Ιβάν Σαββίδης ΙΙΙ

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
Άβαταρ μέλους
buffalobill4

Re: Ιβάν Σαββίδης ΙΙΙ

Δημοσίευση από buffalobill4 »

Mīngus έγραψε:
buffalobill4 έγραψε:
Mīngus έγραψε:Από το πολύ ράβε ξήλωνε, έχουμε φτάσει στο σημείο να επιθυμούμε προπονητές σαν τον Ράζβαν την αλεπού να βγάλουν τη σεζόν.
Το πρόβλημα είναι ότι γίνονται άστοχες επιλογές εξαρχής. Όχι ότι τους διώχνει.
Μινγκους παιζει να μην εχεις αδικο.

Αν θες ομως πες μου για ποιο λογο είναι αστοχη η επιλογη λουτσεσκου
Γιατί πολύ απλά δεν έχει το ειδικό βάρος για να οδηγήσει μια ομάδα όπως ο ΠΑΟΚ, στην κατάκτηση του πρωταθλήματος, που είναι ο στόχος της ομάδας. Δεν μπορεί γενικά να κουμαντάρει το καράβι, άσχετα με το πρωτάθλημα που μπορεί να είσαι και καλός και να το χάσεις τελικά. Το μαρτυρά η προϋπηρεσία του στα χωριά, το αποδεικνύει και στον ΠΑΟΚ πλέον με τα όσα τραγικά κάνει.
Ακόμη κι αν δεχθώ ότι ο προκάτοχός του του άφησε καμμένη γη, σε μη τόσο πια μη αναστρέψιμο βαθμό, οι επιλογές που κάνει στις 11άδες και οι αλλαγές, μόνο αυτά δηλαδή αν λάβω υπόψη και τίποτα άλλο, ο άνθρωπος είναι για Ξάνθη και αυτή χωρίς βλέψεις για πλέι οφ.
Τέλος ήρθανε και οι δηλώσεις του να επιβεβαιώσουν πλήρως, τόσο πόσο άστοχη είναι η επιλογή ενός προπονητή που λέει ότι δεν παλεύει για το πρωτάθλημα, αλλά το έχεις σαν όνειρο, τη στιγμή που οι διοικούντες δηλώνουν ξεκάθαρα ότι είναι ο πρώτος και μεγάλος μας στόχος.
Εγω απλα να σου πω οτι η συγκριση προπονητων δεν πρέπει νσ είναι είναι καλος; είναι μαπας;

Κατα την αποψη μου πρεπει να είναι "ειναι καλος γι αυτο που θέλω να παιξω;" Τι να τον κανω τον στεφενς που επαιζε φουλ επιθεση χωρίς αμυνα στη Γερμανία σε ενα πρωταθλημα κατα βαση αμυντικο και με χιλιες δυο παραμετρους (κακοι αγωμιστικοι χωροι, φουλ καθυστερήσεις). Φταιει ο στεφενς; οχι προφανως. Φταις εσυ που τον εφερες.

Επισης. Ο σερτζιο κονσεισαο των επιτυχιων του να σωζει την ναντ και την ολιανενσε συν το.κυπελλο της βιτορια εχει το ειδικο βαρος να κανει πρωταθλητισμό σε μια ομάδα σαν την Πόρτο;

Ο σιμεονε των παταγωδων αποτυχιων πριν παει στη μαδριτη το ειχε;

Ολα για μενα ειναι θεμα του πλάνου του τι θες να κανεις και απο εκει και περα στηριξης σε αυτο και στελεχωσης με τα καταλληλα χαρακτηριστικά σε παιχτες και προπονητη. Πες μου εσυ οτι αυτο γίνεται στον ΠΑΟΚ.
Άβαταρ μέλους
Mīngus

Δημοσίευση από Mīngus »

