Αύξηση Μετοχικού Κεφαλαίου ΠΑΕ ΠΑΟΚ

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
PAOK SYMI

Δημοσίευση από PAOK SYMI »

Εχεις δικιο αδερφε!εγω θα παρω μετοχες δια 4!τα χρηματα που ειναι να βαλω θα τα μοιραστω με την κυρα μου,μανα κ πατερα για να αυξησουμε την συμετοχη!μαζεψα κ απο φιλους απο λιγα χρηματα πηρα κ εξουσιοδοτησεις κ θα παρω κ γιαυτους!δεν νοειτε να μην μαζευτουμε 20000 ατομα!!!!!!!!!!!!! ΞΥΠΝΑΤΕ ΑΔΕΡΦΙΑ!!!!!!!!!!!!! Η ΣΥΜΕΤΟΧΗ ΜΕΤΡΑΕΙ!!!!!!!!!!!!10Ε ο καθενας να βαλει φτανει :shock:
Άβαταρ μέλους
scouser4

Δημοσίευση από scouser4 »

Οι μέρες περνάνε και δυστυχώς δε γίνεται τίποτα..

Τόσα χρόνια λέμε και λέμε ο ΠΑΟΚ είναι ο ΛΑΟΣ του!

Που είναι ο ΛΑΟΣ τώρα ?...
Άβαταρ μέλους
agave

Δημοσίευση από agave »

agave έγραψε:To είχα γράψει μετά τον αγώνα με τον οφη και το ξαναβάζω κι εδώ.

Ορμάτε ρε για μετοχές, η ομάδα φυσάει πάρτε το χαμπάρι!!!! Ο λαΛάκης παίζει μπάλα και ο Balafinho κρατάει το κέντρο!!! Μέχρι κι ο Ιβιτς έκανε παιχνίδι! Κι εσείς?????? Τι περιμένετε ρε και ήμαστε λιγότεροι απο 3000??????? Πάτε καλά???????? Κόψτε το κάπνισμα για μια μέρα ρε πεταμένοι!! Στην π%^τσα μου αν παρεξηγηθεί κανείς με το "πεταμένοι" αλλά για μένα όποιος δεν μπορεί να βάλει 1 γ@μημένο γιούρο για αυτή τη μεγάλη καύλα που λέγεται ΠΑΟΚ, είναι πεταμένος. Έτσι απλά.

3000 μέτοχοι.. και μέσα είναι και η γκόμενα μου, ο πατέρας και η μάνα μου. Ο αδερφός μου και η νύφη μου. Και κανείς τους δεν έχει σχέση με ΠΑΟΚ. Και είμαι σίγουρος πως στους 3000 είναι πολλοί τέτοιοι. Εγώ προσωπικά θα ντρεπόμουν να έχουν βοηθήσει τόσοι άσχετοι κι εγώ να λέω "δε γαμείς μωρέ, θα πάνε οι άλλοι, πολλοί είμαστε"......
3011. Ανεβαίνουμε.

Αργά βαδίζω, ζωή κερδίζω ε?

Που είστε ρε ΠΑΟΚάρες??

Που είστε οραματιστές του τσου λου????

Που είστε ρε όλοι που ονειρεύστε Νιχάτ και Βορονίν????

Που είστε ρε κάτοχοι διαρκείας????????

Που είσαι ρε Σαλονίκη με τα ωραία σου και τον λευκό σου πύργο και τον ΠΑΟΚ σου????????

Που είστε ρε εσείς που πάτε μες τη βροχή να δείτε την καύλα σας???????

Που είστε εσείς που μαλώνετε και παρατάτε την γυναίκα σας για να δείτε φαίας τρικάλων - ΠΑΟΚ????????

Που είστε αδέρφια?

ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ ΡΕ?????

Θα κοιμάστε ήσυχοι τα βράδια αν ξέρετε οτι είχατε μια ευκαιρία να σπρώξετε τον πληγωμένο ΠΑΟΚ, να τον βοηθήσετε να ξαναπετάξει, να τον δείτε εκεί που θέλετε και την πετάξατε στα σκουπίδια?????
Άβαταρ μέλους
adam04

Δημοσίευση από adam04 »

Του Πετρουλακη......

