goran 64 έγραψε:Σαν μεγαλομέτοχος είχες την απόλυτη ευθύνη για ό,τι καλό γινόταν στον Π.Α.Ο.Κ. τα τελευταία 4 χρόνια!!!!
Σε ευχαρίστησα πολύ, υπέρ του δέοντος ίσως, που έβγαλες τον Π.Α.Ο.Κ. από μια δύσμοιρη θέση που ήταν ήδη...
Στο άκουσμα της είδησης ότι αναλαμβάνεις ο ίδιος την Προεδρία, ξέρεις, αναθάρρησα μα και προβληματίστηκα...
Σαν Πρόεδρος όμως, από πέρσι που ανέλαβες, έχεις την απόλυτη ευθύνη και για ό,τι κακό γίνεται στον Π.Α.Ο.Κ.!!!!
Μετά από κάθε τρανταχτή αποτυχία του Π.Α.Ο.Κ., προσωπικά για να μην με πάρει από κάτω και να το ξεπερνάω πιο εύκολα, "τραβιέμαι πιο πίσω" και κοιτάω το "κάδρο" Π.Α.Ο.Κ. από μακριά, απ το ξεκίνημα του...Κοιτάω και βλέπω:
Π.Α.Ο.Κ. 1926-2017...91 χρόνια Ιστορίας Π.Α.Ο.Κ.!!!!
Ξέρεις πώς νιώθω μπροστά σ αυτό το μεγαλείο των 91 χρόνων Πρόεδρε? Σαν μυρμήγκι...Τόσο δα μα πολύ δυνατό...
Κι εσύ έτσι μόνο πρέπει να νιώθεις πια, όπως και ο καθένας απ όλους μας...ΤΟ ΕΓΩ ΜΑΣ ΚΑΤΩ ΑΠ ΤΟΝ Π.Α.Ο.Κ.!!!!
Κοίταξε κι εσύ λοιπόν πια την Ιστορία και ή δώσε την θέση σου σε κάποιον που ξέρει να προεδρεύει σε ομάδες, δημιουργώντας έναν οργανισμό που όλα θα χουν συνοχή μεταξύ τους, μέσω σωστής επικοινωνίας, ενότητας και εμπιστοσύνης των στελεχών ανάμεσα τους και με σένα, ή φρόντισε να διορθωθείς σύντομα, κάνοντας εσύ όλα τα προηγούμενα, γιατί τα κακά περίσσεψαν πολύ απ τα καλά και κάνουν πλέον μπαμ από μίλια μακριά, δεν το βλέπεις?
Φτιάξε μια αξιόπιστη διοίκηση, με ανθρώπους που το μάτι τους γυαλίζει και η πέτσα τους σηκώνεται όρθια στο άκουσμα της λέξης ΟΡΓΑΝΩΣΗ, οι οποίοι μάλιστα θα ναι ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ, ΜΕ ΣΧΕΔΙΟ στον τομέα που θα αναλάβουν!!!!
Πάνω απ όλα όμως, απομακρύνσου κι εσύ και ο γιος σου απ το ποδοσφαιρικό τμήμα γιατί κάνετε πιο πολύ ζημιά...
Τα κολλητιλίκια και το παραχάιδεμα των παιχτών, τους έχουν κάνει να μην σέβονται-φοβούνται κανέναν πλέον!!!!
Δεν είναι παιδιά σου οι παίχτες Πρόεδρε, ούτε τα φιλαράκια του γιου σου, αλλά επαγγελματίες με υποχρεώσεις...
Πάμε ξανά στην διοίκηση της Π.Α.Ε. Π.Α.Ο.Κ., αυτήν που ανακοίνωσε μεταγραφή στο 65' ευρωπαϊκού αγώνα μας!!!!
Με δημόσιους υπαλλήλους εκεί μέσα και διοικώντας τους εσύ όπως κάποτε ο Λεονίντ Μπρέζνιεφ τα σοβιέτ...ΝΙΕΤ...
Κάνε αλλαγές...Φέρε άλλους στις θέσεις που έχεις κάποιους ακίνητους, μάλιστα επί τόσα χρόνια αποτυχιών...
Δεν με νοιάζει αν δεν είναι Π.Α.Ο.Κ.τσάκια, δεν με νοιάζει καν αν μιλάνε Ελληνικά, την δουλειά να ξέρουν μόνο...
Αυτήν δηλαδή που δεν ξέρεις ούτε εσύ, ούτε ο γιος σου, που θέλετε να φυτρώνετε εκεί που δεν σας σπέρνουν!!!!
Επιπλέον...
Οι άχρηστες-ανούσιες ατάκες σου "δεν βλέπω ποια άλλη ομάδα μπορεί να πάρει το Πρωτάθλημα" απέδειξαν ότι, εκτός από άσχετος με την μπάλα και κακός στην διοίκηση ποδοσφαιρικών ομάδων, είσαι πάρα πολύ εγωκεντρικός...