Για τη διοικητική Βαβέλ Bill, εγώ τα έχω γράψει 100 φορές. Προφανώς, υπάρχουν ζητήματα που και ο κορυφαίος προπονητής να έρθει, θα έχει να αντιμετωπίσει περίεργες καταστάσεις που δε θα διευκολύνουν το έργο του.
Τώρα οι συγκρίσεις που κάνεις θεωρώ ότι είναι άστοχες. Ο Σιμεόνε από τα 35-36 προπόνησε κορυφαίες ομάδες της Αργεντινής και ως φέρελπις κατέληξε στην Ατλέτικο. Ήδη στα 47 του, ένα χρόνο μικρότερος από τον Λουτσέσκου είναι στους κορυφαίους. Ο Κονσεϊσάο ήδη έχει γράψει εμπειρίες σε ομάδες στην Πορτογαλία και στο Γαλλικό πρωτάθλημα και είναι 42. Ο Λουτσέσκου στα 48 έχει να δείξει πραγματικά ελάχιστα πράγματα σε κωλομάδες. Και αν η ερώτηση είναι αυτή που λες, τότε προφανώς δεν είναι καλός γι' αυτό που θέλω να παίξω, όταν στα 30 παιχνίδια στο πρωτάθλημα, τα 25 θα είναι με άμυνες λεωφορεία και ο προπονητής αυτός έχει περάσει μια προπονητική καριέρα ολόκληρη αμυνόμενος, με κοντινές γραμμές και αντεπιθέσεις.
Άβαταρ μέλους
buffalobill4

Απλα να σου πω οτι τον σιμεονε στο 6μηνο τον στελνανε απο τις ομαδες που προπονουσε στην αργεντιμη. Και μάλιστα κατι ρασινγκ κλουμπ, εστιυδιαντες κλπ. Ετυχε να προπονησει την ριβερ πλειτ κ αυτη για κανα 6μηνο και εφυγε κ απο εκει. Στη μομη ομαδα που καθισε ενσ χρόνο ηταν η σαν λορεντζο.

Αυτο το βιογραφικο θα εκανε για μας;

Με αυτο που λες στο.τελος φυσικα και συμφωνω
Άβαταρ μέλους
BlackBlockAttack

Δημοσίευση από BlackBlockAttack »

Σορρυ για το οφ τοπικ αν και συμφωνω με τον buffalobill4 και το σκεπτικο του η Ρασινγκ ειναι μεσα στις 5 μεγαλες ομαδες της Αργεντινης( Cinco Grandes)μαζι με Μποκα Ριβερ Ιντεπεντιεντε και Σαν Λορεντζο
Άβαταρ μέλους
Mīngus

Δημοσίευση από Mīngus »

Ρε συ Bill αυτά ο Σιμεόνε τα έκανε στα 36 του. Η Ατλέτικο είδε προπονητικό ταλέντο όταν τον απέκτησε και εννοείται ότι η Ατλέτικο δεν είχε ως βραχυπρόθεσμο στόχο και αυτοσκοπό το πρωτάθλημα. Επένδυσε στον προπονητή αυτόν.
Εμείς εδώ παίρνουμε έναν έτοιμο προπονητή στα 48, με συγκεκριμένο ταβάνι και παραστάσεις να φέρει το πρωτάθλημα άμεσα. Δεν τίθεται ζήτημα σύγκρισης.
Εσύ δηλαδή θεωρείς ότι είναι η σωστή επιλογή;
Άβαταρ μέλους
Mīngus

Δημοσίευση από Mīngus »

BlackBlockAttack έγραψε:Σορρυ για το οφ τοπικ αν και συμφωνω με τον buffalobill4 και το σκεπτικο του η Ρασινγκ ειναι μεσα στις 5 μεγαλες ομαδες της Αργεντινης( Cinco Grandes)μαζι με Μποκα Ριβερ Ιντεπεντιεντε και Σαν Λορεντζο
Και Σαν Λορέντζο προπόνησε 1 χρόνο
Άβαταρ μέλους
buffalobill4

Αν θες να κανεις ομαδα με μελλον, να παιζει ποδόσφαιρο και να είναι διεκδικητρια σοβαρη γισ τα επόμενα χρονια πιστευω πως οχι. Αν θες να παρεις φέτος πρωτάθλημα και δατς ολ θες κσποιον που νσ παιζει μονο γισ το αποτέλεσμα. Αν αυτο ειδαν στον λουτσεσκου είναι σωστη. Αν οχι είναι λαθος.