Η επιτυχία του Ζαγοράκη στη διοίκηση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ είναι και αγωνιστική και οργανωτική έως τώρα τουλάχιστον, αλλά είναι και “συσπειρωτική”.
Και εξηγούμαι: Ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ κατάφερε να συσπειρώσει τον κόσμο γύρω από την ομάδα, στα δυο χρόνια (σχεδόν) της παρουσίας του. Την πρώτη χρονιά 12.000 διαρκείας, τη δεύτερη 19.000 φίλοι του “δικεφάλου” κατέβαλλαν τον οβολό τους και αγόρασαν εισιτήριο διαρκείας, ενώ τώρα περίπου 3.000 νέοι μέτοχοι αγόρασαν μετοχές.
Τι σημαίνει αυτό; Ότι ο κύκλος υποψήφιων παραγόντων και μετόχων του ΠΑΟΚ μεγαλώνει προς όφελος της ομάδας. Μπορεί από αυτή τη βάση των μετόχων να “ξεπηδήσουν” οι αυριανοί Βιολίδηδες και Μανδρίνοι, ο αυριανός Ζαγοράκης, πρόεδρος και μεγαλομέτοχος. Έτσι κάπως μπήκε στον ΠΑΟΚ ο Βιολίδης. Στο μπάσκετ, τότε, ο Αλεξόπουλος ανακοίνωσε ότι όποιος αγοράσει μετοχές έχει και μια σημαντική έκπτωση στο διαρκείας και πήγε ο Ηλίας, να βοηθήσει την ομάδα της καρδιάς του. Λίγο αργότερα, διάβασε στην εφημερίδα ότι γίνεται γενική συνέλευση της ΚΑΕ ΠΑΟΚ και εφόσον ήταν μέτοχος, πήρε ένα φίλο του και παρακολούθησε την πρώτη του γενική συνέλευση. Σιγά-σιγά, χωρίς να το καταλάβει και ο ίδιος, έχοντας την οικονομική ευχέρεια, βοήθησε το μπάσκετ του ΠΑΟΚ και σήμερα είναι αντιπρόεδρος της ΠΑΕ και βασικότατος διοικητικός παράγοντας της ομάδας.
Πόσο μακριά από την πραγματικότητα είναι να εμφανιστεί αύριο-μεθαύριο ένας άλλος παράγοντας που δεν τον γνωρίζει σήμερα κανένας και να ασχοληθεί ενεργά με τον ΠΑΟΚ; Καθόλου απίθανο, το αντίθετο μάλιστα εάν λάβετε υπόψη σας ότι στην αύξηση μετοχικού κεφαλαίου της ΠΑΕ έχουν συμμετάσχει έως τώρα περίπου 3.000 άτομα και πάνω από 19.000 έχουν αγοράσει διαρκείας της ποδοσφαιρικής ομάδας.
Αυτό είναι και το μεγαλύτερο “κέρδος” για τον ΠΑΟΚ, τον οποίο δυο χρόνια πριν, κανένας παράγοντας δεν πλησίαζε! Αυτή είναι και η μεγάλη επιτυχία του Ζαγοράκη, ότι κατάφερε να συσπειρώσει τον κόσμο, να τον φέρει πιο κοντά στην ομάδα και στο φινάλε να βγάλει αύριο-μεθαύριο τη νέα γενιά παραγόντων, που θα μπορέσουν να συμβάλλουν οικονομικά και να αναλάβουν πρωτοβουλίες για εξεύρεση νέων οικονομικών πόρων, απόντος του μεγάλου επενδυτή.
ΥΓ1: Ο ΠΑΟΚ περιμένει τώρα να υλοποιηθούν οι υποσχέσεις που έδωσαν κάποιοι μεγαλοσχήμονες παράγοντες της κοινωνικής ζωής του τόπου. Αυτοί που υποσχέθηκαν ότι θα βάλουν τα “πολλά λεφτά” στην αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Να δούμε και στο φινάλε ποιοι κάνουν “τζάμπα λεζάντα”.
Άβαταρ μέλους
agave

Δημοσίευση από agave »

Μπράβο αδερφέ αλλά πάρε τα λεφτά πίσω και πήγαινε βάλτα εσύ. Δε χρειάζεται λεφτά η ομάδα. Συμμετοχή θέλουμε. Πάρ'τα πίσω, αν όχι όλα, πάρε 5 ευρώ και βάλτα στο όνομα σου.
Άβαταρ μέλους
agave

Δημοσίευση από agave »

Μακάρι απλά να μην είσαι καλά πληροφόρημένος και οχι να ψάχνεις δικαιολογίες.

Είπες οτι είσαι φοιτητής.

Ταυτότητα, εφορία.

"Θα ήθελα σας παρακαλώ να βγάλω αριθμό φορολογικού μητρώου".

"Την ταυτότητα σας παρακαλώ".

"Ευχαριστώ"

Και έχεις ΑΦΜ.

5 λεπτά. Νο mama, no μπαμπά. Έτσι απλά.
Άβαταρ μέλους
agave

Δημοσίευση από agave »

Είπαμε απαράδεκτε. Αργά βαδίζω ζωή κερδίζω.

Θα πάνε 25 του μηνός τα παιδιά.

