21. Diego Biseswar

Συζήτηση για το έμψυχο υλικό της ομάδας
Άβαταρ μέλους
hasio_john

Re: 21. Diego Biseswar

Δημοσίευση από hasio_john »

obanebane έγραψε:Δε πάει πουθενά ο αφανας,εδώ θα μείνει και θα τους μαμησουμε όλους.
That's the spirit .... :opaokara:
Άβαταρ μέλους
Tolaros

Δημοσίευση από Tolaros »

obanebane έγραψε:Δε πάει πουθενά ο αφανας,εδώ θα μείνει και θα τους μαμησουμε όλους.
Το αυτό.
ΠΞΣ παντού
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

iasoiako έγραψε:
Sick Bastard έγραψε:
Tupac έγραψε:Άκουσα απο ραδιο οταν αν φύγει θα ειναι με την μορφή ελεύθερου. Ελεος ποια. Αν ειναι ετσι καλυτερα να κάτσει...
Τρία μύρια για όποιον θέλει, ομάδα ή τον ίδιο τον παίχτη.
Τιμή εκκίνησης.
Οτιδήποτε λιγότερο είναι ξεπούλημα, χωρίς λόγο.
Odi έγραψε:Ε ρε να παραχωρηθεί ο αφάνας, να τραυματιστεί ο Ελ Καντουρί και μετά να κράζουμε τον Πέλκα. Σαν να το βλέπω μπροστά μου το έργο.
Εμ, γι αυτό λέμε ότι δεν είναι 10αρι, τσάμπα θα τον κράζει ο κόσμος μετά.
XAXAXAXAXA,

3 εκατ. ο Μπίσεβαρ. Στο τόπικ με τα ανέκδοτα ίσως πρέπει να μπει.
Γύρω στα 500.000 αποδεκτή κάθε πρόταση.
Στην επομενη ειρωνεια για παικτη του ΠΑΟΚ και απαξιωση θα εχει μπαν.
Άβαταρ μέλους
Sick Bastard

Δημοσίευση από Sick Bastard »

iasoiako έγραψε:μισο εκατομύριο για τον παίχτη που έχει τις περισσότερες ασσίστ στην ομάδα
1ο ή 2ο στις ασσίστ στο πρωτάθλημα και με τον transfermarkt να τον έχει στα 2,25
τη στιγμή που ο ΠΑΟΚ δεν καίγεται από πουθενά να τον δώσει και ο παίχτης έχει συμβόλαιο
Τι ακριβώς είναι για τ ανέκδοτα;
Ο Μπίσεβαρ δεν μπορεί να πάει σε καλύτερη ομάδα από τον ΠΑΟΚ, καθώς επίσης και σε ομάδα από τοπ χώρες. Οι ασσιστ που αναφέρεις είναι απλά ένα στατιστικό. Και ο Πέλκας στην Καλαμαριά είχε 18 ματς 6 γκολ 12 ασσιστ και η Καλαμαριά θα έπεφτε. Εκτός από Άραβες ή Τούρκους ή Κινέζους, κανένας δε πρόκειται να δώσει πάνω από 500.000 να τον πάρει. Είναι απλά ένας ρολίστας, 10 άρι, που δίνει καλές πάσες. Δηλαδή θα έρθει η Σάλκε που είδες πέρσυ στην Τούμπα να σε κάνει γιο γιο να πάρει τον Μπισεβαρ, που δεν μπορούσε να αναπνεύσει. Το θέμα είναι να φτάσουμε σε επίπεδα Σάλκε όχι Groningen και Nijmengen.[/quote]

Μπράβο στον Πέλκα, αλλά άσχετο τελείως.

Ε ωραία, στα παπάρια μου που θα πάει όταν κι αν φύγει απ τον ΠΑΟΚ κι αν θα πάει σε καλύτερη ομάδα
ο Μπίσεσβαρ ενώ είναι κομβικός παίχτης του κυπελλούχου Ελλάδας κι όχι του κυπελλούχου ΕΠΣΘ όπως η Καλαμαριά ξερω γω.
Μετά τα βιογραφικά, δεν μετράνε και τα στατιστικά;
Τι μετράει πλέον, απορώ.
Τέλος πάντων.

ο παίχτης γιατί να φύγει στο 1/3 σχεδόν των χρημάτων που κοστολογείται απ την αγορά;
(κι αυτό νούμερο είναι, μπορεί να μην μετράει, απλά λέω ρε παιδί μου τώρα).

