Προπαγάνδα και "λάθη" στα ΜΜΕ με στόχο τον ΠΑΟΚ

Θέματα που αφορούν την επικαιρότητα και τα Μ.Μ.Ε.
Άβαταρ μέλους
aspromaura ioannina

Re: Προπαγάνδα και "λάθη" στα ΜΜΕ με στόχο τον ΠΑΟΚ

Δημοσίευση από aspromaura ioannina »

Να προτεινω κατι;

Τι θα λεγατε, αν διπλα απο τις στηλες ''ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΟΚ'' και ''ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΠΑΛΟΥΣ'' κατω απο τον τιτλο ''τι γραφουν τα ΜΜΕ'' , βαζατε και μια τριτη στηλη τυπου ''ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΚΑΙ ΛΑΘΗ'', οπου θα καταχωρουνται αρθρα σαν το απο πανω και αλλα παρομοια που στοχο εχουν να βλαψουν τον ΠΑΟΚ;;

Ισως να ηταν μια καλη λυση ωστε να ξεμπροστιαζουμε εξοφθαλμα τα ΑΡΔοσαιτ και παραλληλα να βοηθαμε τα αδερφια που δεν εχουν και πολυ χρονο στη διαθεση τους, ωστε να διαβαζουν διεξοδικα και με προσοχη το ενα και το αλλο αρθρο, να αντιληφθουν πως προκειται για προπαγανδα κατα του ΠΑΟΚ.

τι λετε;
Άβαταρ μέλους
CCCP

Δημοσίευση από CCCP »

Εμενα μπορει να μου εξηγησει καποιος γιατι πρεπει να βλεπω στο "για τον ΠΑΟΚ" απο και καλα σαιτ για ΠΑΟΚ, αρθρα τα οποια κανουν αναφορα στο οτι εβαλε γκολ παικτης αλλης ομαδας στην προπονηση της ομαδας του?

Θα τρελαθουμε ρε.
Άβαταρ μέλους
The_Stalker

Δημοσίευση από The_Stalker »

Εγώ αδυνατώ να καταλάβω τι θέση έχει το παραπάνω ποστ στην ενότητα "Προπαγάνδα και "λάθη" στα ΜΜΕ με στόχο τον ΠΑΟΚ". Μπορεί κάλλιστα να πάει στο "Προτάσεις και Σχόλια για το Paokmania.Gr" στην υποενότητα "Σχόλια για την κεντρική σελίδα" ή κάπου αλλού εντός της προαναφερόμενης ενότητας.

Να προκαλεί εφιάλτες σε αλλόθρησκους ακόμα κι αν έφυγε λογικό, να προκαλεί εφιάλτες σε συνοπαδούς ακόμα και η αναφορά του είναι ανεξήγητο.

ΥΓ Στα νέα για τον ΠΑΟΚ έχουν κατά καιρούς μπει και ειδήσεις για το ναρκόπλοιο και άλλα που δεν αφορούν άμεσα την ομάδα.
Άβαταρ μέλους
logios

Δημοσίευση από logios »

CCCP έγραψε:Εμενα μπορει να μου εξηγησει καποιος γιατι πρεπει να βλεπω στο "για τον ΠΑΟΚ" απο και καλα σαιτ για ΠΑΟΚ, αρθρα τα οποια κανουν αναφορα στο οτι εβαλε γκολ παικτης αλλης ομαδας στην προπονηση της ομαδας του?

Θα τρελαθουμε ρε.
Πολύ σωστά !!! Το ίδιο γίνεται φυσικά από το ίδιο site για Χαρίση , Κίτσιου.
Άβαταρ μέλους
logios

Δημοσίευση από logios »

The_Stalker έγραψε:Εγώ αδυνατώ να καταλάβω τι θέση έχει το παραπάνω ποστ στην ενότητα "Προπαγάνδα και "λάθη" στα ΜΜΕ με στόχο τον ΠΑΟΚ". Μπορεί κάλλιστα να πάει στο "Προτάσεις και Σχόλια για το Paokmania.Gr" στην υποενότητα "Σχόλια για την κεντρική σελίδα" ή κάπου αλλού εντός της προαναφερόμενης ενότητας.

Να προκαλεί εφιάλτες σε αλλόθρησκους ακόμα κι αν έφυγε λογικό, να προκαλεί εφιάλτες σε συνοπαδούς ακόμα και η αναφορά του είναι ανεξήγητο.

