Ιβάν Σαββίδης ΙΙΙ
- BlackBlockAttack
Re: Ιβαν Σαββίδης ΙΙΙ
Που την ειδες την περηφανεια?
Υπηρχε περιπτωση να βγει αλλου ειδους ανακοινωση απο οποιαδηποτε αλλη ομαδα?
Πρεπει να ειναι πραγματικα "περηφανοι" που επεσε η ομαδα τους ξανα στα ταρταρα και τον Παπαθανασακη δε μπορεσαν να τον βρουν ενω τον ψαχνουν εδω και κανα χρονο...Ας μη πιασουμε παλιοτερες ιστοριες Σπανουδακη,Τακη, παπαφη νταλαβερια πως εκλεισαν τους γαλαζιους και οποιον αλλο συνδεσμο τολμουσε να αρθρωσει διαφορετικη αποψη....
Υπηρχε περιπτωση να βγει αλλου ειδους ανακοινωση απο οποιαδηποτε αλλη ομαδα?
Πρεπει να ειναι πραγματικα "περηφανοι" που επεσε η ομαδα τους ξανα στα ταρταρα και τον Παπαθανασακη δε μπορεσαν να τον βρουν ενω τον ψαχνουν εδω και κανα χρονο...Ας μη πιασουμε παλιοτερες ιστοριες Σπανουδακη,Τακη, παπαφη νταλαβερια πως εκλεισαν τους γαλαζιους και οποιον αλλο συνδεσμο τολμουσε να αρθρωσει διαφορετικη αποψη....
- navigator11
Πρέπει να αντιληφθούμε, παιδιά, ότι οι σκουληκάδες3 κι οι αυτονομοάπλυτοι δεν έχουν άλλο τρόπο ύπαρξης πέρα από το να καταφέρονται σε βάρος του ΠΑΟΚ. Τον όποιο Άρη και Ηρακλή επί της ουσίας τον έχουν γραμμένο στα αρχίδια τους. Για αυτό και τόσο μεθοδικά και μελετημένα έχουν οδηγήσει τις ομάδες τους στην καταστροφή. Οπότε καλές συνελεύσεις, πορείες, μηχανοκίνητες ή μη, και η κατρακύλα σύννεφο. Είναι όμως τόσοι πολλοί, που θα τη βρουν την άκρη τους. Σκούχτεεεε τσαούσεεες ...

Κάθε δύο χρόνια νέο ΑΦΜ και οι δύο σε κάθε άθλημα, την πατέντα την βρήκαν
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ιβαν, μην ασχολείσαι με τις σκατογριες: μια ζωη μίσος κ κατάρες μας έριχναν. Αστες ήσυχες, τον βρήκαν ξανά τον δρόμο τους. Άλλωστε κ ο θυμόσοφος ελληνικός λαός το λέει: ο γέρος η απο χεσιμο η απο πέσιμο θα παει. Αυτές πανε απο πέσιμο.
Στα τσακίδια κ ακομη πιο κατω
Στα τσακίδια κ ακομη πιο κατω
- aspromaura ioannina
Με την εννοια του αλαζονα το εγραψα φιλε Black. Το ξεκαθαρισα και παραπανω!BlackBlockAttack έγραψε:Που την ειδες την περηφανεια?
Τώρα ρε Ιβάν τι θες και ξύνεσαι στην γκλιτσα, άστους να λιώσουν μόνοι τους.
Εκτός αν το κάνεις για να σπάσεις πλάκα προσωπικά και τρολαρεις, τότε πάσο
Εκτός αν το κάνεις για να σπάσεις πλάκα προσωπικά και τρολαρεις, τότε πάσο
Με ανακοίνωση που εξέδωσε, ο Γ.Σ. Ηρακλής απάντησε στον Ιβάν Σαββίδη για το ενδιαφέρον που έδειξε ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ γύρω από τα τεκταινόμενα της ομάδας, σημειώνοντας πως... θα βρουν μόνοι τους το δρόμο.
Αναλυτικά τα όσα αναφέρει η σχετική ανακοίνωση:
Αναλυτικά τα όσα αναφέρει η σχετική ανακοίνωση:
πηγη: sdna«O ΓΣ ΗΡΑΚΛΗΣ καθώς και ολόκληρη η οικογένεια του συλλόγου θέλουμε να ευχαριστήσουμε από καρδιάς τον μεγαλομέτοχο του ΠΑΟΚ κ. Ιβάν Σαββίδη για το ενδιαφέρον το οποίο επιδεικνύει γύρω από τα τεκταινόμενα της ομάδας μας.