Ωραιος μπλακμπλοκ. Δεν το ηξερα
Άβαταρ μέλους
Mīngus

Δημοσίευση από Mīngus »

Έχει μεγάλη διαφορά το να παίζεις για το αποτέλεσμα με την Ξάνθη και άλλο με τον ΠΑΟΚ. Τελείως διαφορετική προσέγγιση.
Και προφανώς εγώ δεν καυτηριάζω τόσο τον Λουτσέσκου, όσο αυτούς που είδαν ότι κι αν ήθελαν να δουν σε αυτόν.
Τέλος πάντων, είμαστε και off topic. Κοντός ψαλμός αλληλούια.
nasos66

Δημοσίευση από nasos66 »

goran 64 έγραψε:Σαν μεγαλομέτοχος είχες την απόλυτη ευθύνη για ό,τι καλό γινόταν στον Π.Α.Ο.Κ. τα τελευταία 4 χρόνια!!!!
Σε ευχαρίστησα πολύ, υπέρ του δέοντος ίσως, που έβγαλες τον Π.Α.Ο.Κ. από μια δύσμοιρη θέση που ήταν ήδη...
Στο άκουσμα της είδησης ότι αναλαμβάνεις ο ίδιος την Προεδρία, ξέρεις, αναθάρρησα μα και προβληματίστηκα...
Σαν Πρόεδρος όμως, από πέρσι που ανέλαβες, έχεις την απόλυτη ευθύνη και για ό,τι κακό γίνεται στον Π.Α.Ο.Κ.!!!!

Μετά από κάθε τρανταχτή αποτυχία του Π.Α.Ο.Κ., προσωπικά για να μην με πάρει από κάτω και να το ξεπερνάω πιο εύκολα, "τραβιέμαι πιο πίσω" και κοιτάω το "κάδρο" Π.Α.Ο.Κ. από μακριά, απ το ξεκίνημα του...Κοιτάω και βλέπω:
Π.Α.Ο.Κ. 1926-2017...91 χρόνια Ιστορίας Π.Α.Ο.Κ.!!!!

Ξέρεις πώς νιώθω μπροστά σ αυτό το μεγαλείο των 91 χρόνων Πρόεδρε? Σαν μυρμήγκι...Τόσο δα μα πολύ δυνατό...
Κι εσύ έτσι μόνο πρέπει να νιώθεις πια, όπως και ο καθένας απ όλους μας...ΤΟ ΕΓΩ ΜΑΣ ΚΑΤΩ ΑΠ ΤΟΝ Π.Α.Ο.Κ.!!!!

Κοίταξε κι εσύ λοιπόν πια την Ιστορία και ή δώσε την θέση σου σε κάποιον που ξέρει να προεδρεύει σε ομάδες, δημιουργώντας έναν οργανισμό που όλα θα χουν συνοχή μεταξύ τους, μέσω σωστής επικοινωνίας, ενότητας και εμπιστοσύνης των στελεχών ανάμεσα τους και με σένα, ή φρόντισε να διορθωθείς σύντομα, κάνοντας εσύ όλα τα προηγούμενα, γιατί τα κακά περίσσεψαν πολύ απ τα καλά και κάνουν πλέον μπαμ από μίλια μακριά, δεν το βλέπεις?

Φτιάξε μια αξιόπιστη διοίκηση, με ανθρώπους που το μάτι τους γυαλίζει και η πέτσα τους σηκώνεται όρθια στο άκουσμα της λέξης ΟΡΓΑΝΩΣΗ, οι οποίοι μάλιστα θα ναι ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ, ΜΕ ΣΧΕΔΙΟ στον τομέα που θα αναλάβουν!!!!
Πάνω απ όλα όμως, απομακρύνσου κι εσύ και ο γιος σου απ το ποδοσφαιρικό τμήμα γιατί κάνετε πιο πολύ ζημιά...
Τα κολλητιλίκια και το παραχάιδεμα των παιχτών, τους έχουν κάνει να μην σέβονται-φοβούνται κανέναν πλέον!!!!
Δεν είναι παιδιά σου οι παίχτες Πρόεδρε, ούτε τα φιλαράκια του γιου σου, αλλά επαγγελματίες με υποχρεώσεις...

Πάμε ξανά στην διοίκηση της Π.Α.Ε. Π.Α.Ο.Κ., αυτήν που ανακοίνωσε μεταγραφή στο 65' ευρωπαϊκού αγώνα μας!!!!
Με δημόσιους υπαλλήλους εκεί μέσα και διοικώντας τους εσύ όπως κάποτε ο Λεονίντ Μπρέζνιεφ τα σοβιέτ...ΝΙΕΤ...
Κάνε αλλαγές...Φέρε άλλους στις θέσεις που έχεις κάποιους ακίνητους, μάλιστα επί τόσα χρόνια αποτυχιών...
Δεν με νοιάζει αν δεν είναι Π.Α.Ο.Κ.τσάκια, δεν με νοιάζει καν αν μιλάνε Ελληνικά, την δουλειά να ξέρουν μόνο...
Αυτήν δηλαδή που δεν ξέρεις ούτε εσύ, ούτε ο γιος σου, που θέλετε να φυτρώνετε εκεί που δεν σας σπέρνουν!!!!

