, δείχνουν ότι χει θέμα-πρόβλημα...
Το λέω αυτό, μετά τον εντυπωσιασμό μου μάλιστα στο πρώτο ματς με τους Σουηδούς που το γύρισε-κέρδισε μέσω αλλαγών, στο οποίο αποκόμισα την εντύπωση ότι επιτέλους βρήκαμε κόουτς που να "ψιλιάζεται" το παιχνίδι... 8-)
Άβαταρ μέλους
sn0ufel4
Moderator

Δημοσίευση από sn0ufel4 »

giapas έγραψε:Κατ δε νομίζω πως έχεις δίκιο.

Μια ατάκα του στυλ "Έχω εμπιστοσύνη στους παίκτες μου και είμαι σίγουρος ότι μέχρι τέλους θα διεκδικήσουμε το πρωτάθλημα" θα ήταν ότι καλύτερο και θα έδειχνε ότι πιστεύει και εμπιστεύεται την ομάδα του.

Μη μπλέκεις το γαύρο στη κουβέντα , δεν είναι εκεί το θέμα
+1926

<<Ναι φυσικά και ήταν στραβοπάτημα το σημερινό αποτέλεσμα ωστόσο όλη η ομάδα θέλει να επανέλθει και θα επανέλθει για να διεκδικήσει το πρωτάθλημα που είναι ο στόχος που έχουν θέσει όλοι μέσα στην ομάδα και θα κάνουμε τα πάντα για να τον κατακτήσουμε >>

Τόσο απλό η τόσο δύσκολο?
Άβαταρ μέλους
Dinos_Liverpool

Συμφωνώ, Γρηγόρη. Και μένα με έχει απογοητεύσει, αλλά μιλάμε για λίγο χρόνο που ακόμα μαθαίνει την ομάδα και κάνει δοκιμές.

Χρειάζεται και άλλη υπομονή. Και τύχη, φυσικά. Νίκη ακόμα και 0.5 - 0, όσο η ομάδα ψάχνεται και δεν παίζει καλά. Και να αρχίσουμε να βλέπουμε μπάλα, το συντομότερο δυνατό. Η καλή μπάλα θα φέρει φυσιολογικά νίκες!
Άβαταρ μέλους
goran 64

Τρία χρόνια μας είχε αντιπάλους ρε Ντίνο και μάλιστα πάντα έβρισκε τρόπους να μας δυσκολεύει στα μεταξύ μας...
Μας ξέρει πολύ καλά σαν ομάδα, άρα γι αυτόν τον συγκεκριμένο δεν υπάρχει υπομονή και το δηλώνω ευθαρσώς...
Έχω την απαίτηση για άμεσα αποτελέσματα, χθες!!!!
Η στήριξη στήριξη, αλλά πρώτα απ όλους για τον Π.Α.Ο.Κ., μετά-αναλογικά για τους θεσμούς του, έναν προς έναν

:nairepaok:
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”