ΑποστόληςΑ έγραψε:rainmaker έγραψε:Ο Στανογεβιτς έφυγε γιατί οι ανώτεροι του στην ομάδα τον θεωρούσαν επικίνδυνα ανίκανο.
Οι ίδιοι δεν τον επέλεξαν; Πώς άλλαξαν γνώμη; Από τα φιλικά και τους δύο επίσημους αγώνες;
Όπως σωστά γράφεις η ομάδα δεν μπορούσε να πάρει τα πόδια της σε όλους τους αγώνες των play-off του Μαΐου. Την ίδια ακριβώς ομάδα είδαμε και στα φιλικά και στους αγώνες του E.L. Εκτός αν θεώρησαν ότι η καμένη περυσινή ομάδα θα έπρεπε να είχε συνέλθει μετά την καλοκαιρινή προετοιμασία επομένως για το ότι δεν φρεσκαρίστηκε θεώρησαν ότι έφταιγε ο Stano.
Δεν ξέρω είμαι πολύ μπερδεμένος. Κατ' αρχήν δεν ξέρω πού να αποδώσω την κατάρρευση της ομάδας μετά το κύπελλο. Επιπρόσθετα έχουμε και τον τότε προπονητή να θέλει να αφήσει την ομάδα πρι ξεκινήσουν τα play-off και τελικά να το κάνει αμέσως μετά. Είναι κι αυτές οι περίεργες δηλώσεις περί απειλών που μετέφερε ο Ιβάν.
Εμείς το μόνο που βλέπουμε είναι μια αρρωστημένη ομάδα που παίζει πολύ κατώτερα των ατομικών δυνατοτήτων των παικτών της. Το γιατί συμβαίνει αυτό δεν το γνωρίζουμε, αλλά εύχομαι να το γνωρίζουν αυτοί που παίρνουν τις αποφάσεις.
Συμφωνώ πως από πέρυσι δεν έχουμε σηκώσει κεφάλι. Και διαφωνώ με το σουρμε ότι έχουμε χορτάσει μπάλα εδώ και χρόνια και μας λείπει το αποτέλεσμα. Έχω βαρεθεί να βλέπω το ΠΑΟΚ με κολλύρια να μη μπορεί να αλλάξει 3η πάσα και η γιομα να πηγαίνει σύννεφο. Με εξαίρεση κάποιες μικρομέγαλες αναλαμπές μέσα σε κάθε χρονιά. Η περσυνή χρονιά έχει αφήσει πολλά ερωτηματικά σχετικά με το διαζύγιο με Ιβιτς και με το καλοκαιρινό φιάσκο. Φαίνεται ότι δε θα μάθουμε ποτέ τι έγινε , από τη στιγμή που τα -κατά τη γνώμη μου- ψέμματα που είπε ο Σαββίδης για να αποπροσανατολίσει το κόσμο σχετικά με απειλές , κουκούλωσαν το θέμα. Αν προσθέσεις στα παραπάνω και ένα προπονητή που δεν εμπνέει μεγάλη μάζα του κόσμου , είναι λογικό να υπάρχει ένα μούδιασμα.
Αντίδοτο στο μούδιασμα είναι οι ΜΕΤΑΓΡΑΦΑΡΕΣ που έκανε ο Σαββίδης το καλοκαίρι. Αλλά θα ήταν πολύ καλό για τη λειτουργία της ομάδας να προσπαθήσει να διορθώσει όσα προβλήματα υπάρχουν και να υπάρξει ξεκάθαρο αγωνιστικό πλάνο. Έχουν πάει εκατομμύρια ευρώ χαμένα , τεράστιες μεταγραφές στο βρόντο όταν δεν εξυπηρετούσαν έναν στοχευμένο αγωνιστικό σχεδιασμό. Αντιθέτως , αν υπάρχει ξεκάθαρο αγωνιστικό πλάνο και σχεδιασμός , ακόμα και με λίγα χρήματα τα καταφέρνεις. Για να πάρει η ομάδα πρωτάθλημα , δε γίνεται ο Βιερίνια να περνάει 5 αντιπάλους και να βάζει γκολ. Πρέπει όλα στην ομάδα και γύρω από αυτή να δουλέψουν ρολόι. Κι αυτό δεν είναι ευθύνη του προπονητή ( για ΠΑΟΚ μιλάμε ) αλλά αυτών που πραγματικά κινούν τα νήματα.
Πως δένουν όλα τα παραπάνω με το Λουτσέσκου ; Αν από τη διοίκηση στηριχθεί έμπρακτα , αν είναι τυχερός και οι μεταγραφές δώσουν νέα πνοή στην ομάδα και αν ο ίδιος καταφέρει να επιβάλλει τη παρουσία του στη προπόνηση και τα αποδυτήρια τότε θα τα καταφέρει. Λογικά θα πρέπει να περιμένουμε μέχρι τις γιορτές ώστε να έχουμε ένα ικανό διάστημα να τον κρίνουμε.
Εγώ συνολικά είμαι απαισιόδοξος , αλλά σαφώς λιγότερο απαισιόδοξος μετά τις πολύ δυνατές μεταγραφές που κάναμε.