Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες VII
- Aureliano Buendia
Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες VII
Δεν βαρεθήκατε ρε παιδιά με αυτό το παιχνίδι που βγάζει τους πάντες ανύπαρκτους;
Επίσης, δεν προτιμάτε να είστε λίγο χαμηλόφωνοι μετά από τόσες απογοητεύσεις, τόσες τσακισμένες προσδοκίες, τόσες σφαλιάρες;
Ας είναι όσο καλοί θέλουν, μακάρι να είναι καλοί, ακόμη πιο καύλα θα είναι να είσαι καλύτερος και να τους γαμήσεις τα πρέκια.
Ο δαφνομπουκωμένος και η ΑΕΚ δείχνουν να έχουν καλές ομάδες, με τις ελλείψεις τους φυσικά, αλλά όχι κακές, σε καμία περίπτωση.
Ο μεν δαφνομπουκωμένος δεν με πείθει στην άμυνα, ενώ ελπίζω ότι δεν έχει τον παίκτη - πολυβόλο μπροστά με το εύκολο γκολ, τον οποίο εμείς λογικά θα έχουμε στο πρόσωπο του Πρίγιοβιτς. Μεσοεπιθετικά έχει πολλές λύσεις, αλλά ούτε και στο σκέλος προπονητή θα έχει ηρεμία, αν γίνει καμία χοντρή τόνγκα στην αρχή.
Η ΑΕΚ, από την άλλη, κερδίζει πολύ από την επιστροφή Αραούχο, έχει τη μεγαλύτερη ηρεμία στον πάγκο (απόλυτη δεν έχει κανείς στην Ελλάδα), αλλά έχει και κενά, τα οποία προκύπτουν κυρίως από την υπερτίμηση ορισμένων μονάδων της.
Ο Παναθηναϊκός είναι ένα κλικ πιο κάτω, ενώ έχει και ένα χάντικαπ στη βαθμολογία (γι' αυτό είναι τρομερά σημαντικό να μην στραβοπατήσουμε στις επόμενες αγωνιστικές), κυρίως λόγω του ότι έχασε τις 2 σταθερές των τελευταίων ετών.
Κανείς δεν είναι ανύπαρκτος, κανείς δεν είναι τελειωμένος, και σίγουρα εμείς δεν είμαστε σε θέση να χαρακτηρίζουμε έτσι οποιονδήποτε αντίπαλο, ελαφρά τη καρδία και καφενειακά.
Οι υπόλοιπες ομάδες είναι πιο εξοικειωμένες στην ιδέα της διεκδίκησης του τίτλου, οπότε εμείς πρέπει να καταβάλλουμε εξτρά κόπο, ομάδα-διοίκηση-κόσμος, στη διαχείριση αυτού του κλίματος και αυτού του άγχους.
Ο ένας αγώνας τη βδομάδα είναι καλός σύμβουλος, τόσο από άποψη φυσικής κατάστασης όσο και από σκοπιά πνευματικής προσήλωσης για την ομάδα.
Γαμήστε τους όλους, χωρίς πολλά πολλά, χωρίς σέα μέα και φιοριτούρες.
Μπαίνουμε, κερδίζουμε, το κεφάλι χαμηλά, το βλέμμα της τίγρης καρφωμένο και το soundtrack των "Rocky" στη διαπασών.
Επίσης, δεν προτιμάτε να είστε λίγο χαμηλόφωνοι μετά από τόσες απογοητεύσεις, τόσες τσακισμένες προσδοκίες, τόσες σφαλιάρες;
Ας είναι όσο καλοί θέλουν, μακάρι να είναι καλοί, ακόμη πιο καύλα θα είναι να είσαι καλύτερος και να τους γαμήσεις τα πρέκια.
Ο δαφνομπουκωμένος και η ΑΕΚ δείχνουν να έχουν καλές ομάδες, με τις ελλείψεις τους φυσικά, αλλά όχι κακές, σε καμία περίπτωση.
Ο μεν δαφνομπουκωμένος δεν με πείθει στην άμυνα, ενώ ελπίζω ότι δεν έχει τον παίκτη - πολυβόλο μπροστά με το εύκολο γκολ, τον οποίο εμείς λογικά θα έχουμε στο πρόσωπο του Πρίγιοβιτς. Μεσοεπιθετικά έχει πολλές λύσεις, αλλά ούτε και στο σκέλος προπονητή θα έχει ηρεμία, αν γίνει καμία χοντρή τόνγκα στην αρχή.
