Προπαγάνδα και "λάθη" στα ΜΜΕ με στόχο τον ΠΑΟΚ
Re: Προπαγάνδα και "λάθη" στα ΜΜΕ με στόχο τον ΠΑΟΚ
Όλοι οι αρδ μια φωνη
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Αυτό το βρωμερό και θλιβερό ΣΚΟΥΠΙΔΙ το Ζαγορά ποιο ζώον τον ακούει και του δίνει δουλειά;
Το άλλο το μετροκωλις πάλι;
Ακόμα δε τελείωσε μια απ τις καλύτερες μεταγραφικά μέρες στην ιστορία του ΠΑΟΚ και όλοι μαζί βάλθηκαν να αποδείξουν ότι όλα είναι φτιαχτά,η αποτυχία δεδομένη και ο αποκλεισμός απ την Ευρώπη στημένος για να βγάλουμε λεφτά στο στοίχημα.
Ε α γαμηθειτε όλοι μαζί ρε καρκίνοι .
Έχεις και το άλλο το ζώο να βριζει κόσμο στην ομάδα και να θιγεται μετά που τους κράζει ο κόσμος.
Έλεος αυτή η σκατουπολη πια μόνο κακία εχει μέσα της;
Το άλλο το μετροκωλις πάλι;
Ακόμα δε τελείωσε μια απ τις καλύτερες μεταγραφικά μέρες στην ιστορία του ΠΑΟΚ και όλοι μαζί βάλθηκαν να αποδείξουν ότι όλα είναι φτιαχτά,η αποτυχία δεδομένη και ο αποκλεισμός απ την Ευρώπη στημένος για να βγάλουμε λεφτά στο στοίχημα.
Ε α γαμηθειτε όλοι μαζί ρε καρκίνοι .
Έχεις και το άλλο το ζώο να βριζει κόσμο στην ομάδα και να θιγεται μετά που τους κράζει ο κόσμος.
Έλεος αυτή η σκατουπολη πια μόνο κακία εχει μέσα της;
Η μιζέρια πουλάει εδώ κσι δυστυχώς αυτά τα λαμογια στα ΜΜΕ της πόλης την πουλάνε, κερδίσουμε χάσουμε
Αυτα τα αμορφωτα ζωα οχι απλα τα ακουνε αλλα τα εχουνε και θεους. Καταλαβαινεις ποσο ημιμαθης για να μη πω αμορφωτος ειναι ο μεσος ελληνας ακουγωντας πως θαυμαζουν κατι τετοιους αρδ και καθε ψευτοεξυπναδα που λεει καθε ακροατης τους κανει φοβερη εντυπωση και το δεχοντε ως γεγονος οταν φυσικα ειναι τα περισσοτερα ειναι απιστευτες μαλακιες και ανακρίβειες.
Εγω θα επιμείνω οτι εχει αξια να ακους ραδια με ακροατες γιατι σε κραταει σε επαφη με τον απλο κοσμο και δεν ξεχνας ποσο βλακας και αμορφωτος ειναι ο μεσος ανθρωπος. Ξερω πολλους που σνομπαρουν αλλα μετα εκπλήσσονται γιατι ψηφιζει ο κοσμος οπως ψηφιζει και γιατι γινονται καποια πραγματα.
Εγω θα επιμείνω οτι εχει αξια να ακους ραδια με ακροατες γιατι σε κραταει σε επαφη με τον απλο κοσμο και δεν ξεχνας ποσο βλακας και αμορφωτος ειναι ο μεσος ανθρωπος. Ξερω πολλους που σνομπαρουν αλλα μετα εκπλήσσονται γιατι ψηφιζει ο κοσμος οπως ψηφιζει και γιατι γινονται καποια πραγματα.
Έτσι, συμφωνώ και επαυξάνω αδελφέCCCP έγραψε:Αυτα τα αμορφωτα ζωα οχι απλα τα ακουνε αλλα τα εχουνε και θεους. Καταλαβαινεις ποσο ημιμαθης για να μη πω αμορφωτος ειναι ο μεσος ελληνας ακουγωντας πως θαυμαζουν κατι τετοιους αρδ και καθε ψευτοεξυπναδα που λεει καθε ακροατης τους κανει φοβερη εντυπωση και το δεχοντε ως γεγονος οταν φυσικα ειναι τα περισσοτερα ειναι απιστευτες μαλακιες και ανακρίβειες.