Επιπλέον...
Οι άχρηστες-ανούσιες ατάκες σου "δεν βλέπω ποια άλλη ομάδα μπορεί να πάρει το Πρωτάθλημα" απέδειξαν ότι, εκτός από άσχετος με την μπάλα και κακός στην διοίκηση ποδοσφαιρικών ομάδων, είσαι πάρα πολύ εγωκεντρικός...
Όχι ότι δεν το δειχνες τόσα χρόνια που φάνηκε να θέλεις το όνομα σου να ακούγεται περισσότερο απ του Π.Α.Ο.Κ., αλλά όταν πλέον βγάζεις τέτοια "έπαρση" για το "επίτευγμα" 4-5 παιχτών, στρουθοκαμηλίζοντας για όλα τα υπόλοιπα λάθη του καλοκαιριού και "βλέποντας μόνο τον Π.Α.Ο.Κ. Πρωταθλητή", ε το παραχέζεις και μάλιστα επικίνδυνα!!!!

Ήταν ήδη διαπιστωμένες οι δηλώσεις-αυτογκόλ σου, αλλά τώρα χάνεις 0-πολλά, δίχως ο αντίπαλος να βάλει γκολ!!!!

Η χρονιά, μετά τον ευρωπαϊκό αποκλεισμό, είναι ήδη κουτσουρεμένη πολύ...Με το να βάζεις ΤΩΡΑ στόχο μόνο το Πρωτάθλημα, έχοντας όμως πρώτα κάνει ρεαλιστικά διοικητικά μεγάλα εγκλήματα απ τα τέλη Μαΐου μέχρι τα τέλη Αυγούστου, φέρνοντας παιχταράδες την ΩΡΑ 0 μπας και "το σώσεις", την έχεις κάψει ολοκληρωτικά ΕΣΥ!!!! Ήδη στην Ευρώπη πήγαμε 5 χρόνια πίσω, στην αφετηρία σου στον Π.Α.Ο.Κ. και στην Ελλάδα ζητάς το Πρωτάθλημα...Με ποια λογική ρε άνθρωπε μου? Επειδή "άνοιξες το θησαυροφυλάκιο" την τελευταία στιγμή ή επειδή έφερες τον Βιεϊρίνια?
Αυτά με το δικό σου σκεπτικό είναι αρκετά για να πάρεις Πρωτάθλημα, την ώρα που ό ίδιος έχεις δηλώσει ότι "και την Μπαρτσελόνα να φέρω εδώ, πάλι ΠρωΚΚΚΚτάθλημα δεν θα πάρω"? Αυτό δεν είχες πει ή κάνω λάθος?

Τι άλλαξε από τότε δηλαδή ρε συ Πρόεδρε? Η ΕΠΟ? Ε και? Μόνος σου την άλλαξες ή εμπιστεύεσαι τον γκάγκστερ?

Η ΚΕΔ που είναι στα χέρια της UΕFA-MAFIA και του γκάγκστερ τίγρη είναι "όλα τα λεφτά", δεν το βλέπεις?

Ακόλουθα οι δικ@στάδες που μας περιμένουν στην γωνία, ορισμένοι από τους διαπλεκόμενους του συστήματος?

Τα τζιέρια της ίδιας μας της ομάδας είναι γιομάτα με ανεύθυνους, αδιάφορους, ανίκανους κομματικούς γιάπηδες...
Η ομάδα δεν μπορεί να στεριώσει έναν προπονητή, ούτε καν με επιτυχημένα αποτελέσματα, γιατί...εσύ ξέρεις!!!!
Ο Π.Α.Ο.Κ. δεν μπορεί να κρατήσει ένα σοβαρό στέλεχος-ποδοσφαιράνθρωπο γιατί, αφού τους δώσεις κάποιο ελεύθερο στο ξεκίνημα και δείξουν να πετυχαίνουν τους κάνεις κατόπιν όλους "yes man" σου για να καρπώνεσαι την επιτυχία τους προσωπικά, χώνεσαι (κι ο γιος σου), έτσι, για να φαίνεται ότι συμμετέχετε στα καλά και τελικά τους κάνεις άλλοθι σου, μαξιλάρι σου, εξιλαστήρια θύματα για κάθε αποτυχία, που όμως δεν θέλεις να αγγίζει εσένα!!!!
Τι? Όχι? Είμαι εμπαθής? Είμαι αχάριστος? Είμαι ζηλόφθονας? Είμαι μ@λ@κ@ς? Είμαι ένας φαντασιόπληκτος-ηλίθιος?
Μπορεί να με πεις κι έτσι...Ναι, φυσικά...Με το κεφάλι χωμένο στην άμμο σαν την στρουθοκάμηλο θα με πεις!!!!