Η ΑΕΚ, από την άλλη, κερδίζει πολύ από την επιστροφή Αραούχο, έχει τη μεγαλύτερη ηρεμία στον πάγκο (απόλυτη δεν έχει κανείς στην Ελλάδα), αλλά έχει και κενά, τα οποία προκύπτουν κυρίως από την υπερτίμηση ορισμένων μονάδων της.
Ο Παναθηναϊκός είναι ένα κλικ πιο κάτω, ενώ έχει και ένα χάντικαπ στη βαθμολογία (γι' αυτό είναι τρομερά σημαντικό να μην στραβοπατήσουμε στις επόμενες αγωνιστικές), κυρίως λόγω του ότι έχασε τις 2 σταθερές των τελευταίων ετών.
Κανείς δεν είναι ανύπαρκτος, κανείς δεν είναι τελειωμένος, και σίγουρα εμείς δεν είμαστε σε θέση να χαρακτηρίζουμε έτσι οποιονδήποτε αντίπαλο, ελαφρά τη καρδία και καφενειακά.
Οι υπόλοιπες ομάδες είναι πιο εξοικειωμένες στην ιδέα της διεκδίκησης του τίτλου, οπότε εμείς πρέπει να καταβάλλουμε εξτρά κόπο, ομάδα-διοίκηση-κόσμος, στη διαχείριση αυτού του κλίματος και αυτού του άγχους.
Ο ένας αγώνας τη βδομάδα είναι καλός σύμβουλος, τόσο από άποψη φυσικής κατάστασης όσο και από σκοπιά πνευματικής προσήλωσης για την ομάδα.
Γαμήστε τους όλους, χωρίς πολλά πολλά, χωρίς σέα μέα και φιοριτούρες.
Μπαίνουμε, κερδίζουμε, το κεφάλι χαμηλά, το βλέμμα της τίγρης καρφωμένο και το soundtrack των "Rocky" στη διαπασών.
- Notorious4
Aureliano επειδή κάθε φορά που γράφεις εδώ μέσα έχεις κερδίσει τον σεβασμό μου και των υπολοίπων πιστεύω και σίγουρα ''βλέπεις'' ποδόσφαιρο , ποιός πιστεύεις έχει τις περισσότερες πιθανότητες για σένα να πάρει το πρωτάθλημα ; Εγώ πιστεύω φαβορί είναι ο γαύρος γιατί έχει κάνει καλές προσθήκες με ενα 65% και μετά ακολουθούμε εμείς με 35%.Οι άλλοι δεν πιστεύω να μπορούν να διεκδικήσουν τίτλο.
- ΑποστόληςΑ
- Aureliano Buendia
Πρώτα απ' όλα ευχαριστώ για τα όμορφα λόγια, να είσαι καλά
Δεν ξέρω πώς θα το έθετα ποσοστιαία, αλλά σίγουρα μας δίνω δεύτερο φαβορί στα προγνωστικά του μυαλού μου, και μάλιστα αυξάνω αρκετά το ποσοστό επιτυχίας λόγω της έλλειψης ευρωπαϊκών υποχρεώσεων.
Κάτι σε 50-40-10 θα έλεγα, μεταξύ δαφνομπουκωμένου, ημών και ΑΕΚ, αντίστοιχα.

Δεν ξέρω πώς θα το έθετα ποσοστιαία, αλλά σίγουρα μας δίνω δεύτερο φαβορί στα προγνωστικά του μυαλού μου, και μάλιστα αυξάνω αρκετά το ποσοστό επιτυχίας λόγω της έλλειψης ευρωπαϊκών υποχρεώσεων.
Κάτι σε 50-40-10 θα έλεγα, μεταξύ δαφνομπουκωμένου, ημών και ΑΕΚ, αντίστοιχα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Aureliano Buendia την Σάβ 02 Σεπ 2017, 14:06, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
9/10 φορές συμφωνώ με τα λεγόμενα και τις σκέψεις του aureliano κ εγώ, απ τα θετικότερα και ποιοτικότερα μέλη.
