Ιβάν Σαββίδης ΙΙΙ

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
Kap

Re: Ιβάν Σαββίδης ΙΙΙ

Δημοσίευση από Kap »

Γιατί ασχολείσαι με τους ανύπαρκτους; Γράφτους στα τέτοια σου.
Άβαταρ μέλους
hasio_john

Δημοσίευση από hasio_john »

Εγώ πάλι νομίζω, ποιος ο λόγος που αρκετοί τον πήρατε από τα μούτρα, ενώ ο ίδιος δήλωσε απλά να ενημερωθεί για την κατάσταση μιας και είναι ένα κοινό πρόβλημα για όλη την ελληνική ποδοσφαιρική κοινότητα, άρα θα έπρεπε να αντιμετωπιστεί συλλογικά! ΣΥΛΛΟΓΙΚΑ! Το προσωποποιήσατε το θέμα, ενώ ο άνθρωπος και προς τιμήν του, προσπαθεί ν' αφυπνίσει συλλογικά την ποδοσφαιρική κοινότητα! ;)
Μάλλον αφορμές ψάχνουμε για να δημιουργήσουμε θέμα από το ΠΟΥΘΕΝΑ! :|
Άβαταρ μέλους
goran 64

Re: Ιβαν Σαββίδης ΙΙΙ

Δημοσίευση από goran 64 »

Guitarman έγραψε:Για μένα ο Ιβάν έκανε επικοινωνιακό φάουλ σήμερα το οποίο θα χρησιμοποιηθεί το επόμενο διάστημα από όλα τα χαβουζο-μέσα.

Σαϊραδάρης. Διαβάζω στο σδνα: "Το καλοκαίρι του 2016, ο Δημήτρης Σαραϊδάρης ορίστηκε εκπρόσωπος της Super League στους τρεις αρχιδιαιτητές της ΚΕΔ, με βάση το ισπανικό μοντέλο που προωθήθηκε. Είχε προκριθεί στην άτυπη συνάντηση που είχαν οι «12» μικροί πλην των μεγάλων (ΠΑΟΚ, Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός και ΑΕΚ). Ήταν αυτός που τον περσινό Οκτώβριο, διαφώνησε δημόσια για τον ορισμό του Αλέξανδρου Αρετόπουλου στο ντέρμπι Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ. Τον περασμένο Δεκέμβριο, ο Δημήτρης Σαραϊδάρης δεν τοποθετήθηκε τελικά στην ΚΕΔ της διοικούσας επιτροπής της ΕΠΟ, μετά από απόφαση του Κωστάκη Κουτσοκούμνη. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο Κύπριος επιτετραμμένος της παγκόσμιας ομοσπονδίας, αποφάσισε να μη συμπεριλάβει το όνομα του Σαραϊδάρη στην ΚΕΔ, μετά και τις διαφωνίες που εξέφρασε ο δεύτερος για τους Γκρούτση και Βασσάρα."

Το βλέπω το άρθρο στον gay-ρο: "Ο Σαραϊδάρης το τελευταίο διάστημα υποστήριζε τα συμφέροντα του ΠΑΟΚ στην ΚΕΔ και τώρα ο Ιβάν τον έβαλε στο payroll." Καλομελέτα και έρχεται! Και το ερώτημα μου είναι, τι στο δαίμονα τον θέλουμε τον κύριο αυτόν? Δεν είχαμε ήδη έναν άλλον διαιτητή (δεν θυμάμαι δυστυχώς το όνομά του) στα γραφεία? Χτίζουμε το μοντέλο Λουτσέσκου-Καζναφέρης και στον ΠΑΟΚ? Ή (ελπίζω όχι) ο κ. Σαραϊδάρης είναι ο αντικαταστάτης Μίχελ (όπως κάποιοι συμφορουμίτες αναρωτήθηκαν)? Ο Σαραϊδάρης μπορεί να είναι εξαίρετος. Δεν τον ξέρω τον άνθρωπο. Αλλά η κίνηση του Ιβάν μου φαίνεται φάουλ.
Στο θέμα Σαραϊδάρη λέω να συνδράμω τις απορίες (Μάλαμας Τεβεκέλης ο έτερος τέως διαιτητής) του κιθαρίστα...
Ποιον ακριβώς σκοπό εξυπηρετεί αυτή η πρόσληψη? Αυτόν που θα εξυπηρετούσε η αντίστοιχη προπέρσινη του Κάκου? Και ποιος ακριβώς είναι αυτός? Ποιες "δημόσιες και διεθνείς σχέσεις" και ποια "βοήθεια στο αγωνιστικό"?
Τσατσιλίκια με τα κοράκια δεν είχαμε ποτέ και δεν γουστάρουμε να έχουμε εις τους αιώνας των αιώνων...Τώρα τι?