Μέχρι τις 25 θα είμαστε 5.000 και θα φτάσουμε 25.000. Και απο τις μεγάλες ουρές την τελευταία μέρα βάζω στοίχημα οτι θα βγούνε πολλοί και θα πούνε

"νταξ, εγώ πήγα, ΠΑΟΚ σε λεω, αλλά είχε πολύ κόσμο και δεν πρόλαβα... Αλλά πήγα, αλήθεια λέω".........

Κοπριές.
angelos4a

Δημοσίευση από angelos4a »

α ρε ageve πόσο δίκιο έχεις...Μόνο λόγια είναι τλκ οι περισσότεροι κ δυστυχώς αυτοί που βάζουν κ παοκόμετρο στο γήπεδο ή το παίζουν ΠΑΟΚια παλιάς στόφας...η Τούμπα είναι δικιά μου κ συ μαγκάκι που είσαι από αλλού τράβα γ@μήσου κ μην ασχολείσαι με την ομάδα μου γιατί δεν ξέρεις τι σημαίνει ΠΑΟΚτσης...
Ενώ αυτός που το χει δίπλα του κ το χαίρετε είναι ο μάγκας ο απίστευτος, ο την ψυχή μου δίνω κ το αλάνι που όλοι θα ήθελαν να είναι...Ελεος....Ξεστραβωθείτε μην γίνεστε τροχοπέδη στην ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ....Είναι η αγάπη τους για αυτό δεν πέρνουν εισιτήρια , μετοχές...αυτοί είναι ΠΑΟΚ κ μόνο...οι άλλοι δεν ξέρετε κ τραβάτε να μ@μηθείτε...
Όποιος διαφωνεί ας μου πει... :shock:

Υ.Γ. Μακάρι να βγω ψεύτης....
Άβαταρ μέλους
ramboutla

Δημοσίευση από ramboutla »

agave έγραψε:Μπράβο αδερφέ αλλά πάρε τα λεφτά πίσω και πήγαινε βάλτα εσύ. Δε χρειάζεται λεφτά η ομάδα. Συμμετοχή θέλουμε. Πάρ'τα πίσω, αν όχι όλα, πάρε 5 ευρώ και βάλτα στο όνομα σου.
Πολύ σωστός!!!
Και ΄γω τα λεφτά που ήτανε να βάλω τα έσπασα στα τρία και πήρα μαζι την γυναίκα μου και την μάνα μου και τις έκανα μετόχους του ΠΑΟΚ.
Άβαταρ μέλους
free4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από free4 »

Δευτέρα η σειρά μου..

Πάνω από 3000 είναι πλέον ο αριθμός όσων έχουν προμηθευτεί μετοχές.
Το συνολικό ποσό αγγίζει τις 500.000 ευρώ!
Άβαταρ μέλους
kass4

Δημοσίευση από kass4 »

Όταν δεν βλέπω ποστ για την ΑΜΚ τρελλαίνομαι. Γι αυτό:

πάρτε μετοχές
πάρτε μετοχές γαμώτο
πάρτε μετοχές γαμώ το κέρατό μου
βάλτε κι άλλους να πάρουν μετοχές
τη μαμά σας, τη θεία σας, την γιαγιά σας
τον μπαμπά σας, τον ξάδερφο, τον παππού σας,
τον γείτονα, τον μπακάλη, τον μανάβη, τον φούρναρη,
ΜΕΤΟΧΕΣ ΓΑΜΩΤΟ ΜΟΥ
Άβαταρ μέλους
kass4

Δημοσίευση από kass4 »

Τους ξέχασα γαμώ την τρέλλα μου

:) :) :)
Άβαταρ μέλους
DimisK
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από DimisK »

:lol: :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
Slade

Δημοσίευση από Slade »

aparadektos έγραψε:Τι έγινε με τις μετοχές μείναμε στα λόγια;;;
ετσι φαινεται, αυτο που με τρελαινει ειναι οτι στο κυπελλο με το σκουληκι θα χει 30.000 κοσμο χαλαρα κ απ αυτους μονο ο 1 στους 10 θα εχει συμμετασχει στην ΑΜΚ
Par1s

Ένα σκουλίκι στην ΑΜΚ

Δημοσίευση από Par1s »

Έβαλα στοίχημα με τον διευθυντή μου ο οποίος είναι αριανός για τον αγώνα κυπέλλου της τετάρτης και του έδωσα και το Χ..

Το στοίχημα είναι το εξής:

Σε περίπτωση που χάσω το στοίχημα θα γίνω μέλος της λέσχης τους.

Αλλά με την ΝΙΚΗ μου θα γίνει μέτοχος στον ΠΑΟΚ αυτός.

Εγώ του το πρότεινα γιατί μου έλεγε κάτι περίεργα για διπλά και προκρίσεις.

Πως με βρίσκετε;

Άντε ΠΑΟΚΑΡΑ γάμα το σκουλίκι!

Όλοι μετοχές ΤΩΡΑ

:?
Απάντηση

Επιστροφή στο “Διοικητικά”