- paokovios1974
Μετα τα 15 που εχωσε σε μια μερα ο Σαββιδης φτασαμε τα 42,5 εκατομυρια ανοιγμα
Το χειμωνα μας βλεω με κανενα ναζλιδη το πολυ

Το χειμωνα μας βλεω με κανενα ναζλιδη το πολυ

Εδώ μαζεύονται χιλιάδες για να δουν τον ντανο.. ή ακόμη χειρότερα πιο παλιά τον κατελη και τον βας βας. γαμ@σετα..CCCP έγραψε:Αυτα τα αμορφωτα ζωα οχι απλα τα ακουνε αλλα τα εχουνε και θεους. Καταλαβαινεις ποσο ημιμαθης για να μη πω αμορφωτος ειναι ο μεσος ελληνας ακουγωντας πως θαυμαζουν κατι τετοιους αρδ και καθε ψευτοεξυπναδα που λεει καθε ακροατης τους κανει φοβερη εντυπωση και το δεχοντε ως γεγονος οταν φυσικα ειναι τα περισσοτερα ειναι απιστευτες μαλακιες και ανακρίβειες.
Πρέπει να μπούμε στην διαδικασία σαν οπαδοί να κηρύξουμε πόλεμο στις εφημερίδες και τα site. Δε θα αργήσει η ώρα που οι τυχάρπαστοι θα τα βάλουν με τον ίδιο τον Ιβάν.
Βέβαια δεν είναι όλοι το ίδιο, ούτε μπαίνουν στο ίδιο τσουβάλι, όμως υπάρχουν κάποιοι, για τους οποίους χρειάζεται αυτό που προτείνεις...iasoiako έγραψε:Πρέπει να μπούμε στην διαδικασία σαν οπαδοί να κηρύξουμε πόλεμο στις εφημερίδες και τα site. Δε θα αργήσει η ώρα που οι τυχάρπαστοι θα τα βάλουν με τον ίδιο τον Ιβάν.
Όχι κάποιοι το 80%
- Aureliano Buendia
Ο μόνος αποτελεσματικός πόλεμος είναι η πλήρης αγνόησή τους.
Και φυσικά, όχι η ακατάπαυστη δευτερογενής αναπαραγωγή της κάθε χυδαιότητας/ηλιθιότητας/ασχετοσύνης που ξεστομίζει αυτός ο οχετός αυτών των -επί της ουσίας- ανεπάγγελτων και άχρηστων τύπων, που θεωρούνται και περσόνες, παρά τις μηδενικές του γνώσεις και το δολοφονικά κακό τους χιούμορ.
Το πράγμα θα αλλάξει όταν θα λένε μία μαλακία και αυτή θα περνά ασχολίαστη, σαν κλανιά στον άνεμο, που έλεγε και ο Μόργκαν Φρίμαν στο "Τελευταία έξοδος: Ρίτα Χέιγουορθ".
Και φυσικά, όχι η ακατάπαυστη δευτερογενής αναπαραγωγή της κάθε χυδαιότητας/ηλιθιότητας/ασχετοσύνης που ξεστομίζει αυτός ο οχετός αυτών των -επί της ουσίας- ανεπάγγελτων και άχρηστων τύπων, που θεωρούνται και περσόνες, παρά τις μηδενικές του γνώσεις και το δολοφονικά κακό τους χιούμορ.
Το πράγμα θα αλλάξει όταν θα λένε μία μαλακία και αυτή θα περνά ασχολίαστη, σαν κλανιά στον άνεμο, που έλεγε και ο Μόργκαν Φρίμαν στο "Τελευταία έξοδος: Ρίτα Χέιγουορθ".
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++CCCP έγραψε:Αυτα τα αμορφωτα ζωα οχι απλα τα ακουνε αλλα τα εχουνε και θεους. Καταλαβαινεις ποσο ημιμαθης για να μη πω αμορφωτος ειναι ο μεσος ελληνας ακουγωντας πως θαυμαζουν κατι τετοιους αρδ και καθε ψευτοεξυπναδα που λεει καθε ακροατης τους κανει φοβερη εντυπωση και το δεχοντε ως γεγονος οταν φυσικα ειναι τα περισσοτερα ειναι απιστευτες μαλακιες και ανακρίβειες.
Σιχαμενα δημοσιογραφακια της πολης! Συνεχιστε την προβοκατορικη τακτικη σας με το ταυτοχρονο πεογλειψιμο στον Ιβαν...
Δεν σας σωζει τπτ ρε γελοιοι!
Ιδου αναρτηση αρδ στο φμπ πριν λιγο...
" Τέλος οι μεταγραφές λέει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Δεν θα προχωρήσει λοιπόν του Ουέλιτον παρά το γεγονός οτι η οικογένεια Σαββίδη μέχρι προχθες το σκεφτόταν σοβαρά. Ανοιχτό παραμένει το θέμα των αποχωρήσεων..."
