4.Marin Leovac
Re: 4.Marin Leovac
Ο Γαλλος μακαρι να ειναι υγιης και να προσφερει. Αλλα πριν ακομα υπογραψει, ολοι συζητουσαν για τα συενχη προβληματα τραυματισμων που ειχε στην καριερα του. Απορω πως παραβλεφθηκε αυτο και αποκτηθηκε ο παικτης. Το προβλημα για το οποιο ολοι συζητουσαν βγηκε ηδη στη φορα με το καλημερα. Οποτε μαλλον δεν ειναι παικτης στον οποιον μπορεις να βασιστεις.
Σωστος σικ. Εγω αρχικα νομιζα πως ηταν χαρη σε μανατζερ για να ερθει ο ndoye.
Παντως κανενας απο τους 2 αρ. μπακ δεν εμπνεει για διαφορετικους λογους. Ελπιζω του χρονου σε επιστροφη σταφ.
Παντως κανενας απο τους 2 αρ. μπακ δεν εμπνεει για διαφορετικους λογους. Ελπιζω του χρονου σε επιστροφη σταφ.
- john4serres
Δεν με νοιάζουν ούτε οι σέντρες στα πουλιά, ούτε τα λάθος κοντρόλ, ούτε οι λάθος πάσες, ούτε οι οτι να ναι αμυντικές τοποθετήσεις σου....αυτά ειναι δεδομένα και αναμενόμενα από την στιγμή που είσαι ένα κριάρι και μισό, ένα παικτάκι της σειράς όπως τόσα και τόσα άλλα στο Ελλαδιστάν που πρέπει να κάνεις τον σταυρό σου που παίζεις στον ΠΑΟΚ του Σαβίδη....
Αυτο που με βγάζει απ τα ρούχα μου, είναι να βλέπω αντίπαλο παίκτη να σε περνάει στο σπριντ και να σου βγαίνει μπροστά στην μπάλα, όταν έχει ξεκινήσει 2 μέτρα πίσω σου...δεν μπορείς να κάνεις ΟΥΤΕ τα στοιχειώδη στο ποδόσφαιρο που απαιτούν μόνο μυαλό και τσαγανό....
Όσο σκέφτομαι και τα τσαλιμάκια που έκανες και το καλοκαίρι με Λεβέκ δεν ξέρω αν πρέπει να γελάσω ή να κλάψω....
Αυτο που με βγάζει απ τα ρούχα μου, είναι να βλέπω αντίπαλο παίκτη να σε περνάει στο σπριντ και να σου βγαίνει μπροστά στην μπάλα, όταν έχει ξεκινήσει 2 μέτρα πίσω σου...δεν μπορείς να κάνεις ΟΥΤΕ τα στοιχειώδη στο ποδόσφαιρο που απαιτούν μόνο μυαλό και τσαγανό....
Όσο σκέφτομαι και τα τσαλιμάκια που έκανες και το καλοκαίρι με Λεβέκ δεν ξέρω αν πρέπει να γελάσω ή να κλάψω....
Ειλικρινά, θα ήθελα να έβλεπα από μια μεριά πόσο χειρότερη εικόνα δείχνει(;) ο Δεληγιαννίδης στις προπονήσεις για να μην του έχει πάρει τη θέση.
δεν μπορω να πω πως δεν εδειξε διαθεση σημερα να τρεξει,αλλα επιθετικα ηταν ανικανος. Σεντρες οτι να ναι,πασες οτι να ναι,σουτ οτι να ναι.
- Μαυρο Χιονι
- Moderator
Τι είναι αυτό το πράγμα φέτος; Πραγματικά σε όλα τα παιχνίδια είναι επιεικώς ανεκδιειγητος!
Μερικοί πραγματικά δεν ξέρετε τι βλέπετε ώρες ώρες. Αμυντικό καλό δεν τον λες με τίποτα. Αλλά φέτος έχει χρεωθεί όλη την αριστερή πλευρά μόνος του γιατί κανείς απ όσους παίζουν στη μεριά του δεν μαρκάρει σοβαρά. Ούτε ο Μακ ούτε ο Μπίσεσβαρ ούτε ο Ενρίκε. Κι αφού παλεύει συνήθως με 2 και με 3 αμυντικά, στα ανεβάσματά του, που είναι τα διπλά από του Μάτος, δεν παίρνει μπάλα ή την παίρνει σε λάθος χρόνο και κλεισμένος, ενώ η δύναμή του είναι ο ανοιχτός χώρος. Όταν στο β κουράζεται κάνει ένα σωρό μαλακίες, με αποτέλεσμα αυτή την εικόνα, την οποία έχει από πέρυσι το Γενάρη, όταν έφυγε από μπροστά του ο Γκάρυ που τον βοηθούσε πολύ στα μαρκαρίσματα και γενικά βρίσκονταν καλύτερα.
