Pro Evolution Soccer
Πολύ καλό. Σιντπάνο καλά που το έβαλες εδώ χθες, γιατί ο σερβερ του wehellas είχε παραδώσει πνεύμα!
Το κατεστημένο της αθήνας χτύπησε κι εδω... Σε κάθε πατς που φτιάχνουν αυτοί ρε γαμωτο, τα συνθηματα μας είναι σαν να τα τραγουδάει μια παρέα.... Δεν εχουν απο το γήπεδο?? Που θα τους βρούμε να τους δώσουμε εμείς κανενα καλά ηχογραφημένο?
Το κατεστημένο της αθήνας χτύπησε κι εδω... Σε κάθε πατς που φτιάχνουν αυτοί ρε γαμωτο, τα συνθηματα μας είναι σαν να τα τραγουδάει μια παρέα.... Δεν εχουν απο το γήπεδο?? Που θα τους βρούμε να τους δώσουμε εμείς κανενα καλά ηχογραφημένο?
Ποιο pach και πουτς ρε τι ειναι αυτα ... ?novito έγραψε:ρε στεεν αυτό λέμε...για το patch που βγήκε με αρκετές ομάδες της σούπα λιγκ...

Ποσο κανει το DVD ΤΟΥ ΠΡΟ 2009 ?
Δηλαδη εχει ΠΑΟΚ το δισκακι με ελληνικα συνθηματα και ετσι ?
Εχει ολες τις ομαδες σε πρωταθλημα ?
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Steenage την Παρ 09 Ιαν 2009, 22:37, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- fofanaserres
Στιν έχει μία σελίδα που κάνει και ελληνικό πρωτάθλημα...Κατεβάζεις τα αρχεία τα περνάς στο Προ και έχεις Ελληνικό πρωτάθλημα,όλες τις ομάδες,ελληνικά γήπεδα,όλα τα ονόματα κανονικά,φανέλες κανονικές,φάτσες συνθήματα...τα πάντα...Steenage έγραψε:Ποιο pach και πουτς ρε τι ειναι αυτα ... ?novito έγραψε:ρε στεεν αυτό λέμε...για το patch που βγήκε με αρκετές ομάδες της σούπα λιγκ...![]()
![]()
Ποσο κανει το DVD ΤΟΥ ΠΡΟ 2009 ?
Δηλαδη εχει ΠΑΟΚ το δισκακι με ελληνικα συνθηματα και ετσι ?
Εχει ολες τις ομαδες σε πρωταθλημα ?
καλή φάση!sidpanos έγραψε:έγινε και αυτό
http://rapidshare.com/files/181512300/PAOK-Chants1.rar
μπαίνεται και κατεβάζετε τις δικές μου επιλογές που σας είπα πιο πάνω...
ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ ΕΠΙΛΟΓΗ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ,ΑΠΛΩΣ ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΥΝΘΗΜΑ ΕΒΑΛΑ....
ΤΩΡΑ ΤΑ ΚΑΤΕΒΑΖΕΤΕ ΑΠΟΣΥΜΠΙΕΖΕΤΕ ΚΑΙ ΠΗΓΑΙΝΕΤΑΙ ΕΦΟΣΩΝ ΕΧΕΤΕ ΕΓΚΑΤΑΣΤΗΣΕΙ ΤΟ ΠΑΤΣ ΣΤΟ:
ΣΤΟΝ C/KONAMI/PES 2009/WEKITSERVER/IMG/CS0D.IMG και
τα συνθήματα του ΠΑΟΚ είναι τα paok_00509 ως 14
Σβήνεται τα παλιά συνθήματα και κάνετε επικόληση αυτά που σας έδωσα και είστε οκ....
τα έκανες μονοφωνικά όμως ρε αδερφέ και πολύ χαμηλή ένταση!
ενιγουεϊ, έψαξα και βρήκα αυτά που ακούγονται πιο καλά απ' όλα και με πολύ κόσμο και σας τα έκανα κι εγώ ενα αρχειάκι.
Έβαλα τα :
1. ΠΑΟΚ (χερια)
2. εχω τρέλα
3. ΠΑΟΚ ίλυ (γουίλι)
4. οοο ΠΑΟΚ θεέ μου οοοο δικεφαλέ μου
5. Ένα κλασικό ΠΑΟΚ ολεο που στο τέλος γίνεται γ@μω τη λεωφορο, και καθε φούστη φλώροοοοο.......
Enjoy!
http://rapidshare.com/files/181589389/P ... chants.rar
Μπαίνουν με τον ίδιο τρόπο που είπε ο αδερφός σιντπάνος!