Răzvan Lucescu

Συζήτηση για το έμψυχο υλικό της ομάδας
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Re: Răzvan Lucescu

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

rainmaker έγραψε:Ο Στανογεβιτς έφυγε γιατί οι ανώτεροι του στην ομάδα τον θεωρούσαν επικίνδυνα ανίκανο.
Οι ίδιοι δεν τον επέλεξαν; Πώς άλλαξαν γνώμη; Από τα φιλικά και τους δύο επίσημους αγώνες;
Όπως σωστά γράφεις η ομάδα δεν μπορούσε να πάρει τα πόδια της σε όλους τους αγώνες των play-off του Μαΐου. Την ίδια ακριβώς ομάδα είδαμε και στα φιλικά και στους αγώνες του E.L. Εκτός αν θεώρησαν ότι η καμένη περυσινή ομάδα θα έπρεπε να είχε συνέλθει μετά την καλοκαιρινή προετοιμασία επομένως για το ότι δεν φρεσκαρίστηκε θεώρησαν ότι έφταιγε ο Stano.
Δεν ξέρω είμαι πολύ μπερδεμένος. Κατ' αρχήν δεν ξέρω πού να αποδώσω την κατάρρευση της ομάδας μετά το κύπελλο. Επιπρόσθετα έχουμε και τον τότε προπονητή να θέλει να αφήσει την ομάδα πρι ξεκινήσουν τα play-off και τελικά να το κάνει αμέσως μετά. Είναι κι αυτές οι περίεργες δηλώσεις περί απειλών που μετέφερε ο Ιβάν.
Εμείς το μόνο που βλέπουμε είναι μια αρρωστημένη ομάδα που παίζει πολύ κατώτερα των ατομικών δυνατοτήτων των παικτών της. Το γιατί συμβαίνει αυτό δεν το γνωρίζουμε, αλλά εύχομαι να το γνωρίζουν αυτοί που παίρνουν τις αποφάσεις.
Άβαταρ μέλους
Sick Bastard

Δημοσίευση από Sick Bastard »

Εγώ εύχομαι να το διαορθώσουν κιόλας και να παίζουμε σύμφωνα με τις δυνατότητές μας.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Ναι.
giapas

Δημοσίευση από giapas »

ΑποστόληςΑ έγραψε:
rainmaker έγραψε:Ο Στανογεβιτς έφυγε γιατί οι ανώτεροι του στην ομάδα τον θεωρούσαν επικίνδυνα ανίκανο.
Οι ίδιοι δεν τον επέλεξαν; Πώς άλλαξαν γνώμη; Από τα φιλικά και τους δύο επίσημους αγώνες;
Όπως σωστά γράφεις η ομάδα δεν μπορούσε να πάρει τα πόδια της σε όλους τους αγώνες των play-off του Μαΐου. Την ίδια ακριβώς ομάδα είδαμε και στα φιλικά και στους αγώνες του E.L. Εκτός αν θεώρησαν ότι η καμένη περυσινή ομάδα θα έπρεπε να είχε συνέλθει μετά την καλοκαιρινή προετοιμασία επομένως για το ότι δεν φρεσκαρίστηκε θεώρησαν ότι έφταιγε ο Stano.
Δεν ξέρω είμαι πολύ μπερδεμένος. Κατ' αρχήν δεν ξέρω πού να αποδώσω την κατάρρευση της ομάδας μετά το κύπελλο. Επιπρόσθετα έχουμε και τον τότε προπονητή να θέλει να αφήσει την ομάδα πρι ξεκινήσουν τα play-off και τελικά να το κάνει αμέσως μετά. Είναι κι αυτές οι περίεργες δηλώσεις περί απειλών που μετέφερε ο Ιβάν.
Εμείς το μόνο που βλέπουμε είναι μια αρρωστημένη ομάδα που παίζει πολύ κατώτερα των ατομικών δυνατοτήτων των παικτών της. Το γιατί συμβαίνει αυτό δεν το γνωρίζουμε, αλλά εύχομαι να το γνωρίζουν αυτοί που παίρνουν τις αποφάσεις.
Συμφωνώ πως από πέρυσι δεν έχουμε σηκώσει κεφάλι. Και διαφωνώ με το σουρμε ότι έχουμε χορτάσει μπάλα εδώ και χρόνια και μας λείπει το αποτέλεσμα. Έχω βαρεθεί να βλέπω το ΠΑΟΚ με κολλύρια να μη μπορεί να αλλάξει 3η πάσα και η γιομα να πηγαίνει σύννεφο. Με εξαίρεση κάποιες μικρομέγαλες αναλαμπές μέσα σε κάθε χρονιά. Η περσυνή χρονιά έχει αφήσει πολλά ερωτηματικά σχετικά με το διαζύγιο με Ιβιτς και με το καλοκαιρινό φιάσκο. Φαίνεται ότι δε θα μάθουμε ποτέ τι έγινε , από τη στιγμή που τα -κατά τη γνώμη μου- ψέμματα που είπε ο Σαββίδης για να αποπροσανατολίσει το κόσμο σχετικά με απειλές , κουκούλωσαν το θέμα. Αν προσθέσεις στα παραπάνω και ένα προπονητή που δεν εμπνέει μεγάλη μάζα του κόσμου , είναι λογικό να υπάρχει ένα μούδιασμα.

