Răzvan Lucescu
Re: Răzvan Lucescu
Ας είμαστε ρεαλιστές. Αργά ή γρήγορα θα φύγει .
Είτε επειδή δεν είναι καλός προπονητής
Είτε επειδή είναι καλός , αλλά το βιογραφικό του και το γκελ που (δεν) κάνει στα περιξ της ομάδας δε μπορούν να του εξασφαλίσουν μαξιλαράκι για να δουλέψει.
Ξαναλέω , δε μπορώ να ξέρω αν είναι καλός ή δεν είναι . Ξέρω πως όσο είναι στο τιμόνι αποκλείστηκες από τους ξυλοκόπους και έφερες 2 χιναρια απάναντι σε χωριά με άθλια αγωνιστική παρουσία. Ιδίως το χτεσινό για μένα ήταν απερίγραπτο. Έχω δει χιναρι με Πανιώνιο που δε μπορούσαμε να αλλάξουμε μπαλιά επί Σάντος. Έχω δει το αμέσως επόμενο χιναρι μέσα στον Ατρόμητο σε ένα από τα πιο σούπα ματς όλων των εποχών. Έχω δει κακοποίηση ποδοσφαίρου σε ένα 0-0 στο ΟΑΚΑ με τη κούλα επί Σάντος. Τέτοιο ρδελομπου , ποδοσφαιρική ομάδα δεν έχω ξαναδεί. Ότι και να λέμε είναι λίγο , αν το βλέπατε από κοντά. Μια ομάδα για λύπηση , χωρίς ρόλους. Ο ένας έπεφτε πάνω στον άλλο και στη φάτσα των περισσοτέρων φαινόταν η ξενέρα , η απελπισία , η αδιαφορία. Εμετός.
Άρα τι να περιμένω ; H ομάδα είναι περίγελος και πρέπει άμεσα να αποδοθούν ευθύνες. Ευθύνες για το τι έγινε πέρυσι με τον Ιβιτς κι όχι με τα ψέμματα που μας φλόμωσε ο Σαββίδης , ευθύνες για τη προετοιμασία του Στανό , ευθύνες για το Λουτσέσκου . Ένα μήνα είσαι στην ομάδα κι ο Κρέσπο είναι λες βγήκε από 5 επί 5 παλαιμάχων. Μιλάμε για απίστευτα πράγματα . Κι είναι και κρίμα για το κόσμο που τρέχει.
Μια ψυχή που είναι να βγει ας βγει. Δε βλέπω άλλο δρόμο
Είτε επειδή δεν είναι καλός προπονητής
Είτε επειδή είναι καλός , αλλά το βιογραφικό του και το γκελ που (δεν) κάνει στα περιξ της ομάδας δε μπορούν να του εξασφαλίσουν μαξιλαράκι για να δουλέψει.
Ξαναλέω , δε μπορώ να ξέρω αν είναι καλός ή δεν είναι . Ξέρω πως όσο είναι στο τιμόνι αποκλείστηκες από τους ξυλοκόπους και έφερες 2 χιναρια απάναντι σε χωριά με άθλια αγωνιστική παρουσία. Ιδίως το χτεσινό για μένα ήταν απερίγραπτο. Έχω δει χιναρι με Πανιώνιο που δε μπορούσαμε να αλλάξουμε μπαλιά επί Σάντος. Έχω δει το αμέσως επόμενο χιναρι μέσα στον Ατρόμητο σε ένα από τα πιο σούπα ματς όλων των εποχών. Έχω δει κακοποίηση ποδοσφαίρου σε ένα 0-0 στο ΟΑΚΑ με τη κούλα επί Σάντος. Τέτοιο ρδελομπου , ποδοσφαιρική ομάδα δεν έχω ξαναδεί. Ότι και να λέμε είναι λίγο , αν το βλέπατε από κοντά. Μια ομάδα για λύπηση , χωρίς ρόλους. Ο ένας έπεφτε πάνω στον άλλο και στη φάτσα των περισσοτέρων φαινόταν η ξενέρα , η απελπισία , η αδιαφορία. Εμετός.
