Απόλλων Σμύρνης- ΠΑΟΚ 0-0. Σχόλια & Παραλειπόμενα

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του νέου πρωταθλήματος Superleague και όλων των παραλειπομένων...
Άβαταρ μέλους
Παλαιολόγος

Re: Απόλλων Σμύρνης- ΠΑΟΚ 0-0. Σχόλια & Παραλειπόμενα

Δημοσίευση από Παλαιολόγος »

sourmenetes έγραψε:
joshua έγραψε:Δεν μπορω παντως να μην αναρωτηθω πως γινεται παικτες του χιλιαρικου να εχουν εκπληκτικα ποσοστα ευστοχιας στην πασα και παικτες του εκατομμυριου να μην μπορουν να κανουν κοντρολ και πασα στα 5 μετρα.Για αυτο ΔΕΝ φταιει ο προπονητης....
Οι ιδιοι παικτες αλλαζαν εξοχα την μπαλα περυσι.
Μηδεν πλανο.κανεις δεν ξερει που παταει και που βρισκεται.
και περσι περιπατητες ειμασταν προς το τελος
τα δευτερα μας κερδιζαν
black death

Δημοσίευση από black death »

Hermann έγραψε:Τι σκ@τα συμβαινει με αυτη την ομαδα επιτελους;
Διοικείται από άσχετους. Είναι φως φανάρι εδώ και χρόνια. Όλα από εκεί ξεκινάνε.
Άβαταρ μέλους
achilles

Δημοσίευση από achilles »

Χωρίς να έχω διάθεση για μίρλα αλλά προσωπικά είμαι πολύ προβληματισμένος με την ίδια μετριότατη εικόνα σε ακόμη έναν αγώνα. Δυστυχώς δεν βλέπω τίποτα από τη δουλειά του Λουτσέσκου, τακτική μηδέν και ελπίδα μήπως μπει κανένα γκολ από προσωπική ενέργεια μόνο. Πολύ φοβάμαι ότι δεν έχει καθαρό μυαλό και έχει επηρεαστεί από την πίεση που έχει για την κατάκτηση του πρωταθλήματος και αυτό νομίζω φαίνεται και από τις δηλώσεις του μετά το ματς.

Off topic: Διώξαμε λέει και τον Ενρίκε γιατί είναι τακτικά άναρχος και τον Περέιρα γιατί ήταν πολύ soft παίχτης...
aklautos4

Δημοσίευση από aklautos4 »

Κριμα για τα παιδια που πηγαν και για την φωνη που εβγαλαν.Μπραβο αλανια σας θαυμασα εστω και απο την τιβι :nairepaok: :opaokara: :opaokara:

Οσο για τα του αγωνα,ομαδα ασυνδετη χωρις ουτε εναν αυτοματισμο ή μια συνεργασια.Ακομα δεν εχω καταλαβει αν ο λουτσεσκου τους ελεγε να προσπαθουν να σηκωσουν την μπαλα ή να παιζουν με την μπαλα κατω απο την στιγμη που μειναμε με 10,δλδ δεν ειδα καποιο πλανο κατι σαν "συστημα πλυμμηρα".Η χρηση του Μαουρισο δε,την βρισω λαθος καθως ο παιχτης ηταν εκτος τοπου και χρονου σε σχεχη με την ομαδα με αποκορυφωμα ενα κορνερ στο β΄ που δεν ηξεραν με τον καντουρι τι θα κανουν σεντρα,πασα,ποιος θα το εκτελεσει.

Παντως αποψη μου ειναι οτι δεν χρειαζονται μηδενισμοι και σιχτιρια προς ομαδα,προπονητη και παιχτη καθως το μονο που θα γινει ειναι να αλλαξει ο προπονητης μετα απο 1 μηνα και παλι απο την αρχη...
Άβαταρ μέλους
denyparxeisalio

Δημοσίευση από denyparxeisalio »

Ήμουν ο μόνος στην δουλειά που το έβλεπα Χ και δυστυχώς δικαιωθηκα.... Θέλουμε πολύ δουλειά ακόμη, ο χρόνος είναι εναντίον μας, και δεν πιστεύω με την καμία αυτον τον προπονητή...
:pano:
Άβαταρ μέλους
Tolaros

Δημοσίευση από Tolaros »

Κατάλαβες γιατί σε λένε ΠΑΟΚάκι στην Αθήνα? Γιατί δε σε υπολογίζουν καν σαν διεκδικητή?

2 σέντερ μπακ από άλλο ανέκδοτο, Κάνιας Πέλκας Κάτσε για γέλια, Μπίσε Λεο Καντουρί Πρίγιο μετά το 60' να μην έχουν ανάσες, Μακ να μπαίνει ήδη κουρασμένος, Τζαλμάς βρήκε και αυτός μέρα να μας θυμίσει πως μπερδεύει τα μπούτια του.