Εν προκειμένω στην ΑΕΚ δίνω ακόμα λιγότερες πιθανότητες επειδή δεν ξέρουν πως να διαχειριστούν την Ευρώπη, ενώ το ρόστερ τους δεν έχει ούτε το απαραίτητο βάθος ούτε ποιότητα. Για εμάς η έλλειψη Ευρώπης είναι κερδος και το έγραψα δύο χρόνια πρίν σε σχετικό άρθρο στην κεντρικη
Εν προκειμένω στην ΑΕΚ δίνω ακόμα λιγότερες πιθανότητες επειδή δεν ξέρουν πως να διαχειριστούν την Ευρώπη, ενώ το ρόστερ τους δεν έχει ούτε το απαραίτητο βάθος ούτε ποιότητα. Για εμάς η έλλειψη Ευρώπης είναι κερδος και το έγραψα δύο χρόνια πρίν σε σχετικό άρθρο στην κεντρικη
- Aureliano Buendia
- P.A.O.K.jim
Ολα σωστά αυτά που λές αδερφέ αλλά ο τεράστιος ΤΣΑΚΑΣ ασχολήθηκε ξανά με το βάζελο και θα το αφήσουμε έτσι;

- Dinos_Liverpool
Εμένα; Εγώ συμφωνώ 10/10 και όχι 9/10, όπως μερικοί άλλοι! Τι, επειδή δεν στο είπα;
Να προσθέσω ένα δικό μας μείον, είναι αυτό της πολύ μεγάλης πίεσης του κόσμου. Ενός κόσμου που πολύ εύκολα απογοητεύεται, αντιδρά, αναζητά ευθύνες και την κεφαλή επί πίνακι των υπευθύνων. Υπομονή και διαχείριση κρίσης μηδέν και ακόμα παρακάτω. Ακόμα και τα χανούμια που σε κάποιες χρονικές περιόδους ήταν πιεστικά, εμάς δεν μας φτάνουν ούτε στην ένταση, ούτε στη διάρκεια.
Έτσι, όμως, δουλειά δεν γίνεται. Γίνονται βεβιασμένες κινήσεις υπό καθεστώς τρομερής πρέσας, ακόμα και φόβου. Διώξτους όλους, ξήλωστα όλα, τα τσιμέντα, τα κάγγελα, τα έπιπλα.
Η καλύτερη μεταγραφή θα πρέπει να είναι αυτή της υπομονής και της στήριξης. Η ομάδα δεν είναι καλά, αυτή τη στιγμή που μιλάμε, και δεν ξέρω πόσοι είναι ετοιμοπόλεμοι από τους καινούργιους. Πιθανόν στα αμέσως προσεχή παιχνίδια και μέχρι ρολάρει ο νέος ΠΑΟΚ να έχουμε αποτυχή αποτελέσματα. Κανένας δεν θα βάλει με το νου του ότι η ομάδα θέλει χρόνο να μονταριστεί και θα αρχίσει αμέσως η γκρίνια. Τα θύματα τα έχουμε ήδη βρει και τα ξέρετε πολύ καλά.

Να προσθέσω ένα δικό μας μείον, είναι αυτό της πολύ μεγάλης πίεσης του κόσμου. Ενός κόσμου που πολύ εύκολα απογοητεύεται, αντιδρά, αναζητά ευθύνες και την κεφαλή επί πίνακι των υπευθύνων. Υπομονή και διαχείριση κρίσης μηδέν και ακόμα παρακάτω. Ακόμα και τα χανούμια που σε κάποιες χρονικές περιόδους ήταν πιεστικά, εμάς δεν μας φτάνουν ούτε στην ένταση, ούτε στη διάρκεια.
Έτσι, όμως, δουλειά δεν γίνεται. Γίνονται βεβιασμένες κινήσεις υπό καθεστώς τρομερής πρέσας, ακόμα και φόβου. Διώξτους όλους, ξήλωστα όλα, τα τσιμέντα, τα κάγγελα, τα έπιπλα.