ΥΓ Στα νέα για τον ΠΑΟΚ έχουν κατά καιρούς μπει και ειδήσεις για το ναρκόπλοιο και άλλα που δεν αφορούν άμεσα την ομάδα.
Όταν στόχος είναι, ξεκάθαρα, να χτυπήσουν τον Τ.Δ της ομάδας για τις επιλογές του, μια χαρά θέση έχει το σχόλιο.
Άβαταρ μέλους
CCCP

Δημοσίευση από CCCP »

Ακριβως, ο ορισμος της προπαγανδας ειναι.

Και αντε αλλο ειναι οταν μιλαμε για δανεικους παικτες και ενδιαφερει η εξελιξη τους.

Και αντε αλλο οταν φευγει αγαπητος παικτης νεος ξερω γω για καλυτερο πρωταθλημα και ενδιαφερει η πορεια του.

Και αντε ΠΑΕΙ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΠΛΗ ΑΝΑΦΟΡΑ ΟΚ. Αλλα για το τι κανει ΣΤΗΝ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΡΕ? Ποιος αρδ στα καλα του θα θεωρουσε οτι υπαρχει κοσμος που ενδιαφερετε τι κανει ο κλαους στην προπονηση? Αλλα βεβαια, οταν δεν εισαι αρδ αλλα μανατζερ παικτων πρεπει να εκπροσοπησεις...

ΥΓ. Βεβαια πρεπει να παραδεχτω το οτι εβαλε γκολ ακομα και στην προπονηση ο Κλαους ειναι οντως ειδηση.
Άβαταρ μέλους
The_Stalker

Δημοσίευση από The_Stalker »

Άρα φαντάζομαι ότι αν δεν προερχόταν από χοντρούς24 ή κάτι συναφές, δεν θα υπήρχε πρόβλημα... Ποιούς κοροϊδεύετε ρε παιδιά;

Οι Χαρίσης και Κίτσιου είναι ΔΑΝΕΙΚΟΙ για όποιον τυχόν το ξέχασε. ΔΑ-ΝΕΙ-ΚΟΙ.
Άβαταρ μέλους
Rizla

Δημοσίευση από Rizla »

Mην βλεπουμε παντου φαντάσματα...
Άβαταρ μέλους
Μαυρο Χιονι
Moderator

Δημοσίευση από Μαυρο Χιονι »

Ρε παιδιά ο Κλάους από μικρό παιδί στην ομάδα ήταν, αρχηγός για κάποια χρόνια, οπαδός της ομάδας μας, εντάξει, ας μη το κάνουμε και τόσο θέμα

Sent from my iPhone using Tapatalk
Άβαταρ μέλους
Dinos_Liverpool

Δημοσίευση από Dinos_Liverpool »

CCCP έγραψε:Εμενα μπορει να μου εξηγησει καποιος γιατι πρεπει να βλεπω στο "για τον ΠΑΟΚ" απο και καλα σαιτ για ΠΑΟΚ, αρθρα τα οποια κανουν αναφορα στο οτι εβαλε γκολ παικτης αλλης ομαδας στην προπονηση της ομαδας του?

Θα τρελαθουμε ρε.
Συγγνώμη, ο παίκτης άλλης ομάδας είναι ο Κλάους Στέφανος Αθανασιάδης. Τον γνωρίζεις καθόλου; Έχεις ακούσει τίποτα για την προσφορά του στον ΠΑΟΚ; Πόσα χρόνια έπαιξε στον ΠΑΟΚ;

Η προπόνηση που λες... δεν είναι προπόνηση! Φιλικό είναι και όπως όλα τα φιλικά είναι προπονητικού χαρακτήρα. Εσύ λέγοντας προπόνηση, όμως, αποκρύπτεις εσκεμμένα την αλήθεια, λέγοντας κάτι άλλο: ας πούμε, τη μισή αλήθεια! Ράδιο αρβύλα, δηλαδή!

Άκου να δεις. Εμένα και πολλούς άλλους μας ενδιαφέρει τι κάνει ο Στέφανος, όπως και το τι έκανε όταν είχε φύγει ο Βιειρίνια. Επίσης, με ενδιαφέρει να μαθαίνω νέα του Χαρίση και του Κίτσιου. Εσένα και του άλλου φίλου και όποιου άλλου δεν τον ενδιαφέρει, σας συνιστώ ανεπιφύλακτα να μην τα διαβάζετε και συγχίζεστε!

