Lubos Michel

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
Άβαταρ μέλους
buffalobill4

Re: Lubos Michel

Δημοσίευση από buffalobill4 »

Τι του εκανες του παιδιου και οπου σταθει και οπου βρεθει σε λεει πουστη. Σαν δεν ντρεπεσαι παλιοχαρακτηρα.
Άβαταρ μέλους
paokovios1974

Δημοσίευση από paokovios1974 »

Η Δευτερα που θα αποφσιζε ο Ιβαν για την παραιτηση σου περασε?
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

Εγώ λέω να διαχωρίσετε το μένος σας προς τους κάθε λογής κόλκες, με την δίκαιη αρνητική κριτική που γίνεται προς τον Λουμπος.

Ο Λουμπος μπορεί σε λίγες μέρες να αποτελεί παρελθόν και ο καθε αρδ να ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ μ@λ@κ@ς και λαμόγιο.

Δεν επηρεάζει το ένα το άλλο!

Για μένα ο Λουμπος έκανε χοντρές μαλακίες, το ποσό φταίει ο ίδιος και πόσο τον καπελωσαν μόνο αυτός το ξέρει, ας το πει. Γενικά όμως δεν κατάλαβα ποτέ τι σκατα σχεδιάζει ακριβώς ενώ και τα περί αλλαγής κοουτς , στόχευσης σε μεταγραφές κλπ τα έχω πει από καιρο μη τα ξαναλεω, ίδια είναι η εικόνα π έχω
Άβαταρ μέλους
eorptol1

Δημοσίευση από eorptol1 »

paokovios1974 έγραψε:Η Δευτερα που θα αποφσιζε ο Ιβαν για την παραιτηση σου περασε?
Πέρασε

Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
KOSTAS54

Δημοσίευση από KOSTAS54 »

Ποια Δευτέρα????
B&W

Δημοσίευση από B&W »

Στο υποθετικό σενάριο που η μεταγραφική περίοδος δεν στέφθηκε με επιτυχία, αναρωτηθείτε, ποιούς διαφορετικούς παίκτες θα πέρναμε στο πλεον αισιόδοξο σενάριο αναλογα με τις στάνταρ συνθήκες που υπάρχουν και τις οποιες δεν μπορει ο Σαββιδης να αντιπαρέλθει; Η απάντηση που προσωπικά δίνω ειναι: κανέναν.
(Αυτό αν δεν κανω λαθος λεγεται αφαιρετική μεθοδος ή και αλλιώς εις άτοπον απαγωγή, για να μιλάμε και επιστημονικά)
Άβαταρ μέλους
Aye4

Δημοσίευση από Aye4 »

Υπάρχει και μια άλλη παρ'αμετρος.
Καθώς το ενδεχόμενο της ΑΠΟΔΟΧΗΣ ΤΗΣ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗΣ δεν έχει ξεκαθαρίσει (η εκκρεμότητα αυτή, είτε έτσι είτε αλλιώς, είναι απο τα μείον της περιόδου για τον Ιβάν Σαβββίδη), εάν τελικώς γίνει αποδεκτή ακι φύγει ο Μίχελ, το όνομα του νέου Τεχνικού Διευθυντή, ενδέχεται να μας ξενερώσει εντελώς, σε σχέση με την ευφορία που έχουμε απο τα μεταγραφικά. Χρειάζεται προσοχή. Ή μένει ο Μίχελ (που ήδη κέρδισε πόντους), ή τον αντικαθιστά με όνομα του χώρου, που δεν θα είναι κατώτερος. Και υπόψη ότι όλοι οι έλληνες που είναι ή που κάνουν τους τεχνικούς διευθυντές ή θέλουν να γίνουν Τ.Δ. ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΩΤΕΡΟΙ του Μίχελ. Ούτε βεβαίως γουάναμπι τύπου Βούκιτς, και σίγουρα ΟΧΙ αχυρανθρώπους του μανατζαρικού κυκλώματος.
:roll:
christos.paok.folegandros

Δημοσίευση από christos.paok.folegandros »

Χίλια μπράβο πιο καλές κινήσεις του αμυντικού και του Βιειρίνια , τώρα από ρόστερ ήμαστε καλά χρειάζεται να κάνουμε ομάδα , αν κάνουμε θα πάρουμε το πρωτάθλημα , αλλά πρώτα να κάνουμε ομάδα
Άβαταρ μέλους
potamda
Bet Guru 2023

Δημοσίευση από potamda »

rainmaker έγραψε:Εγώ λέω να διαχωρίσετε το μένος σας προς τους κάθε λογής κόλκες, με την δίκαιη αρνητική κριτική που γίνεται προς τον Λουμπος.

