Κι εγώ το ίδιο πιστεύω Ντίνο. Και είμαι με την απορία γιατί δεν τον βάζει.Dinos_Liverpool έγραψε:Αυτό ακριβώς και από εμένα!Spiros_S έγραψε:Ειλικρινά, θα ήθελα να έβλεπα από μια μεριά πόσο χειρότερη εικόνα δείχνει(;) ο Δεληγιαννίδης στις προπονήσεις για να μην του έχει πάρει τη θέση.
Μόνο που εγώ είμαι βέβαιος ότι αποκλείεται ο μικρός να είναι χειρότερος.
4.Marin Leovac
Re: 4.Marin Leovac
Αν υπήρξε πρόταση για πώληση απο 800Κ και πάνω και δεν την αποδεχτήκαμε είμαστε πολύ χαζοί. Ο Λέοβατς έχει τρεξίματα, και κάνει συχνά όβερλαπς. Δεν είναι τυχαίο ότι παίζουμε πιο πολύ από την πλευρά του και όχι από του Μάτος. Όμως δυστυχώς η τεχνική του είναι αποκαρδιωτική. Θέλει 500 σουτ για να βάλει 1 γκολ. Ποσωπικά, σε αυτή τη φάση θα έβαζα Δελληγιαννίδη. Ένας ακόμη τρόπος να μαζευτεί η κατάσταση είναι να παίζουμε 3-4-1-2 και να φάλουμε στο πλάι (φουλ μπακ-χαφ) Βιεϊρίνια και Μάτος. Μακ δεύτερος επιθετικός.
Ας ελπίσουμε να ανέβει πάντως ο Κροάτης, γιατί όταν είναι σε φόρμα είναι ένας καλός ποδοσφαιριστής. Θυμάμαι στο καλό μας διάστημα πέρυσι ήταν το καλύτερο αριστερό μπακ του πρωταθλήματος, βέβαια σε μια θεση που ετυχε καμιά ομάδα να μην έχει έναν αξιόλογο αριστερό μπακ.
Ας ελπίσουμε να ανέβει πάντως ο Κροάτης, γιατί όταν είναι σε φόρμα είναι ένας καλός ποδοσφαιριστής. Θυμάμαι στο καλό μας διάστημα πέρυσι ήταν το καλύτερο αριστερό μπακ του πρωταθλήματος, βέβαια σε μια θεση που ετυχε καμιά ομάδα να μην έχει έναν αξιόλογο αριστερό μπακ.
Ο οτρισμος του παιχτη χωρις μυαλο...Ποτε δεν μου αρεσε...ακομα θυμαμαι το χαζο πεναλτι με τον Αξιαξ...οπως και το φετινο...
- back in black
Ακούγεται ότι έχει ενοχλήσεις στους κοιλιακούς και είναι αμφίβολος για το παιχνίδι με το Αγρίνιο.
- ΑποστόληςΑ
- john4serres
Ελπίζω να μην δω τον Κρέσπο αριστερά και να αρπάξει την ευκαιρία ο Δελη.back in black έγραψε:Ακούγεται ότι έχει ενοχλήσεις στους κοιλιακούς και είναι αμφίβολος για το παιχνίδι με το Αγρίνιο.
- Μαυρο Χιονι
- Moderator
Καλύτερος από το προηγούμενο παιχνίδι, όμως για τα στάνταρ του ήταν και αυτός σε κακή βραδιά
- ΑποστόληςΑ
- James Moriarty
Επειδή τα ματς τα βλέπω δεύτερη φορά εκτός περιπτώσεων που είμαστε χώμα ακόμα και με Απόλλων ήταν από τους καλύτερους με πολλά τρεξιματα όπως και με Παναιτωλικό. Έχει ένα θέμα αμυντικά θα ήθελα πάντως στο μέλλον κάποιον καλύτερο...
Είναι μπακ που το ψωμοτύρι του είναι το όβερλαπ.
Έτσι όπως παίζουμε, έχει τόσες πιθανότητες να αναδειχθεί, όσες έχω εγώ να ψηφίσω κούλη.
Τα έχει καταφέρει έτσι ο Ρουμάνος, που η μισή ομάδα έχει απαξιωθεί ήδη από τον Σεπτέμβριο.
Ο Λέοβατς είναι μόνο ένα παράδειγμα.
Έτσι όπως παίζουμε, έχει τόσες πιθανότητες να αναδειχθεί, όσες έχω εγώ να ψηφίσω κούλη.
Τα έχει καταφέρει έτσι ο Ρουμάνος, που η μισή ομάδα έχει απαξιωθεί ήδη από τον Σεπτέμβριο.
Ο Λέοβατς είναι μόνο ένα παράδειγμα.
- aspromaura ioannina
Επιπροσθετα, επι Λουτσεσκου, τον βλεπουμε σε αρκετες περιπτωσεις να παταει περιοχη χωρις την μπαλα πραγμα που σημαινει οτι για να φτασει εκει εχει διανυσει ολοκληρη την πλευρα του γηπεδου. Αν συνυπολογισουμε οτι απο την περυσινη σεζον παιζει σχεδον σε ολα τα ματς 90λεπτο, χωρις αντικαταστατη, ε τοτε ειναι λογικο να εμφανιζει αυτη την κακη εικονα κατα μεγαλα διαστηματα των αγωνων. Δεν ειναι δα και κανενας υπερπαιχτης για να μπορεσει να διαχειριστει ολο αυτο το βαρος. Ενα αξιοπιστο αριστερο μπακ ειναι.
- SplashBro22
φαίνεται παίκτης φιλότιμος αλλά δυστυχώς δεν ξέρει να κάνει μια σωστή πάσα στα 2 μέτρα. Παραλίγο να μου κοστίσει οθόνη 120 ευρώ στο ένα-δύο που έπαιξε με τον Μακ στην περιοχή του Παναιτωλικού
Οχι και φιλοτιμος. Σε πολλα ματς αδιαφορος. Συν οταν τον βγαζουν μονο στην περιοχη δεν προσπαθει καν για κοντρολ. Απλα κανει μια γκριματσα απογοητευσης και γυρναει πισω
- ΑποστόληςΑ
ινπαοκ
Οι Μαρίν Λέοβατς και Παναγιώτης Γλύκος κατά τη διάρκεια της Τρίτης 18/9 θα μεταβούν αεροπορικώς στη Γερμανία και πιο συγκεκριμένα στο Μόναχο.
Οι δύο ποδοσφαιριστές του Δικεφάλου έπειτα από ενέργειες του ιατρικού τιμ των «ασπρόμαυρων» θα επισκεφθούν χειροπρακτικό.
Λέοβατς και Γλύκος θα ακολουθήσουν θεραπεία από τον συγκεκριμένο γιατρό και στη συνέχεια θα επιστρέψουν στη Θεσσαλονίκη.
Οι Μαρίν Λέοβατς και Παναγιώτης Γλύκος κατά τη διάρκεια της Τρίτης 18/9 θα μεταβούν αεροπορικώς στη Γερμανία και πιο συγκεκριμένα στο Μόναχο.
Οι δύο ποδοσφαιριστές του Δικεφάλου έπειτα από ενέργειες του ιατρικού τιμ των «ασπρόμαυρων» θα επισκεφθούν χειροπρακτικό.
Λέοβατς και Γλύκος θα ακολουθήσουν θεραπεία από τον συγκεκριμένο γιατρό και στη συνέχεια θα επιστρέψουν στη Θεσσαλονίκη.