Μεταγραφές Καλοκαιριού 2017 ΙΙΙ

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2017 ΙΙΙ

Δημοσίευση από sourmenetes »

obanebane έγραψε:Πιστεύω ότι ο μπουλης στράβωσε όχι τόσο από την έλλειψη πληροφόρησης αλλά από την παραπληροφόρηση του Μιχελ,πρέπει να τους φλομωσε στο ψέμα,δεν εξηγείται αλλιώς τέτοια αντίδραση.
Μάλλον τους περίμενε στη γωνία ο Σλοβακος και τους την έφερε.
Και πολυ καλα τους εκανε...
Άβαταρ μέλους
seaman

Δημοσίευση από seaman »

Banksy έγραψε:
klainmein έγραψε:Μένει και ο Πούγγουρας! (sdna)
Να ανησυχούμε δηλαδή για Σαμπρανο;
Δε νομίζω να τίθεται θέμα με το Σαμπράνο, είναι όμως δυσμενής εξέλιξη περισσότερο για τον παίχτη, αλλά και για την ομάδα (έλλειψη εξέλιξης παίχτη + απολαβές).
Εκτιμώ ότι δεν προχώρησε το σενάριο Κέρκυρα, καθώς δεν προλαβαίναμε, γιατί δεν έκλεινε ο Σαμπράνο και επιλέξαμε την ρωσική αγορά που υπήρχε χρονικό περιθώριο. Βλέπω όμως ότι η Rostov ενισχύθηκε το βράδυ στη θέση του, προφανώς γιατί της κάθισαν γρηγορότερα παίχτες που ενδιαφερόταν παράλληλα.\

Δεν είναι καλή εξέλιξη για το μικρό. Υπάρχουν αγορές ανοιχτές ακόμα. Θα προτιμούσα πάντως να αποχωρήσει στην παρούσα φάση ο Στελάρας (ίσως παίζει και κάτι χωρίς να ξέρω και να συνδέεται με το σενάριο παραμονής Πούγγουρα)
Άβαταρ μέλους
Banksy

Δημοσίευση από Banksy »

100% Συμφωνώ. Θα προτιμούσα αποχώρηση Μαλεζά (αν κλείσει ο Σαμπράνο) για να πάρει κάποια παιχνίδια και το μέλλον (Πούγγουρας). Ο Μαλεζάς τον κύκλο του τον έκλεισε στον ΠΑΟΚ. Πήρε κι ένα κύπελλο, όλα καλά. Να πάμε δηλαδή με τετράδα Σαμπράνο, Κρέσπο, Βαρέλα, Πούγγουρα. Τέλος πάντων, ας κλείσει με το καλό ο σκύλος ο λυσσασμένος.
Άβαταρ μέλους
pirate_salonica

Δημοσίευση από pirate_salonica »

Μέσα σε λίγες ώρες ο Αχιλλέας Πούγγουρας βρέθηκε από τον ΠΑΟΚ στην Κέρκυρα (δανεικός), μετά στην Ροστόφ (επίσης δανεικός) για να επιστρέψει τελικά στην Τούμπα (μάλλον προσωρινά) έως ότου κλείσει οριστικά το θέμα του Σαμπράνο!

Ο νεαρός αμυντικός ήταν να πάει δανεικός στην Κέρκυρα, αλλά λίγες ώρες πριν εκπνεύσει η προθεσμία των μεταγραφών, συμφώνησε να πάει δανεικός στη Ροστόφ.

Και ενώ ετοιμάζονταν να πετάξει για Ρωσία, το κώλυμα στην υπόθεση του Σαμπράνο αλλά και λόγω του τραυματισμού Κρέσπο (που δεν ήξεραν ποια εξέλιξη θα έχει), τελικά τον κράτησαν στον ΠΑΟΚ.

Εφόσον οριστικοποιηθεί η απόκτηση του Περουβιανού, θα αναζητηθεί για τον Πούγγουρα ομάδα σε χώρα που επιτρέπονται οι μεταγραφές.
Από ινΠΑΟΚ
Άβαταρ μέλους
paokovios1974

Δημοσίευση από paokovios1974 »

Με την ανακοινωση Σαμπρανο να μου επιτρεψουν οι μοντς και οι συμφορουμητες να τα κανω π@τ@ν@ απο τα εκρηκτικα.Νομιζω το δικαιουμαι.
Άβαταρ μέλους
iasoiako

Δημοσίευση από iasoiako »

Giorgos_Sketos έγραψε:
klainmein έγραψε:Μένει και ο Πούγγουρας! (sdna)

Καλά κάνουμε. Προσέχουμε για να έχουμε. Από την άλλη, επειδή είμαι και άσχετος με συστήματα, υπάρχει περίπτωση με τέτοιο υλικό να παίξουμε 3-5-2 απέναντι στις αδύναμες ομάδες? Αν ναι, ίσως τον χρειαζόμαστε και για αυτό.
Παράξενο θα είναι να αλλάξουμε σύστημα, γιατί αυτή η ομάδα με κάτι πέρα από το 4-3-2-1 πελαγοδρομεί.
Άβαταρ μέλους
iasoiako

