Μεταγραφές Καλοκαιριού 2017 ΙΙΙ

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
P.A.O.K.jim

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2017 ΙΙΙ

Δημοσίευση από P.A.O.K.jim »

janellsis έγραψε:Να δω ποσο θα κρατήσει η θετική μας ενέργεια...

ΠΑΟΚ εισαι...
ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΜΑΙΟ ΤΟΥ 2018
:opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
Piero

Δημοσίευση από Piero »

Η ομάδα είναι για μεγάλα πράγματα, αισιοδοξία και ραντεβού στην Ριζούπολη

Gesendet von meinem SM-G935F mit Tapatalk
Άβαταρ μέλους
anekfrastos

Δημοσίευση από anekfrastos »

Να φύγουν Μαλεζάς, Σάχοβ, Μπρκιτς, Κάτσε.
Δανεικοί ο Μυστακίδης και ο Κουλούρης αν πάρουμε 2ο φορ.
Άβαταρ μέλους
cellophan

Δημοσίευση από cellophan »

Τώρα που έκατσε το κουρνιαχτό, να πω την άποψη μου για το highlight της μεταγραφικής περιόδου. Κατά την ταπεινή μου άποψη είναι η μεταγραφή του Ρέι. Για πρώτη φορά βλέπω κάτω από τα δοκάρια έναν τερματοφύλακα με νεύρο, γρήγορά πόδια, καλά διαβάσματα των φάσεων, εξαιρετικές αντιδράσεις (ρεφλέξ) και πολύ καλά βολέ. Κανονικότατος τερματοφύλακας υψηλού επιπέδου. Θα κάνει μαλακίες. Ναι θα κάνει, το έχει η θέση. Σε κάθε περίπτωση όμως, η θέση είναι καλλυμένη σε επίπεδο πρωταθλητσιμού για πρώτη φορά. Και να ρωτήσω κάτι που το έχω απορία καιρό. Υπάρχει ένα τσακάλι να μου πει πόσα πέναλτι έχουν σφυριχτεί κατά τα τελευταία χρόνια και πόσες αποκρούσεις έχουν γίνει από το τέρμα μας;;; Δεν μπορώ να θυμηθώ πάνω από δύο. Και το χειρότερο, δε θυμάμαι και πολλά που η αντίδραση να μην είναι κουτουρού και ξαπλωτάρι. Βάζω στοίχημα πως ο Ρέι, έχει δύο αποκρούσεις μέσα στη σεζόν μέσα στο νερό. Το παιδί έχει νέυρο, έκταση σώματος και αντίληψη.
Phoenixgrg

Δημοσίευση από Phoenixgrg »

Πραγματικά φέτος κλείσαμε όλες τις τρύπες αν δεν μας κάτσει η επιστροφή των θλασεων που ήδη ο λεβεκ είναι το πρώτο θύμα πριν καλά καλά αρχίσουμε η ομάδα φαίνεται καλυμμένη από παντου άλλη εντεκάδα θα κατεβάζουμε φέτος και όντως έχουμε τέρμα όπως έγραψε ο προηγούμενος πρώτη φορά έχουμε καλύτερο τέρμα από το ΠΟΚ αυτή η θέση μαζί με το σέντερ φορ δίνουν πρωτάθλημα

Στάλθηκε από το SM-G955F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
Alastor

Δημοσίευση από Alastor »

P.A.O.K.jim έγραψε:
janellsis έγραψε:Να δω ποσο θα κρατήσει η θετική μας ενέργεια...

ΠΑΟΚ εισαι...
ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΜΑΙΟ ΤΟΥ 2018
:opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara:
αν κρατησει μεχρι τον Μαιο σημαινει πως δεν θα παρουμε πρωταθλημα,να ευχεστε να κρατησει τουλαχιστον μεχρι τον επομενο Οκτωβρη που σημαινει θα χουμε παρει και πρωταθλημα και θα χουμε μπει ομιλους τσουλου πριν αρχισουν οι πρωτες γκελες του επομενου πρωταθληματος :D
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

Τι Νατχο ρε τρελοΙβαν?????
Άβαταρ μέλους
sic-4

Δημοσίευση από sic-4 »

Dimg4 έγραψε:Τι Νατχο ρε τρελοΙβαν?????
:?: :?: :?: :?:
Άβαταρ μέλους
sic-4

Δημοσίευση από sic-4 »

Banksy έγραψε:
janellsis έγραψε:https://youtu.be/8oc69zuHSI8

Απολαύστε Ζαμπράνο vs Μακ και Mauricio (αλλαγη περίπου στο 15' μπαίνει)
πωπω ρε φίλε!! δε ξέρω αν έβαλες το καλύτερό του παιχνίδι ή κάτι τέτοιο. αλλά το βλέπω τώρα και μέχρι το 30 που έχω δει ζαλίστηκα! τι παιχταράς είναι αυτός ο Σαμπράνο;;
[youtube]8oc69zuHSI8[/youtube]

Ζαμπρανο ειναι παντου. Γρηγορος και προσπαθει να προωθησει το παιχνιδι.