Άρα τι να περιμένω ; H ομάδα είναι περίγελος και πρέπει άμεσα να αποδοθούν ευθύνες. Ευθύνες για το τι έγινε πέρυσι με τον Ιβιτς κι όχι με τα ψέμματα που μας φλόμωσε ο Σαββίδης , ευθύνες για τη προετοιμασία του Στανό , ευθύνες για το Λουτσέσκου . Ένα μήνα είσαι στην ομάδα κι ο Κρέσπο είναι λες βγήκε από 5 επί 5 παλαιμάχων. Μιλάμε για απίστευτα πράγματα . Κι είναι και κρίμα για το κόσμο που τρέχει.
Μια ψυχή που είναι να βγει ας βγει. Δε βλέπω άλλο δρόμο
Πελκας στο 8 και αρχηγος!Μπραβο.Αυτο το σκεφτηκες μονος σου?Το ότι ο Κανιας ετσι θα ειχε πρόβλημα,αλλα και ο Ματος δυσκολα θα εκανε ανεβάσματα χωρις σοβαρες αμυντικες βοήθειες από το 8αρι δεν τρεχει τιποτα?
Τωρα που εμεινε ο Μπισε θα φαμε το Σακχωβ για να ανοιξουμε μια θεση στο 8?
Ας εβαζες 8-10 Ελ Καντουρι-Μπισε κ Πελκα εξτρεμ στη τελικη.Ασχημα πολύ παμε.
Τωρα που εμεινε ο Μπισε θα φαμε το Σακχωβ για να ανοιξουμε μια θεση στο 8?
Ας εβαζες 8-10 Ελ Καντουρι-Μπισε κ Πελκα εξτρεμ στη τελικη.Ασχημα πολύ παμε.
- Sick Bastard
giapas έγραψε: Άρα τι να περιμένω ; H ομάδα είναι περίγελος και πρέπει άμεσα να αποδοθούν ευθύνες.
Ευθύνες;
Στον ΠΑΟΚ;
Από ποιόν; Και πότε;
Ποτέ!
Μόνο σ αυτήν την ομάδα ακούς από επίσημα χείλη, ότι η ομάδα θα είναι έτοιμη τον Οκτώβριο και δεν ανοίγει
κανενός το κεφάλι (μεταφορικά).
Εδώ υπάρχει κόσμος που λέει ότι ''θα τον φάτε κι αυτόν''.
Εμείς.
Θα τον φάμε.
Όχι αυτό που παρουσιάζει.
Όχι αυτός που αποφασίζει.
Εμείς.
Να ένα αυγό. Ας το κουρέψουμε.
Κατάπιαμε αμάσητο τον ''πρωταθλητή Σερβίας''. Κατάπιαμε αμάσητο κι επειδή το αγγούρι είχε φτάσει στο έντερο
τον πιο -το λιγότερο- αντιπαθητικό προπονητή του πρωταθλήματος που 3 χρόνια έχει να παρουσιάσει ένα μίζερο ποδόσφαιρο, ίδιο με τη φάτσα του.
Εντάξει όμως.
Υπομονή. Και στήριξη.
Η υπομονή και η στήριξη όμως δεν είναι ένα νόμισμα χωρίς αντίκρυσμα και μια φτηνή καραμέλα.
Δεν ήμαστε άκαρδοι άνθρωποι ούτε μας την έδωσε ξαφνικά.
Καταλαβαίνει ο καθένας ότι η ομάδα είναι καμμένη απ τον Lidloπροπονητή που έφερε ο Ιβάν
ΑΛΛΑ
όταν ο νυν προπονητής βγαίνει και λέει ότι κάναμε μίνι προετοιμασία και θα ήμαστε καλύτεροι
και βλέπουμε τα ίδια χάλια μαζί με τις απαραίτητες τακτικές πινελιές θολούρας και πανικού
μη μας γυρνάτε τα μυαλά περί ''υπομονής και στήριξης'' δείξτε κάτι.