Η καλύτερη μεταγραφή θα πρέπει να είναι αυτή της υπομονής και της στήριξης. Η ομάδα δεν είναι καλά, αυτή τη στιγμή που μιλάμε, και δεν ξέρω πόσοι είναι ετοιμοπόλεμοι από τους καινούργιους. Πιθανόν στα αμέσως προσεχή παιχνίδια και μέχρι ρολάρει ο νέος ΠΑΟΚ να έχουμε αποτυχή αποτελέσματα. Κανένας δεν θα βάλει με το νου του ότι η ομάδα θέλει χρόνο να μονταριστεί και θα αρχίσει αμέσως η γκρίνια. Τα θύματα τα έχουμε ήδη βρει και τα ξέρετε πολύ καλά.
- Aureliano Buendia
Παίδες, συμφωνείτε πιο συχνά με τα λεγόμενά μου από εμένα τον ίδιο, όταν τα επαναξιολογώ,
ευχαριστώ, να 'σαι καλά Ντίνο
Συμφωνώ ότι στον ΠΑΟΚ ένα μεμονωμένο αρνητικό αποτέλεσμα μπορεί να μετατατραπεί τάχιστα σε κρίση και έκρηξη πανικού, ενώ στις άλλες ομάδες θα επουλωθεί η πληγή ευκολότερα. Σε αυτό θα προσθέσω, όμως, και την άλλη όψη του ίδιου νομίσματος, αυτή του υπερενθουσιασμού και της αδυναμίας διαχείρισης και των επιτυχημένων αποτελεσμάτων. Θα πρέπει να μάθουμε να μην "αδειάζουμε" με μεγάλες νίκες, να γίνουμε απόλυτα κυνικοί και ψύχραιμοι μετά από αυτές.
Η ομάδα, όντως, δεν είναι στα καλά της. Κι εγώ πιστεύω πως είναι δύσκολο να δούμε ξαφνικά μπαλάρα και απόλυτη κυριαρχία. Ελπίζω, όμως, αυτό να έρθει την κατάλληλη στιγμή (ματς με τους σιχαμένους στο βοθρολίμανο) και μέχρι τότε, η ποιότητα να φανεί αρκετή ώστε να προσφέρει νίκες και βαθμοθηρία, έστω και με χλιαρές εμφανίσεις.
ευχαριστώ, να 'σαι καλά Ντίνο

Συμφωνώ ότι στον ΠΑΟΚ ένα μεμονωμένο αρνητικό αποτέλεσμα μπορεί να μετατατραπεί τάχιστα σε κρίση και έκρηξη πανικού, ενώ στις άλλες ομάδες θα επουλωθεί η πληγή ευκολότερα. Σε αυτό θα προσθέσω, όμως, και την άλλη όψη του ίδιου νομίσματος, αυτή του υπερενθουσιασμού και της αδυναμίας διαχείρισης και των επιτυχημένων αποτελεσμάτων. Θα πρέπει να μάθουμε να μην "αδειάζουμε" με μεγάλες νίκες, να γίνουμε απόλυτα κυνικοί και ψύχραιμοι μετά από αυτές.
Η ομάδα, όντως, δεν είναι στα καλά της. Κι εγώ πιστεύω πως είναι δύσκολο να δούμε ξαφνικά μπαλάρα και απόλυτη κυριαρχία. Ελπίζω, όμως, αυτό να έρθει την κατάλληλη στιγμή (ματς με τους σιχαμένους στο βοθρολίμανο) και μέχρι τότε, η ποιότητα να φανεί αρκετή ώστε να προσφέρει νίκες και βαθμοθηρία, έστω και με χλιαρές εμφανίσεις.
- Dinos_Liverpool
Μακαρι!
Αυτη η Εφη, της υπογραφής σου ποια είναι; Η "τάδε έφη" που μάς έλεγε ο θεολόγος και ο φιλόλογος, κάποτε;
Είσαι άψογος, Αουρελιάνο, κι ας μη μου βάζεις εσύ παπάκια.

Αυτη η Εφη, της υπογραφής σου ποια είναι; Η "τάδε έφη" που μάς έλεγε ο θεολόγος και ο φιλόλογος, κάποτε;

Είσαι άψογος, Αουρελιάνο, κι ας μη μου βάζεις εσύ παπάκια.

Το εγραψα και αλλου αλλα ταιριαζει στην κουβεντα.Χορηγος στοιχιματζιδικη εταιρια δινει.ΟΣΦΠ 59.5% ΠΑΟΚ 18% ΑΕΚ 14.5% ΠΑΟ 5%.Ειναι εφικτες οι υψηλες προσδοκιες-φιλοδοξιες με χαμηλα την μπαλα.