Είμαι ο τελευταίος που θα πει ότι είναι παίχτης κλάσης κι αξίζει να είναι εντεκάδα στον ΠΑΟΚ αλλά είναι τίμιος κι ότι μπορεί το δίνει. Και σκασμένος από πέρυσι και φαίνεται. Και για μένα φταίει πολύ λιγότερο από κάτι άλλες ντίβες για τις εμφανίσεις της ομάδας. Αλήθεια ο αντικαταστάτης του ποιος θα είναι? Ο Κρέσπο? Να ζητάμε αίμα αλλά να υπάρχει κι εναλλακτική.
Είμαι ο τελευταίος που θα πει ότι είναι παίχτης κλάσης κι αξίζει να είναι εντεκάδα στον ΠΑΟΚ αλλά είναι τίμιος κι ότι μπορεί το δίνει. Και σκασμένος από πέρυσι και φαίνεται. Και για μένα φταίει πολύ λιγότερο από κάτι άλλες ντίβες για τις εμφανίσεις της ομάδας. Αλήθεια ο αντικαταστάτης του ποιος θα είναι? Ο Κρέσπο? Να ζητάμε αίμα αλλά να υπάρχει κι εναλλακτική.
- Sick Bastard
αν είχα αποδείξεις θα σε έλεγα μέχρι και *** edited *** σήμερα
Δηλαδή τώρα, εσύ νομίζεις ότι δεν τον είπες έτσι!
Ήρεμα, Σικ, σε παρακαλώ!
Ντίνος
Ήρεμα, Σικ, σε παρακαλώ!
Ντίνος
Ποιός Λέοβατς τώρα. Σε κάποια φάση στο 2ο ημίχρονο έχουμε κόρνερ , έχει ανέβει Βαρέλα και Κρέσπο και είναι ο μόνος πίσω. Απόκρουση από τον αμυντικό και η μπάλα στον αέρα , κοντά στη σέντρα.
Το λογικό είναι στοπάρεις τη μπάλα και τη σπας αριστερά δεξιά για να ξεκινήσεις πάλι την επίθεση. Πόσο μυαλό θέλει; Ο θεούλης όμως χωρίς να στοπάρει τη μπάλα , όσο είναι στο αέρα κάνει μια γιόμα που αν θυμάμαι καλά συγκρατήθηκε εντός γηπέδου από τα δίχτυα που είχε στο πέταλο για να μη ρίχνουν αντικείμενα μέσα. Παραλίγο να ξεκρεμάσει κι ένα πανί μας. Που και καλό να ήταν το γέμισμα , θα βγαίναμε οφσαιντ είναι κλασσικό το τράβηγμα της αντίπαλης άμυνας σε τέτοιες φάσεις.
Δε περιγράφω άλλο. Ένα σφίξιμο στο στομάχι.Είναι σα να το ξαναέζησα
Το λογικό είναι στοπάρεις τη μπάλα και τη σπας αριστερά δεξιά για να ξεκινήσεις πάλι την επίθεση. Πόσο μυαλό θέλει; Ο θεούλης όμως χωρίς να στοπάρει τη μπάλα , όσο είναι στο αέρα κάνει μια γιόμα που αν θυμάμαι καλά συγκρατήθηκε εντός γηπέδου από τα δίχτυα που είχε στο πέταλο για να μη ρίχνουν αντικείμενα μέσα. Παραλίγο να ξεκρεμάσει κι ένα πανί μας. Που και καλό να ήταν το γέμισμα , θα βγαίναμε οφσαιντ είναι κλασσικό το τράβηγμα της αντίπαλης άμυνας σε τέτοιες φάσεις.
Δε περιγράφω άλλο. Ένα σφίξιμο στο στομάχι.Είναι σα να το ξαναέζησα
-
καλημερα σε ολους
επειδη ειμαι σκασμενος απο χτες με την ομαδα θελω να πω δυο λογια για τον λεοβατς
αυτο να τα βαζουμε με εναν παιχτη μας και να του φορτωνουμε τα οποια μυρια δεν παιζεται
ή δεν ξερουν ορισμενοι εδω απο ποδοσφαιρο ή η προκαταληψη ειναι βαθια απεναντι σε καπους παιχτες
ο λεοβατς παρα τα λαθη που κανει ειναι μονιμα σε κουρσες οβερλαπ αλλα καποιες ντιβες στην ομαδα
δινουν οπου και οποτε θελουν την μπαλα και παιζουν για την ατομικη τους διακριση και μονο και την ομαδα την εχουν γραμμενη . ναι αναφερομαι στον μπισ που τον εχουμε κανει θεο αλλα παιζει οποτε γουσταρει και εχει κεφια,
σε αλλη σοβαρη ομαδα θα βρισκοταν εξεδρα, ναι αναφερομαι στον ματος που κανει το ιδιο (περιμενε το 85 να παρει πρωτοβουλιες )και απο το περσινο μισο ειναι απειθαρχος, ναι αναφερομαι στον πελκα που παιζει για την παρτη του(σε ολα τα στημενα παει για γκολ ή οταν κανει σεντρα ή κορνερ βρισκει παντα αντιπαλο( ο μαουριτσιο με δεκα μερες στην ομαδα βρηκε τον βαρελα στο κορνερ)