Στο 28.50 τακουνακι Μακ και αμεσως μετα μαγικη πασα Μαουρισιο!
B&W

Δημοσίευση από B&W »

Αρχισε να γλύφει ο Πέπε για να τον πάρουμε κι αυτόν http://inpaok.com/377933/καλή-τύχη-αδερφέ-μου-2/
Άβαταρ μέλους
Magpies4

Δημοσίευση από Magpies4 »

Το μάτς με Απόλλωνα πάντως είναι κλειδί γιατί μετά και μέχρι να πάμε καραισκάκη έχουμε 3 μέσα και 1 στη Λάρισα. Το λέω γιατί είμαστε σε μεταβατικό στάδιο όπου οι μεταγραφές θα μπούν σιγά σιγά, ενώ έχει φύγει ο Ενρίκε και ο Κρέσπο είναι εκτός για κανά δυό βδομάδες.

Πρέπει πάση θυσία να παρθεί αυτό το μάτς και μετά θα πάμε τρένο. Ο λαός πρέπει να στηρίξει και να γεμίσει την Ριζούπολη (αν μπεί ο Μαουρίσιο θα είναι σούπερ αλλά δεν φαίνεται έτοιμος, λογικά θα μπεί ο Ελ Καντουρί και ο Κάνιας).
Άβαταρ μέλους
eorptol1

Δημοσίευση από eorptol1 »

nikospaok66 έγραψε:Γιατί είστε τόσο αρνητικοί για Λουτσέσκου? Έτσι θα είμασταν αν τον είχαμε από την αρχή? Λόγια από Ξανθιώτη για έναν προπονητή που ήταν μακράν ο καλύτερος που πέρασε ποτέ από εδώ. Και μην ακούσω τι έκανε η Ξάνθη με αυτόν. Δέστε τι παίκτες είχε. Επειδή σκύλιαζε μαζί μας? Μα γούσταρε σαν τρελός να ρθει σε μας για αυτό. Θα τον εκτιμούσαμε αν καθόταν και έχανε από μας? Στηρίξτε την ομάδα μια χρονιά τη τρέλα μου!!!
Παρά πολύ σωστός

Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
painkiller4

Δημοσίευση από painkiller4 »

Έλα η μετροπορδ γράφει για Νατχο
και Σεικ Ντιαμπατε. :o
Τελικά βγάζουμε παλι πολλά γούστα λαιμαι!!!
:nairepaok::nairepaok::nairepaok:

Στάλθηκε από το SM-J710F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
Aye4

Δημοσίευση από Aye4 »

Magpies4 έγραψε:Το μάτς με Απόλλωνα πάντως είναι κλειδί γιατί μετά και μέχρι να πάμε καραισκάκη έχουμε 3 μέσα και 1 στη Λάρισα. Το λέω γιατί είμαστε σε μεταβατικό στάδιο όπου οι μεταγραφές θα μπούν σιγά σιγά, ενώ έχει φύγει ο Ενρίκε και ο Κρέσπο είναι εκτός για κανά δυό βδομάδες.

Πρέπει πάση θυσία να παρθεί αυτό το μάτς και μετά θα πάμε τρένο. Ο λαός πρέπει να στηρίξει και να γεμίσει την Ριζούπολη (αν μπεί ο Μαουρίσιο θα είναι σούπερ αλλά δεν φαίνεται έτοιμος, λογικά θα μπεί ο Ελ Καντουρί και ο Κάνιας).
Το ματς στη Ριζούπολη είναι κομβικό απο πολλές απόψεις. Η νίκη είναι το πρωταρχικό και το αυτονόητο, όμως όχι απλώς.... Χρειάζεται μια νίκη με σκορ-θόρυβο και μια εμφάνιση-μήνυμα, όλα σε συνδυασμό με το κλίμα που έχει δημιουργηθεί απο τις μεταγραφές

Το κλίμα που δημιούργησαν οι μεταγραφές, εάν συνδυαστεί με μια ανάλογη εμφάνιση στη Ριζούπολη, θα αφήσει πίσω πολλά στενάχωρα και αυτό θα είναι η έκρηξη αλλαγής σελίδας που όλοι επιθυμούμε.
:pano: :nairepaok:
Άβαταρ μέλους
omerta76

Δημοσίευση από omerta76 »

Σιγα σιγα πρεπει να πέσει ο ενθουσιασμός κ τα μεγάλα λόγια! Η ομάδα ουσιαστικά ειναι νεα κ θέλει χρόνο να δέσει, χρόνο που δεν εχουμε! Αρχικά πρεπει να βλεπουμε το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά κ μεχρι να ενταχθούν ολοι αυτοί οι παιχταράδες να κοιτάζουμε μονο την νίκη, ακομη κ να μην παίζουμε καλα. Θέλει δουλεια κ υπομονή. Και ο Πρωταθλητισμός θέλει κ εμπειρία στον μαραθώνιο. Άλλωστε για να βγεις πρωταθλητής, πρεπει να κερδίσεις τον προηγούμενο.
Τα κεφάλια μέσα, λίγα λόγια κ πολυ δουλεια, Πρωτάθλημα δεν πήρε κανεις τον Αύγουστο!

Σε ευχαριστω ξανά Ιβαν, για ολα!

Edit: Και οχι απαξίωση των παιχτων που φέρανε το Κύπελλο τον Μάιο , γιατι βλέπω ολους να τους στείλετε θέλετε!
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”