Δημοσίευση από iasoiako »

Banksy έγραψε:100% Συμφωνώ. Θα προτιμούσα αποχώρηση Μαλεζά (αν κλείσει ο Σαμπράνο) για να πάρει κάποια παιχνίδια και το μέλλον (Πούγγουρας). Ο Μαλεζάς τον κύκλο του τον έκλεισε στον ΠΑΟΚ. Πήρε κι ένα κύπελλο, όλα καλά. Να πάμε δηλαδή με τετράδα Σαμπράνο, Κρέσπο, Βαρέλα, Πούγγουρα. Τέλος πάντων, ας κλείσει με το καλό ο σκύλος ο λυσσασμένος.
Νομίζω ότι χρειάζεται πιο έμπειρος από Πούγγουρα, δεν είναι ακόμα έτοιμος. Ο Μαλεζάς καλός είναι γα φέτος, ας πάει να παίξει φέτος ο Πούγγουρας να πάει να πάρει παιχνίδια, μικρός είναι ακόμα.
Άβαταρ μέλους
Kourdos

Δημοσίευση από Kourdos »

Ο ίδιος ο Σαμπράνο πάντως πρέπει να κοιμάται τώρα γιατί μέχρι τις 6 το πρωί τουιτάριζε για τον Περού-Βολιβία..
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

Kourdos έγραψε:μέχρι τις 6 το πρωί τουιτάριζε
Ετοιμος για μαρκιζ ο τυπος.
Άβαταρ μέλους
anekfrastos

Δημοσίευση από anekfrastos »

Στο sofascore μου ήρθε ειδοποίηση Zambrano new team PAOK . ...

Για τους άλλους μου ήρθε χθες...
Άβαταρ μέλους
SOSA

Δημοσίευση από SOSA »

anekfrastos έγραψε:Στο sofascore μου ήρθε ειδοποίηση Zambrano new team PAOK . ...

Για τους άλλους μου ήρθε χθες...
https://www.sofascore.com/el/player/car ... rano/31611
Άβαταρ μέλους
sic-4

Δημοσίευση από sic-4 »

Το ροστερ εχει κενα... Δεν πηραμε ξεματιαστρα
paok x.m.

Δημοσίευση από paok x.m. »

Σιγα σιγα μιας και αρχισαμε να κανουμε εναν απολογισμο του καλοκαιριου στις μεταγραφες μηπως να κανουμε και μια αυτοκριτικη σαν οπαδοι???
Τι μιρλα ηταν αυτη τοσους μηνες?? Τι αρνητικη ενεργεια και διαθεση? Ποσοι βγηκαν και ελεγαν το μακρυ τους και το κοντο τους και νομιω αυτο και νομιζω το αλλο , και δεν θελει ο σαβιδης και χιλια δυο???
Δεν ειναι στιγμη για να τα ξεχασουμε!!!
Δεν λεω για την κριτικη στην κακη αγωνιστικη εικονα της ομαδας που ειναι θεμιτη αλλα για το μηδενισμο και κυριως για την προεξοφληση πολλων πραγματων...Και τυχαιως μονο αρνητικων !!! Πολλοι μεσα απο το φορουμ εκτεθηκαν και πλεον οι γνωμες τους -τουλαχιστον προσωπικα που γραφω σπανια αλλα διαβαζω συνεχως- αρχιζουν και περναν αδιαφορες..
Συγνωμη για το οφ τοπικ !!
Άβαταρ μέλους
SOSA

Δημοσίευση από SOSA »

τωρα πρεπει να παρουμε εναν επιθετικο
Άβαταρ μέλους
sic-4

Δημοσίευση από sic-4 »

giapas έγραψε:
kataramenos5 έγραψε:Γιαπας δες τα περσινα πρωτοσελιδα εκει κατα Νοεμβρη.Τελειωμενο τον ειχαν απο τοτε.Γιατι λες εσυ?
Δεν έχω ιδέα. Απλά αν έχω κάτι με το Μιχελ πρέπει να είμαι πολύ ηλίθιος για να το χτυπήσει τέτοιες μέρες που ο ΠΑΟΚτσης είναι στα ουράνια. Για αυτό ρωτάω , χωρίς να μπαίνω σε εικασίες. Ξέρει κάποιος από τα παιδιά , που είχανε πληροφορίες για τις μεταγραφές;
Τον ειπε πουστη σε δημοσιο σχολιο την ωρα ακριβως που ο ΠΑΟΚτσης ειναι στα ουρανια. Τι αλλη αποδειξη θελεις οτι ειναι τουλαχιστον πολυ ηλιθιος και εχει χασει τον ελεγχο. Ξεμπροστιαστηκε ο γκασμας κι ακομα ψαχνετε να βρειτε τι υπαρχει πισω απο τις λεξεις; Η πουστια του και οι μανατζερικες του δολοπλοκιες κρυβονται, απλα πραγματα.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”