ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΜΑΙΟ ΤΟΥ 2018janellsis έγραψε:Να δω ποσο θα κρατήσει η θετική μας ενέργεια...
ΠΑΟΚ εισαι...

ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΜΑΙΟ ΤΟΥ 2018janellsis έγραψε:Να δω ποσο θα κρατήσει η θετική μας ενέργεια...
ΠΑΟΚ εισαι...
αν κρατησει μεχρι τον Μαιο σημαινει πως δεν θα παρουμε πρωταθλημα,να ευχεστε να κρατησει τουλαχιστον μεχρι τον επομενο Οκτωβρη που σημαινει θα χουμε παρει και πρωταθλημα και θα χουμε μπει ομιλους τσουλου πριν αρχισουν οι πρωτες γκελες του επομενου πρωταθληματοςP.A.O.K.jim έγραψε:ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΜΑΙΟ ΤΟΥ 2018janellsis έγραψε:Να δω ποσο θα κρατήσει η θετική μας ενέργεια...
ΠΑΟΚ εισαι...
![]()
![]()
![]()
[youtube]8oc69zuHSI8[/youtube]Banksy έγραψε:πωπω ρε φίλε!! δε ξέρω αν έβαλες το καλύτερό του παιχνίδι ή κάτι τέτοιο. αλλά το βλέπω τώρα και μέχρι το 30 που έχω δει ζαλίστηκα! τι παιχταράς είναι αυτός ο Σαμπράνο;;janellsis έγραψε:https://youtu.be/8oc69zuHSI8
Απολαύστε Ζαμπράνο vs Μακ και Mauricio (αλλαγη περίπου στο 15' μπαίνει)
Παρά πολύ σωστόςnikospaok66 έγραψε:Γιατί είστε τόσο αρνητικοί για Λουτσέσκου? Έτσι θα είμασταν αν τον είχαμε από την αρχή? Λόγια από Ξανθιώτη για έναν προπονητή που ήταν μακράν ο καλύτερος που πέρασε ποτέ από εδώ. Και μην ακούσω τι έκανε η Ξάνθη με αυτόν. Δέστε τι παίκτες είχε. Επειδή σκύλιαζε μαζί μας? Μα γούσταρε σαν τρελός να ρθει σε μας για αυτό. Θα τον εκτιμούσαμε αν καθόταν και έχανε από μας? Στηρίξτε την ομάδα μια χρονιά τη τρέλα μου!!!
Το ματς στη Ριζούπολη είναι κομβικό απο πολλές απόψεις. Η νίκη είναι το πρωταρχικό και το αυτονόητο, όμως όχι απλώς.... Χρειάζεται μια νίκη με σκορ-θόρυβο και μια εμφάνιση-μήνυμα, όλα σε συνδυασμό με το κλίμα που έχει δημιουργηθεί απο τις μεταγραφέςMagpies4 έγραψε:Το μάτς με Απόλλωνα πάντως είναι κλειδί γιατί μετά και μέχρι να πάμε καραισκάκη έχουμε 3 μέσα και 1 στη Λάρισα. Το λέω γιατί είμαστε σε μεταβατικό στάδιο όπου οι μεταγραφές θα μπούν σιγά σιγά, ενώ έχει φύγει ο Ενρίκε και ο Κρέσπο είναι εκτός για κανά δυό βδομάδες.
Πρέπει πάση θυσία να παρθεί αυτό το μάτς και μετά θα πάμε τρένο. Ο λαός πρέπει να στηρίξει και να γεμίσει την Ριζούπολη (αν μπεί ο Μαουρίσιο θα είναι σούπερ αλλά δεν φαίνεται έτοιμος, λογικά θα μπεί ο Ελ Καντουρί και ο Κάνιας).