Αντίδοτο στο μούδιασμα είναι οι ΜΕΤΑΓΡΑΦΑΡΕΣ που έκανε ο Σαββίδης το καλοκαίρι. Αλλά θα ήταν πολύ καλό για τη λειτουργία της ομάδας να προσπαθήσει να διορθώσει όσα προβλήματα υπάρχουν και να υπάρξει ξεκάθαρο αγωνιστικό πλάνο. Έχουν πάει εκατομμύρια ευρώ χαμένα , τεράστιες μεταγραφές στο βρόντο όταν δεν εξυπηρετούσαν έναν στοχευμένο αγωνιστικό σχεδιασμό. Αντιθέτως , αν υπάρχει ξεκάθαρο αγωνιστικό πλάνο και σχεδιασμός , ακόμα και με λίγα χρήματα τα καταφέρνεις. Για να πάρει η ομάδα πρωτάθλημα , δε γίνεται ο Βιερίνια να περνάει 5 αντιπάλους και να βάζει γκολ. Πρέπει όλα στην ομάδα και γύρω από αυτή να δουλέψουν ρολόι. Κι αυτό δεν είναι ευθύνη του προπονητή ( για ΠΑΟΚ μιλάμε ) αλλά αυτών που πραγματικά κινούν τα νήματα.

Πως δένουν όλα τα παραπάνω με το Λουτσέσκου ; Αν από τη διοίκηση στηριχθεί έμπρακτα , αν είναι τυχερός και οι μεταγραφές δώσουν νέα πνοή στην ομάδα και αν ο ίδιος καταφέρει να επιβάλλει τη παρουσία του στη προπόνηση και τα αποδυτήρια τότε θα τα καταφέρει. Λογικά θα πρέπει να περιμένουμε μέχρι τις γιορτές ώστε να έχουμε ένα ικανό διάστημα να τον κρίνουμε.

Εγώ συνολικά είμαι απαισιόδοξος , αλλά σαφώς λιγότερο απαισιόδοξος μετά τις πολύ δυνατές μεταγραφές που κάναμε.
Άβαταρ μέλους
Sick Bastard

Δημοσίευση από Sick Bastard »

Σωστό.
Επίσης ούτε καλή μπάλα έχουμε χορτάσει, ούτε αποτελέσματα (τίτλους).
Ριζούπολη κοντή γιορτή. Είμαι πρόθυμος να μην ακούσω τις καμπάνες απ το ντόρτι
στο φιλικό και να προχωρήσει η ομάδα με νίκες μέχρι τη νέα διακοπή για εθνικές.
Άβαταρ μέλους
Dinos_Liverpool

Δημοσίευση από Dinos_Liverpool »

Μάγος δεν είναι. Κανένας προπονητής δεν μπορεί να μεταμορφώσει από τη μια στιγμή στην άλλη αυτόν τον κακό ΠΑΟΚ που βλέπουμε από το κύπελλο και μετά.

Μακάρι να κάνω λάθος, αλλά μέχρι να μπουν οι νέες μεταγραφές στην ομάδα και μέχρι να δέσουν, η αίσθησή μου είναι ότι θα γκελάρουμε μερικές φορές.