Αν αυτη η αναρτηση δεν ειναι εμπρηστικη και προβοκατορικη τοτε τι ειναι?
Στάλθηκε από το GT-I9301I μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Δεν σας σωζει τπτ ρε γελοιοι!
Ιδου αναρτηση αρδ στο φμπ πριν λιγο...
" Τέλος οι μεταγραφές λέει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Δεν θα προχωρήσει λοιπόν του Ουέλιτον παρά το γεγονός οτι η οικογένεια Σαββίδη μέχρι προχθες το σκεφτόταν σοβαρά. Ανοιχτό παραμένει το θέμα των αποχωρήσεων..."
Αν αυτη η αναρτηση δεν ειναι εμπρηστικη και προβοκατορικη τοτε τι ειναι?
Στάλθηκε από το GT-I9301I μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ας ασχοληθούν με τον πρόεδρο του ρουλη τον καρυπιδη και το φιλικό με μποκα που διοργανώνει....
-
θα ηταν καλο αυτος ο εμετος με τιτλο 'βιερινια η επιστροφη, ολο το παρασκηνιο' απο την φορτσα να μην εμφανιζεται στα πλαγια της κεντρικης...
''Στη συνέντευξη τύπου παρουσίασης του Αλεξάνταρ Στανόγεβιτς, ο Λούμπος Μίχελ είχε πει: «Τα οικονομικά δεδομένα του Βιεϊρίνια είναι στο τραπέζι, τώρα είναι στο χέρι τουιδιοκτήτη...»
Μάλλον ο τεχνικός διευθυντής του ΠΑΟΚ απείχε αρκετά από την πραγματικότητα, ωστόσο.
Όντως υπήρχαν οικονομικά δεδομένα στο τραπέζι, όπως παρουσιάστηκαν στον Ιβάν Σαββίδη και αυτά αφορούσαν τις τρέχουσες απολαβές του Βιεϊρίνια στη Βόλφσμπουργκ: 2,2 εκατομμύρια συμβόλαιο, συν μπόνους και η τιμή του... transfermarkt, που έλεγε πως οι Γερμανοί τον κοστολογούν περίπου 2,5 εκατομμύρια. Ποσά παράλογα και απαγορευτικά για τον ΠΑΟΚ.
Το λεπτό δεδομένο ήταν πως κανείς δεν ρώτησε τον παίκτη τι ήταν εκείνη τη στιγμή διατεθειμένος να κάνει, πόσο μπορούσε να ρίξει τις απαιτήσεις του και πόσο μπορούσε να πιέσει τη Βόλφσμπουργκ να ρίξει τις δικές της. Στην πρώτη επαφή Μίχελ - Κουτσολιάκου μάλιστα, δεν έγινε καμία αναφορά στο όνομα του Πορτογάλου, παρά μόνο στους υπό ανανέωση Κουλούρη - Πέλκα.
ε ρε τι αλλο θα διαβασουμε
''Στη συνέντευξη τύπου παρουσίασης του Αλεξάνταρ Στανόγεβιτς, ο Λούμπος Μίχελ είχε πει: «Τα οικονομικά δεδομένα του Βιεϊρίνια είναι στο τραπέζι, τώρα είναι στο χέρι τουιδιοκτήτη...»
Μάλλον ο τεχνικός διευθυντής του ΠΑΟΚ απείχε αρκετά από την πραγματικότητα, ωστόσο.
Όντως υπήρχαν οικονομικά δεδομένα στο τραπέζι, όπως παρουσιάστηκαν στον Ιβάν Σαββίδη και αυτά αφορούσαν τις τρέχουσες απολαβές του Βιεϊρίνια στη Βόλφσμπουργκ: 2,2 εκατομμύρια συμβόλαιο, συν μπόνους και η τιμή του... transfermarkt, που έλεγε πως οι Γερμανοί τον κοστολογούν περίπου 2,5 εκατομμύρια. Ποσά παράλογα και απαγορευτικά για τον ΠΑΟΚ.
Το λεπτό δεδομένο ήταν πως κανείς δεν ρώτησε τον παίκτη τι ήταν εκείνη τη στιγμή διατεθειμένος να κάνει, πόσο μπορούσε να ρίξει τις απαιτήσεις του και πόσο μπορούσε να πιέσει τη Βόλφσμπουργκ να ρίξει τις δικές της. Στην πρώτη επαφή Μίχελ - Κουτσολιάκου μάλιστα, δεν έγινε καμία αναφορά στο όνομα του Πορτογάλου, παρά μόνο στους υπό ανανέωση Κουλούρη - Πέλκα.
ε ρε τι αλλο θα διαβασουμε