Alastor έγραψε:Τι αλλα δεκα πραγματα. Ειπες οτι δεν μιλανε την ιδια γλωσσα οι παικτες(λολ) και δεν μπορουν να συννενοηθουν,οταν σε ολες τις ευρωπαικες ομαδες με 20 λεξεις απτο αγγλικο λεξιλογιο συνεννουνται αφρικανοι κινεζοι ρωσοι.
Ειπες οτι ο λουτσεσκου ειναι β διαλογης και θελει χρονο να παρει μπρος. Β διαλογης σημαινει πως δεν παιρνει μπρος γενικα,οχι οτι θελει χρονο. Εδω η αεκ 3 προπονητες αλλαξε περσι και με το που πηρε καποιον που κανει τα βασικα βγηκε πρωτη στα πλευ ως και πηγε τελικο κυπελλου με τον καβουρια μελισσανιδη,ουτε προετοιμασιες,ουτε χρονο θελει για να μπορεσεις να κανεις τα ΒΑΣΙΚΑ στον αγωνιστικο χωρο.
Τα επιχειρηματα που ανεφερες δεν αποκλειω να τα δουμε σε κανα μετροκωλις αυριο που να δικαιολογουν τον ρουμανο.Μονο στον ΠΑΟΚ θα μπορουσε να στεκει σαν επιχειρημα η γλωσσα που μιλανε οι παικτες, η προετοιμασια του προηγουμενου προπονητη και η ελλειψη ψυχολογιας,ενω προερχομαστε απο νικηφορο αποτελεσμα και αντιμετωπιζουμε νεοφωτιστη ομαδα. Δηλαδη τι επρεπε να γινει για να αποκτησουν ψυχολογια οι παικτες,θα μας τρελανετε ?
Και η ανθρωποφαγία καλά κρατεί. Και όχι μόνο ανθρωποφαγία του προπονητή... αλλά και των οπαδών μέσα στο φόρουμ που τυχαίνει να έχουμε διαφορετική άποψη. Όχι φίλε μου δε θα σε τρελάνω. Εσύ θες να με τρελάνεις με το να κάνεις χειροτεχνία με τα επιχειρήματά μου προκειμένου να βρεις λόγο για να επιτεθείς.
Τώρα να μπω στη διαδικασία να αποδείξω πως δεν είμαι ελέφαντας είναι περιττό. Εσύ θα βλέπεις παντου ελέφαντες.
Φάτε και αυτόν τον προπονητή. Φέρτε 1-2 ακόμη μέχρι το Μάρτη και μετά κλασσικά ΓΧ.
Πριν λίγες μέρες εδώ μέσα είχε πανηγύρια επειδή ο Ιβάν πήρε παίκτες και επειδή προφανώς εδώ είναι φουτμπολ μανατζερ θα έπρεπε με καινούριους παίκτες και προπονητή Β διαλογής να κάνουμε ομάδα κατευθείαν.
Όταν δεν δίνεις έναν ικανό χρόνο προκειμένου να αναπτύξει ο όποιος άνθρωπος τα όποια ταλέντα / αδυναμίες του και του επιτίθεσαι στην πρώτη στραβή επειδή έχεις το αλάθητο και ξέρεις καλύτερα από οποιοδήποτε άλλο λέγεται ανθρωποφαγία και κάποιοι πιο ακραίοι μπορεί να το χαρακτήριζαν και φασισμό...
For the records αφήνω εδώ τι έγραψα παραπάνω για να το συγκρίνει όποιος θέλει με αυτά που έγραψε και πως τα ερμήνευσε ο φίλος Αλαστορ.
Όλοι μαζί δε λέγαμε πριν λίγες μέρες πως η ομάδα είναι αδούλευτη, πως ο Στανο δεν έκανε προετοιμασία, πως κάνουμε δεύτερη προετοιμασία, πως έχουμε πολλούς νέους παίκτες, πως θέλει χρόνο για να δείξει η ομάδα κτλ κτλ...? Ε αφού λέγαμε όλα αυτά και πάνω-κάτω συμφωνούσαμε, γιατί πέφτετε από τα σύννεφα με το Χ?
Μπροστά έχουμε πολλή πολλή ποιότητα. Αλλά δεν έχουμε 2 παίκτες να μιλάνε την ίδια γλώσσα. Θέλει χρόνο. Δεν μου κάνει εντύπωση που ήταν ανοργάνωτοι. Εξάλλου ο Λουτς είναι Β διαλογής. Αυτό το ξέραμε από την αρχή. ΑΝ είναι να δείξει κάτι, θέλει χρόνο. Τι να κάνουμε δλδ? Να τον διώξουμε και αυτόν στο μήνα πάνω και να φέρουμε κανέναν ξένο να σου πει τι? Και με το δίκιο του θα σου πει ότι θα δείξει η ομάδα του χρόνου...