Δεν ζητήσαμε μπαλάρα, αλλά γαμώ τα μυαλά μας, παίζαμε με 3 10αρι κι ανάθεμά με αν κάναμε μία κάθετη.
Μία, όχι πολλές, μία. 11 άγνωστοι να μαζευτούμε να παίξουμε, μία κάθετη θα τη βγάλουμε, έστω και κατά τύχη.
Πφφφ, θα σκάσω.
ακούγοντας την συνέντευξη σου, καταλαβαίνει κάποιος ότι είσαι από αυτούς τους προπονητές που μιλάνε πολύ και δεν λένε τίποτα.
αοριστολογίες περί δυναμικής του παιχνιδιού, ότι θα έπρεπε να έχουμε καλύτερες ευκαιρίες, ότι θα έπρεπε να είμαστε πιο ενθουσιώδεις, μάλλον έχουμε έλλειψη αυτοπεποιθήσης, μάλλον δεν μεταφράσαμε σωστά την ροή του παιχνιδιού.
και ποιος έπρεπε να μεταφράσει σωστά την ροή του παιχνιδιού ρε λουτσέσκου;
η γκοντσάρεβα;
καλά για το ότι: ''λοιπόν, καταρχήν, εγώ δεν είπα ποτέ ότι έχουμε ως στόχο το πρωτάθλημα, απλά έχουμε ένα όνειρο'' ότι και να πεις είναι λίγο.
αυτό η διοίκηση το ξέρει;
ο ΠΑΟΚ έχει κάποιο στόχο, ή σπατάλησε τόσα εκατομμύρια για να πορεύεται με όνειρα και φαντασίες και ότι κάτσει;
αοριστολογίες περί δυναμικής του παιχνιδιού, ότι θα έπρεπε να έχουμε καλύτερες ευκαιρίες, ότι θα έπρεπε να είμαστε πιο ενθουσιώδεις, μάλλον έχουμε έλλειψη αυτοπεποιθήσης, μάλλον δεν μεταφράσαμε σωστά την ροή του παιχνιδιού.
και ποιος έπρεπε να μεταφράσει σωστά την ροή του παιχνιδιού ρε λουτσέσκου;
η γκοντσάρεβα;
καλά για το ότι: ''λοιπόν, καταρχήν, εγώ δεν είπα ποτέ ότι έχουμε ως στόχο το πρωτάθλημα, απλά έχουμε ένα όνειρο'' ότι και να πεις είναι λίγο.
αυτό η διοίκηση το ξέρει;
ο ΠΑΟΚ έχει κάποιο στόχο, ή σπατάλησε τόσα εκατομμύρια για να πορεύεται με όνειρα και φαντασίες και ότι κάτσει;
- ΑποστόληςΑ
Αυτός που λείπει είναι πάντα ο κορυφαίος.Παλαιολόγος έγραψε:εμενα αυτο που με ανησυχει ειναι που η ομαδα ειναι συλλογος περιπατητων,μονο ο ματος τρεχει,ο μακ
και ο καμπος(διχως ομως προοπτικη κατα κανονα)
οι αλλοι ειναι σαν να εχουν διακοσια κιλα βαριδια στα ποδια.
κατι μου λεει πως αν γυρισει ο μυστακιδης θα ειναι ο κορυφαιος μας
Re: Răzvan Lucescuι
η χρονια μυριζει καμμένη
Να δουμε
Δε γινεται να κανεις διπλές προπονήσεις τωρα κατι εγινε
Να δουμε
Δε γινεται να κανεις διπλές προπονήσεις τωρα κατι εγινε
- buffalobill4
Οταν επι ενα καλοκαίρι βιαζεις καθε ποδοσφαιρικη λογικη δεν γινεται να πετυχεις. Εδω ισως νσ μην πετυχεις αν τα κανεις ολα σωστα λογω της α η της β συγκυριας.
Τωρα για τον προπονητη, αν δεν τον πιστευουν κ δεν τον στηριξουν στις γκελες καλυτερα να φυγει σημερα.
