eorptol1 έγραψε:Δηλαδή; δεν σε αρέσει η φάτσα του; που στηρίζεις την απαισιοδοξία σου;
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Αρχικα μου εβγαλε μια ξενερα στο βιντεο που τον ειδα στο γηπεδο.
Γενικα δεν πολυγουσταρω τους Αφρικανους παικτες για τον προφανη λογο του οτι ειναι ΑΝΤΙΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ και ΚΩΛΟΠΑΙΔΑΡΑΔΕΣ μεχρι το κοκκαλο. Και το εχουμε πληρωσει παμπολλες φορες ΕΙΔΙΚΑ στον ΠΑΟΚ (με αποκορυφωμα τα ξεφτιλικια του αφανα). Τα παραδειγματα απειρα: Σικαμπαλα, Ουαρντα, Τζιμπουρ, Μεγκαχεντ, Ελ Ζαρ, Σολτανι, και αλλους που σιγουρα ξεχναω...
Μπαλαδοφατσες ολοι τους....αλλα για σοβαρη ομαδα δεν κανουν ουτε για πλακα. Ουτε σε καλουπι μπαινουν, ουτε το πλανο της ομαδας μπορουν να ακολουθησουν. Εδω μεχρι και ο Σαντος με Μπακαγιοκο ειχει τρελαθει, αλλο του οτι επειδη ηταν και ειναι μεγαλος μαγκας στους παγκους, τον καταφερε και τον πηρε με το μερος του κανοντας τον να του ζητησει συγγνωμη με το 1-2 στην Ν. ΣΜυρνη...
Ξαναλεω μακαρι να κανω και λαθος και ξερω οτι το επιχειρημα μου ειναι το λιγοτερο αφελες και αβασιμο τελειως, απλα μοιραζομαι τον προβληματισμο μου που ευχομαι ολοψυχα να διαψευστει.
Επισης απ το λιγο που εψαξα δεν ειδα να εχει κανει τπτ το ιδιαιτερο στην καριερα του σε οσες ομαδες επαιξε.
Αντιθετως ειμαι πολυ αισιοδοξος για τον Βραζιλιανο που προβλεπω να ειναι τρελο μηχανακι μεσα στο γηπεδο....