Σεβόμενος απόλυτα το μένος των παραπάνω αδερφών που σχολιάζουν και δεν θέλουν καμιά σχέση με τις γριές, δεν έχω κάποιο λόγο να έρθω σε αντιπαράθεση. Ο καθένας με την άποψή του.klainmein έγραψε:Ιβάν, είσαι μεγάλος σε ΟΛΑ σου. Όσο και να τις σιχαίνομαι τις γριές, ΑΥΤΟΣ είναι ο τρόπος για να βελτιωθεί το μυαλό μας και ο τρόπος που αντιμετωπίζουμε τις ομάδες. Μπας και δούμε μια καλύτερη μέρα στο ποδόσφαιρό μας. ΚΑνονικά, έτσι έπρεπε να σκεφτόμαστε όλοι, όπως ο Σαββίδης και να βελτιώσουμε το αύριο της Θεσσαλονίκης, το αύριο του ελληνικού ποδοσφαίρου. Μπράβο.
ΥΓ Συμφωνώ απόλυτα goran64: Σεβασμός ναι, αλλά μόνο στην Ιστορία του Ηρακλή και όχι στο κάθε εγκληματικό στοιχείο εντός των τάξεων του!! + Μεγαλοψυχία
Εγώ προσωπικά είμαι απόλυτα σύμφωνος με αυτό που λέει ο φίλος klanmein και ο Γκόρανος!
Βάζω στην άκρη τα άρρωστα/χασικλομένα/εγκληματικά στοιχεία της γριάς και κρατάω μόνο την υγιής ομάδα, που δεν βρίσκω κάποιον λόγο να μην μείνει ενεργή στην Θεσσαλονίκη. Υποκλίνομαι στην ψυχή του Ιβάν!
Μην ξεχνάτε πως σε μερικά χρόνια μπορεί και εμείς να είμαστε στην ίδια δεινή κατάσταση και να χρειαστεί να μας σώσει και μας κάποιος άλλος. Αλληλεγγύη στους συμπολίτες και ας υπάρχουν ανάμεσά τους σκατάνθρωποι. Παντού υπάρχουν τέτοιοι άλλωστε, ακόμα και ανάμεσά μας!
Όσο για την κίνηση / σκέψη έστω του Ιβάν, δεν είναι μόνο για την βελτίωση του Ελληνικού ποδοσφαίρου .., αλλά ΓΕΝΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ ΓΕΝΙΚΑ, την βελτίωση ΌΛΩΝ ΜΑΣ. Μακάρι όλοι μας να είχαμε τέτοιες ευαισθησίες και να βοηθάγαμε τον συνάνθρωπό μας και όχι έτσι όπως έχουμε καταντήσει που δεν μας νοιάζει τίποτα και κανένας.