Και ακούγαμε δεν πειράζει να φύγει ο Μπίσε λέει γιατί έχουμε Πέλκα λέει και ας φύγει και ο Τσίμι γιατί έχουμε Κάνιας και Κάτσε λέει. Ρε μλκ θα πάει το μπάτζετ 150 μύρια, θα έχουμε Πογκμπά και Μόντριτς και είμαι πάλι σίγουρος ότι κάπως θα παίζουν οι ίδιοι.

Θα με πεις από το ναυάγιο αυτοί σε πείραξαν. Ναι γιατί οι υπόλοιπες θέσεις ήταν κλειδωμένες. Μπήκε ρε μλκ ο άλλος και πρώτη πάσα στα 4 μέτρα στον Μπίσεσβαρ πάει να τη βγάλει πλάγιο άουτ. Εκει τα παρατάς ρε. Παρατάς το άθλημα. Θα τρελαθώ. Και περιμένουμε να παίξει και με τη μία την μπάλα ο άξονας και και να ανοίξει άμυνες.

Βαρέλα Κρέσπο παίζει να μην κέρδισαν ΜΙΑ μονομαχία. Εξτρέμ που δεν πήραν μια προσπάθεια σε ένας με έναν. Πάλι ότι κάνει ο Μπίσεσβαρ για όσο αντέξει και άντε ο Μάτος. Και μεις συζητούσαμε σοβαρά να τον δώσουμε.

Νεύρα, πάρα πολλά νεύρα θα σκάσω. Ελπίζω να γίνει μια γαμημένη ερώτηση για Τσίμι και Σάχοφ. Και ελπίζω να είναι τραυματίες αλλιώς η μαλακία που μας δέρνει πάει σύννεφο
Άβαταρ μέλους
denyparxeisalio

black death έγραψε:
Hermann έγραψε:Τι σκ@τα συμβαινει με αυτη την ομαδα επιτελους;
Διοικείται από άσχετους. Είναι φως φανάρι εδώ και χρόνια. Όλα από εκεί ξεκινάνε.
Από εκεί ξεκινάνε όλα δυστυχώς
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

denyparxeisalio έγραψε:Ήμουν ο μόνος στην δουλειά που το έβλεπα Χ και δυστυχώς δικαιωθηκα.... Θέλουμε πολύ δουλειά ακόμη, ο χρόνος είναι εναντίον μας, και δεν πιστεύω με την καμία αυτον τον προπονητή...
Δεν ησουν ο μονος που το εβλεπες Χ... το εγραψα αλλωστε το μεσημερι σε συνομιλια με συνοπαδο στο τοπικ για αλλες ομαδες.
Άβαταρ μέλους
hasio_john

Δημοσίευση από hasio_john »

Έχουμε που έχουμε την στεναχώρια μας, διαβάζουμε και για ΣΤΗΜΕΝΑ :shock: και στο τέλος θα πάρουμε τα βουνά! Ρε αδερφέ Indio, κάνε το σε παρακαλώ πολύ ένα edit γιατί κρίμα είναι. 2 δοκάρια είχαμε, μια κεφαλιά που πέρασε ξυστά και άλλες 2 φάσεις κλασσικές!
Άβαταρ μέλους
skalon

Δημοσίευση από skalon »

Τρέξιμο 0, προσπάθεια 0, φιλότιμο 0, τσαγανό 0.
Ομάδα άνευρη, αδούλευτη, άχαρη, άμπαλη.

Αν εξαιρέσεις έναν Μάτος, που είναι ο μοναδικός που πήγε να βγάλει πείσμα στο τέλος, οι υπόλοιποι ήταν δημόσιοι υπάλληλοι. Μαουρίσιο και Ελ Καντουρί άφαντοι. Κάμπος ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΣ. Λέοβατς ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΣ. Και οι υπόλοιποι, ... τι να πω,... αγγαρεία έκαναν.

Στεναχωρήθηκα αφάνταστα... Ομάδα δεν φτιάχνεται από μισθοφόρους που έρχονται μόνον για τα λεφτά. Χρειάζονται και τσαγανό. Να δούμε αν θα αλλάξει τίποτα με Βιερίνια και Ζαμπράνο, αλλά δεν το πιστεύω...

ΥΓ: Τόσα αγάλματα μαζεμένα σε μία ομάδα δεν έχω ξαναδεί.
Άβαταρ μέλους
Indio

Δημοσίευση από Indio »

Dimg4 έγραψε:
Indio έγραψε:
Οποιος εχει ματια ας κοιταξει τις αποδοσεις που παιξανε σημερα...