Θέλουμε να τον ευχαριστήσουμε επίσης για το ενδιαφέρον που επέδειξε ολόκληρη την προηγούμενη χρονιά αφενός στηρίζοντας τον μεγαλομέτοχο της ΑΕΠ ΗΡΑΚΛΗΣ και αφετέρου για τις ψήφους τόσο της δικής του ομάδας όσο και των συνεργαζόμενων με αυτήν ομάδων σε όλες τις ψηφοφορίες της ΕΠΟ και της Super League οι οποίες είχαν σαν αποτέλεσμα την αποβολή του ΗΡΑΚΛΗ από το πρωτάθλημα.
Θέλουμε τέλος να του ευχηθούμε καλή επιτυχία στο δύσκολο έργο της εξυγίανσης του ελληνικού ποδοσφαίρου το οποίο έχει αναλάβει.
Όσο για τη δική μας ομάδα, είμαστε πεπεισμένοι οτι θα βρει το δρόμο της ευκολότερα, αν εκλείψει η οποιαδήποτε ανάμειξη ξένων προς αυτήν παραγόντων.
ΓΣ ΗΡΑΚΛΗΣ».
Ρε φιλε, πρεπει να τους αγορασει και να τους καλεσει σε κανα βελιδειο οπου και θα ανακοινωσει μπροστα τους τη διαλυση του σωματείου ή μετονομασια του ξερωγω.
Για να δουμε ποσο θα μας δυσκολεψει φετος ο Ατρομητος...aspromaura ioannina έγραψε:Μακρυα απο εμας αυτα τα πραγματα φιλε Αχρηστεα!axristeas έγραψε:Βλεπω την ΑΕ Ποντιων Κατερινης "Ο ηρακλης" να γινεται παραρτημα μας
Απο τη βελτιωση των σχεσεων με τη γρια μπορουν να προκυψουν αρκετα θετικα αποτελεσματα, οπως για παραδειγμα η συμπραξη σε διαδικασιες που λαμβανουν χωρα στα κεντρα αποφασεων κλπ. Αλλα ως εκει. Κανενας ΠΑΟΚτσης(θελω να πιστευω) δεν θα ηθελε παρασκηνιακα παρε δωσε, οχι μονο με τις γριες αλλα και με καμια αλλη ομαδα.

καλα το οτι εχει νταλγκα ο Σαββιδης με την γρια,μονο σαν ανεκδοτο μπορω να καταλαβω οτι κυκλοφορησε. Το πολυ πολυ να τους αγορασει και να τους μετονομασει σε ΠΑΟΚ β να τελειωνει εκει το πανηγυρι.
Για μένα ο Ιβάν έκανε διπλό επικοινωνιακό φάουλ σήμερα το οποίο θα χρησιμοποιηθεί το επόμενο διάστημα από όλα τα χαβουζο-μέσα.
1) Ηρακλής. Είναι δυνατόν να δίνεις αφορμές να μας κατηγορούν πως έχουμε ομάδες-παραρτήματα? Εδώ στα λένε χωρίς να έχουν στοιχεία, τους δίνεις και πάτημα? Δηλαδή τι στο διάολο νόημα έχει να βγεις και να πεις αυτό που είπες? Αν ήθελες να βοηθήσεις, θα τους έπιανες και θα τους ρωτούσες κατ'ιδίαν. Τι περιμένεις να κάνει ο ερασιτέχνης? Να σου πει "Ελάτε κύριε ιδιοκτήτη του εχθρού μου και πάρτε με"? Και περιμένεις να το κάνει και δημόσια? Και αν πω ότι δεν το έκανες γιατί ειλικρινά ήθελες να τους αγοράσεις, τότε ποιο είναι αυτό το κίνητρο που σε έσπρωξε να βγάλεις την ομάδα κάρτα ότι ψάχνει παραρτήματα? Σε μία τελική, αν το έκανες από αγνή αγάπη για το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο, πάρε την Derby County που είναι και στα χρώματά μας και κάνε τον χοντρό να σε βλέπει στους εφιάλτες του ανά την υφήλιο. Στο έγραψα και νωρίτερα σήμερα. Όσο ανακατεύεσαι με τα πίτουρα θα σε τρώνε οι κότες.
