Δεν μας πιάνεις εμάς εσύ!ΑποστόληςΑ έγραψε:Τώρα είναι που μπερδεύτηκα.
Εμείς μιλάμε σε άλλο επίπεδο.
Χάσμα γενεών!
Δεν μας πιάνεις εμάς εσύ!ΑποστόληςΑ έγραψε:Τώρα είναι που μπερδεύτηκα.
Φίλε εγώ δίνω ένα μάθημα 4-6 Πάντειο. Με το που τελειώσω λογικά θα πάρω μετρό και ηλεκτρικό γύρω στις 7 κ κάτι θα είμαι Ριζούπολη. Αν είστε νότια στείλε μου pm να πάμε μαζίnikolasf έγραψε:Πρόκειται να πάμε Ριζούπολη εγώ και κάποιος πιτσιρίκος φίλος μου αρρωστημένο ΠΑΟΚτσάκι.... Αν θέλει κάποιος να συναντηθούμε και να πάμε παρέα... ας μου το πει εδώ και θα βρεθεί τρόπος επικοινωνίας!
![]()
πιστεύω θα βρεθούμε θα στείλω ΠΜPiero έγραψε:Φίλε εγώ δίνω ένα μάθημα 4-6 Πάντειο. Με το που τελειώσω λογικά θα πάρω μετρό και ηλεκτρικό γύρω στις 7 κ κάτι θα είμαι Ριζούπολη. Αν είστε νότια στείλε μου pm να πάμε μαζίnikolasf έγραψε:Πρόκειται να πάμε Ριζούπολη εγώ και κάποιος πιτσιρίκος φίλος μου αρρωστημένο ΠΑΟΚτσάκι.... Αν θέλει κάποιος να συναντηθούμε και να πάμε παρέα... ας μου το πει εδώ και θα βρεθεί τρόπος επικοινωνίας!
![]()
Gesendet von meinem iPhone mit Tapatalk
Αν ήταν Κυριακή δεν θα το συζητούσα. Επειδή είναι καθημερινή δεν ξέρω. Πρέπει να συνεννοηθώ με την υπόλοιπη οικογένεια, πράγμα που θα γίνει το ΣΚ που θα βρεθούμε (είναι ακόμη στην Τήνο). Εάν πάω θα σε ενημερώσω 24 ώρες πριν (Κυριακή).giapas έγραψε:Αποστόλη θα πάμε ;