joshua έγραψε:Η κλασικη μου διαφωνια με τον κατ...Η στηριξη δεν ΧΑΡΙΖΕΤΑΙ αλλα ΚΕΡΔΙΖΕΤΑΙ, ποσο μαλλον οταν εξαρχης ξεκινας με επιλογη υψηλου ρισκου.
Παροτι στο εχω εξηγησει πολλες φορες επιμενεις να μιλας για στηριξη ετσι στεγνα.Για ΣΤΑΘΕΡΟΤΗΤΑ μιλαω και το τι οφελη εχει αυτη για μια ομαδα.Ποσες φορες να το εξηγησω?Ποτε καταφερε να διεκδικησει κατι ο ΠΑΟΚ?Οταν εμεινε στο παγκο προπονητης πανω απο χρονο.Τοοοοοσο απλα.Κι αυτο το "εκτελουσε κορνερ οποιος ηταν πιο κοντα στο σημαιακι" για να δειξουμε ποσο ασχετος ειναι δε τα λενε ουτε στα μικρα παιδια.Ειλικρινα θελετε να πιστεψουμε οτι ενας προπονητης που ναι χρονια σε ομαδα α εθνικης δε γνωριζει τα βασικα,δεν εχει καθορισει παικτες?Τα ιδια και στη προπονηση?οποιος ειναι πιο κοντα χτυπαει το κορνερ, το φαουλ?Ολα στη τυχη τα χει αφησει?
ΥΓ Αντε εγω ειμαι της στηριξης να σου κανω το χατηρι.Εσυ ρε τζος απο Σαντος μεχρι σημερα θυμασαι να στηριξες κανενα ?Οχι λαθος λεξη,οχι να στηριξες, καποιον που να γουσταρες.Ετσι για το ονορε ρε παιδι μου πες ενα ονομα (Προεδρο,Προπονητη,ΤΔ,παικτη) που δε τον βρηκες αμπαλο,τραγικο και λιγο για τον ΠΑΟΚ.ΕΝΑ (1),one,uno...
Ολοι ΠΑΟΚ ειμαστε αλλα καποιοι ζειτε μονο για να κραζετε .Μονο μ αυτο ευχαριστιεστε πλεον.