Οφείλει να κάτσει να βρει γιατί δεν παίζει καλά η ομάδα, γιατί δεν υπάρχει κίνηση και φαίνεται στατική (όχι μόνο στη Σουηδία, αλλά και στα τρία επίσημα παιχνίδια που είδαμε στην Τούμπα), γιατί είμαστε τόσο προβλέψιμοι, γιατί δεν υπάρχει καθαρό μυαλό, γιατί φαίνονται τόσο κακοί oι Λέοβατς, Μπίσε, Σακχόφ, Τσίμι, Μάλε, Πούγγουρας... πολλά γιατί!

Αυτη τη στιγμή η ομάδα παραπαίει. Εδώ μας κέρδισε προχθές ο Κωστάκης ο Δεμηρτζόγλου που ζήτημα να πήρε μία-δύο ευκαιρίες από την Κ20 στην πρώτη ομάδα. Τι να λέμε τώρα; Ότι θα αρχίσουμε ξαφνικά τις νίκες και θα τους πάρουμε αμπάριζα όλους και αέρααααααα;
giapas

Δημοσίευση από giapas »

Κι εγώ αν είχα να ποντάρω , θα πόνταρα στο ότι θα γίνουν γκέλες. Εκτός κι αν οι νέοι μπούνε με το καλημέρα και σε πάρουν από το χέρι . Δε ξέρουμε όμως το βαθμό ετοιμότητάς τους.
Άβαταρ μέλους
tolis01

Δημοσίευση από tolis01 »

Το μόνο που μπορούν short term να κάνουν οι συγκεκριμένοι νέοι, είναι να μην αποδέχονται από καλώς εννοούμενο ποδοσφαιρικό εγωισμό την πιθανότητα γκέλας. Κάτι είναι κι αυτό βέβαια από τα να βλέπεις τα ακριβοπληρωμένα καμάρια μας να αποδέχονται το τετελεσμένο (με εξαιρέσεις).
giapas

Δημοσίευση από giapas »

Η συνεισφορά του προπονητή , μέχρι η ομάδα να βρει ρυθμό , είναι να παρουσιάσει ένα σφιχτό σύνολο χωρίς πολλά ρισκα.

Είναι τέτοια η ποιότητα των παικτών που μια ατομική στιγμή αρκεί για να πάρεις τους βαθμούς. Δε χρειάζονται ρίσκα , ψηλά η άμυνα κλπ. Εγώ πχ θα πήγαινα πολύ συντηρητικά στη Ριζούπολη και θα περίμενα να βγάλουν οι παίκτες τα κάστανα από τη φωτιά. Είναι μεγάλο το σοκ της μεσοαμυντικής μας δυσλειτουργίας και θα προσπαθούσα να το καλύψω με πολλά κορμιά πίσω από τη μπάλα και ελάχιστες αποστάσεις στις γραμμές.
Άβαταρ μέλους
CCCP

Δημοσίευση από CCCP »

Παντως, για να δωσω και μια...αισιόδοξη νοτα, μπορει μεν να γκελαραμε στη Λεβαδια, αλλα δεν ειναι και οτι μας πηρε παραμαζωμα ο Λεβαδιακος οπως η Εστερσουντ.

Παρα την τραγικη κατασταση της ομαδας και τραγικης εμφανισης παικτων οπως ο Σακχοφ που επερναν τη μπαλα και την εδιναν οπου να ναι και στον αντιπαλο, ο ΠΑΟΚ κυριαρχισε στο ματς και απλα δεν εκατσε το γκολ. Δε λεω οτι παιξαμε καλη μπαλα, και πως να παιξεις με παικτες που συνεχως πουλανε τη μπαλα, και ναι, ξερω οτι πολλοι εχουν στο μυαλο τους τις 1-2 ευκαιριες, και οντως ηταν ευκαιριες, που εβγαλε ο Λεβαδιακος αλλα δεν εκανε απολυτος τιποτα αλλο στο ματς.

