δυστυχως εχεις απολυτο δικιοNapoli4 έγραψε: Προφανώς αλλά μιλάμε για ποδοσφαιριστές στον ΠΑΟΚ, κι όχι στο σύνολο του πληθυσμού. Νέοι, Έλληνες παίκτες ΠΑΟΚ --> πολλά χρήματα σε μικρή ηλικία --> κακή διαχείριση, κακή ζωή --> αγωνιστική στασιμότητα. Και δυστυχώς αυτός είναι ο κανόνας τα τελευταία 15 χρόνια.
Μεταγραφές Καλοκαιριού 2017 ΙΙΙ
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2017 ΙΙΙ
Το θέμα είναι τι θα δεί ο ΛουτσέσκουΜαυρο Χιονι έγραψε:Θα ήθελα να δω μαουρισιο στο έξι μπροστά του καντουρι και πιο μπροστά μπισεσβαρ. Όταν μάθουν το παιχνίδι του άλλου λογικά θα χαθεί το τοπι ! Ειδωμεν

- V-olakiotis
Τσίμιροτ, Μαουρίτσιο, Ελ Καντουρί είναι η ιδανική τριάδα στα χαφ για μένα...
ΝΑΤΟΙ ΝΑΤΟΙ ΟΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ!!!
+++++++++V-olakiotis έγραψε:Τσίμιροτ, Μαουρίτσιο, Ελ Καντουρί είναι η ιδανική τριάδα στα χαφ για μένα...
Πάντως o Βραζιλιάνος που βλέπω στα βίντεο, δεν είναι για αλλαγή του Πρίγιοβιτς,,,,μάλλον το αντίθετο....
Υπάρχει καμιά πιθανότητα να αποκτήσουμε επιθετικό<τον Welliton>; Είχα διαβάσει πριν μέρες πως έκλεισαν οι μεταγραφές!cellophan έγραψε:Πάντως o Βραζιλιάνος που βλέπω στα βίντεο, δεν είναι για αλλαγή του Πρίγιοβιτς,,,,μάλλον το αντίθετο....
Λέω μήπως έχασα επεισόδια...
Ακριβώς.paok 4 έγραψε:+++++++++V-olakiotis έγραψε:Τσίμιροτ, Μαουρίτσιο, Ελ Καντουρί είναι η ιδανική τριάδα στα χαφ για μένα...
- Μπαρκαρούτσος
paok 4 έγραψε:+++++++++V-olakiotis έγραψε:Τσίμιροτ, Μαουρίτσιο, Ελ Καντουρί είναι η ιδανική τριάδα στα χαφ για μένα...
Δεν χρειάζεται παράθεση στο αμέσως προηγούμενο ποστ!
Τέρμα οι μεταγραφές, απ' ότι λέγεται.
Τώρα έχει σειρά ο Λουτσέσκου να οργανώσει και να τρέξει την ομάδα.
Ελπίζω τις επόμενες 3-4 αγωνιστικές (...μέχρι την διακοπή 7-10 Οκτωβρίου λόγω Εθνικής) να μην έχουμε απώλειες ώστε να αρχίσει να δένει η ομάδα.
Τώρα έχει σειρά ο Λουτσέσκου να οργανώσει και να τρέξει την ομάδα.
Ελπίζω τις επόμενες 3-4 αγωνιστικές (...μέχρι την διακοπή 7-10 Οκτωβρίου λόγω Εθνικής) να μην έχουμε απώλειες ώστε να αρχίσει να δένει η ομάδα.
Ο Σαββίδης γέμισε τον ΠΑΟΚ παιχταράδες, τώρα, η σκυτάλη πηγαίνει στον προπονητή.
Θα χρειαστεί λίγος χρόνος από τον προπονητή, ώστε να αρχίσει να ρολάρει η ομάδα.
Μέχρι την επόμενη διακοπή, ο ΠΑΟΚ παίζει την άλλη Δευτέρα στη Ριζούπολη, μετά υποδέχεται ΠΑΣ Γιάννενα και Παναιτωλικό.
...Νομίζω ότι κάπου εκεί θα πρέπει να δείχνει τα ποιοτικά της στοιχεία η ομάδα μας.
Θα χρειαστεί λίγος χρόνος από τον προπονητή, ώστε να αρχίσει να ρολάρει η ομάδα.
Μέχρι την επόμενη διακοπή, ο ΠΑΟΚ παίζει την άλλη Δευτέρα στη Ριζούπολη, μετά υποδέχεται ΠΑΣ Γιάννενα και Παναιτωλικό.
...Νομίζω ότι κάπου εκεί θα πρέπει να δείχνει τα ποιοτικά της στοιχεία η ομάδα μας.