2) Σαϊραδάρης. Διαβάζω στο σδνα: "Το καλοκαίρι του 2016, ο Δημήτρης Σαραϊδάρης ορίστηκε εκπρόσωπος της Super League στους τρεις αρχιδιαιτητές της ΚΕΔ, με βάση το ισπανικό μοντέλο που προωθήθηκε. Είχε προκριθεί στην άτυπη συνάντηση που είχαν οι «12» μικροί πλην των μεγάλων (ΠΑΟΚ, Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός και ΑΕΚ). Ήταν αυτός που τον περσινό Οκτώβριο, διαφώνησε δημόσια για τον ορισμό του Αλέξανδρου Αρετόπουλου στο ντέρμπι Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ. Τον περασμένο Δεκέμβριο, ο Δημήτρης Σαραϊδάρης δεν τοποθετήθηκε τελικά στην ΚΕΔ της διοικούσας επιτροπής της ΕΠΟ, μετά από απόφαση του Κωστάκη Κουτσοκούμνη. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο Κύπριος επιτετραμμένος της παγκόσμιας ομοσπονδίας, αποφάσισε να μη συμπεριλάβει το όνομα του Σαραϊδάρη στην ΚΕΔ, μετά και τις διαφωνίες που εξέφρασε ο δεύτερος για τους Γκρούτση και Βασσάρα."
Το βλέπω το άρθρο στον gay-ρο: "Ο Σαραϊδάρης το τελευταίο διάστημα υποστήριζε τα συμφέροντα του ΠΑΟΚ στην ΚΕΔ και τώρα ο Ιβάν τον έβαλε στο payroll." Καλομελέτα και έρχεται! Και το ερώτημα μου είναι, τι στο δαίμονα τον θέλουμε τον κύριο αυτόν? Δεν είχαμε ήδη έναν άλλον διαιτητή (δεν θυμάμαι δυστυχώς το όνομά του) στα γραφεία? Χτίζουμε το μοντέλο Λουτσέσκου-Καζναφέρης και στον ΠΑΟΚ? Ή (ελπίζω όχι) ο κ. Σαραϊδάρης είναι ο αντικαταστάτης Μίχελ (όπως κάποιοι συμφορουμίτες αναρωτήθηκαν)? Ο Σαραϊδάρης μπορεί να είναι εξαίρετος. Δεν τον ξέρω τον άνθρωπο. Αλλά η κίνηση του Ιβάν μου φαίνεται φάουλ.
Μακάρι να είμαι τελείως φάουλ, αλλά ρε συ Ιβάν οι σημερινές σου κινήσεις εμένα μου δημιουργούν πολλά ερωτηματικά.
ΥΓ. Μη μου πείτε ότι μηδενίζω. Όποιος δεν έτυχε να διαβάσει τη γνώμη μου παλαιότερα, είμαι φουλ Ιβανικός
1) Ηρακλής. Είναι δυνατόν να δίνεις αφορμές να μας κατηγορούν πως έχουμε ομάδες-παραρτήματα? Εδώ στα λένε χωρίς να έχουν στοιχεία, τους δίνεις και πάτημα? Δηλαδή τι στο διάολο νόημα έχει να βγεις και να πεις αυτό που είπες? Αν ήθελες να βοηθήσεις, θα τους έπιανες και θα τους ρωτούσες κατ'ιδίαν. Τι περιμένεις να κάνει ο ερασιτέχνης? Να σου πει "Ελάτε κύριε ιδιοκτήτη του εχθρού μου και πάρτε με"? Και περιμένεις να το κάνει και δημόσια? Και αν πω ότι δεν το έκανες γιατί ειλικρινά ήθελες να τους αγοράσεις, τότε ποιο είναι αυτό το κίνητρο που σε έσπρωξε να βγάλεις την ομάδα κάρτα ότι ψάχνει παραρτήματα? Σε μία τελική, αν το έκανες από αγνή αγάπη για το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο, πάρε την Derby County που είναι και στα χρώματά μας και κάνε τον χοντρό να σε βλέπει στους εφιάλτες του ανά την υφήλιο. Στο έγραψα και νωρίτερα σήμερα. Όσο ανακατεύεσαι με τα πίτουρα θα σε τρώνε οι κότες.
2) Σαϊραδάρης. Διαβάζω στο σδνα: "Το καλοκαίρι του 2016, ο Δημήτρης Σαραϊδάρης ορίστηκε εκπρόσωπος της Super League στους τρεις αρχιδιαιτητές της ΚΕΔ, με βάση το ισπανικό μοντέλο που προωθήθηκε. Είχε προκριθεί στην άτυπη συνάντηση που είχαν οι «12» μικροί πλην των μεγάλων (ΠΑΟΚ, Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός και ΑΕΚ). Ήταν αυτός που τον περσινό Οκτώβριο, διαφώνησε δημόσια για τον ορισμό του Αλέξανδρου Αρετόπουλου στο ντέρμπι Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ. Τον περασμένο Δεκέμβριο, ο Δημήτρης Σαραϊδάρης δεν τοποθετήθηκε τελικά στην ΚΕΔ της διοικούσας επιτροπής της ΕΠΟ, μετά από απόφαση του Κωστάκη Κουτσοκούμνη. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο Κύπριος επιτετραμμένος της παγκόσμιας ομοσπονδίας, αποφάσισε να μη συμπεριλάβει το όνομα του Σαραϊδάρη στην ΚΕΔ, μετά και τις διαφωνίες που εξέφρασε ο δεύτερος για τους Γκρούτση και Βασσάρα."