Αν και ο Λουτσεσκου δεν εχει "καταφερει" κατι ακομα στην ουσια, εγω δεν βλεπω προβλημα στον τροπο με τον οποιο παιζει, η ποιο σωστα που προσπαθει να παιξει, η ομαδα. Το προβλημα ειναι ξεκαθαρα το οτι σέρνονται. Και ολα αυτα φυσικα πριν μπουνε οι μεταγραφες. Ο ΠΑΟΚ στη Λεβαδια επαιξε χωρις τους 4 καινουργιους και χωρις Ματος χωρις, χωρις Κανιας κτλ. Δηλαδη με αλλα λογια, με την δευτερη ομαδα παιζαμε.

Οταν παζεις με...τα δευτερα, εκτος εδρας, και σε τραγικη κατασταση και κυριαρχης, δεχνει και το πως εισαι πια πραγματικα επιπεδα πανω απο τις μικρες ομαδες.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Θέλουμε δεν θέλουμε στη Ριζούπολη θα παίξουμε ποδόσφαιρο κατοχής. Ο Απόλλωνας θα μας περιμένει στο μισό γήπεδο και θα τρέξει για καμιά αντεπίθεση, όπου είμαστε ευάλωτοι.
Εάν δεν υπάρξει κάποια ατομική προσπάθεια, όπως έγινε στην Ουκρανία στο γκολ του Henrique δεν μας βλέπω να σκοράρουμε.
Εκτός έδρας παίξαμε τρεις αγώνες (Ουκρανία, Σουηδία, Λειβαδιά) και έχουμε πετύχει μόλις ένα γκολ, αυτό του αναχωρήσαντος Βραζιλιάνου.
By the way κάποιος (γουρλής) να ανοίξει το τόπικ του αγώνα.
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από desperando »

Προσωπικά τον λουτσεσκου δεν τον πάω και δεν πιστεύω ότι έχει ταβάνι για ομάδες πάνω από την Ξάνθη, αλλά δεν μπορώ να του χρεώσω οποιαδήποτε αποτυχία όταν είναι υποχρεωμένος μήνα Σεπτέμβριο να κάνει προετοιμασία.

Όσο για το πρωτάθλημα δεν μας δίνω πάνω από 10%.
Μεγάλο στοίχημα όμως είναι να μην διαλυθεί η ομάδα του χρόνου ως αποτυχημένη.ελπιζω έστω και ένας να εξηγήσει στον Ιβάν πως πραγματικά είναι η κατάσταση
giapas

Δημοσίευση από giapas »

desperando έγραψε: ..
Τόσο λίγο;
Λόγω προπονητή ή επειδή ήρθαν οι μεταγραφές τελευταία στιγμή ; Ή απλά επειδή είναι πολύ δυνατοί κι οι απέναντι;
Άβαταρ μέλους
CCCP

Δημοσίευση από CCCP »

desperando έγραψε:Προσωπικά τον λουτσεσκου δεν τον πάω και δεν πιστεύω ότι έχει ταβάνι για ομάδες πάνω από την Ξάνθη, αλλά δεν μπορώ να του χρεώσω οποιαδήποτε αποτυχία όταν είναι υποχρεωμένος μήνα Σεπτέμβριο να κάνει προετοιμασία.

Μεγάλο στοίχημα όμως είναι να μην διαλυθεί η ομάδα του χρόνου ως αποτυχημένη.ελπιζω έστω και ένας να εξηγήσει στον Ιβάν πως πραγματικά είναι η κατάσταση
Eτσι ειναι. Ο στοχος σε καθε σεζον πρεπει να ειναι διπλος. Η επιτυχία στην παρουσα χρονια αλλα και το να εισαι (ακομα πιο) ετοιμος για την επομενη!
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από desperando »

giapas έγραψε:
desperando έγραψε: ..
Τόσο λίγο;
Λόγω προπονητή ή επειδή ήρθαν οι μεταγραφές τελευταία στιγμή ; Ή απλά επειδή είναι πολύ δυνατοί κι οι απέναντι;
οι μεταγραφες ηρθαν αργα, ο προπονητης ειναι μετριος,ενω αναγκαζεται να κανει ακομαπροετοιμασια και ο γαυρος φετοςεστησε καλη ομαδα.επισης μας λειπει πολυ η νοοτροπια...δεν θελω ναχασω ουτε στο ταβλι. ελπιζω με την ενσωματοση των νεων αυτο να αλλαξει
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”