Εγω προσωπικα παυω να ασχολουμαι...εχουμε και μια ζωη που δεν ειναι ωραιο να στη ΠΗΔΑΝΕ κατι τσογλανια
ΡΕ ΑΝΤΕ Γ@@@(@*^&@%%$@ ΠΟΥ ΘΑ ΠΕΙΣ ΤΟΝ ΠΑΟΚ ΣΤΗΜΕΝΟ ΚΑΙ ΣΕ ΑΦΗΝΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ
Ο ίδιος σου ο προπονητης τον είπε περυσι στημενο αλλα η κριτικη σου ικανοτητα περιοριζεται στο ''ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ''...
Δεκτό...
Επισης αλλο στημενο ματς αλλο στημενη ομαδα...ελληνικα μιλάω..
Συνέχισε τη μίρλα σου με αλλα μελη και μη μου απευθυνεις το λόγο..

Εδω μεσα στημενο δε θα ξαναπεις τον ΠΑΟΚ!!!
Κατσε δυο βδομαδες εκτος να ηρεμησεις.κανενας προπονητης δεν ειπε στημενο τον ΠΑΟΚ περυσι.
Για παικτες μιλησε.

Dim κατσε και συ δυο μερες εκτος γιατι δεν ειναι τροπος συμπεριφορας.
Mod team
proedros

Δημοσίευση από proedros »

Τραγική ομάδα, τραγικός ΠΑΟΚ χωρίς διάθεση από κανέναν παίκτη...Λες και περπατούσαν Μπίσεσβαρ, Καντουρί, Μαουρίτσιο...Δεν ξέρουν καν που έχουν έρθει...Νομίζουν πως το ποδόσφαιρο είναι απλά το χόμπι τους που το κάναν επάγγελμα και παίρνουν εκατομμύρια...Ο Πρίγιοβιτς είναι σε πάρα πολύ άσχημη κατάσταση..Ο Κάνιας απλά δεν υπάρχει σαν παίκτης, ο Λέοβατς είναι παίκτης γ' εθνικής, ο Πέλκας έπαιξε σε λάθος θέση....Σήμερα και ο Βαρέλα ήταν από τους χειρότερους...Και μέσα σε όλα αυτά άρχισε να φαίνεται και η απώλεια του Ενρίκε...ΣΗΜΕΡΑ ΔΕΝ ΕΙΔΑ ΚΑΝΕΝΑΝ ΝΑ ΠΑΛΕΥΕΙ (εκτός από Πέλκα και Μάτος στο β' ημίχρονο)...Κακά τα ψέματα ο Ολυμπιακός έχει μεγαλύτερη ποιότητα και η ΑΕΚ έχει παίκτες μαχητές με ομοιογένεια όπως Σιμόες, Γιόχανσον, Βράνιες, Μπακάκης και έναν υπερπαίκτη μπροστά που εγώ δεν τον έχω...Το πρωτάθλημα το έχω ήδη χάσει...γιατί δεν υπάρχει σωτηρία με τέτοιες απαράδεκτες εμφανίσεις..
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

οτι ναναι, δεν προκειται ΚΑΝ να ασχοληθω με ατομο που λεει την λεξη στημενο και ΠΑΟΚ στο ιδιο θεμα.
Άβαταρ μέλους
aspromaura ioannina

Δημοσίευση από aspromaura ioannina »

Ηρεμα ρε σεις! Δεν μπορει να αλλαζετε αποψεις σε καθημερινη βαση! Τη μια τους βγαζετε παιχταραδες(και κραζετε οσους υπογραμμιζουν τα κακως κειμενα) την αλλη τους βριζετε!ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!

Ειναι αρρωστο αυτο που συμβαινει, πιο αρρωστο και απο την εικονα που βγαζει η ομαδα!
Άβαταρ μέλους
denyparxeisalio

Dimg4 έγραψε:
denyparxeisalio έγραψε:Ήμουν ο μόνος στην δουλειά που το έβλεπα Χ και δυστυχώς δικαιωθηκα.... Θέλουμε πολύ δουλειά ακόμη, ο χρόνος είναι εναντίον μας, και δεν πιστεύω με την καμία αυτον τον προπονητή...
Δεν ησουν ο μονος που το εβλεπες Χ... το εγραψα αλλωστε το μεσημερι σε συνομιλια με συνοπαδο στο τοπικ για αλλες ομαδες.
Ήμουν στην δουλειά και δεν διάβαζα.... κρίμα ρε γμτ αλλά ειλικρινά δεν κατάλαβα μερικούς που λέγανε καθαρή νίκη και χαλαρή και τα σχετικά... (Όχι εδώ μέσα)
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Πρωτάθλημα Superleague”