Απόλλων Σμύρνης- ΠΑΟΚ 0-0. Σχόλια & Παραλειπόμενα

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του νέου πρωταθλήματος Superleague και όλων των παραλειπομένων...
Κλειδωμένο
Άβαταρ μέλους
SplashBro22

Re: Απόλλων Σμύρνης- ΠΑΟΚ 0-0. Σχόλια & Παραλειπόμενα

Δημοσίευση από SplashBro22 »

donpablo έγραψε:δυστυχως αυτη η ομαδα χρειαζεται μεσα στα αποδυτηρια εναν δημητριαδη εναν θεοδωριδη εναν κωνσταντινου και δημοσιογραφους που πανω απο ολα να ειναι ΠΑΟΚ και οχι εικοσαρικο
προτιμάω να χάνω παρά να εκπροσωπούν την ομάδα μου τέτοιες παλιοαδερφές
Άβαταρ μέλους
goran 64

Δημοσίευση από goran 64 »

donpablo έγραψε:δυστυχως αυτη η ομαδα χρειαζεται μεσα στα αποδυτηρια εναν δημητριαδη εναν θεοδωριδη εναν κωνσταντινου και δημοσιογραφους που πανω απο ολα να ειναι ΠΑΟΚ και οχι εικοσαρικο
Ελπίζω να τρολάρεις Ντον μου...Τουλάχιστον για τους τρεις πρώτους... :evil:
Άβαταρ μέλους
The_Stalker

Δημοσίευση από The_Stalker »

@ donpablo

Ούτε γι' αστείο μη γράφεις τέτοια πράγματα φίλε. Ούτε για τρολάρισμα.
Άβαταρ μέλους
aquila

Δημοσίευση από aquila »

Το 20αρικο για το εισιτήριο του αγωνα μακράν η χειροτερη αγορα που εχω κανει ποτε.
Και δε βαζω το 10αρικο για το κολλύριο που πηρα μετα.
Πίστευα οτι το παιχνιδι θα ερθει 1-1 αλλα μαλλον υπερτίμηςα πολυ κ τις δυο ομαδες. Θεώρησα κακώς οτι μετα δυο βδομαδες θα ειχαμε βελτιωθεί εστω λιγο.
Ολοι οι παικτες σαν να εκαναν αγγαρεία, καμια κινηση στο χωρο χωρις μπαλα κανενας αυτοματισμός και αυτοι που τρέχανε τρεχαν χωρις λογο και χωρις σκοπο.
Γενικα η ομαδα έδειχνε σα να μην ξερει τι θελει να κανει μεσα στο γηπεδο.
Οι μισοί δεν μπορουσαν να κανουν κοντρολ οι αλλοι μισοί δίνανε παςες στα ball boys και καρφώνανε κεφαλιές στη φυσούνα.
Κουβαλημα μπάλας απο κανενα (ισως ο Μάτος προς το τελος μονο)
Το παιχνιδι ηταν τοσο απελπιστικά βαρετό και ενέπνεε τοση σιγουρια οτι οχι μονο γκολ δε θα μπει αλλα ουτε φαση δε θα γινει που και τις λιγες φάσεις που έγιναν τις εχασα γιατι κοιτούσα αλλου ( και δεν έπαιζε και τιποτα καλο στις κερκίδες)
Λογικα θα βελτιωθούμε αλλα δεν ξερω ποτε και ποσο. Το θετικο ειναι οτι φετος θα τελειώσουν οι δικαιολογιες διαιτησίας , κούρασης λογω ευρωπαϊκών παιχνιδιών κτλ.
Πιστευω οι πιθανοτητες που εχουμε για πρωταθλημα ειναι πολυ μικρες λογω κυριως της εικονας που δίνει η ομαδα και οχι της βαθμολογίας αφου ειμαστε μονο δυο βαθμούς πισω.
Φαβορί για μενα με αυτα που εχω δει ως τωρα η αεκ και δε θα το αντεξω αν το παρει.
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

Το επομενο ματς το ανοιγω εγω.
Αντε γιατι σας αφησαμε λιγο λασκα και τα κανατε μουτι...
Άβαταρ μέλους
goran 64

Δημοσίευση από goran 64 »

Ορνέλα? :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

Ηρεμα...
Ειναι και αργα...
trouman

Δημοσίευση από trouman »

Εγώ ρε παιδά , και δεν τρολάρω, εξακολουθώ να έχω πίστη για κάτι πολύ καλύτερο, δε μου βγαίνει από το μυαλό ότι φέτος είναι δικό μας, κοιτώντας κυρίως και τι γίνεται έξω από τις γραμμές..αυτό πιστεύω και θα αλλάξω δύσκολα γνώμη..
Άβαταρ μέλους
Rexaris
Moderator

Δημοσίευση από Rexaris »

Θέλει πολύ υπομονή τελικά το πράγμα, δυστυχώς ευκαιρίες για πρωτάθλημα σπάνια παρουσιάζονται στον ΠΑΟΚ και αυτό μας κάνει όλους ανυπόμονους.