Θα απαντήσω όμως του λόγου μου δυνατά, επίμονα, αντικειμενικά, παθιασμένα, γιατί έτσι αγαπάω τον Π.Α.Ο.Κ.:

Δες το, μόνο ένας είναι ο δρόμος που οδηγεί στην επιτυχία, μεσομακροπρόθεσμα φυσικά, μέσω άμεσων αλλαγών:
Πάρτο αλλιώς καπετάνιο, το βαπόρι πάει στα βράχια, δες, θα τσακιστεί!!!!

:pano:
Mπραβο Γρηγορη.
Αν εχεις χρονο κ διαθεση καποια στιγμη θα ηθελα τη γνωμη σου για την απολυση Στανογεβιτς και γιατι ο Λουτσεσκου βαζει,οπως κ στο φιλικο τον Μπισε αριστερα.
Άβαταρ μέλους
buffalobill4

Πολύ καλη πρωτοβουλια ιβαν το δειπνο της ομάδας. Δειχνει και προς τα εξω οτι ειστε ολοι μαζι.
johnys999

Δημοσίευση από johnys999 »

Το φετινό all in έχει ακόμα πιθανότητες να στεφτεί με επιτυχία γιατί και οι άλλοι μέχρι στιγμής δείχνουν ασύνδετοι και με ποιοτικά κενά. Όμως σε πρώτη φάση ας αφήσουμε λίγο στην άκρη τις δηλώσεις για πρωτάθλημα, κυρίως όσο η ομάδα έχει αυτή την οικτρή εικόνα. Μιλάω μόνο για το τι λέμε προς τα έξω, μέσα στην ομάδα η μία στις τρεις λέξεις που ακούγονται πρέπει να είναι πρωτάθλημα, ώστε να εμπεδωθεί ο στόχος και να βρεθεί η σωστή νοοτροπία. Φαίνεται όμως μέχρι τώρα να γίνεται το ανάποδο. Αυτά για το δείπνο της ομάδας που πρέπει να έχει ουσιαστικό σκοπό κι όχι τη συνθηματολογία. Ούτε το να είναι καθαρά εθιμοτυπικό και για τις κάμερες θα βοηθήσει σε κάτι αυτή τη στιγμή.
Α! Κι ελπίζω φέτος να μην κάθονται σ ένα τραπέζι οι Έλληνες, σε άλλο οι Λατίνοι, σε άλλο οι βαλκάνιοι και πάει λέγοντας.
Άβαταρ μέλους
goran 64

Δημοσίευση από goran 64 »

Nassos66, δεν ξέρω πραγματικά την αληθινή αιτία της απόλυσης του Στανόιεβιτς, όπως όμως δεν έμαθα ποτέ ούτε αυτήν και το σκεπτικό της πρόσληψης του, ενώ δεν ταίριαζε διόλου στα ήδη προσχεδιασμένα πλάνα της ομάδας...

Αυτό που ανακοινώθηκε όμως απ τον Μίχελ, ήταν ότι την απόλυση αποφάσισε το Δ.Σ. της Π.Α.Ε. γιατί τον έκρινε ακατάλληλο...Το σκεπτικό τους δεν μας το ανέλυσαν, όπως όμως και στην παρουσίαση του μας είχε δηλώσει ότι μαζί με τον Ιβάν και τον Γιώργο Σαββίδη, τον έκριναν τον πλέον κατάλληλο απ την τελική τετράδα των επιλογών τους...

Σε μπέρδεψα, έτσι? Μην πεις όχι...Πέραν τούτου όμως, όσα αναφέρω είναι δηλώσεις-γεγονότα κι όχι φανταστικά...