Ήδη εκείνο το δυσβάσταχτου βάρους κήτος, το καραπ@πάρι, μας έπιασε στο στόμα του: "Και οι τυφλοί θα δουν"!!!!

Στο θέμα του Ηρακλή (λόγω σεβασμού στην Ιστορία του μόνο) έγραψα πιο πίσω την άποψη μου και τις προϋποθέσεις κάτω απ την ύπαρξη των οποίων θα συμφωνούσα με τις δηλώσεις περί ενδιαφέροντος του (γι αυτό και δεν παρέθεσα την άποψη του κιθαρίστα και να με συμπαθάει), αν και πιστεύω ότι, κατά τα φαινόμενα, αφ' ενός μεν...
ΑποστόληςΑ έγραψε:Ο Ιβάν απλά εξέφρασε την θλίψη του που διαλύεται ο Ηρακλής, τίποτε περισσότερο. Τα περί παραρτημάτων, οικονομικής βοήθειας κλπ δεν ισχύουν.
...το πιθανότερο είναι να ισχύει αυτό που γράφει ο Απόστολος, έστω κι αν αυτό ακόμα το ειρωνεύονται οι γριές...

Αφ' εταίρου δε, τόσο η ειρωνική ανακοίνωση των ιθυνόντων του ήδη διαλυμένου Α.Σ. τους, όσο και αυτή η τσιτάτη και εριστική σε βαθμό μίσους αυτών των ντεμέκ αυτόνομων (ρουφι@νων των τσωνμπά των περισσότερων), ντεμέκ οπαδών (κάθε καρυδιάς "ποινικών"), ντεμέκ ανδρών τους (αυτών που επιτίθενται στα ίσια μόνο σε γυναικόπαιδα, ενώ το κάνουν ύπουλα-πισώπλατα σε -μεμονωμένους μονάχα μάλιστα- άντρες), δείχνει καθαρά ότι θα έπρεπε να ασχοληθεί, μόνο αν οι όποιοι υπάρχοντες υγιείς φίλαθλοι του Ηρακλή απαλλαγούν πρώτα μόνοι τους απ αυτούς...

Έχουμε όντως πρώτα να επιλύσουμε δικά μας βασικά θέματα, όπως το να φτιάξουμε μια πολύ πιο σωστή οργανωτικά και επικοινωνιακά διοίκηση...Αυτό πρέπει να είναι το πρωταρχικό μέλημα του Προέδρου μας και το γήπεδο το 2ο!!!!

:pano:
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος goran 64 την Παρ 08 Σεπ 2017, 12:02, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
kalampakas

Δημοσίευση από kalampakas »

το συμφέρον του ΠΑΟΚ είναι ο ηρακλής να είναι στην super λιγκ, και όχι μονο ο ηρακλής αλλα και ο άρης και η καλαμαρια ώστε να κάνει όσο λιγότερα ταξίδια γίνετε και οι αντίπαλοι περισσότερα...εκτος από τα ταξίδια που ταλαιπωρούν τους παίχτες , είναι προτιμότερο να έχεις τον ηρακλή καλαμαρια κτλ παρα τα παραρτήματα του γαύρου , πχ τωρα στην θέση του ηρακλή είναι η λιβάδια , η οποια όταν παίζει με ΠΑΟΚ κάνουν λες και είναι σε τελικό παγκοσμιου κυπέλλου εναντίον της σελεσάο όλοι άμυνα και μας κόβουν βαθμούς όπως έγινε πριν λίγες μέρες .... και εκτος ότι εναντίον μας τα δίνουν όλα , όταν πάει ο γαύρος κάνει περίπατο , αυτό δεν πρέπει να συνεχιστεί γτ μπορεί η διαιτησία να είναι καθαρή αλλα άμα όλες οι μικρές ομάδες είναι του γαύρου δεν θα πάρουμε πρωτάθλημα ποτε , gt το πρωτάθλημα δεν το παίρνεις στα ντέρμπι αλλα σε κάτι ομάδες στιλ λιβαδειάς...
Άβαταρ μέλους
eorptol1

Δημοσίευση από eorptol1 »

Αυτοί που λες κάνουν ματς ζωής η θανάτου τα μεταξύ μας κσι το ΠΟΚ περνάει αέρα από τους αρηκληδες

Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
Guitarman

Δημοσίευση από Guitarman »

Μιας και αναφέρθηκε η Λιβαδειά...