Ας πάει στην Κίνα, που πληρώνουν, ας πάει στην Αραβία που πληρώνουν 3 μύρια
Γιατί ο ΠΑΟΚ να τον αφήσει με 500k;
Ποιά Σάλκε; Γιατί να τον πάρει η Σάλκε;
Ρολίστας; Που λέγαμε όλοι πότε θα βγάλει 90λεπτο να φύγουν τα κολλύρια
κι όταν άρχιζε να παίζει κανονικά λέγαμε αμάν τι ωραίο παιχτάκι;
Ε νταξει ρε παιδιά, αν είναι ρολίστας που δεν τον αφήνει η Σάλκε να αναπνεύσει
να τον δώσει και τζάμπα ο ΠΑΟΚ, σιγά τον παίχτη.
Άβαταρ μέλους
paoki_sweden

Δημοσίευση από paoki_sweden »

BRING BACK PEDRO AND WE WILL F@CK EVERYBODE EVERYWERE!!!!!!!!!!!!!!!! :opaokara:
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

Odi έγραψε:
simba έγραψε:Ντινο, στις λιγες φορες που μπηκε ως αλλαγη, μονο στην 4αρα επι του βαζελου επαιξε σοβαρα, που ηταν και "προδιαγεγραμμενο" να μπει για να τους παρει αμπαριζα στο Β'..
Ήταν προδιαγεγραμμένο; Πώς ακριβώς;

Άσχετο με το post του Simba από εδώ και κάτω:

Α ρε ΠΑΟΚτση έκανες δύο μεταγραφές και αρρώστησες και ξέχασες οτι το τελευταίο δεκάρι πριν τον Μπίσεσβαρ ήταν ο....Ίβιτς μια εξαετία πριν.

Παίκτες της ποιότητας του Μπίσεσβαρ δεν πρέπει να αποχωρούν.

Ξαναγράφω: Έστω οτι τραυματίζεται ο Ελ Καντουρί. Πόσοι εδώ μέσα θα κράξετε επειδή αλλαγή του θα είναι ο Πέλκας;Πόσοι θα γράψετε για γυμνό ρόστερ;
Το 90-95%
donpablo

Δημοσίευση από donpablo »

τρομερο ρεπορταζ τσακαλεα στο σπορτ24 ......ο ΠΑΟΚ εχει προταση για μπισε αλλα .........δεν ξερουμε αν παει δανεικος η αν πωληθει η αν τον χαρισουμε.....εγκλημα αν χαριστει οι καριολες κραζαν απο μεσα αν παει δανεικος δεν ξερουμε οψιον αν πωληθει δεν ξερουμε ποσο γενικως δεν ξερουμε τιποτα αλλα ειμαστε ρεπορτερ κατα τα αλλα
Άβαταρ μέλους
Azrael

Δημοσίευση από Azrael »

για μενα δεν πρεπει με τιποτα να φυγει!αν εχουμε ελπιδες για κατι καλο φετος οφειλεται στο βαθος του ροστερ!αν αρχισουμε να δινουμε τον εναν και τον αλλον παλι θα ψαχνομαστε στα μεσα της σεζον.
donpablo

Δημοσίευση από donpablo »

και ξαφνικα σε καποιους δεν κανει ο μπισε ..........ο οποιος σε ζελα κουλα θα επαιζε βασικος με κλειστα ματια και θα τον αποθεωναν α ρε απαξιωση
Άβαταρ μέλους
Dinos_Liverpool

Δημοσίευση από Dinos_Liverpool »

paoki_sweden έγραψε:BRING BACK PEDRO AND WE WILL F@CK EVERYBODE EVERYWERE!!!!!!!!!!!!!!!! :opaokara:
Μάλλον σου είπαμε εσένα όχι Greeklish, να υποθέσω, ε;

Γιατί δεν βάζεις hellinikos, ρε συ Σουηδέ, να goustaroume καλύτερα αυτά που γράφεις;
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

Τα αρνητικά του, γνωστά. ΚαΚός αθλητής, ολίγον τι βαριεστημενος, μάλλον όχι με νοοτροπία πρωταθλητή.

Τα θετικά του εμφανη. Απαραιτητες οι γλυκές μπαλιές του, όαση η κάθετη του στην πλάτη της αμυνας, θεαματικά τα πλασέ του εκτός περιοχής.

Εφόσον δεν υπάρχει οικονομικό αλλά και ανταγωνιστικό θέμα καθώς πλέον θα είναι παγκιτης, τότε θεωρώ πολύ χρήσιμη την παραμονή του.