Σε κάποιο άλλο topic θαρρώ, μίλησα για ένα θέατρο του παραλόγου, με ένα στημένο γαϊτανάκι υπευθυνοανεύθυνων που μ έχει κάνει να χάσω την μπάλα, οπότε καταλαβαίνεις ποια παραμένει η γνώμη μου, με βάση την κοινή λογική...

Τώρα, το γιατί βάζουν τον Μπίσε αριστερά έχει πολλές ερμηνείες, αλλά όλες αποτελούν εικασίες δικές μου...Το μόνο σίγουρο είναι ότι, σε άλλες ομάδες που ήταν, έπαιζε και εκεί, μάλιστα με τον Κλέιτον 10άρι στην προηγούμενη του...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος goran 64 την Τρί 12 Σεπ 2017, 16:49, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Sick Bastard

Δημοσίευση από Sick Bastard »

johnys999 έγραψε:Το φετινό all in έχει ακόμα πιθανότητες να στεφτεί με επιτυχία γιατί και οι άλλοι μέχρι στιγμής δείχνουν ασύνδετοι και με ποιοτικά κενά.
Αν οι άλλοι (δύο) δείχνουν ασύνδετοι και με ποιοτικά κενά, δεν θέλω να ξέρω πως δείχνουμε εμείς.
johnys999

Δημοσίευση από johnys999 »

Χειρότεροι δείχνουμε κι από κούλα κι από γάβρο κι από πανιώνιο μέχρι στιγμής, δεν είναι κακό να το πούμε. Και σίγουρα πιο ασύνδετοι, που σημαίνει ότι η όποια ποιοτική μας υπεροχή πάει περίπατο. Ξαναλέω, για την ώρα. Με αρκετά μεγάλο δείγμα αγώνων όμως, έχουμε ήδη δώσει 7 επίσημα παιχνίδια.
Άβαταρ μέλους
goran 64

Δημοσίευση από goran 64 »

aspromaura ioannina έγραψε:Goran, μεταφραση του πανοσεντονου στα ρωσικα και αποστολη στα γραφεια της ΠΑΕ. Οπως τα εγραψες ειναι!

Υ.γ. Θελοντας και μη θυμηθηκα τον διαπληκτισμο που ειχαμε τις προαλλες. Τοτε που με ειχες κατηγορησει ανοιχτα για ελλειψη εκδηλωσης ενθουσιασμου αναφορικα με τις μεταγραφες της ομαδας. Ειλικρινα δεν θελω να ξυσω πληγες, περασμενα. Απλως ελπιζω σημερα (χθες βασικα)να καταλαβες τον λογο. :pano: :)
Αδερφέ, απλά μου φαίνεται ότι έχουμε διαφορετικό τρόπο προσέγγισης κάποιων πραγμάτων...Το ότι μπήκα και καλωσόρισα από θερμά έως ενθουσιωδώς όλους τους παίχτες της τελευταίας μέρας των μεταγραφών, δεν με έκανε παράλληλα να εθελοτυφλώ ότι για να γίνουν όλοι αυτοί ΟΜΑΔΑ δεν θα χρειαστούν 2-3 μήνες, τουλάχιστον κιόλας...

Όποιος δεν αιθεροβατεί βλέπεις, δεν απογοητεύεται όταν γίνονται αυτά που αναμένει να γίνουν, προσγειωμένος...

Αν πρόσεχες πολλά posts μου μετά τις 15 Ιουλίου, θα βλεπες να επισημαίνω με μεγάλη δυσαρέσκεια ότι ΑΡΓΟΥΜΕ...
Επίσης έγραφα ότι ακόμα και η ποιότητα των παιχτών που θα ρθουν να ναι μεγάλη, το δέσιμο τους θα θέλει χρόνο...

Απ αυτό όμως, μέχρι το να μην "πανηγυρίσω" καθόλου που ήρθαν καλοί παίχτες, έστω και την ΩΡΑ 0, εκθειάζοντας μάλιστα παράλληλα κάποια "στοιχήματα" που έφεραν οι αντίπαλοι μας, ε υπάρχει μια διαφορά..."διαπληκτισμού"...
No hard feelings anyway... 8-)

:pano:

Υ.Γ. Περίμενα να διαβάσω και την δική σου "Επιστολή", στο topic που έγινε με αφορμή μια τέτοια προς τον Ιβάν, μιας και είχες προσφερθεί μόνος να γράψεις μία, όπως θυμάμαι πως σε είχα ενθαρρύνει να το κάνεις, αλλά τελικά...
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Διοικητικά”