Τωρα για τον προπονητη, αν δεν τον πιστευουν κ δεν τον στηριξουν στις γκελες καλυτερα να φυγει σημερα.
- ΑποστόληςΑ
Δεν είναι δύσκολο για οποιονδήποτε προπονητή με 2 ζώνες άμυνας να κλείσει τον ΠΑΟΚ. Τα ίδια έγιναν στη Λειβαδιά και θα γίνουν και σε πολλές ομάδες ακόμη. Δεν σημαίνει ότι οι άλλοι προπονητές είναι καλοί, αλλά ότι η δική μας ομάδα έχει χάσει τ' αυγά και τα πασχάλια και δεν είναι δουλεμένη σωστά για κλειστές άμυνες, ούτε διαθέτει παίκτες με προσωπική ενέργεια.Nikol4s έγραψε:γιο_γιο τον έκανε ο Μάτζιος ....καληνύχτα
Συν πbuffalobill4 έγραψε:Οταν επι ενα καλοκαίρι βιαζεις καθε ποδοσφαιρικη λογικη δεν γινεται να πετυχεις. Εδω ισως νσ μην πετυχεις αν τα κανεις ολα σωστα λογω της α η της β συγκυριας.
Ποδοσφαιρικα δίκαιο να αποτύχεις φετος με όσα γίνανε
- Dinos_Liverpool
Κι εγώ έχω νεύρα κι εγώ τα έχω με τον προπονητή και την εικόνα που παρουσιάζει η ομάδα μας.
Όχι, όμως, χαρακτηρισμούς, παρακαλώ πολύ.
Όχι, όμως, χαρακτηρισμούς, παρακαλώ πολύ.
Το γελιο θα ειναι πως θα μας γυρισουν πισω τον Ιβιτς ως σωτηρα και εγω δεν θα το γλυτωσω το εμφραγμα.Ρεεεε απο την εποχη του Σαντος εχω να δω πετυχημενο οβερλαπ...Σε λιγο θα νοσταλγησω και τον Μπαγεβιτς...
Γιατί θεωρείται επιτυχία ότι έβγαλε 6η την Ξάνθη και πώς αυτό συνεπάγεται την επάρκειά του για τον ΠΑΟΚ;
Έπειτα πώς γίνεται σε κάθε ματς η ομάδα να παρουσιάζεται ολοένα και πιο άνευρη, οι αλλαγές να δυσχεραίνουν ακόμα περισσότερο τα πράγματα και να μην έχει την παραμικρή ευθύνη ο προπονητής;
Έπειτα πώς γίνεται σε κάθε ματς η ομάδα να παρουσιάζεται ολοένα και πιο άνευρη, οι αλλαγές να δυσχεραίνουν ακόμα περισσότερο τα πράγματα και να μην έχει την παραμικρή ευθύνη ο προπονητής;
-
Μακάρι να γυρίσει ο Ίβιτς, δεν έπρεπε να φύγει απο την πρώτη στιγμή .... ακόμα δεν κατάλαβα το γιατί εφυγε
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sent from my iPhone using Tapatalk
ο σαββίδης τρώει τα νύχια του αγχωμένος και πατάει F5 στο φόρουμ του ΠΑΟΚμάνια.Sick Bastard έγραψε:Εδώ υπάρχει κόσμος που λέει ότι ''θα τον φάτε κι αυτόν''.
Εμείς.
Θα τον φάμε.
Όχι αυτό που παρουσιάζει.
Όχι αυτός που αποφασίζει.
Εμείς.
Να ένα αυγό. Ας το κουρέψουμε.
αν τυχόν αρχίσουν 2-3 μέλη και γκρινιάζουν για κάποιο στέλεχος της ομάδας τον πιάνει κρύος ιδρώτας γιατί ξέρει ότι πρέπει να αρχίσει να συντάσσει συμβόλαια απόλυσης και πρόσληψης.
δυστυχώς δεν μπορεί να κάνει αλλιώς.