Αν φύγει το μεγαλύτερο πρόβλημα δεν είναι ότι δεν έχουμε αντικαταστάτη, αλλά ότι τότε η έλευση Μαουρισιο καντουρι και Βιερίνια καθίσταται λιγότερο εντυπωσιακή, αφού ΜΕ το Μπισεσβαρ είμαστε πράγματι υπερπλήρεις στην επίθεση. ΧΩΡΙΣ αυτόν είμαστε απλά δυνατοί. Κουραση, ντεφορμαρισμα, τραυματισμοί και ατυχίες επιβάλλουν να έχουμε ποιοτικες λύσεις στον παγκο
Οδυσσέας

Δημοσίευση από Οδυσσέας »

Κάποιος πιο πάνω ανέφερε ότι μόλις γράφτηκα μέλος και στο δέκατο ποστ είπα κάποια πράγματα σχετικά με τις μεταγραφικές εξελίξεις στον ΠΑΟΚ μας και τις αντιδράσεις ορισμένων. Καταρχάς, από ποιόν αριθμό ποσταρίσματων και μετά, επιτρέπεται να λέω την άποψή μου ??
Επαναλαμβάνω ότι πλέον άλλαξε επίπεδο η ομάδα όσον αφορά την προσωπικότητα των ΒΑΣΙΚΩΝ παικτών της ενδεκάδας. Για μένα η παραχώρηση του Μπισεσβαρ δεν θα έχει αρνητικές επιπτώσεις στην αγωνιστική πορεία του ΠΑΟΚ. Αυτή είναι η άποψή μου. Φυσικά δεν έχω ανάγκη να δείξω σε ΚΑΝΕΝΑΝ πόσο ΠΑΟΚ είμαι και πόσο ΠΑΟΚ νιώθω. Αυτό είναι ζήτημα του καθενός από εμάς. Απλά, ΣΤΗΡΙΖΩ ΜΕ ΘΕΤΙΚΟ ΤΡΟΠΟ σκεψης την νέα προσπάθεια. Δικαίωμά μου.
Άβαταρ μέλους
Dinos_Liverpool

Δημοσίευση από Dinos_Liverpool »

Εννοείται, παλίκαρε Οδυσσέα, ότι θα λες τη γνώμη σου...

Απλώς, οι περισσότεροι που δεν θέλουνε να φύγει, δεν μιλήσανε για καταστροφή, όπως είπες.
Άβαταρ μέλους
goran 64

Δημοσίευση από goran 64 »

Για χάρη της προϋπάρχουσας συζήτησης, άσχετα αν υπάρχει πρόταση ή όχι για παραχώρηση του, συμπληρώνω:

Προσωπικά, αν ήμουν στην θέση του προπονητή μας, θα του δινα τον ρόλο του ηγέτη στον θεσμό του Κυπέλλου, με προσωπικό του αλλά και ομαδικό μας στόχο την κατάκτηση του, με όποιους συμπαίχτες σε κάθε αγώνα επιλέξω...

Θα του τόνιζα ότι το Κύπελλο για τον Π.Α.Ο.Κ. είναι επίσης πάρα πολύ σημαντικό, μιας και δεν συμβαίνει συχνά η κατάκτηση του κι ότι άσχετα με το περσινό, ποτέ δεν έχει συμβεί ξανά να πάρει 2 συνεχόμενα στην Ιστορία του!!!!

Επίσης θα του ξεκαθάριζα ότι στα "βαριά" παιχνίδια θα πόνταρα πολλά επάνω του ως βασικό game changer, ενώ θα βοηθούσε απ την αρχική 11άδα σε όποιους αγώνες έκρινα ότι η τακτική θα πρέπει να χει σαν play maker αυτόν...

Βασικά, όλα αυτά, με την προϋπόθεση ότι δεν μπορούσα να τον χωρέσω στα πλάνα μου στην ίδια 11άδα με τον Ελ Καντουρί, παρά ίσως για ορισμένα παιχνίδια στο υπόλοιπο της σεζόν, μιας και ήξερα καλά τους αντιπάλους μας...

Εάν έμενε σύμφωνος με όλα τα παραπάνω, δεχόμενος αυτήν την σημαντικότητα του, θα τον κρατούσα σίγουρα!!!!

Υ.Γ. Όλα τα παραπάνω αποτελούν απλά δικές μου σκέψεις, τις οποίες φυσικά μοιράζομαι μαζί σας συζητώντας... ;)
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

Δε τον εχω για τοσο μαλακα τον Λουτσεσκου,σιγουρα θα εχει μιλησει με τους περισσοτερους παιχτες της ομαδας,αν δε το εχει κανει θα το κανει σιγουρα.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”