και ξαναγυρναω στον λεοβατς (που οντως δεν ειναι καλος φετος)ποια ειναι η βοηθεια που εχει απο τα εξτρεμ;κανενας τους δεν γυρναει (εκτος του καμπος που παιζει απο τον ματος), ειναι μονιμα με δυο αντιπαλους και καμια βοηθεια.( εγω ειδα οτι στο 90 μια χαρα εκοψε στην περιοχη και πηρε μπαλια απο τον καντουρι)
λοιπον καποια στιγμη πρεπει να μην βαζουμε στο στοχαστρο παιχτες της ομαδας επειδη καποιοι αρδ και παραγοντες παιζουν παιχνιδια
επειδη ειμαι σκασμενος απο χτες με την ομαδα θελω να πω δυο λογια για τον λεοβατς
αυτο να τα βαζουμε με εναν παιχτη μας και να του φορτωνουμε τα οποια μυρια δεν παιζεται
ή δεν ξερουν ορισμενοι εδω απο ποδοσφαιρο ή η προκαταληψη ειναι βαθια απεναντι σε καπους παιχτες
ο λεοβατς παρα τα λαθη που κανει ειναι μονιμα σε κουρσες οβερλαπ αλλα καποιες ντιβες στην ομαδα
δινουν οπου και οποτε θελουν την μπαλα και παιζουν για την ατομικη τους διακριση και μονο και την ομαδα την εχουν γραμμενη . ναι αναφερομαι στον μπισ που τον εχουμε κανει θεο αλλα παιζει οποτε γουσταρει και εχει κεφια,
σε αλλη σοβαρη ομαδα θα βρισκοταν εξεδρα, ναι αναφερομαι στον ματος που κανει το ιδιο (περιμενε το 85 να παρει πρωτοβουλιες )και απο το περσινο μισο ειναι απειθαρχος, ναι αναφερομαι στον πελκα που παιζει για την παρτη του(σε ολα τα στημενα παει για γκολ ή οταν κανει σεντρα ή κορνερ βρισκει παντα αντιπαλο( ο μαουριτσιο με δεκα μερες στην ομαδα βρηκε τον βαρελα στο κορνερ)
και ξαναγυρναω στον λεοβατς (που οντως δεν ειναι καλος φετος)ποια ειναι η βοηθεια που εχει απο τα εξτρεμ;κανενας τους δεν γυρναει (εκτος του καμπος που παιζει απο τον ματος), ειναι μονιμα με δυο αντιπαλους και καμια βοηθεια.( εγω ειδα οτι στο 90 μια χαρα εκοψε στην περιοχη και πηρε μπαλια απο τον καντουρι)
λοιπον καποια στιγμη πρεπει να μην βαζουμε στο στοχαστρο παιχτες της ομαδας επειδη καποιοι αρδ και παραγοντες παιζουν παιχνιδια
Το ότι ήταν μέτριος παίχτης αυτό φαινόταν και από πέρυσι, αλλα φέτος οι εμφανίσεις του είναι παίχτη επιπεδου football league. Δεν ξέρω και δεν με νοιάζει τι φταίει. Ίσως φταίει ότι κάποιος άσχετος μέσα στη ΠΑΕ πίστεψε ότι ο Levek μπορεί να βγάλει πάνω από δέκα παιχνίδια μέσα στη σεζόν και πλέον δεν νιώθει καμια πίεση για την θέση του. Το θέμα είναι ότι το παλικάρι είναι τόσο προκλητικά αδιάφορος που κανονικά έπρεπε να είναι στην εξέδρα. Ας μπει ο Δεληγιαννίδης ας μπει κάποιος από την K20 ας παίζουμε με δέκα. Αυτός δεν πρέπει να ξαναπαίξει .
- Sick Bastard
Δεν νομίζω, σίγουρα δεν τον είπα, ακριβώς γιατί δεν έχω αποδείξεις.Sick Bastard έγραψε:αν είχα αποδείξεις θα σε έλεγα μέχρι και *** edited *** σήμερα
Ήρεμα, Σικ, σε παρακαλώ!
Ντίνος
Τέλος πάντων, κάνε αυτό που νομίζεις, no hard feelings
- Dinos_Liverpool
Αυτό ακριβώς και από εμένα!Spiros_S έγραψε:Ειλικρινά, θα ήθελα να έβλεπα από μια μεριά πόσο χειρότερη εικόνα δείχνει(;) ο Δεληγιαννίδης στις προπονήσεις για να μην του έχει πάρει τη θέση.
Μόνο που εγώ είμαι βέβαιος ότι αποκλείεται ο μικρός να είναι χειρότερος.
- kataramenos5
Βαλτε Δεληγιανιδη,βαλτε Κουλουρη,βαλτε Μπρικιτς βαλτε οποιον να ναι.Αυτον δε μπορω να τον βλεπω αλλο.