Όχι ότι δεν το δειχνες τόσα χρόνια που φάνηκε να θέλεις το όνομα σου να ακούγεται περισσότερο απ του Π.Α.Ο.Κ., αλλά όταν πλέον βγάζεις τέτοια "έπαρση" για το "επίτευγμα" 4-5 παιχτών, στρουθοκαμηλίζοντας για όλα τα υπόλοιπα λάθη του καλοκαιριού και "βλέποντας μόνο τον Π.Α.Ο.Κ. Πρωταθλητή", ε το παραχέζεις και μάλιστα επικίνδυνα!!!!
Ήταν ήδη διαπιστωμένες οι δηλώσεις-αυτογκόλ σου, αλλά τώρα χάνεις 0-πολλά, δίχως ο αντίπαλος να βάλει γκολ!!!!
Η χρονιά, μετά τον ευρωπαϊκό αποκλεισμό, είναι ήδη κουτσουρεμένη πολύ...Με το να βάζεις ΤΩΡΑ στόχο μόνο το Πρωτάθλημα, έχοντας όμως πρώτα κάνει ρεαλιστικά διοικητικά μεγάλα εγκλήματα απ τα τέλη Μαΐου μέχρι τα τέλη Αυγούστου, φέρνοντας παιχταράδες την ΩΡΑ 0 μπας και "το σώσεις", την έχεις κάψει ολοκληρωτικά ΕΣΥ!!!! Ήδη στην Ευρώπη πήγαμε 5 χρόνια πίσω, στην αφετηρία σου στον Π.Α.Ο.Κ. και στην Ελλάδα ζητάς το Πρωτάθλημα...Με ποια λογική ρε άνθρωπε μου? Επειδή "άνοιξες το θησαυροφυλάκιο" την τελευταία στιγμή ή επειδή έφερες τον Βιεϊρίνια?
Αυτά με το δικό σου σκεπτικό είναι αρκετά για να πάρεις Πρωτάθλημα, την ώρα που ό ίδιος έχεις δηλώσει ότι "και την Μπαρτσελόνα να φέρω εδώ, πάλι ΠρωΚΚΚΚτάθλημα δεν θα πάρω"? Αυτό δεν είχες πει ή κάνω λάθος?
Τι άλλαξε από τότε δηλαδή ρε συ Πρόεδρε? Η ΕΠΟ? Ε και? Μόνος σου την άλλαξες ή εμπιστεύεσαι τον γκάγκστερ?
Η ΚΕΔ που είναι στα χέρια της UΕFA-MAFIA και του γκάγκστερ τίγρη είναι "όλα τα λεφτά", δεν το βλέπεις?
Ακόλουθα οι δικ@στάδες που μας περιμένουν στην γωνία, ορισμένοι από τους διαπλεκόμενους του συστήματος?
Τα τζιέρια της ίδιας μας της ομάδας είναι γιομάτα με ανεύθυνους, αδιάφορους, ανίκανους κομματικούς γιάπηδες...
Η ομάδα δεν μπορεί να στεριώσει έναν προπονητή, ούτε καν με επιτυχημένα αποτελέσματα, γιατί...εσύ ξέρεις!!!!
Ο Π.Α.Ο.Κ. δεν μπορεί να κρατήσει ένα σοβαρό στέλεχος-ποδοσφαιράνθρωπο γιατί, αφού τους δώσεις κάποιο ελεύθερο στο ξεκίνημα και δείξουν να πετυχαίνουν τους κάνεις κατόπιν όλους "yes man" σου για να καρπώνεσαι την επιτυχία τους προσωπικά, χώνεσαι (κι ο γιος σου), έτσι, για να φαίνεται ότι συμμετέχετε στα καλά και τελικά τους κάνεις άλλοθι σου, μαξιλάρι σου, εξιλαστήρια θύματα για κάθε αποτυχία, που όμως δεν θέλεις να αγγίζει εσένα!!!!
Τι? Όχι? Είμαι εμπαθής? Είμαι αχάριστος? Είμαι ζηλόφθονας? Είμαι μ@λ@κ@ς? Είμαι ένας φαντασιόπληκτος-ηλίθιος?
Μπορεί να με πεις κι έτσι...Ναι, φυσικά...Με το κεφάλι χωμένο στην άμμο σαν την στρουθοκάμηλο θα με πεις!!!!
Θα απαντήσω όμως του λόγου μου δυνατά, επίμονα, αντικειμενικά, παθιασμένα, γιατί έτσι αγαπάω τον Π.Α.Ο.Κ.:
Δες το, μόνο ένας είναι ο δρόμος που οδηγεί στην επιτυχία, μεσομακροπρόθεσμα φυσικά, μέσω άμεσων αλλαγών:
Πάρτο αλλιώς καπετάνιο, το βαπόρι πάει στα βράχια, δες, θα τσακιστεί!!!!