Κρίμα που υπάρχουν τέτοιες απόψεις... Κρίμα που κάποτε, όταν δεχόσουν σωρηδόν επιθέσεις από άλλους, σε υπερασπιζόμουν. Κρίμα που ξεχνάς και δείχνεις αχαριστία σε ένα παλικαρι που προσέφερε.

Μη μου απαντήσεις. Είμαι στα όρια μου!
Άβαταρ μέλους
potamda
Bet Guru 2023

Δημοσίευση από potamda »

Έκανα το λάθος να δω λίγο την αθλητική εκπομπή στον Σκάι...
Τρελλή αβάντα στον γκέι, μέχρι και οφσάιντ στο γκολ της Ξάνθης βρήκανε.
Εμετικό ρεπορτάζ για Σαραϊδάρη και ΠΑΟΚ.
Φυσικά γκρίνια και για Κέρκυρα...
Άβαταρ μέλους
episimos73

Δημοσίευση από episimos73 »

potamda έγραψε:Έκανα το λάθος να δω λίγο την αθλητική εκπομπή στον Σκάι...
Τρελλή αβάντα στον γκέι, μέχρι και οφσάιντ στο γκολ της Ξάνθης βρήκανε.
Εμετικό ρεπορτάζ για Σαραϊδάρη και ΠΑΟΚ.
Φυσικά γκρίνια και για Κέρκυρα...
Πραγματικά, εκτός όλων των άλλων, κάτι που είναι αναμενόμενο, η αβάντα στο γαύρο είναι η μεγαλύτερη ξεφτίλα. Το δράμα των βάζελων οπαδών να υποστηρίζει την ΕΟ ο πρόεδρος τους.
Άβαταρ μέλους
simba

Δημοσίευση από simba »

potamda, για τη φαση με το χερι τι ειπε ο βαρουχας ( ή οι αλλοι τελος παντων)?
Άβαταρ μέλους
CCCP

Δημοσίευση από CCCP »

Dinos_Liverpool έγραψε:

Θα τρελαθουμε ρε.
Κρίμα που υπάρχουν τέτοιες απόψεις... Κρίμα που κάποτε, όταν δεχόσουν σωρηδόν επιθέσεις από άλλους, σε υπερασπιζόμουν. Κρίμα που ξεχνάς και δείχνεις αχαριστία σε ένα παλικαρι που προσέφερε.

Μη μου απαντήσεις. Είμαι στα όρια μου!
Λεει αυτος που εβαλε στην ιδια προταση τον Βιειρινια και τον Κλαους.

Να μη ξεχασουμε να κανουμε και αγαλμα τον Κλαους μαζι με τον Κουδα, τεραστια η προσφορα του αλλωστε. Εκατο φορες την εχουμε κανει τη συζητηση για την προσφορα του Κλαους, δεν θα την κανουμε ξανα φυσικα. Εσυ πες οτι ηταν παικταρας και μεγαλουργησε ο ΠΑΟΚ στα χρονια του, δικαιωμα σου, το 99% αυτων που βλεπουν μπαλα διαφωνει μαζι σου. Το να προσπαθεις να παρουσιασεις τον Κλαους ως τον φοβερο "legend" της ομαδας ειναι και παραποιηση της αληθειας αλλα και μικραινει τον ΠΑΟΚ.
Άβαταρ μέλους
DimitrisS

Δημοσίευση από DimitrisS »

Χωρις να θελω φυσικα να ριξω λαδι στην φωτια συμφωνω ως προς την βαση με τον CCCP.

Μπορει εγω, ο χ και ψ να θελει να δει ρε παιδι μου τι κανει ο Κλαους στο Ισραηλ με την νεα του ομαδα, ομως ο κυκλος του στον ΠΑΟΚ εκλεισε, δεν ανηκει στην ομαδα οποτε και πρακτικα δεν εχει να κανει μια οποιαδηποτε ειδηση του Κλαους με τον ΠΑΟΚ.

Τελος παντων δεν ειναι και τοσο σοβαρο θεμα απλα μια αποψη λεω κι γω.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Επικαιρότητα - Μ.Μ.Ε”