Κι όμως χρειάζεται ακόμη. Ειδικά στο θέμα τής στοχοποίησης, καλό θα είναι να προσέχουμε λιγάκι. Δεν είναι η κατάλληλη στιγμή για να μιλάμε για προπονητή και θα πρέπει να κλείνουμε τα αυτιά μας στους τάχαμου φιλικά προσκείμενους στον ΠΑΟΚ δημοσιογράφους. Και ο Βενγκέρ να ερχόταν στον ΠΑΟΚ, εμείς θα τον κράζαμε στην πρώτη στραβή και θα ζητούσαμε Μουρίνιο...

Ο Λουτσέσκου έχει ακόμη το άλλοθι τής κακομονταρισμένης (από τον προκάτοχο) ομάδας και των νέων παικτών. Αλλά και το άλλοθι να του αμφισβητήσουμε, δεν είναι καλό για μας, για τον ΠΑΟΚ, για την ομάδα να κάνουμε αυτή τη συζήτηση τώρα. Είναι εντελώς κακό το τάιμινγκ.

Τώρα είναι η ώρα της στήριξης. Να βρούνε την αυτοπεποίθηση και τη ρέγουλα όλοι τους όσο το δυνατόν ταχύτερον για να μην κλαίμε στο τέλος ένα ακόμη χαμένο πρωτ'αθλημα γι αυτούς τους απαράδεκτους βαθμούς που χάσαμε.

Στήριξη όσο δεν πάει, όπως λέγαμε εμείς οι παλιοί, όσο με πληγώνεις, τόσο με πορώνεις, δεν ήταν μόνο λόγια. Ο ΠΑΟΚ είναι θρησκεία, στα εύκολα είμαστε γίγαντες και στα δύσκολα τιτάνες. Δεν είναι ώρα για γκρίνιες, είναι ώρα για χαλύβδωση της ομάδας και η αρχή από το επόμενο ματς.
Άβαταρ μέλους
gk.box16

Δημοσίευση από gk.box16 »

Μακρυς ο δρομος ........ :opaokara:
Άβαταρ μέλους
adamroxas

Δημοσίευση από adamroxas »

Ευτυχως (μαλλον) ή δυστυχως, δεν ειδα το ματς, ειδα τα highlights. 2 δοκαρια ειχαμε, ημασταν ατυχοι.
Δυστυχως σε αυτο το σημειο, δεν μας παιρνει να ειμαστε ατυχοι. Ατυχοι ξεατυχοι, θελουμε ΜΟΝΟ ΝΙΚΕΣ. Περιμενουμε πολλα πολλα περισσοτερα απο αυτην την ομαδα, μην μας απογοητευετε.
Το ανησυχητικο ειναι οι δηλωσεις του προπονητη. Κυριε Λουτσεσκου, ο στοχος του ΠΑΟΚ με αυτο το ροστερ και αυτην την οικονομικη κατασταση (και τον αποκλεισμο απ την Ευρωπη - βομβα που εσκασε στα χερια ΣΑΣ) δεν μπορει να ειναι αλλος απο το πρωταθλημα. Εαν τον θεωρειτε ανεφικτο, φυγετε ΤΩΡΑ.

Δεν εχω κατι αλλο να πω, νικες μεχρι το πρωτο ντερμπι με καθε τροπο.
donpablo

Δημοσίευση από donpablo »

επειδη μαλλον δεν εγινα κατανοητος δεν ειπα να ερθει καποιος απο αυτους ...ημαρτον....απλα καποιος που να εχει τον ρολο που εχουν αυτοι οι τρεις για παραδειγμαεχουμε καποιον ελληνα να ξερει απο μπαλα να ηταν ποδοσφαιριστης να κουβαλαει τρελα να ειναι επιβλητικος και να μπορει να μεταφερει παθος στα αποδυτηρια και να μην ειναι η χαρα του καθε δημοσιογραφου?υπαρχει καποιος?
donpablo

Δημοσίευση από donpablo »

Ακόμη και στο ματς χθες είδα παίκτες που πρώτα προσπαθούσαν να μην κάνουν λάθος και όχι να κερδίσουν το παιχνίδι. Ο ΠΑΟΚ είναι η πιο ιδιαίτερη ομάδα στην Ελλάδα και είμαι ευλογημένος που η μοίρα με έφερε εδώ. Νιώστε το ίδιο και θα καταλάβετε στο τέλος τι έχετε πετύχει», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Ιβάν Σαββίδης.
ο αμπαλος προεδρος που λενε καποιοι ειδε το ποιο απλο πραγμα παικτες που φοβουνται να μην κανουν λαθος κοινως ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΑΥΤΟΠΕΠΟΙΘΗΣΗ
Άβαταρ μέλους
Odi

Δημοσίευση από Odi »

Τέλος από εδώ, κακή εμφάνιση, ατυχία με τα δοκάρια και η ομάδα κόλλησε στο 0-0.

Προχωράμε παρακάτω.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Πρωτάθλημα Superleague”