Προϊστορία με Λιβαδειά εκτός: 7Ν - 6Ι - 6Η

Προϊστορία με Ηρακλή εκτός: 12Ν - 30Ι - 14Η

Με τη Λιβαδειά έχεις 37% πιθανότητα να φύγεις με νίκη ενώ με Ηρακλή 21% (σχεδόν διπλάσια!)

Το ντέρμπι είναι ντέρμπι. Είτε ο άλλος είναι λικι είτε γριά... Με τη μόνη ομάδα που έχουμε παραδοσιακά εύκολη νίκη είναι η Καλαμαριά. Αυτοί ας ανέβουν. Και ως (λιγάκι) Πόντιος και εγώ θα χαρώ να τους έχω στην Α.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Όλες οι ομάδες της πόλης είναι εχθρικές προς τον ΠΑΟΚ.
flash4
Bet Guru 2020

Δημοσίευση από flash4 »

hasio_john έγραψε:Εγώ πάλι νομίζω, ποιος ο λόγος που αρκετοί τον πήρατε από τα μούτρα, ενώ ο ίδιος δήλωσε απλά να ενημερωθεί για την κατάσταση μιας και είναι ένα κοινό πρόβλημα για όλη την ελληνική ποδοσφαιρική κοινότητα, άρα θα έπρεπε να αντιμετωπιστεί συλλογικά! ΣΥΛΛΟΓΙΚΑ! Το προσωποποιήσατε το θέμα, ενώ ο άνθρωπος και προς τιμήν του, προσπαθεί ν' αφυπνίσει συλλογικά την ποδοσφαιρική κοινότητα! ;)
Aπλά πρέπει να καταλάβει ο Ιβάν ότι δεν υπάρχει σωτηρία για αυτούς που διακατέχονται από τέτοιο μίσος, τουλάχιστον στην παρούσα φάση με τις υπάρχουσες συνθήκες. Όσο καλές και να είναι οι προθέσεις του, το μόνο που μας λείπει είναι να ανοίγουμε επικοινωνιακά μέτωπα με τον κάθε τυχάρπαστο. Τουλάχιστον δεν έπρεπε να δημοσιοποιηθεί όλο αυτό.
Άβαταρ μέλους
Guitarman

Re: Ιβαν Σαββίδης ΙΙΙ

Δημοσίευση από Guitarman »

goran 64 έγραψε: Τσατσιλίκια με τα κοράκια δεν είχαμε ποτέ και δεν γουστάρουμε να έχουμε εις τους αιώνας των αιώνων...
Αυτό

hasio_john έγραψε:Εγώ πάλι νομίζω, ποιος ο λόγος που αρκετοί τον πήρατε από τα μούτρα, ενώ ο ίδιος δήλωσε απλά να ενημερωθεί για την κατάσταση μιας και είναι ένα κοινό πρόβλημα για όλη την ελληνική ποδοσφαιρική κοινότητα, άρα θα έπρεπε να αντιμετωπιστεί συλλογικά! ΣΥΛΛΟΓΙΚΑ! Το προσωποποιήσατε το θέμα, ενώ ο άνθρωπος και προς τιμήν του, προσπαθεί ν' αφυπνίσει συλλογικά την ποδοσφαιρική κοινότητα! ;)
Χάσιο το πουθενά που λες να το πεις στον Ιβάν. Χωρίς λόγο ανοίγει μέτωπα. Εδώ είμαστε και θα το δούμε (δυστυχώς!)
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Guitarman την Παρ 08 Σεπ 2017, 17:06, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Re: Ιβάν Σαββίδης ΙΙΙμε

Δημοσίευση από MANIAKOS »

Κάτι να ασχολούμαστε με φαινεται
kalampakas

ΑποστόληςΑ έγραψε:Όλες οι ομάδες της πόλης είναι εχθρικές προς τον ΠΑΟΚ.
ας ειναι εχθρικες δεν ειναι κακο , το θεμα ειναι τι κανουν με τον γαυρο , πχ η καλαμαρια είχε ξεβρακώσει τον γαύρο όταν τον νίκησε με 1-0 και μετά πήραν το πρωτάθλημα στα χαρτιά απο την αεκ, τότε με τον βάλνερ λέω...τετοιες ομαδες θελει το πρωταθλημα οχι κομποτιακους ...
kalampakas

Guitarman έγραψε:Μιας και αναφέρθηκε η Λιβαδειά...