Συμφωνώ οτι δεν πρόκειται να δουμε αμεσα μπαλαρα με μια μικρή ένσταση. Η ομαδα εχει νομιζω πλεον παικτες με ισχυρη προσωπικοτητα που δε συμβιβαζονται με τη ηττα και θα τραβηξουν και τους αλλους. Με τις νίκες φτιαχνει το κλιμα και η ομαδα θα πάει καλύτερα. Το πιο κρισιμο διάστημα της φετινης σεζον ειναι μεχρι να μπουν αυτοι στην ομάδα. Πρεπει παση θυσια να μην εχουμε βαθμολογικες απωλειες. Κανενας δεν απαξιώνει τις άλλες ομαδες. Δυστυχώς για εμάς η νοοτροπία μας για ανεξήγητους κατ εμε λογους χρονια τωρα ηταν παμε και οτι βγει και οχι παμε να τους σκισουμε ολους είμαστε ο ΠΑΟΚ. Αυτο θεωρώ οτι θα αλλαξει φέτος με τους παίκτες που ηρθαν. Για μένα πλεον ειναι καθαρα θεμα προπονητή και στήριξης /υπομονης απο τους γυρω γυρω. Αν ειχανε και αλλη νοοτροπια οι ΑΡΔ θα ήμουν ακόμη πιο αισιόδοξος. Εγω χωρις πλακα αν ήμουν Σαββιδης θα φροντιζα να φτιαξω το επικοινωνιακο πακετο που εχουν οι άλλοι 3 μεγαλοι ώστε να μπορεί η μεγαλη μαζα των φιλαθλων, που κακα τα ψέματα επηρεαζονται απο ραδιόφωνα και site να πιστεψει οτι παμε για κατι καλό και να στηρίξει πιο ένθερμα . Δεν ειναι καλό για το συλλογο να υπαρχει κόντρα με τους ΑΡΔ, γιατί πολλαπλασιαζουν τη γκρινια. Δειτε τους ΑΡΔ των αλλων και θα καταλάβετε το σκεπτικό μου.
- ramolimendo
μετα την διαφημιση των Παραπολιτικων με εισιτηρια γαυρου στον ΣΚΑΙ , την επιστροφη ως γενικης διευθυντριας στον ΣΚΑΙ απο το καναλι του Χοντρου,και τα δημοσιευματα για ενδιαφερον κινεζων για τον βαζελο θεωρω δεδομενο οτι ο χοντρος μπηκε στο καναλι του τουιτακια και του εδωσε χρημα για να σωσει την ομαδα του.P.A.O.K.jim έγραψε:Ολα σωστά αυτά που λές αδερφέ αλλά ο τεράστιος ΤΣΑΚΑΣ ασχολήθηκε ξανά με το βάζελο και θα το αφήσουμε έτσι;
![]()
![]()
![]()
- navigator11
Εκπλήττομαι! Συμβαίνουν τέτοια πράματα στον ΠΑΟΚ; Είμαι σε φάση συννεφόπτωσης, Ντίνε ...Dinos_Liverpool έγραψε:Εμένα; Εγώ συμφωνώ 10/10 και όχι 9/10, όπως μερικοί άλλοι! Τι, επειδή δεν στο είπα;
![]()
![]()
![]()
- aspromaura ioannina
Πως ξεκινησε το ενδιαφερον του γαυρου για τον Προτο κατα δηλωση του ιδιου.. Όλα ξεκίνησαν όταν ο Ζιλέ υπέγραψε στον Ολυμπιακό. Του τηλεφώνησα για να τον συγχαρώ και ήταν σε ένα εστιατόριο με τον μάνατζερ Μότζι Μπαγιάτ. Τότε ο Μότζι πήρε το τηλέφωνο και μου εξήγησε ότι ο Μπέσνικ Χάσι έψαχνε έναν δεύτερο τερματοφύλακα και με ρώτησε αν θα με ενδιέφερε..
Ετσι για να βλεπουμε λιγο τον ..περιφημο μεταγραφικο σχεδιασμο των αλλων ομαδων..
Ετσι για να βλεπουμε λιγο τον ..περιφημο μεταγραφικο σχεδιασμο των αλλων ομαδων..