Ο Λουμπος μπορεί σε λίγες μέρες να αποτελεί παρελθόν και ο καθε αρδ να ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ μ@λ@κ@ς και λαμόγιο.

Δεν επηρεάζει το ένα το άλλο!

Για μένα ο Λουμπος έκανε χοντρές μαλακίες, το ποσό φταίει ο ίδιος και πόσο τον καπελωσαν μόνο αυτός το ξέρει, ας το πει. Γενικά όμως δεν κατάλαβα ποτέ τι σκατα σχεδιάζει ακριβώς ενώ και τα περί αλλαγής κοουτς , στόχευσης σε μεταγραφές κλπ τα έχω πει από καιρο μη τα ξαναλεω, ίδια είναι η εικόνα π έχω
Η μόνη χοντρή μαλ είναι η επιλογή προπονητή, που δυστυχώς αποδείχτηκε καταστροφική.
Σιγά μη χρειαζόταν μεταγραφές, με την περσινή ομάδα που είχες, για να περάσεις Ολιμπίκ και Έστερσουντ και να παίξεις με Λειβαδιά, Κέρκυρα και Απόλλων.
Η μεγάλη ανάγκη του τερματοφύλακα καλύφθηκε άμεσα και με πολύ καλό τρόπο.
Μετά νομίζω, εκ του αποτελέσματος, υπήρχε το δίλημμα: Να πάμε σε διαθέσιμους μέτριους τον Ιούλιο ή να περιμένουμε παικταράδες λαχεία την 31 Αυγούστου;
Εμείς τι θα κάναμε στη θέση του;
Αν είχε αγοράσει μέτριους (επιπέδου Τζάλμα, Σάκχοφ, Βαρέλα) και περνούσαμε ομίλους, αλλά δεν είχαμε Μαουρίσιο, Ελ Καντουρί, Ζαμπράνο, Βιερίνια θα ήμασταν οκ;
Στο μυαλό ενός ΤΔ δεν μπορεί να είναι μια πρόσκαιρη επιτυχία, αλλά το χτίσιμο μιας δυνατής ομάδας σε βάθος χρόνου.
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

Εγώ είμαι 100% βέβαιος πως ο Μιχελ δεν έχει καμία σχέση με την έλευση Βιερίνια Ζαμπρανο. Άρα δεν νομίζω ότι κέρδισε κανένα πόντο υπέρ του.
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

potamda ποσες μεταγραφες θεωρεις πως ηταν του μιχελ το καλοκαιρι στην ομαδα??γιατι μετα τον πασχαλακη καμια μεταγραφη δεν ηταν "δικη" του...

ο μιχελ οντως ηθελε να εχει σχεδον ολοκληρωσει το ροστερ μεχρι τα μεσα ιουλιου...με αλλους παιχτες ομως και αλλον προπονητη...
Άβαταρ μέλους
potamda
Bet Guru 2023

Δημοσίευση από potamda »

Αν ραιν και σερα ξέρετε κάτι παραπάνω και ισχύουν αυτά που λέτε τότε ο Μίχελ έπρεπε να είναι ήδη παρελθόν και να αναλάβει πάραυτα αυτός που έκανε τις μεταγραφές γιατί μάλλον είναι πολύ ικανός για ΤΔ
Άβαταρ μέλους
Jairo

Δημοσίευση από Jairo »

...εφόσον ξέρετε και 100% κιόλας οτι δέν ήταν δικές του οι μεταγραφές, πέστε μας και ποιός τους έκλεισε και απο πού βγαίνει αυτή η γνώση, και ποιός μιλούσε τόσο καιρό με τους στόχους.Όχι ποιος πλήρωσε αλλά ποιός εισηγήθηκε.
Γιατί εάν είναι απλά συμπεράσματα, φήμες και συσχετισμοί αρδίζουμε επικίνδυνα..
Άβαταρ μέλους
nikolasf
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από nikolasf »

Πολύ καλή απορία Ζαιρο
Άβαταρ μέλους
goran 64

Δημοσίευση από goran 64 »

Και μόνο που ο χοντροπόλκας έχει λυσσάξει με την πάρτη του, μέχρι βρίζοντας τον δημόσια, θα τον κρατούσα... :ugeek:

:pano:

Υ.Γ. "Λάθη δεν κάνουν μόνο οι νεκροί και όσοι δεν δουλεύουν καθόλου"... :geek:
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Διοικητικά”