Μου εχει κανει λιγο εντυπωση ότι ενώ εχουμε Κανιας κ Μαουριτσιο στο 6,αλλα κ Ζαμπρανο στα στοπερ δεν εχουν καμια εξελιξη τα θεματα Μαλεζα κ Κατσε αφου εχει γραφτει ότι υπηρχε ενδιαφερον από Ρωσια κ Τουρκια.
Πιστευω ότι το ροστερ περνει πολύ ελαφρυνση ακομα.
Πιστευω ότι το ροστερ περνει πολύ ελαφρυνση ακομα.
Αλλαγές δε θα έχουμε?
Ο Πούγγουρας πρέπει να πάει δανεικός όχι να φυγει ο Μαλεζάς.
Ο Κάτσε μπορεί να παίξει με τα χωριά στο κύπελλο και με με μικρούς στην Τούμπα
Ο Πούγγουρας πρέπει να πάει δανεικός όχι να φυγει ο Μαλεζάς.
Ο Κάτσε μπορεί να παίξει με τα χωριά στο κύπελλο και με με μικρούς στην Τούμπα
- ΑποστόληςΑ
Προφανώς τα οικονομικά ανταλλάγματα δεν είναι αυτά που θέλει η ΠΑΕ.nasos66 έγραψε:Μου εχει κανει λιγο εντυπωση ότι ενώ εχουμε Κανιας κ Μαουριτσιο στο 6,αλλα κ Ζαμπρανο στα στοπερ δεν εχουν καμια εξελιξη τα θεματα Μαλεζα κ Κατσε αφου εχει γραφτει ότι υπηρχε ενδιαφερον από Ρωσια κ Τουρκια.
Προσωπικά δε θέλω να φύγει κανένας...
Θα έχουμε τραυματισμούς/κάρτες μέσα στη χρονιά, χρειαζόμαστε αξιόπιστες μονάδες.
Δε νομίζω ότι το συμβόλαιο του Μαλεζά είναι τόσο μεγάλο για να μην μπορεί να είναι μια αξιόπιστη λύση σε μικρά ματς. Ο Πούγγουρας θα έφευγε δανεικός, αλλά έγινε το μπέρδεμα με τον Σαμπράνο και έπρεπε να είναι καλυμμένη η ομάδα.
Επίσης, το 80-90% ζητάτε να φύγει ο Σάκχωφ. Γιατί;;;; Πέρυσι ήταν καθοριστικός σε πολλά ματς με τα γκολ που έβαλε συν το ότι σε πάρα πολλά ματς έτρεχε σαν άλογο πιο πολύ από όλους, κάλυπτε χώρους και έβγαζε με τη μία την μπάλα...Πάντα μέσα στους διακριθέντες, ειδικά στον β' γύρο.
Από την άλλη ο Μπίσε, είναι μία ΤΕΛΕΙΑ αλλαγή. Μην τους θάβετε, θα ρολάρουν, θα στρώσει το σώμα τους και θα επανέλθουν. Είχαν 2 μήνες διακοπές (γιατί αυτό δεν ήταν προετοιμασία)...
Θα έχουμε τραυματισμούς/κάρτες μέσα στη χρονιά, χρειαζόμαστε αξιόπιστες μονάδες.
Δε νομίζω ότι το συμβόλαιο του Μαλεζά είναι τόσο μεγάλο για να μην μπορεί να είναι μια αξιόπιστη λύση σε μικρά ματς. Ο Πούγγουρας θα έφευγε δανεικός, αλλά έγινε το μπέρδεμα με τον Σαμπράνο και έπρεπε να είναι καλυμμένη η ομάδα.
Επίσης, το 80-90% ζητάτε να φύγει ο Σάκχωφ. Γιατί;;;; Πέρυσι ήταν καθοριστικός σε πολλά ματς με τα γκολ που έβαλε συν το ότι σε πάρα πολλά ματς έτρεχε σαν άλογο πιο πολύ από όλους, κάλυπτε χώρους και έβγαζε με τη μία την μπάλα...Πάντα μέσα στους διακριθέντες, ειδικά στον β' γύρο.
Από την άλλη ο Μπίσε, είναι μία ΤΕΛΕΙΑ αλλαγή. Μην τους θάβετε, θα ρολάρουν, θα στρώσει το σώμα τους και θα επανέλθουν. Είχαν 2 μήνες διακοπές (γιατί αυτό δεν ήταν προετοιμασία)...
klainmein έγραψε:Προσωπικά δε θέλω να φύγει κανένας...
Συμφωνώ απόλυτα. Ας στρώσει τώρα η ομάδα.
Στο κάτω-κάτω τον Γενάρη ξαναβλέπουμε τις ανάγκες/αποχωρήσεις.