Το βλέπω το άρθρο στον gay-ρο: "Ο Σαραϊδάρης το τελευταίο διάστημα υποστήριζε τα συμφέροντα του ΠΑΟΚ στην ΚΕΔ και τώρα ο Ιβάν τον έβαλε στο payroll." Καλομελέτα και έρχεται! Και το ερώτημα μου είναι, τι στο δαίμονα τον θέλουμε τον κύριο αυτόν? Δεν είχαμε ήδη έναν άλλον διαιτητή (δεν θυμάμαι δυστυχώς το όνομά του) στα γραφεία? Χτίζουμε το μοντέλο Λουτσέσκου-Καζναφέρης και στον ΠΑΟΚ? Ή (ελπίζω όχι) ο κ. Σαραϊδάρης είναι ο αντικαταστάτης Μίχελ (όπως κάποιοι συμφορουμίτες αναρωτήθηκαν)? Ο Σαραϊδάρης μπορεί να είναι εξαίρετος. Δεν τον ξέρω τον άνθρωπο. Αλλά η κίνηση του Ιβάν μου φαίνεται φάουλ.
Μακάρι να είμαι τελείως φάουλ, αλλά ρε συ Ιβάν οι σημερινές σου κινήσεις εμένα μου δημιουργούν πολλά ερωτηματικά.
ΥΓ. Μη μου πείτε ότι μηδενίζω. Όποιος δεν έτυχε να διαβάσει τη γνώμη μου παλαιότερα, είμαι φουλ Ιβανικός
-
Ε ναι ολα λυμενα τα εχουμε,ας ασχοληθουμε με τον ηρακλη.
Αποκλεισμος ντροπη απο εστερσουντ που μας παει χρονια πισω.
Δηλωση παραιτησης τ.δ στις τελευταιες μερες της μεταγραφικης περιοδου χωρις να υπαρχει εξελιξη 7 σεπτεμβρη.
Απολυση προπονητη υστερα απο 1 επισημο παιχνιδι.
Μεταγραφες κυριολεκτικα την τελευταια στιγμη του καλοκαιριου οταν ολοι γνωριζουν τι χρειαζεται η ομαδα απο τον χειμωνα.
Εφοσον ολα ειναι κανονισμενα στον ΠΑΟΚ πρεπει να φτιαξουμε και την "ελληνικη ποδοσφαιρικη κοινοτητα".
ΥΓ ας μη σχολιασω οσα ακραια διαβαζω ειτε εδω μεσα ειτε γενικα σε σχολια στο διαδικτυο.Κριμα ειναι να πονοκεφαλιασω βραδιατικα.
Αποκλεισμος ντροπη απο εστερσουντ που μας παει χρονια πισω.
Δηλωση παραιτησης τ.δ στις τελευταιες μερες της μεταγραφικης περιοδου χωρις να υπαρχει εξελιξη 7 σεπτεμβρη.
Απολυση προπονητη υστερα απο 1 επισημο παιχνιδι.
Μεταγραφες κυριολεκτικα την τελευταια στιγμη του καλοκαιριου οταν ολοι γνωριζουν τι χρειαζεται η ομαδα απο τον χειμωνα.
Εφοσον ολα ειναι κανονισμενα στον ΠΑΟΚ πρεπει να φτιαξουμε και την "ελληνικη ποδοσφαιρικη κοινοτητα".
ΥΓ ας μη σχολιασω οσα ακραια διαβαζω ειτε εδω μεσα ειτε γενικα σε σχολια στο διαδικτυο.Κριμα ειναι να πονοκεφαλιασω βραδιατικα.
- ΑποστόληςΑ
Η ειρωνία στη δήλωση της ΓΣ ΗΡΑΚΛΗΣ προδίδει το πόσο μικροί είναι οι διοικούντες την ομάδα αυτή. Γι' αυτό άλλωστε και την διέλυσαν.
Εμείς το ποδόσφαιρο θα το εξυγιάνουμε κι εσείς (οι διοικούντες) δεν θα συμμετέχετε στο καθαρό ποδόσφαιρο.
Εμείς το ποδόσφαιρο θα το εξυγιάνουμε κι εσείς (οι διοικούντες) δεν θα συμμετέχετε στο καθαρό ποδόσφαιρο.