Προϊστορία με Λιβαδειά εκτός: 7Ν - 6Ι - 6Η

Προϊστορία με Ηρακλή εκτός: 12Ν - 30Ι - 14Η

Με τη Λιβαδειά έχεις 37% πιθανότητα να φύγεις με νίκη ενώ με Ηρακλή 21% (σχεδόν διπλάσια!)

Το ντέρμπι είναι ντέρμπι. Είτε ο άλλος είναι λικι είτε γριά... Με τη μόνη ομάδα που έχουμε παραδοσιακά εύκολη νίκη είναι η Καλαμαριά. Αυτοί ας ανέβουν. Και ως (λιγάκι) Πόντιος και εγώ θα χαρώ να τους έχω στην Α.
το θεμα δεν ειναι τι κανουν με εμας , μαγκια τους αμα μπορουν να νικησουν , το θεμα ειναι τι κανει ο γαυρος με τα φιλαρακια του...

ας δουμε τα στατ της ντροπης

30/04/2006 Λεβαδειακός - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 3-2
23/03/2008 Λεβαδειακός - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 1-3
05/04/2009 Λεβαδειακός - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 1-2
03/10/2009 Λεβαδειακός - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 0-3
14/12/2011 Λεβαδειακός - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 0-4
12/01/2013 Λεβαδειακός - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 0-1
1/09/2013 Λεβαδειακός - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 0-5
13/12/2014 Λεβαδειακός - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 1-2
29/08/2015 Λεβαδειακός - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 0-2

η νικη του 2006 ο γαύρος άνοιξε τα πόδια προτελευταια αγωνιστικη για να σωθεί ο Κομπότης, που προπονούσε ο Λεμονής....
απο την αλλη ο ηρακκλης κατι εκανε, αν και ποτε δεν ειχε ομαδα σοβαρη τα τελευταια χρονια εκτος απο τοτε με κωσταντινου...

06/04/2016 Ηρακλής - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 0-2
28/08/2010 Ηρακλής - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 2-1
07/03/2010 Ηρακλής - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 1-0
22/11/2008 Ηρακλής - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 0-3
05/01/2008 Ηρακλής - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 1-2
01/10/2006 Ηρακλής - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 0-1
03/04/2006 Ηρακλής - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 2-0
25/05/2005 Ηρακλής - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 0-1
09/11/2003 Ηρακλής - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 1-3
14/09/2002 Ηρακλής - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 2-2
03/02/2002 Ηρακλής - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 1-1
03/01/2001 Ηρακλής - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 2-1
Άβαταρ μέλους
eorptol1

Δημοσίευση από eorptol1 »

Ομάδες που τρέφονται από το μίσος για τον ΠΑΟΚ μου είναι το λιγότερο αδιάφορες

Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
goran 64

Δημοσίευση από goran 64 »

Εμένα πάλι, ότι θα ασχολούνταν άτομο με κάποια αποτελέσματα του πουστόγαυρου στο topic του Ιβάν, ανεβάζοντας τα μάλιστα αυτούσια & με την βρομολιμανίστικη του ονομασία και με κεφαλαία γράμματα, απλά με ξεπερνάει!!!! :evil:
kalampakas

είναι δυνατόν να αφήνεις υπονοούμενο ότι είμαι και γαύρος ? επειδή έγραψα με κεφαλαια τον ολυμπιακό , που και ο ποιο μπουνταλάς θα μπορούσε να καταλάβει ότι είναι copy , που να ήξερα αλλιώς τα stat ? τεσπα με τέτοια απαράδεκτα σχόλια και απρόκλητες επιθέσεις πραγματικά το επίπεδο είναι υπό του 0 και δεν έχει νόημα να ξαναγράψω στο φορουμ γτ απο οτι βλεπω αυτο επαναλαμβάνεται με τρελούς ρυθμούς από το ίδιο άτομο και κατανταει κουραστικο...
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Διοικητικά”